BREAKING déjà vu NEWS. Un octogenar din Beliu a fost găsit spânzurat

spanzuratoare
Distribuie:

E cod roșu de sinucideri în Arad… în județ, în municipiu, la orașe și sate, la munte și la șes, la bloc și la casă, se sinucid oameni din toate categoriile sociale, de toate vârstele, indiferent de ocupație, religie sau sex. Mor pe capete oameni tineri de la „șoricioici” și se sinucid oameni în vârstă parcă într-o diabolică relație de cauzalitate ce trimite la teorii conspiraționiste.
Nu ținem minte ca Aradul – nu particularizăm, dar acest județ ne interesează cu predilecție, fiind singurul domeniu socio-geografic în care avem informații generale și statistici certe – să se mai fi confruntat cu un asemenea val.
Vom analiza, într-un viitor apropiat, mai aplicat acest fenomen… deocamdată limitându-ne la acest nou BREAKING déjà vu NEWS. 

„Un bărbat de 73 ani a fost găsit spânzurat în comuna Beliu” 

Anunțul a fost făcut la ora 07.42 și trasmis presei de comuninatorii Serviciului de Ambulanță Județean Arad. „S-a alocat echipajul EMU-A Ineu” – au mai transmis aceștia.

În fapt, s-a stabilit că bărbatul avea 80 de ani împliniți… amănut aproape nesemnificativ în economia cazului.

Este a treia sinucidere în ultimele 4 zile, la noi în județ.

[ACTUALIZARE – ORA 12.00]

Despre sinuciderea octogenarului, Inspectoratul de Poliție Județean Arad precizează următoarele: „În dimineața zilei de 12 iunie, în jurul orei 07:45, polițiștii orașului Ineu au fost sesizați despre un cadavru, într-un imobil din Beliu. În urma cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 80 de ani, din localitate. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și luării măsurilor de urmare. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”.

 

Categorie: Știri
Etichete: Beliu, BREAKING déjà vu NEWS, SAJ Arad, Serviciul de Ambulanță Județean Arad, spanzurat
Distribuie:
Articolul anterior
[CRONICĂ DE TEATRU] SCLAVI (cu final rescris) pe scena TEATRULUI CLASIC „IOAN SLAVICI”  
Articolul următor
A murit Silvio Berlusconi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…