Dorel Vişan, Ionel Iacob Bencei și Ștefan Popa Popa’s, la Festivalul Internaţional de Satiră şi Umor Sătesc „Gura Satului” de la Macea

afis Macea
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Dorel Vişan, Ionel Iacob Bencei și Ștefan Popa Popa’s, la Festivalul Internaţional de Satiră şi Umor Sătesc „Gura Satului” de la Macea

La Macea va avea loc, la sfârșitul acestei săptămâni, cea de a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Satiră şi Umor Sătesc „Gura Satului”, care se desfăşoară de zeci de ani în comuna arădeană.

Festivalul va debuta sâmbătă, 3 august 2019, la ora 16, pe platoul din fața Căminului Cultural, cu o deschidere oficială şi va continua, de la 16,30, cu vernisajul salonului de caricatură al cărui invitat special este caricaturistul de talie mondială Ștefan Popa Popa’s, înscris şi în Cartea Recordurilor Guiness.

Tot sâmbătă, de la ora 17, va avea loc concursul de interpretare a scenetelor de teatru şi umor sătesc. De la ora 21, toți cei prezenți se vor putea bucura de cântec joc și voie bună pe platoul din fața Căminului Cultural.

A doua zi, duminică, 4 august 2019, de la ora 17, va avea loc festivitatea de premiere, urmată de spectacolul de gală. De la ora 21 toți cei prezenți pe platoul din fața Căminului Cultural se vor putea bucura, din nou, de cântec, joc și voie bună. Seara se va sfârşi cu un foc de artificii.

„Invitaţii de onoare ai evenimentului sunt Dorel Vişan, Ionel Iacob Bencei și caricaturistul de talie mondială Ștefan Popa Popa’s. Îi așteptăm cu drag la Macea pe toți cei care vor să participe la festival”, a spus Ciprian Otlăcan, primarul comunei Macea.

Participă cu scenete concurenţi din Cluj Napoca, Jibou, Găeşti, Dumitra, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Rodna, Pişchia, Şanţ, Câmpulung Moldovenesc, Vața de Jos, Arad şi Macea.

Organizatorii festivalului sunt Consiliul Local Macea şi Primăria Macea, Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, Căminul Cultural Macea, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, Asociaţia Caricaturiştilor Profesionişti din România și Fundaţia Ștefan Popa Popa’s.

Primăria Comunei Macea

afis Macea 1

Categorie: Știri
Etichete: Arad, Câmpulung Moldovenesc, Ciprian Otlăcan, Cluj-Napoca, Dorel Vişan, Drobeta Turnu Severin, Dumitra, Festivalul Internaţional de Satiră şi Umor Sătesc „Gura Satului”, Găeşti, Ionel Iacob Bencei și Ștefan Popa Popa’s, Jibou, Macea, Pişchia, primarul comunei Macea, Rodna, Şanţ, Sibiu, stiri arad, Vața de Jos
Distribuie:
Articolul anterior
UTA și-a prezentat echipa fața suporterilor
Articolul următor
Mandat de ARESTARE pentru un boschetar din Arad care a tâlhărit un bucureștean în spatele Bisericii de la UTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

afis festivalul vinului 2023 2

Festivalul Vinului, ediția 2023, la Arad

Festivalul Vinului, ediția 2023, va avea loc în perioada 6 – 8 octombrie, în Piața „Avram Iancu“ din Arad, unde, pe lângă degustări de vinuri și produse specifice unei astfel…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD