Pariu că pe următorul președinte al CJA îl cheamă Noghiu Bogdan?

basil muresan
Distribuie:

Deci, zilele trecute, cum n-aveam prea multe de făcut, ele făcându-se singure, mă uit pe postări, să văd ce se mai aude, ce selfie-uri se mai fac, cine pe cine mai atacă. Văd, printre altele, o postare a lui Bogdan Noghiu (foto – în galerie, by el însuși), în care o îndeamnă aproape părinteşte, dar parcă mai mult fratern, pe o tânără pesedistă, să-şi recunoască rătăcirea şi limitarea ei de social democrată, şi să pună umărul la construit ceva, nu doar la aruncat cu material defecant în şi anume realizările administraţiei imperiale arădene. Zic, uite un tip cu idei bune, corect, hai să construim, dacă nu tinerii, atunci cine, şi tot aşa. Doisprezece ore mai târziu, bum, acelaşi tip îl atacă pe Fifor, cu un comunicat de presă tip fâs, cel puţin dubios, cel puţin jalnic, şi clar cu alt tip de scriere decât cel din ziua precedentă. Acum, stau şi mă uit, o fi dublă personalitate? Că nu numai la scris diferă, ci o dată hăis, o dată cea… Ce s-a întâmplat cu „să construim împreună…dialog…”?

Acum, ştiu că Mihai Fifor este duşmanul numărul unu al dezvoltării Aradului, au spus-o toţi epigonii faraonului, cu mai puţin sau cu mult mai puţin talent. Asta e clar. Cum clar este că, dacă nu eşti în echipa pedelistă din PNL, sau afiliat, în sensul că ai semnat cu sânge că lumina vine din Brad, e clar, eşti un homuncul care meriţi strivit pentru că nu susţii regenerarea urbană, deci viaţa în esenţa ei, deci eşti naşpa şi de stânga şi meriţi să mori. dar, zic eu, ce-i cu faţa asta nouă? Şi mă pun să văd. Şi văd că nu e chiar atât de nou.

Văd că domnul Bogdan Gheorghe Noghiu e membru PDL cu state vechi, în ciuda fragedei vârste… şi văd o filmare pe YouTube, cu domnul Mariş, parcă, şi Bogdan Noghiu, şi văd dârzenia din ochii lui, îl văd tăcut, un munte de tăcere şi blândă hotărâre, perseverent ca un ciocan pneumatic, înaintând prin mulţimea ostilă, ca un T 34 dintr-o singură bucată de fontă. Din nou, trebuie să îl felicit pe Gheorghe Falcă. Ştie să îşi găsească oameni perfecţi pentru sarcinile date. Există o tipologie, oarecum ambiguu de înţeles. Noghiu îmi aduce aminte de Luca. Aceeaşi obstinaţie ortodoxă, aceeaşi blândeţe atotştiutoare şi înţelegătoare, acelaşi bun simţ în spatele căruia luceşte lama, aceeaşi apetenţă către fanatism. Bogdan Noghiu e noul inchizitor şef, e călugărul care te trimite la rug plângând pentru durerea cărnii tale, dar ştiind că ţi-a salvat sufletul.

Şi au nevoie de aşa ceva. Deoarece acum, când singurul condei mai acătării îşi face bagajele, din câte se aude, mă refer la Andrei Fuliaș, rămâne locul gol, şi trebuie umplut, şi singurul care are o anume capacitate să facă asta este domnul Noghiu, care va suplini lipsa de experienţă cu o teribilă şi aproape religioasă dârzenie. Bogdan Noghiu stă, sunt sigur, deja în gâtul câtorva colegi de partid. Ascensiunea sa este meteorică, dar nu nemeritată. Nu o să fiu rău, cum cred prieteni de-ai mei, nu o să spun că Noghiu atârnă greu în viaţa politică arădeană, în schimb mă bag la un pariu: peste ceva timp, președintele Consiliului Județean Arad se va numi Noghiu sau nu se va numi de nimeni!


 

Categorie: Pamflete
Etichete: faraon, Mihai Fiflor, Noghiu Bogdan, pariu, PNL
Distribuie:
Articolul anterior
Senatorul Mihai Fifor salută distingerea unor importante personalităţi arădene cu titlul de „Cetăţean de Onoare al Municipiului Arad”
Articolul următor
12 sirieni au încercat să treacă granița în Ungaria, pe la Vărșand, „îndesați” în mașina de 5 persoane a unui bulgar [FOTO]

12 comentarii. Leave new

 • PNL a avut, are si va avea proiecte pentru cetățeni… Are tot dreptul sa de a in Fiforel, e de un an in Arad si nu a facut nimic concret pentru noi, deși e Liderul senatorilor PSD, corect?

  Răspunde
 • Draga domnule , toti purtatorii de geamantane ale politicienilor actuali au ajuns in functii mari …Asa ca va dau dreptate cu domnul Noghiu … Nu m-ar mira sa uil vad plantat in vre-o functie mai mult sau mai putin importanta … poate il veti intreba asa intre colegi pe Ando cum e cu noul post de relatii externe la CJA… Va multumesc. Stima !

  Răspunde
 • Domnul Noghiu din cate am citit si am vazut chiar se implica si chiar doreste sa faca ceva pentru cetatenii aradeni. Ma bucur pentru el si ii doresc mult succes in viitor.

  Răspunde
 • Bogdan este un tanar implicat! Mai usor cu rautatile…

  Răspunde
 • Aradenii chiar apreciaza implicarea dlui Noghiu si descalifica complicarea altora.Presupun ca dl Noghiu isi face selfie uri pt ca participa de chiar la acele evenimente dedicate cetatenilor aradului!!

  Răspunde
 • Vrem sa vedem astfel de tineri implicati in politica aradeana! Eu personal il felicit!

  Răspunde
 • Felicitări Bogdan Noghiu! Asa se procedează, trebuie sa iesiti in fata sa ne spuneți adevărul!

  Răspunde
 • Asa este, scoateti in fata adevărul. Nu lasati tăcerea si minciuna sa ne manipuleze. Adevărul trebuie sa fie cunoscut de toti locuitorii Aradului. Bravo tinere! Bun exemplu!

  Răspunde
 • De Bogdan Noghiu am auzit..dar ma intreb cine-I Fifor? Multumesc

  Răspunde
 • Daca ne-am imagina presa ca si pe o femeie frumoasa, pe care sa o cheme Presa, atunci cele mai potrivite cuvinte ale Presei ar putea fi: ”…fiindca eu sunt cea dintai si cea de pe urma, Eu sunt cea onorata si repudiata.Eu sunt prostituata si sfanta.Presa.”Fara indoiala ca toti politicienii nostri post-decembristi s-au nascut sub un semn gresit, iar ca sa traiasca pe lumea asta in mod demn, ar insemna sa incerce sa-si corecteze in fiecare zi propriul horoscop.Sterilitatea lor e infinita.Tine de extaz.De fapt, singurul lor mesaj in douazeci si sase de ani, ar suna cam asa: – Nu asteptati prea multe de la sfarsitul lumii. – O zi buna tuturor!

  Răspunde
 • Noa, Basil… ar trebui să te plătească Noghiu că i-ai resuscitat admiratorii…

  Răspunde
 • avatar of titi almasan
  Titi Almasan
  20 august 2016 11:50

  Ce știu a zice…cred ca e nevoie de oameni dedicați si implicați.La urma urmei,valoarea trebuie promovată si apreciata.Sper ca tinerețea si verticalitatea sa dea plus valoare tuturor celor implicați in viața publica.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie