De ce suntem răi cu VALEA REA din Gurahonț?… Pentru că suntem proști și murdari!

valea rea
Distribuie:

 

Pârâul Valea Rea este un curs de apă, afluent al râului Crișul Alb din județul Arad și… din nefericire pentru el, trece prin comuna Gurahonț, în amontele căruia se varsă.

Răzvan Mihalcea, autorul postării pe grupul de facebook  al comunei Gurahonț merită felicitat pentru curajul de a fi făcut publice imaginile absolut oribile care reflectă în ce hal ne batem joc de spațiile cele mai curate rămase pe aceste locuri parcă blestemate.
Nu-l cunoaștem pe autor, dar suntem întru totul în acord cu ceea ce zice când zice că „Din păcate această zonă are potențial turistic și ar putea beneficia mulți vizitatori sau prieteni de ai noștri, dar cum să îi poți duce la plimbare în natură cu asemenea priveliște dezolantă? (pe malul Crișului Alb)”, atașând o „dovadă vie, dar pe moarte” a afirmațiilor sale – o fotografie reprezentând malul de moloz care s-a creat ca un fel de „dig împotriva naturii” în albia majoră a Crișului Alb… în timp ce toată lumea se face că se uită în altă parte:

gurahont1

 

Filmarea de nici 30 de secunde, din mersul mașinii, spune totul despre cât de rău, prost…  mizerabil ne comportăm cu natura:

 

 

Și, mai ales, FELICITĂRI pentru că a venit și cu O SOLUȚIE!

„O mare nedumerire este faptul că deși miercurea se colectează gunoaiele nedegradabile, totuși maldărele de gunoaie de la OGA în sus pe vale se înmulțesc, de la saci de rafie plini, până la peturi și altele. Cei care au în grijă aceste locuri fie nu știu, fie nu au soluții, fie nu le pasă! Aș vrea să cred că sunt soluții și dacă administrația locală nu are soluții, cred că ar fi suficienți cetățenii care alături de mine ar putea participa voluntar la curățarea acestor locuri.” – este ceea ce ne face să credem că, totuși, NU CHIAR TOTUL ESTE PIERDUT.

 

 

 

Categorie: Știri
Etichete: comuna Gurahonț, raul valea rea arad, stiri arad, valea rea gurahont
Distribuie:
Articolul anterior
Primarul municipiului Arad și consilierii locali au depus JURĂMÂNTUL [GALERIE FOTO]
Articolul următor
O FORMĂ DE EVALUARE PENTRU PREȘEDINTELE IOHANNIS

3 comentarii. Leave new

 • Las’ ca face Motica curat..vai de capul nostru
  Ce semanam aia culegem!

  Răspunde
 • Acestea sunt gunoaiele care se colecteaza din gurahont..acolo se arunca…iar odata la ceva vreme vine o masina care le impinge in cris..pt asta se platesc taxele pt gunoi..ma rog cine le plateste ca si asta este o problema mare..

  Răspunde
 • Și în comuna Brazii este la fel,pe lângă mizeriile care se aruncă în râul Sighisoara afluent al Crișului alb,sunt adăpostite și crengile copacilor seculari tăiați cu mârșăvie cu acordul administrației locale. Colmatarea acestui râu în urma inundațiilor de acum 2 ani a dus la distrugerea a 3 podete blocând astfel accesul la proprietate, obligându-ne sa trecem prin vale. Lucrarile care s-au făcut acuma înainte de alegeri au fost doar preferențiale in funcție de interesul pentru voturi. Domnule Lucian Valeriu vă urmăresc de mult. Sunteti singurul care aveți curajul de a ridica problemele reale ale județului fără să fiți obedient mafiei din acest județ.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

pana sentinta

[ACTUALIZARE 4] VIVAT JUSTIȚIA din „Vestul sălbatic”! Fostul polițist de la Rutieră, INCENDIATOR de mașini, TRAFICANT și TÂLHAR de țigări de contrabandă și CULTIVATOR de „iarbă” Cosmin PANĂ a primit o glumă de pedeapsă: 2 ani și 10 luni de închisoare! Sentința e DEFINITIVĂ!

    Felicitări avocatului, multe și celebre fapte penale înainte lui Pană și tovarășilor săi – respectiv și rușine Justiției pentru sentința de astăzi a Curții de Apel Timișoara în…