O ZI CU TATA: 13 – 14 MAI, Parcul Europa – probabil cel mai inocent și harnic proiect al unui politician fericit din Aradul ăsta nefericit

o zi cu tata
Distribuie:

„O zi cu tata”, proiectul consilierului local Cristian Galea, este pe cât de tânăr – abia împlinind un an – pe atât de apreciat de arădeni… o dovadă aritmetică este prezența a 15.000 de oameni, anul trecut.
O dovadă socio-politică – argument pentru prezumția noastră de inocență acordată ab initio – ar fi că politicianul Cristian Galea n-are ce profita, la nivel de partid discutând (să fim serioși: PMP e partid?!), de acest fel de gesturi… cel mult în plan uman îi crește cota – dar nu acesta ar trebui să fie scopul nostru, al tuturor?

Asociația „Aradul Fericit” are ca unic scop principal decarat „îmbunătățirea calității vieții cetățenilor”

și exact asta încearcă să facă. Cristian Galea este tată de 5 copii, cu studii care se văd de la o poștă, cu o familie fericită, care locuiește într-o casă normală, retras, și nici nu-și dorește altceva – în plus, având talent organizatoric.

„O ZI CU TATA ” – 13 MAI, ora 11:00 – 14 MAI, ora 18:00 – este un eveniment la care te invităm să petreci două zile extraordinare alături de copilul tău într-o atmosferă relaxantă, plină de joc și bucurie!
Crează amintiri de neuitat copilului tău participând împreună la acest eveniment cu intrarea liberă și activități gratuite, investind în cel mai de valoare aspect din viața ta: relația și apropierea de copilul tău! Îți promitem că nu vei regreta!
Vei avea ocazia să participi la numeroase activități inedite și ateliere de creație, care știm sigur că vor aduce încântare și bucurie familiei tale.
Pentru mai multe detalii legate de activități, urmărește postările noastre viitoare de pe pagina Aradul Fericit!”

„Tații sunt bărbați obișnuiți transformați din dragoste în eroi, exploratori, povestitori.” (Pam Brown) – este invitația pe care o lansează tuturor arădenilor consilierul local.

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Asociația Aradul Fericit, Cristian Galea, O zi cu tata, parcul Europa
Distribuie:
Articolul anterior
Celebrul regizor Oskaras Koršunovas montează pentru prima dată în România, la Teatrul Național din Timișoara
Articolul următor
UPT dublează numărul de specializări în limba engleză pentru a atrage mai mulți studenți străini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie