E OFICIAL: Gheorghe Domșa lasă C.A.S. Arad, căreia i-a fost director peste două decenii, pentru un „post-trambulină” la București

gheorghe domsa
Distribuie:
E atât de oficial ceea ce circulă pe surse de vreo săptămână – anume că Gheorghe Domșa, directorul de două decenii al Casei de Asigurări de Sănătate Arad  merge la CNAS – încât Gheorghe Falcă însuși a confirmat, în urmă cu câteva minute, pe propria sa pagină de facebook știrea:
„Felicitări, Gheorghe Domșa!
Președintele Casei de Asigurări de Sănătate Arad, dr. Gheorghe Domșa, cel care a coordonat Grupul pentru Susținerea Spitalului Județean de Urgență Arad în perioada pandemiei, a fost invitat de către președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate să facă parte din echipa de management național. Este o recunoaște a profesionalismului domnului doctor Domșa și o confirmare a implicării sale, atât din poziția de conducere a CAS Arad cât și din cea de coordonate a crizei COVID.
Aradul are oameni de valoare pe care îi promovează în poziții importante.
Felicitări, dr. Domșa!” – e părerea europarlamentarului Falcă… probabil sinceră.
domsa falca
A noastră e alta – dar deocamdată preferăm să tratăm neutru această veste… mai importantă pentru sistemul de sănătate arădean decât pare.

Domșa a fost numit vicepreședinte la nivel național al Casei Naționale de Sănătate, funcție pe care o va ocupa începând de săptămâna viitoare.

[ACTUZALIZARE]

„Sunt președinte al CAS Arad din anul 1999, probabil cel mai vechi președinte din țară. Am fost cooptat în echipa de conducere de la nivel național a președintelui CNAS. Este o onoare, iar de săptămâna viitoare încep lucrul“, a declarat Gheorghe Domșa, care privitor la chestiunea „cine va fi următorul Gigi” a emis sentința  „Cel mai probabil funcția de președinte va fi ocupată de unul dintre cei doi directori executivi: Angela Cosma sau Bianca Găicean“ (doar că, din câte știm noi „din culise”, nu-i doar după cum vrea el).

Categorie: Știri
Etichete: domsa director cnas, gheorghe domsa, Gheorghe Falca
Distribuie:
Articolul anterior
ATENȚIE ȘOFERI! Reguli noi de circulație pe strada Frații Neuman
Articolul următor
UTA a rămas, după retestarea de ieri, cu doar trei jucători infectați de covid

2 comentarii. Leave new

  • S-ar putea că sănătatea arădeană să poată respira.A fost factor destructiv pentru spitalele arădene.I se datorează faptul că Aradul este singurul centru de județ din Transilvania fără spital municipal.Asta cu dovezi scrise.Casele de asigurări de sănătate au fost cuiburi de viespi securiste.

    Răspunde
  • Sa rămână acolo,cite zile o mai avea

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie