Ești NEVACCINAT – ești DISCRIMINAT, linșat de ultra-vaxeri și dat afară din serviciu… cel puțin dacă ești TAXIMETRIST și ai „sânge în instalație” să te cerți pentru DREPTURILE tale FUNDAMENTALE!

cover discriminare
Distribuie:

 

În ritmul în care se mișcă ăștia, azi-mânie ca să poți circula cu propria mașină pe ulițele patriei o să ai nevoie de abțibild cu „MAȘINĂ SIGURĂ – ȘOFER VACCINAT”… dacă n-ai decât bițiglă o să trebuiască să porți o vestă fosforescentă pe care să scrie cu negru „BIȚIGLĂ SIGURĂ” și o s-ajungem să nu mai putem ieși din casă și nici să primim musafiri dacă n-avem fiecare pe geam afiș cu CETĂȚEAN VACCINAT – CASĂ SIGURĂ!

Taxi Europa tipărește în draci (fără să-i fi rugat nimeni… vreo instituție publică oarecare! – o Mișcare stahanovistă în toată regula!), de vreo 10 zile-ncoace, stickere care, în subsidiarul mesajului lor aparent doar prozaic-mobilizator, prezic un viitor de și mai mare căcat decât prezentul, iar ele se regăsesc pe parbrizele tuturor mașinilor aflate sub contract cu firma:

sofer vaccinat

Să nu discriminăm – adică să nu e imităm tocmai aici incriminatul:  mai sunt taximetriști de la multe alte firme (multe din vreo 10… câte-s autorizate… dintre care să zicem 6 serioase) care afișează porcăria asta… absolut ilegală, întrucât 1: NICIO AUTORITATEA SANITARĂ / ADMINISTRATIVĂ DE PE LUMEA ASTA NU-ȚI VA ELIBERA UN ACT CARE SĂ CONFIRME CĂ UN TAXIMETRU E SIGUR doar pentru că ȘOFERUL E VACCINAT!… din niciun punct de vedere… cu atât mai puțin MEDICAL!… Argumentele 2, 3, 4 etc. nici nu mai merită invocate.
Verbiță, de exemplu, nu afișează…

Să observăm că ăștia de la TAXI EUROPA sunt un fel de „pionieri” (pe nedrept ignorați până acum) ai măsurilor cu adevărat de căcat pe care ar trebui să le ia arahații naționali și timișii locali întru „combaterea pandemiei”, „prevenirea răspândirii” și „gestionarea valului 14”! Dacă mai țineți minte, patronul lor umbla, la începutul pandemiei, cu un pet de apă plată tăiat în două pe cap (încă neapărând măștile, iar de cască de cosmonaut încă neavând bani) și cred că, dacă era după mintea lui, așa am fi ieșit vreo 2-3 ani pe străzi… picând ca zombie, percepând realitatea printr-un plastic aburit de propria noastră expirație și dând cu capu-n stâlpi ca ultimii imbecili.
Poza asta zici că-i un pamflet regizat… dar nu-i!

olteanu europa

Ei bine… exisă în Aradul ăsta DOI TAXIMETRIȘTI care au avut tupeul să pamfletizeze acest tip de STAHANOVISM DE CAMPANIE, afișându-și, la rândul lor, două imense abțibilde cu NEVACCINAT pe parbrizele din spate:

nevaccinati

…iar după cum nu era greu de ghicit, îi cunoaștem pe amândoi.
Unul a fost dat afară pentru că… a vorbit prea frumos cu „deținătorii adevărului absolut” – celălalt nu… pentru că știe să se apere mai eficient.

 

Sigmirean Septimiu și-a explicat gestul într-o postare pe pagina sa de facebook, după ce, pe grupurile de WhatsApp, s-a certat cu toată lumea și a fost amenințat, exclus dintre membri… linșat socio-psiho-mediatic:

conv

„Pentru a putea fi mai bine înțeleasă situația, problema stă în felul următor. Nu suntem împotriva vaccinării și nici a celor care aleg să o facă. Este strict problema fiecăruia dar în urma ședinței dintre Asociația Banat Crișana, Camera Taxi și autorități am stabilit ca nu se vor aplica nici un fel de stikere, pentru a nu exista tensiuni între taximetriști. Cu toate acestea patronul firmei Europa a decis să aplice și chiar sa încurajeze aplicarea stickerelor cu «Șofer Vaccinat Safe Taxi». În semn de protest a fost aplicat acel stiker cu NEVACCINAT. Situația putea fi ușor evitată dacă cei care aplicaseră deja stikerele cu vaccinat le dădeau jos, lucru care nu sa întâmplat din păcate. Vreau să îmi cer scuze tuturor colegilor care au fost afectați de aceasta situație dar nu mai am de gând să suport atitudinea de Dumnezei a unor patroni de firma de Taxi. Îi rog încă o dată să ne accepte și nouă părerile și să dezlipească acele autocolante care pe unii colegi îi fac să se simtă discriminați. ȘI NOI CONTĂM nu doar când strigați după noi să plătim cotizațiile. Respect și celor Vaccinați si celor Nevaccinați.” – a postat taximetristul pe data de21 mai, la 20:54  – seara zilei în care a și fost concediat:

concediere nevaccinat

„Este inadmisibil să se petreacă așa ceva într-o societate democratică, iar eu, împreună cu colegul meu, îi vom da în judecată pe patronii care și-au hărțuit, amenințat și șantajat angajații! Ce se întâmplă, de pildă, cu taximetriștii care, din motive strict medicale, NU POT SUPORTA VACCINUL?! Dar cu cei care au MOTIVAȚIA RELIGIOASĂ (garantată. la rândul ei, de Constituția României) de a nu se vaccina?! Sunt scoși de pe dispecerat, suferă oprobiul colectivității în secolul XXI oameni care au alte opinii medicale despre propria lor persoană decât patronii lor… fără studii medicale nici ei?!” – spune celălalt „rebel nevaccinat”, Mircea Friedman, de la Taxi Alfa… care cel puțin are studii juridice superioare.

Căci apropo de cunoașterea legilor: cine, cu ce agrumente poate demonta interpretarea că gestul taximetriștilor de a-și afișa NEVACCINAT pe parbriz este unul făcut cu la fel – dacă nu cu și mai multă! – BUNĂ CREDINȚĂ, în sensul că omul își avertizează, astfel, potențialii clienți că urcă într-un taximetru al cărui șofer nu este vaccinat?! Ce e greșit în a face asta?…

Unde mai pui că – „total întâmplător”, nu-i așa? – ultimul client ca taximetrist la „Europa” al lui Sigmirean Septimiu a fost nimeni altul decât HORIA TIMIȘ ÎNSUȘI… directorul DSP Arad explicându-i, din Vlaicu până la Intim, pe tot drumul, beneficiile și virtuțile vaccinului?…

O mai spune și un al treilea… în alt mod, pe același grup – și nu-l văd un „democrat autentic” care să-l poată contrazice cu argumente solide și conforme cu articole de legi, și nici să conteste buna credință a acestui om:

coment

 

Vom urmări cu atenție desfășurarea acestor ostilități periculoase pentru societate în general și pentru respectarea unor drepturi privind libertățile de opțiunile și exprimare publică în particular.

sofer vaccinat nevaccinat

Categorie: Știri
Etichete: discriminare, safe taxi, sigmirean septimiu, stiri arad, taxi europa arad, ultra-vaxeri
Distribuie:
Articolul anterior
[Arădeni cu care ne mândrim] CARMEN LIDIA VIDU nominalizată la Premiile UNITER – secțiunea „Cel mai bun regizor” pentru regia unui spectacol documentar!
Articolul următor
IPJ Arad organizează examen de atestare a calităţii de detectiv particular [VEZI CONDIȚII și BIBLIOGRAFIA]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cod portocaliu 1 scaled

ATENȚIE! COD PORTOCALIU pentru județul Arad

În această după-amiază, 24 mai 2024, în intervalul orar 13:55- 15:30 meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitățile: Șiria, Covăsânț.  Se vor semnala averse torențiale…
profesori almas

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…