Cei mai vizibili „dealeri-bombardieri” din zona Sebiș au fost arestați pentru o tâlhărie petrecută acum un an

talhari sebis
Distribuie:

E panică printre dealeri, bombardieri și consumatorii de „miau-miau” de pe Valea Crilșului Alb… „dacă se apucă ăștia să povestească, se golește o juma` de Sebiș!” – e refrenul cel mai actual p`acolo.


MARIŞ DENIS RĂZVAN, pruncu lu` Vodu (cel mai cunoscut proxenet de la Ineu până la Brad de la căderea comunismului încoace), cu domiciliu în conuma Bârsa, rezident și dealer și țepar de „miau-miau” în Sebiș, a fost arestat împreună cu complicele său COVACI FLORIN- DANIEL pentru o tâlhărie comisă în urmă cu aproximativ un an.
Cei doi l-au bătut crunt atunci pe un sebișean care avea datorii la ei și l-au golit de tot ce era comercializabil. Plângerea părții vătămate a fost depusă în termen, dar cercetarea și urmărirea penală au durat, iată, patru anotimpuri – până ieri, când Judecătoria Ineu a decis arestarea lor, petrecută după o descindere cu „mascați” urmare căreia s-au recoltat, chiar de la masa „dealerilor-bombardieri”, liniuțe de „cristal” și… o minoră.

 


Soluția Instanței, așa cum apare pe Portalul Instanțelor de Judecată

08.08.2023
Ora estimata: 17:30
Complet: JDL.2
Tip solutie: admite cererea

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu. În temeiul art. 226, art. 202 alin. 1, 2, 3 şi 4 lit. e) raportat la art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: COVACI FLORIN- DANIEL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233, art. 234 alin. 1, lit. d). din C. Pen, – pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 08.08.2023 până la data de 06.09.2023 inclusiv.
MARIŞ DENIS RĂZVAN, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233, art. 234 alin. 1, lit. d). din Cod penal, – pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 08.08.2023 până la data de 06.09.2023 inclusiv.
În conformitate cu dispoziţiile art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor MARIŞ DENIS RĂZVAN şi COVACI FLORIN DANIEL.
Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpaţi prin apărătorii din oficiu, de luare a măsurii controlului judiciar sau a arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. (3) din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

talhari


Articol asociat:

MEFEDRONA lovește din nou! E plină ZONA SEBIȘ de „bătrânul MIAU-MIAU” – un fel de „COCA+EX” PENTRU SĂRACI care prăjește creierii „noii generații”


 

Categorie: Știri
Etichete: barsa, COVACI FLORIN- DANIEL, drogul miau-miau, MARIŞ DENIS RĂZVAN, Sebis, talharie
Distribuie:
Articolul anterior
Autocamion în flăcări, pe Autostrada A1
Articolul următor
Pilotul Adrian Bede – un bărbat din „Vlaicu”, format la „Moise”, absolvent al școlii de aviație din Zürich, zboară pentru „Air France” și survolează Aradul: „Odată ridicat în aer la comenzile unui avion, senzația devine un fel de necesitate care nu te mai părăsește niciodată în viață”

1 comentariu. Leave new

  • avatar of perva cancerosu
    Perva Cancerosu
    10 august 2023 10:08

    Denis sluga domnului sifon Danut Perva care aprovizioneaza toata zona,cristal,sobolani,tigari,negrii marocani…mergeti la Ineu in weekend la club Interbelik sa vedeti tinerii seara de seara drogati Morti…nimeni nu Ii face nimic domnului asta cu Cancer” SI la propriu SI la figurat.vorba aia Perva mai are un part si merge ori la puscarie ori IL ia dracu!!!stati sa vedeti ce povesteste Maris la diicot…am auzit CA a terminat UN top de hartie SI inca Mai are!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cod portocaliu 1 scaled

ATENȚIE! COD PORTOCALIU pentru județul Arad

În această după-amiază, 24 mai 2024, în intervalul orar 13:55- 15:30 meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitățile: Șiria, Covăsânț.  Se vor semnala averse torențiale…
profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…