Din seria „să ne cunoaștem candidații” – ea este Viorica-Elvira Pop și vrea să dea TABLETE la toți arădenii! 🙂

viorica elvira pop
Distribuie:

Neinteresant, la modul public, ca medic stomatolog pe persoană fizică, Viorica Elvira Pop este un personaj totalmente f a b u l o s pe persoană politică – și ar fi fost păcat… mare păcat dacă am fi ratat ieri, 27 aprilie, 2016 A.D. – veți observa că acronimele oficiale se impun! – conferința de presă la care doamna Elvira ne-a invitat „să facem o poză de grup pentru cartea de istorie a alegerilor locale – 2016” (inclusiv prin niște clipuri video pe care le puteți admira și re-admira când sunteți triști și abătuți dând click pe pagina sa de Facebook intitulată Viorica Elvira Pop Candidat Independent Primar al Aradului).
Ce vrea doamna Elvira de la noi? – simplu: să o alegem primăriță. Ce ne dă nouă doamna Elvira în schimb? – complicat: câte o tabletă per casă de om!

viorica_pop

„E mult? E puțin?” – cum întreba retoric tata când îmi făcea morală după ce comiteam câte-o prostie – nu știi ce să zici! E imposibil, după părerea noastră… dar părerea noastră n-are relevanță pentru cartea de istorie a alegerilor locale. Așa încât, pentru că nu înțelegeam nimic din ce se-ntâmplă, am întrebat-o direct, ca niște prunci obraznici, face-to-face la nici doi metri despărțiți de-o masă de sufragerie mică și cu foto-video pe noi de zici că eram obiective turistice înconjurate de japonezi: „Doamna Elvira, de unde știți că le trăbă tablete la oameni?… Da de unde știți că n-au tablete toți cei cărora le trăbă? Doamna… ăăă… dacă vă iese faza asta cu Primăria, în baza căror articole din Legea 215 plătiți din buget 300.000 de tablete (că o să vă iasă socoata minim dublu, vă zic io, dacă mereți din casă-n casă și întrebați `la care vă trăbă tabletă`?  – la care ea că „Obiectiv major: comunicarea imediată! FIECARE CASĂ – O TABLETĂ. INFORMAREA DIRECTĂ, ZILNICĂ  a fiecărui cetățean despre acțiunile aleșilor locali, CONTACTUL DIRECT în orice problemă, cu mine, în calitate de Primar”… și să știți că n-am făcut altceva decât să cităm exact ce a scris dânsa pe foaie cu mâna ei de stomatolog cu experiență… că din ce a vorbit n-am înțeles nimic… dar a b s o l u t nimic! Prea eclectic gândește doamna Elvira pentru puterile mele gnoseologice… se vede și din poză.

No, votați-o numa pe Viorica Elvira Pop de primăriță, să vedeți voi pe cerul Aradului numa drone care împrăștie internet peste tot, elicoptere cu basculantă care varsă mii de tablete în curțile școlilor și oameni îmbrăcați la fel care îți bat cu berbecu-n ușă, îți pun facetime-ul în ochi… dacă nu cumva ți-o bagă și sub plapumă pe Prima Doamnă Elvira, ca să aibă ea cu tine „CONTACT DIRECT în orice problemă” – cum memorabil titrează pe pliantul ei, un A4 față-verso pe care vi-l oferim spre istorică citire probabil în exclusivitate.

Foto: XBG


 

Categorie: Știri
Etichete: campanie electorala 2016, candidat primar arad, candidati, Viorica Elvira Pop
Distribuie:
Articolul anterior
Participă și tu la campania în derulare la nivel național:  Fiecare Copil în Grădiniță!
Articolul următor
[ACTUALIZARE 2] Au fost Mândri de Gala lor!…

1 comentariu. Leave new

 • avatar of stepan aurelia
  Stepan Aurelia
  28 aprilie 2016 15:35

  Ha, ha,ha, …. am publicaţiile mele favorite pe care mi le-am setat pe facebook să apară imediat ce deschid fila….neapărat am să
  vă pun şi pe voi între favoriţi….în acest fel pornesc ziua cu mai mult curaj ! imi place articolul….se ştie că fiecare pădure are uscături…. şi doresc din toată inima să nu se agaţe printre crengile cele uscate şi tableta mea. …….! Imediat după alegeri, mă voi muta înapoi în Arad …să nu pierd ” Tableta ” Ha, ha, ha,

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie