Ce face ELITA POLITICO-FINANCIARĂ a ARADULUI în vremea PANDEMIEI? Și-a MĂRIT VENITURILE cu 1.000 de euro pe lună… c-așa-i când ai CEL MAI MARE GARD DIN ȚARĂ și ești viitorul MARE DUCE de Pecica! [VIDEO cu GARDUL și CARANTINA lui CIONCA]

cionca colaj
Distribuie:

 

Capul probabil celei mai bogate familii din Arad (cine contestă asta, să facă bine să ne vină cu dovada că-i mai șmecher!), Cionca A.  Marinel Arghir Iustin adună numai din terenurile din Pecica suficient cât să-și facă încă o Pecică, numai a lui, chiar mai mare decât „originala”, și are bani s-o îngrădească, să-i facă drumuri, poduri, șanțuri și utilități cât să semene cu un orășel din Arkansas, nu din sărăcia asta de stat… al cărui demnitar este!
Domeniul Cionca din Pecica este visul imobiliar al oricărui șef de cartel din Mexic – și asta nu pentru că ar fi mai de bun gust decât ranch-urile lor sau mai pline de oferte (deși și aici e de cântărit cu atenție), ci pentru că ESTE CURAT: „Făcut din afaceri cinstite, de mine și familia mea… mai mult de familia mea, pentru că, după cum știți, eu am fost ocupat să conduc destinele orașului Pecica, apoi ale Parlamentului României și acum al Consiliului Județean Arad… totul e la vedere… am C.V.-ul Europass și declarațiile de avere și interese trecute pe site-ul C.J.A. Fratele meu, care nu este funcționar public, este om de afaceri de succes, într-adevăr… dar asta ce legătură are? Am avut o firmă din 1992, SC LOREY COM SRL, pe care nu o mai administrez , iar măririle de salarii s-au operat încă din septembrie… actul vostru e un fake: indemnizația aceea e pentru că am accesat onduri europene multe și ni s-a dat ca merit!” – ar fi esența unui drept la replică formulat de președintele C.J. Arad la acest articol, în scris sau transmis verbal, ori într-un comentariu pe facebook…
Dar de ce am fi curioși de o replică a domnului președinte la un articol care-i comentează averea declarată, veniturile afișate public și domeniile la vedere inclusiv cu Google Map?! (da, nițel răutăcios Onorată Instanță – dar nu din invidie, vă jurăm, ci în lumina percepției publice asupra acestora, raportate la competența sa).

Am însumat proprietățile funciare ale familiei Cionca și ne-au ieșit așa (corectați-ne dacă greșim, după ce le veți fi lecturat declarațiile oficiale ale oficialului – atașate în GALERIA FOTO): 249.449 mp teren (de diferite categorii)…  560.656 lei la pușculița publică, 110.000 de euro de primit înapoi de la frate-su, 16.200 de euro pe an din chiria unui imobil la Banca Transilvania, încă 30.000 de lei pe an din „vânzare produse agricole” (că vinde și semințe domnul președinte, în timpul liber)… deci cum calculam: încă o Pecică!
Și dacă mai pui cashul din seiful din perete, SF-urile de sub Centură, firmele-dronă ale lui frate-su, veniturile și influența lu` nevastă-sa, armata de sclavi și parașute de la partid și vine și Peti cu Orban de toartă și Ando șofer – ei bine, o pui de-un principat mai mare ca Monaco… ceva între Liechtenstein și Luxemburg.

Marinel Arghir Iustin A. Cionca – Întemeietorul Marelui Ducat de Pecica – eee… cum sună, șefu?

Am fi amânat articolul ăsta până DUPĂ PANDEMIE… dacă nu am fi aflat, de 1 aprilie, că și-au făcut și mai lungă decât gardul său de la Pecica! Asta – din seria „Ciumele trec – salariul rămâne”:

slarii cja

 

Deci… știm să citim un act oficial, nu?! Și să coroborăm actul pe care îl citim cu alte informații oficiale știm, nu?…
Așa e – „nu toți!”

Atunci să traducem ca să-nțeleagă până și Belmondo:

Citim deci cu prilejul zilei de 1 aprilie (da, că anul ăsta, „ziua proștilor” a căzut de „apocalipsă”), șefimea nababă de la conducerea de bla-bla a plml care se ocupă cu banii în județul ăsta anunță oficial că și-a mărit salariul cu vreo mie de euro…  (că „Legea Olguței”, că „încă din septembrie, că și-o angajat Cionca încă un majordom… mai contează?!). Al doilea șef al județului, care se crede viitorul primar al Aradului, când o văzut aroganța asta, și-o donat salariu unei cauze nobile (4000 de lei în plus la salariu la Sergiu Bîlcea înseamnă o problemă în plus!).
Asta enervează și grăbește „investigația despre Ducele de Pecica” suficient încât să ne permitem să ne rugăm niște colegi mai ieșiți din casă decât noi să ne facă o tură cu (celebrul în undergound, acum și pe YouTube) GARD al lui CIONCA… mai mare decât orice gard de om pe care l-ai văzut în viața ta în orașul ăsta cel puțin.
„Are baltă de pescuit și viluța de protocol înăuntru… dincolo de gardul ăsta se fac cărțile” – ne explică cunoscătorii și d`aia (dar nu numai d`aia!) am și pus muzică country din Arkansas pe fond – să nu se recunoască vocile comentatorilor… deși asta-i ultima lor grijă (VEZI VIDEO PRINCIPAL).
Despre materialul din care a fost făcut acest gard (care TREBUIA SĂ FIE DIGUL MUREȘULUI!) însumând… numărați voi câți kilometri și despre cine a plătit banii pe acest gard urmează să revenim în continuarea acestui preambul de investigație din ambele părți ale gardului.

Apoi rugând frumos băieții să nu se apropie la mai mult de doi metri de casa omului, cât prevede legea, și să nu filmeze decât de pe domeniul public și defel alte persoane decât maxim pe ele însele (deși nici așa nu-i corect!), colegilor noștri din viitorul Ducat de Pecica le-a ieșit lucrarea care urmează:

 

 

Categorie: Știri
Etichete: avere iustin cionca, Iustin Cionca, salarii cja
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Am ajuns la 11 ARĂDENI declarați OFICIAL MORȚI DE COVID-19. DECESELE în România au atins „cota” 114
Articolul următor
[NOU ÎN ARAD] Top 5 UȘI TERMOPAN sub 1000 lei. Vezi unde le găsești întotdeauna PE STOC

7 comentarii. Leave new

 • avatar of intrebator?
  Intrebator?
  3 aprilie 2020 11:06

  Și BONUL, unde este BONUL? Acum stă în casă, nu iese la spital să încurajeze personalul medical și lui i s-a mărit salariu? In somaj nu cred că a fost lasat, dacă nu mai are curse la aeroport !?

  Răspunde
 • Art. 16. – Drepturi salariale pentru activitatea prestată în proiecte finanțate din fonduri europene
  (2) Indemnizațiile lunare ale președinților și vicepreședinților consiliilor județene și primarilor/viceprimarilor unităților administrativ-teritoriale care implementează proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile se majorează cu 25%.

  Răspunde
 • avatar of radu pecican
  Radu pecican
  3 aprilie 2020 14:24

  … e PNL-ist n’ așa ?
  Spunți-i că Brătenii și-au vândut moșii ca să facă o Țară …ei au vândut Țara ca să-și facă moșii ,

  Răspunde
 • avatar of big brother
  big brother
  3 aprilie 2020 22:01

  Adevarul este altul, anul trecut s-au facut acele majorari salariale plus fonduri europene (ptr cine „merita” nu doar cine lucra cu fonduri). Problema e alta, salariile angajatilor de rand au crescut foarte putin, fiind cele mai mici din tara (in administratia locala), pe cand cele ale sefilor au crescut f. mult, fiind printre cele mai mari din tara, deci discrepante foarte mari. Aceste salarii nu au fost negociate cu sindicatul(doar formal) de fapt au fost impuse de catre conducere (ei intre ei). Anul acesta salariile angajatilor trebuiau marite (cu coeficientul din legea lui olguta), dar nu au facut-o motivand ca nu sunt bani desi consiliul are un excedent bugetar consistent. Ar fi interesant sa faceti un reportaj pe tema asta si o sa ramaneti uimiti.

  Răspunde
  • O să facem… mersi… am mai sapat si noi si am descoperit ca da, asa e, si le-au marit inca din septembrie anul trecut cu „coeficientul Olguta” (era fain daca ni se trimiteau atunci informatiile). Deocamdată cu GARDUL avem treaba… care-i si mai demult si am tot uitat de el! 🙂

   Răspunde
 • Si eu câștig 14-15.000 lei pe luna si nu îmi permit așa domeniu ca al domnului cionca, sunt curios ce plan de economii are

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

ferma

Un tractor a luat foc la o fermă din Turnu

Astăzi, în jurul orei 14:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol, la o fermă din localitatea Turnu. La locul…
ceitrei moise nicoara pr

Rock la „Moise” în pauza mare

Azi, la Colegiul Național „Moise Nicoară”, pauza mare a fost o surpriză plăcută. Pe holul festiv al liceului, trupa CEITREI a cântat un rock de cea mai bună calitate și…
72b2f818 0aae 46f7 8bb6 c9be6b036ea6

Arădenii de la LUPUS DACUS cântă la ATENEUL ROMÂN

  Ivită din „debandada minunată a rockului”, trecând prin conservatoarele obligatorii ale clasicismului cu aplicare pe muzica medievală, formația de muzică veche (actualmente, conform autoprezentării) LUPUS DACUS a ajuns la…