[BREAKING NEWS] Spitalul Județean ARAD e o BOMBĂ CU CEAS care A EXPLODAT deja: MEDICI-ȘEFI DE SECȚIE și multe alte CADRE MEDICALE – DEPISTATE POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS!

upu arad
Distribuie:

 

Iată BOMBA al cărei START l-am RATAT… nu noi, jurnaliștii (care, cum deja v-ați obișnuit, informăm primii și… aproape singurii la MODUL PUBLIC despre ce se întâmplă în LUMEA REALĂ, CU NOI, LA NOI ÎN ORAȘ!), ci autoritățile publice locale conduse de măscăricii incompetenți Gheorghe Stoian (prefect) și Constantin Cătană (director DSP), care, în iresponsabilitatea lor, au decis efectuarea TESTĂRILOR PENTRU CORONAVIRUS  pentru cadrele medicale din Spitalul Județean Arad care au luat contact cu „mortul zero” din data de 23 martie ABIA IERI!

…și au ratat startul ratații ăștia din cauză că – acum, și după părerea TUTUROR OAMENILOR NORMALI – NU AU DISPUS CARANTINA ȘI ACHIZIȚIONAREA / PUNEREA ÎN FUNCȚIUNE A UNUI APARAT DE TESTARE ÎNCĂ DE DINAINTE DE MONTAREA CORTULUI ȘI DECESUL MORTULUI! Abia astăzi, Iustin Cionca – al treilea membru „de bază” al acestui grup criminal dezorganizat – se laudă pe Facebook că a descărcat din camion un aparat:
„ULTIMA ORĂ! A ajuns la Arad aparatul de testare Covid-19! În urma discuției pe care am avut-o ieri cu premierul României, astăzi a ajuns la Arad aparatul de testare Covid-19, cu echipamente și cu testere pentru trei luni de zile!” – urlă politicianul din el la noi dezvăluindu-și singur slugărnicia și obediența față de… oricare ar fi șeful, combinând în aceeași frază virusologia și limbincurismul pe un ton triumfător, ca și cum ar trebui să-l aplaudăm pe retardatul de el, care și-a cumpărat termometru după ce pacientul era în frigiderul morgii! (vezi poze cu camionul și cutia în galerie)

Hai să le spunem noi… măcar alor noștri care-i ULTIMA ORĂ:  de aseară încoace încep să VINĂ REZULTATELE  pe probe biologice luate ieri… aproximativ 50 de cadre medicale așteptând, la propriu, cu sufletul la gură și ușa încuiată cu cheia pe dinafară REZULTATELE și mulți dintre ei PREZENTÂND SIMPTOME SPECIFICE COVID-19: discutăm despre ȘEFI DE SECȚIE ATI, INTERNE, GASTROENTEROLOGIE. Un set de analize (cele despre care ieri dădea date oficiale Liderul Sanitas Arad, Otinel Şandru, pentru AGERPRES: „cadre medicale de la Unitatea de PrimirUrgenţe şi ATI… undeva la aproximativ 30 de persoane (…) Au fost prelevate teste, încă nu avem rezultatul pentru personalul medical, sperăm cu sufletul la gură că vor veni negative”) am înțeles că au sosit aseară, și erau negative la coronavirus – dar de azi-dimineață E PANICĂ… și nu degeaba!

Ascultă STRIGĂTUL DE DISPERARE al unui om aflat în „miezul infernului”:

„ Bună ziua. Vorbesc în numele a 40 de cadre medicale care au fost testate. Testele ni s-au făcut luni seara după decesul pacientului Șerban cu care, TOȚI!,  am intrat în contact. Nu vă imaginați prin ce trecem, având în vedere că noi am fost, în luna martie, aproape non-stop în contact cu pacienți și colegi! Unii dintre noi am fost și pe elicopter. Unii urmează să fie pe elicopter. Dacă noi am contaminat și piloții? Acum suntem acasă, izolați dar nimeni NU NE COMUNICĂ REZULTATELE la test. Suntem disperați. Habar nu avem pe cine să întrebăm. Nici măcar nu ne caută nimeni din spital să vadă în ce stare suntem, dacă avem simptome, dacă mai trăim. E inuman cum ne tratează. Toți avem familii. Suntem și noi oameni. Cum să nu ne comunice rezultatele? Cine să o facă? Așteaptă să ne aflăm numele din ziar dacă suntem pozitiv? Unii chiar au simptome. Sunt inconștienți? Au îngropat la propriu sistemul cu incompetența. Cum să ne aducă în postura de a apela la presă să ne ajute să aflăm dacă și numele nostru e pe lista celor confirmați? Este inadmisibil așa ceva” – este cel mai recent și cutremurător strigăt de disperare al unui cadru medical de la UPU Arad.

Secția ATI a ajuns PUSTIITĂ DE MEDICI! Au fost chemați rezidenți ca să facă muncă de specialiști pentru că… nu există altă soluție. Și cum să fii medic specialist ATI și să riști să intri într-un FOCAR DE CORONAVIRUS, fără ca nimeni să nu-ți facă testarea și, mai rău, dacă chiar ți se face, NU ȚI SE COMUNICĂ REZULTATELE?!
Unele voci afirmă că TOT SPITALUL E INFECTAT și solicită (chiar dacă „în anonimitate”, dar imperios!) ÎNCHIDEREA DE URGENȚĂ a acestuia!

Rezultatele „prin telefon” venite de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara și mult mai mult de trei surse (toate oficiale, de altfel, dar în imposibilitatea de a se exprima public din cauza dispozițiilor ce țin de Starea de Urgență) confirmă că mai mulți medici-șefi de secție, atât dintre cei care au luat contact cu pastorul de 64 de ani Ioan Șerban cât și cei care se ocupă de tratamentul femeii de 32 de ani din Șicula sunt POZITIVI LA CORONAVIRUS – așa încât vom fi obligați să revenim acestei nedorite „explozii iminente cu efect întârziat”! Le cunoaștem numele și funcțiile, dar… deja am riscat prea mult!
Spitalul Județean e o BOMBĂ CU CEAS care deja a explodat – dar RAVAGIILE SALE se vor vedea în zilele care urmează…
Doamne dă să ne înșelăm!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Conform datelor raportate din teritoriu către Institutul Național de Sănătate Publică – Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile și publicate pe stirioficiale.ro, în acest moment la nivel național sunt 153 de cadre medicale și personal auxiliar confirmate cu COVID-19, după cum urmează:

70 Medici

50 Asistente

15 Infirmiere

1 Îngrijitoare

17 Personal auxiliar

 

Repartiție pe județe

Arad –2

Bucuresti –36

Constanta –1

Covasna – 5

Hunedoara – 12

Iași – 3

Neamț – 2

Suceava – 90

Vrancea – 2

****

Și ca și cum toatea acestea nu erau de ajuns, iată ce devăluie în spațiul public și cu IDENTITATE ASUMATĂ, un pacient din interiorul Spitalului TBC  transformat în sediu de carantină: un dialog relevant despre relația pacient-cadrul medical în vremea COVID-19:

https://www.facebook.com/eleonora.voinicescu.9/videos/238449253995395/

Articole asociate:

[BREAKNG NEWS] PRIMUL CAZ din Arad depistat pozitiv cu SARS-CoV-2: un PASTOR NEOPROTESTANT și profesor – DECEDAT. SPITALUL JUDEȚEAN ARAD ar putea intra în CARANTINĂ!

[ACTUALIZARE] O femeie de 32 de ani din Șicula este în STARE CRITICĂ la ATI-ul Spitalului Județean, iar o avocată din Arad cunoscută ca reprezentând cetățeni ITALIENI este suspectă de COVID-19. Analizele câtorva dintre cadrele medicale de la Spitalul Județean Arad au sosit și, din fericire, primele sunt NEGATIVE la CORONAVIRUS

Conform DATELOR OFICIALE de la ACEASTĂ ORĂ, Aradul este pe LOCUL 8 în România la INFECTAȚI CU CORONAVIRUS. NEOFICIAL, dar INEVITABIL, vom urca în „clasamentul macabru”. PE SURSE: O ASISTENTĂ DE LA UPU a SJA a fost depistată POZITIV cu CORONAVIRUS!

Categorie: Știri
Etichete: constantin catana dsp arad, gheorghe stoian prefect arad, medici infectati coronavirus arad, Spitalul Judetean Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Daniel Trifon: „Solicit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să ia MĂSURA RECHIZIȚIONĂRII a 50% din stocul de material sanitar de protecție rămas neutilizat în cabinetele și clinicile stomatologice”
Articolul următor
„Noi măsuri pentru primirea arădenilor suspecți de infestare cu boala Covid-19, respectiv tratarea pacienților bolnavi”

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…