Între SALA LEGISLAȚIE și INTRAREA STÂNGA din spatele Primăriei Municipiului Arad se fură din mașini cel mai LEJER: nicio șansă să te prindă POLIȚIA… iar dacă ești VICTIMĂ, s-ar putea să pici tu drept VINOVAT! [VIDEO]

c7ad61c4 3b41 41f2 bb9b ad81a23a6963
Distribuie:

 

Miercuri, 14 martie, seara. La 19.09 a apărut în peisaj, pe camerele video, iar la 19.51, după un filaj de mai bine de o oră, și-a terminat treaba: a fugit cu poșeta unei femei (cadru medical), păgubind-o, pe lângă poșeta propriu-zisă, de un telefon și un stetoscop (scumpe), de portofelul cu acte și ceva bani, plus geamul de la mașină făcut țăndări. Prin „tehnica BUJIA”… un adevărat maestru al genului… se vede că a mai practicat operațiunea cu succes la viața lui hoțul respectiv.

„În seara aceasta, la ora 19.44, pe Bulevardul Dragalina nr. 2, mi-a fost sparta mașină de unde s-a furat geanta din imagine, în care era un portofel rosu lucios cu documente (buletin, permis de conducere) pe numele Cristina Badoiu, un telefon marca Samsung Galaxy S6 EDGE și un stetoscop verde marca LITTMANN…
Va rog sa distribuiți, hotul a fost surprins de camere le supraveghere, purta o jacheta neagra, pantaloni gri, înalt, cu bărbia ascuțită. . Imaginile au fost predate politiei, dar dacă îmi înapoiaza bunurile furate, îmi retrag plângerea împotriva sa și ne împăcăm pe cale amiabila!” – și-a postat Cristina Bădoiu pe pagina sa de facebook pățania însoțită de fotografia cu poșeta și cu hoțul, surprins de camerele video amplasate în SALA LEGISLAȚIE (una) și INTRAREA STÂNGA (a doua) a unei școli de șoferi.

Locul ăla… trebuie să fii ori geniu, ori imbecil ca să ataci acolo. Mediocrilor nu le-ar fi trecut prin cap. „Italianul cu ML-ul de la Santamaria” zice că „nimeni, niciodată n-a dat o spargere de mașină în zona asta”… dar el nu e o sursă sigură.
Sursă sigură e Poliția… care poliție uite ce spune despre micul (dar reprezentativul) eveniment:  „Inspectoratul de Poliție a Județului Arad a luat în atenție anunțul apărut în mediul online prin care se indică presupusul hoț.” No bun… din partea asta, putem dormi liniștiți: sunt cu ochii pe butelia dispărută. Întrebarea firească, de se impune de la sine, e „cum de nu a luat în atenție supraveghetorul de pe camere faptul că un bărbat cu glugă dă târcoale, vreme de o oră, unor mașini parcate în fața clădirii pe care trebuie s-o păzească?!” Și cred că știm și răspunsul: pentru că se uita la celălalt televizor, pe ProTV, unde se dădeau știri gata făcute cu hoți prinși și polițiști chill… de prin Moldova!

De asemenea, tot Poliția ne mai explică, cum, statistic,  „foarte multe spargeri s-au întâmplat pentru că s-au lăsat lucruri la vedere în mașină: portmonee, tocuri de ochelari de soare, huse de laptop – chiar dacă sunt goale, tablete, telefoane…”  În traducere liberă: „Bă, fraiero, tu ți-ai lăsat poșeta în mașină și te-ai dus să nu-știu-ce?! Da ce, te crezi în Elveția?!” – și cumva au dreptate: nu suntem în Elveția! Femeia și-a lăsat mașina în spatele Primăriei Municipiului Arad, nu în spatele Primăriei din Geneva!

Victima poartă, deci, o mare parte din vină că și-a lăsat în mașina parcată în fața biroului la care lucrează soțul său, între camerele de luat vederi – prin urmare, soluția ar fi să purtați toate lucrurile de valoare la voi, oriunde vă duceți, iar mașinile să vi le ascundeți… care pe unde puteți! Eventual la Geneva.

***

„Cum se sparg masini in Arad in spatele Primaria Municipiului Arad la km 0 la 100 de metri de Politia Locala in 2018. SHARE poate gasim hotul!” – a postat pe facebook Radu Bădoiu, soțul păgubitei și patron al unei firme de media respectabile (nu că ar conta…). Care ne-a mai relatat că „ziceau de la Poliție că nu au cadre… că din 14 oameni au redus la 4, pe furturi!” – deci mai așteptați-vă la de astea!

„Și mai mult… le zic ca avem IMEI-ul de la telefonul furat, care poate fi localizat în 2 minute. Ziceau că nu pot sa facă asta, decât pentru siguranța națională!” Iar noi, aici, nu avem un caz de siguranță națională… clar! Ce siguranță națională-i aia că i-a fost spartă mașina și i s-au furat obiecte de valoare unei doctorițe la Kilometrul ZERO al unui oraș – reședință de județ?! Nu-i… sunt doar 4 polițiști pe furturi la 150.000 de locuitori – o jumătate hoți, cealaltă jumătate, victime vinovate de inocență!

„Bine ca pe politicieni îi pot intercepta non stop!” – mai îndrăznește să comenteze soțul doctoriței… Păi, fă-te politician, domnule, ca să îți asculte și ție telefonul… că de asta să știi că le e frică hoților să fure telefoane de la politicieni: că sunt ascultate! Ai văzut tu telefon de vânzare furat de la un politician?! N-ai să vezi…
Eventual zi mersi dacă recuperezi stetoscopul… că n-o fi știut ce e și l-a aruncat… deși la cum se mișcă hoțul, mai degrabă trebuie căutat în Mureș. Stetoscopul zic…

Share, deci… poate se îndură unul dintre noi să facă niște „muncă patriotică” și să-l aducă pe hoț gata legat, la Poliție. Numai să aibă grijă să-i ia și declarație scrisă înainte și să vină cu mandat!

https://www.facebook.com/XBGEvents/videos/891426637693773/

Categorie: Investigații
Etichete: furt, hoț, Primăria Municipiului Arad, xbg media, XBG Media Pictures
Distribuie:
Articolul anterior
Teoretic, „construim un Spital de Oncologie nou” – practic, renovăm cu 13 milioane de lei o clădire… renovată!
Articolul următor
ATENȚIE: UTA suferă de „Complexul Balotești”!
Bagă un „16”

3 comentarii. Leave new

  • Acum vreo 5 ani mi-a fost spartă și mie mașina, tot prin zona aceea, in spate la Continental, după-masa, in jurul orei 18:00 (fiind iarnă, era întuneric). Când am ajuns la mașină, cineva alertase deja poliția și erau acolo niște domni care au făcut cercetări. Nu au prins nici hoțul, speram să găsesc actele aruncate, însă n-am avut baftă nici cu asta.

    Răspunde
  • Și dacă-l prinde, ce-i face? Nimic grav, că n-avem legislație, n-avem pârghii, n-avem minte…

    Răspunde
  • Baiatu se numeste Ardelean Adrian Marius

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

dosar1

Ce avem noi aici? Doi POTENȚIAL-PENALI în funcții publice avem: Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea sunt cercetați de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Arad în Dosarul Penal 2337/P/2018… de care, probabil, se va alege PRAFUL

  „Războiul civil” dintre fostul președinte (interimar) al CJ Arad și director executiv al ADI Deșeuri, Adrian Țolea și președintele CJA, Iustin Cionca, respectiv vicepreședintele Sergiu Bîlcea a intrat, oficial,…