Cine este fiul ploii la Bruxelles? El este fiul ploii la Bruxelles! [VIDEO-PAMFLET VIRAL]

fiul ploii la bruxelles!
Distribuie:

Nu cred că există vreun președinte de stat din istoria recentă a Europei care să fi arătat mai caraghios, mai neica nimeni, mai din alt film decât Iohannis la Bruxelles, ieri, la summit-ul prilejuit de divorțul intentat de Marea Britanie Uniunii Europene. Filmulețul acesta de 2 minute și 26 de secunde, pe care un utilizator l-a postat pe YouTube aseară a adunat, deja, peste 15.000 de vizualizări unice și este ușor de anticipat că va deveni un „viral al dislike-urilor” – deși, ca realizare artistică, este un pamflet pe cât de deosebit, pe atât de maxim de realist!

Uită-te cu cât sictir, cu ce „am altă treabă”, frate, îl tratează nu unul, nu doi, nu trei șefi de stat, premieri, miniștri, ziariști, public spectator, funcționari, liftieri – ci toți... da` absolut toți… urmărește ce „flit” îi dau la președintele numit de americani și ales de români pe facebook! Fii atent cu câtă lipsă de grație trece acest „Anonymous” printre înalții oficiali… toți mai scunzi decât el, de altfel… acest aspect, însă neimpresionând pe nimeni! Nici măcar nu l-a confundat cineva! – cum li se mai întâmplă unora „veniți la chef cu porcul”… când toți sunt beți și nu mai țin minte nici cum o cheamă pe gazdă.

Acest tip de „ignore total” are valențe de proverb… de țâpuritură… iar „ești mai ignorat decât Iohannis la Bruxelles” ar putea fi un refren la chermeze adresat nepoftiților.
Și mai amuzant este că, întors în țară rapid (de ce-ar mai fi stat?!), acest Santa Klaus al perlelor bâlbâite a ținut o cuvântare de maniera „vom fi cu ochii pe Marea Britanie în ceea ce privește aplicarea măsurilor blablabla”… de-ți dai seama cu câtă teamă deschide Queen Elisabeth însăși televizorul din sufrageria de la Buckingham, înspăimântată că un neamț nereușit din țara lui Dracula i-ar putea invada palatul sau, God help us, și-ar dori să facă poze cu ea!

Foto – captură YouTube

Categorie: Pamflete
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 6] Momente ireversibile cu Teo Milea, la Boeme [FOTO]
Articolul următor
Țigări fake la balot, mașini pe nașpa, 153 de gloanțe, bunuri metalice, o borsetă cu 15.000 de lei, o tabletă plus 195 de amenzi – recolta pe o zi a IPJ Arad

2 comentarii. Leave new

 • Mare prost am fost. Cred că merg în baie, mă uit în oglindă, şi ori îmi dau o palmă, ori mă scuip ! …… Cum am putut vota cu un asemnea incompetent, ignorant şi neglijabil om. ……. Am zis, că-i neamţ, că Angi îl va lua în braţe, că ne va da Schengen şi va scoate MCV, că ….etc.
  Nu că ar fi fost Ponta ceva deosebit, dar acest nevorbitor nesociabil, era altceva !

  Catastrofă ! Catrastrofă !î
  Lui Băsescu îi mai spuneai unii şi îi arătau spre capu lui chel: mă eşti diliu ? Cară-te !
  WKJ-ul nostru e cantitate total neglijabilă !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie