Experiența unei arădence în trenul Arad – Mangalia: „Am luat 2 bilete la vagonul de dormit la clasa 1. Am simțit că intru în infern!”

cfr
Distribuie:
„Doresc să aduc la cunoștința cetățenilor care circulă cu trenul pe ruta Arad-București-Mangalia și retur despre condițiile mizere, de-a dreptul oribile pe care sunt nevoiți să le suporte. Am luat 2 bilete la vagonul de dormit la clasa 1. Am simțit că intru in infern. Mizerie, miros de WC peste tot, clima nu funcționează!” – povestește arădeanca A.M.
Umor de boactăr: „Am sesizat controlorul de bilete si mi-a zis că «asta e!…astea sunt condițiile.»

„Pe bune?! La banii pe care i-am dat (1300 lei) aveam niște așteptări. Vreau sa fac o plângere către CFR pentru a lua măsuri și a remedia situația. Am vorbit cu o cunoștință care lucrează la CFR și mi-a zis că nu mă vor lua în seamă. Mi-a mai zis că nu ar fi avut voie să pună garnitură fără aer condiționat. Fac plângere degeaba. Poate cu ajutorul dvs., cu un articol în presă, poate vor lua măsurile necesare. Sunt convinsă că mai există oameni care au pățit ca mine și vreau ca pe viitor să se schimbe situația. Vă mulțumesc anticipat.”

Și noi îi mulțumim doamnei (n-o cunoaștem personal) și aproape că regretăm că trebuie să-i înfățișăm „crunta realitate”: poți să-l sesizezi și pe Iohannis personal (rapid sau accelerat), și pe Ciucă și poți să invadezi și Palatul Parlamentului! Trenurile din România – cu mici excepții – SUNT NIȘTE BOMBE BIOLOGICE care nu mai pot fi dezamorsate decât prin înlocuite totală… ceea ce nu se va petrece probabil în următoarele decenii!
Așa că boactărul, în primitivismul lui, are dreptate: „Asta e! Astea sunt condițiile” – și va fi din ce în ce mai rău!
„Am filmat incinta vagonului de Clasa 1 si vă anexez câteva poze”:

 

…și poți să vii cu orice explicație – că „nu sunt bani de infrastructură, de achiziționare de trenuri noi”, că nu-i poți păcăli la nesfârșit pe călători – dacă ești sărac, măcar fă-ți curățenie, dezinfectează clanțele, robineții, băncile… bate și tu un cui unde s-a rupt stinghia… nu – nu există nicio scuză pentru asemenea tratament!
Categorie: Reportaje
Etichete: conditii de cosmar, Eforie Sud, trenul Arad - Mangalia
Distribuie:
Articolul anterior
SUPERCUPA ROMÂNIEI pe UTA – ce prilej mai potrivit de a asculta șlagărul „Ghiță Falcă, pleacă din Arad” cu personajele principale de față?!
Articolul următor
Infracțiuni rutiere, la sfârșit de săptămână: 7 șmecheri sub influența drogurilor; 5 iresponsabili sub influența alcoolului; 3 inconștienți fără permis, unul dintre ei și băut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie