NU, aici nu mai e vorba despre „Criza gunoiului”, ci despre GUNOAIELE CARE NE CONDUC: Așa arată intrarea în CIMITIRUL EROILOR din RADNA-LIPOVA înaintea comemorării unor oameni care, acum 75 de ani, au murit DEGEABA pentru această țară!

radna eroi 2
Distribuie:
Lipova (laolaltă cu tot județul de altfel, doar că acum e vorba despre fostul „oraș-regină” al Văii Mureșului) se sufocă, la propriu, în gunoaiele „producție proprie” din cauze deja cunoscute de toată lumea, dezbătute în ședințe interminabile și „rezolvate” din vorbe de lemn, promisiuni care nici în mintea celor care le-au rostit nu au fost crezute, învelite în incompetență și patronate de corupție.

Data trecută când l-am abordat pe primarul (teoretic, în curs de suspendare ca găsit incompatibil – practic, pregătindu-se pentru al doilea mandat) Mircea Jichici, ne-a îndrugat o poveste gen „se va rezolva”, iar autoritățile județene au declarat-o „ca și rezolvată”, odată cu decretarea „stării de urgență” (de care puteți face mișto înjurând, dacă aveți nervi să accesați articolele asociate).

Nu numai că nu s-a rezolvat nimic, dare mult mai rău decât înainte… chiar și decât înainte de 1944, când niște oameni, majoritatea tineri, și-au dat viața pentru ca țara asta să rămână întreagă – iar această asociere are o concluzie pe care ar trage-o până și cei mai patrioți dintre români: au murit degeaba… mai bine, cel puțin pentru cetățenii obișnuiți, ar fi fugit și și-ar fi văzut de viețile lor!

„AȘA ARATĂ INTRAREA ÎN CIMITIRUL EROILOR „DETAȘAMENTULUI PĂULIȘ” DIN RADNA-LIPOVA!
Peste trei săptămâni, aici vor fi comemorați eroii căzuți în septembrie 1944 și se vor aniversa 75 de ani de la eroicele lupte de la Defileul Mureșului!” –
a postat astăzi, cu 4 zile înainte de sărbărorirea „zilei eliberării patriei de sub jugul fascist” lipovanul Dorin Ocneriu pe pagina sa de facebook.

Fost ziarist, acesta mai completează că „de vreo două luni firma de curățenie nu mai strânge gunoaiele din oraș și oamenii le aruncă/depozitează în stive mari pe marginea străzilor” – exemplificând cu următoarea fotografie din care nu un străin, un înaintaș sau un dușman n-ar înțelege nimic: nici un om normal nu poate explica, altfel decât în cheia SUNTEM CONDUȘI DE NIȘTE GUNOAIE!

radna eroi 1

Articole asociate:

Se umple județul de BOMBE ECOLOGICE – iar autoritățile N-AU NICIO SOLUȚIE! Iată cum s-a „rezolvat” problema GUNOIULUI la Lipova: s-a depozitat în curtea Unității Militare și în fața Cimitirului Eroilor de la Păuliș [FOTO]

S-A DECIS SOARTA GUNOIULUI, în Şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pe tema salubrizării din zonele 2 (Chişineu Criş) şi 5 (Lipova)

Categorie: Știri
Distribuie:
Articolul anterior
Nick Kyrgios – partenerul lui Marius Copil în proba de dublu la US Open
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Bărbatul de 30 de ani care s-a aruncat în LACUL PĂDURICE a murit

2 comentarii. Leave new

  • Nu au murit degeaba!
    Asta e de la sine inteles, dar da, memoria faptelor lor nu se cinsteste asa!

    Răspunde
  • Păcat că sa actionat asa de tîrziu, a fost un protejat al șefilor , un infatuat si arogant. Oare fiica si ginerele carr sunt politisti la Arad ce zic ? La arestare va fi prezentat?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie