DREPTATE POST-MORTEM își dorește Sorin, tată a 6 copii, după ce SISTEMUL i-a îngropat MAMA cu dosar cu tot: o „doamnă de la partid” a spulberat-o pe trecerea de pietoni de „Ziua Femeii”, un agent de poliție a tergiversat ancheta, o procuroare a admis falsuri ca probe, iar legiștii sugerează că „poate a murit de Covid”

cretu george sorin
Distribuie:

George Sorin Crețu este unul dintre foarte puținii dintre noi care, deși au pierdut bătălia cu justiția oamenilor, continuă lupta pentru dreptatea divină (dreptatea-în-sine pentru agnostici). Cauza sa este, probabil, cea mai nobilă dintre cele ale omului… și nu doar a omului din epoci apuse: DREPTATE, măcar POST-MORTEM, pentru sistemul care i-a omorât mama. Nu răzbunare: DREPTATE FĂRĂ MINCIUNĂ.


Mama sa se numea Sara Maria, avea 78 de ani și era gospodarul, spiritul și sufletul casei – sănătoasă-tun. În dimineața Zilei de 8 Martie, 2021, în timp ce venea de la piață (ca o mamă de Ziua Mamei)  destinul i s-a încheiat din cauza unei (hmm…) doamne, Brendea Erika Rozalia pe numele ei, care a spulberat-o pe trecerea de pietoni de pe „Horia” după cum este relatat de către ofițerul de caz în Ordonanța de mai jos… devenită deja tardivă la aproape un an după… nimic… „din cauza pandemiei”… știți.

ordonanta pol1 1

TARDIVĂ – pentru că probele biologice fiind compromise iar proba-cheie (un TEST COVID NUL DE DREPT) falsificată… cauza morții nu se mai poate fi stabili cu certitudine de niciun savant, iar Sorin are probe (chiar dacă indirecte, convingătoare) că, încă din primele zile ale accidentului, „Doamna Brendea Erika se lăuda la colegele ei că o să scape de acest dosar!”


Procuror Antoanella Ianota, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad (care a instrumentat dosarul penal… până l-a clasat) și agentul de la Poliția Rutieră Arad, Laurențiu Costan (care l-a mușamalizat încă din primele momente) sunt cei pe care-i acuză arădeanul în postări publice… pe unde e mai lăsat și el – și tocmai faptul că nu e băgat în seamă ne-a făcut să-l băgăm în seamă și să-i tratăm cu respect cazul.


Discuția de o oră și un sfert de mai jos are o aură intenționată de alb-negru de la decor la discurs și la concluzii pentru că ăsta nu-i un „subiect color”. Pe subsemnatul l-au convins în egală măsură discursul tatălui a 6 copii cu actele coroborate acestuia poate chiar mai mult decât curajul său de a se expune astfel. Un puzzle de 60 de pagini pliate pe acest dialog-investigație vă va da întreaga stare de fapt a lucrurilor… scenariul, regia și distribuția unui film despre corupția din, practic, TOT SISTEMUL românesc contemporan.DOSARUL „SARA MARIA” (60 de file)

 

Categorie: Podcast, Investigații
Etichete: Antoanella Ianota, DREPTATE POST-MORTEM, George Sorin Crețu, Laurențiu Costan, Sara Maria
Distribuie:
Articolul anterior
Pește Bogdan, din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, a obținut medalia de aur la Judo
Articolul următor
[ACTUALIZARE] „Ziua Porților Deschise” a adus la Tribunal și la Judecătorie peste 100 de curioși

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Nu am găsit niciun rezultat.