POVESTEA FĂRĂ FINAL a unei prostituate minore, bătută crunt și drogată cu „sintetice” de la 14 ani, salvată de pe „centură” de un arădean și răpită de PEȘTE într-o duminică… pe nesimțite, de la PEDIATRIE

pediatrie2 arad
Distribuie:

 

Povestea începe așa: în prima dimineață a weekendului trecut, ieșind din Timișoara unde a fost plecat ca să însoțească un pasager la aeroport, în drum spre casă, un arădean a văzut cum pe marginea drumului zăcea o fată, aparent minoră, întinsă pe pământ și inconștientă. Omul a oprit și a observat cum, după boscheți, o altă fată, cu ten închis la culoare, se ascundea speriată, neputând, nedorind sau fiindu-i frică să comunice. Arădeanul a luat fata, a văzut că are Cartea de Identitate asupra ei, a încercat, fără succes, să-i pună câteva întrebări, a luat-o în mașină și a sunat la 112. A fost îndrumat (dacă tot a luat-o), să o ducă la NPI Arad („Compartimentul neurologie și psihiatrie pediatrică funcționează în cadrul Secției de Pediatrie II (FOTO), având angajați 2 medici: medic primar neurologie psihiatrică – Dr. Bran Adriana – șef. Compartiment și medic primar psihiatrie pediatrică – Dr. Trifa Diana” – citim pe site-ul Spitalului Județean Arad), a dus-o, a internat-o și, imediat după aceea, s-a dus la Poliție unde, la „compartimentul de specialitate”, a depus o declarație în care a relatat tot ce știa.

Vreme de trei zile, arădeanul a trecut pe la spital ca să se convingă că starea fetei merge spre bine… ieșise din transa indusă de droguri sintetice („etnobotanice”  le zice ea) și a reușit să descifreze, din discursul ei extrem de dezlânat, cum a ajuns astfel: de loc din Deva, fără tată, sedusă, sechestrată și drogată de la 14 ani de „prietenul ei”, bătută crunt de acesta constant, periodic și aleatoriu, face prostituție pe centura Timișoarei de 6 luni, în compania unei alte fete, o braziliancă intrată în România cu o viză de turist demult expirată.

A.R.A. – cu „numele de șosea” Roxy – NU RĂSPUNDE SINGURĂ la numărul ei de telefon (0733.386.741)… dar răspunde o altă fată, iar conversația este supervizată de PEȘTELE lor

…de unde deducem ușor că discutăm despre o rețea de prostituție, iar acel număr de telefon e „pentru onorata clientelă”, deci probabil că îl găsiți și pe „Publitim”… „24” și site-uri specializate de „escorte” (cu greu ne abținem de la un tir de înjurături).
Până duminică (7 iunie) dimineața, fata era în spital și starea ei mergea spre mai bine – dar de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Portarul… asistentele… deci „nimeni” l-au informat pe arădeanul nostru că „credem că a venit cineva… un aparținător după ea și a luat-o acasă”! „Care casă?” –știe brazilianca să răspundă, dacă domnul polițist căruia i-a fost dată declarația împreună cu buletinul victimei e curios să o întrebe (dacă primește „ordin de sus”, dacă „se sesizează un procuror” sau dacă îi trimite Serviciul Român de Informații un ordin scris mult mai prost și mai incomplet decât acest articol).

După cum deja suntem cu toții scârbiți să intuim, dosarul fetei o fi ajuns, fără fată și fără pește, la cine știe ce polițist din Timișoara sau Deva „pe o mână cu ei” – pe sistemul „declinarea competenței către autoritatea de pe raza localității în care s-a săvârșit presupusa infracțiune”… așa încât se va alege PRAFUL – și din dosar, și din fete, și din gestul arădeanului (ne dorim un comunicat de presă care să ne amendeze scepticismul și scârba, contrazicându-ne și oferindu-ne o „destructurare de rețea” cu numele și poza proxenetului cu tot).

Povestea nu se termină, deci, fiind întreruptă tocmai înainte de punctul ei culminant (ca orice poveste cu polițiști corupți)… iar dacă va avea un sfârșit, acela nu va fi un „happy-end”: va fi o continuare, vizibilă de orice „participant la trafic”… brazilianca și mica drogată forțat cu șoricioaică pentru a-și uita instantaneu tot trecutul vor fi probabil mutate pe altă centură dintr-un oraș vestic, probabil că peștele le va vinde sau le va „da la schimb pentru altele”, altui pește… așa… cum se face și se rezolvă la noi un asemenea dosar!

Categorie: Investigații
Etichete: PESTI, PROSTITUATA MINORA, roxy, stiri arad, timisoara
Distribuie:
Articolul anterior
Crescută și lansată în GIMNASTICA MARE de CSM Arad, Olivia Cîmpean revine în Lotul Naţional, la Deva
Articolul următor
CFR reintroduce, din 15 iunie, trenuri de lung parcurs. VEZI LISTA trenurilor care reintră în circulație
Bagă un „16”

2 comentarii. Leave new

  • Dezastru! Felicitari cetatene! Bravo domnule jurnalist.

    Răspunde
  • intrebarea de baza este: de ce organul genital legal nu se implica in cazurile sociale??? decat daca poate da amenda…de ce se ignora problemele astea la noi????
    va zic eu…nu reprezinta importanta politica…to mnezo de politica, ca la noi e mafie nu politica

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

florina ionescu

Managerul Spitalului Județean Arad, Florina Ionescu, la 12 zile (!) de când a văzut filmarea care dovedește o șpagă dată unuia dintre subordonații săi:„Azi am demarat o anchetă internă, pentru că nu aveam cunoștință de ce se întâmplă și abia azi am aflat”

  „Bubele” Spitalului Județean Arad s-au spart, în sfârșit, la nivel național. De fiecare dată, fără nicio excepție, oricare ar fi fost subiectul abordat de acest ziar, despre neregulile, mizeriile,…
coman luca

[ACTUALIZARE 2] „Miss Supranaţional Europe 2018” se dă „virgină în mass-media” și somează TOATE PUBLICAȚIILE să șteargă articolele care o vizează în cauzele privind șantajele și tentativa de otrăvire a milionarului Adrian Luca. Cu cele despre „cât e de frumoasă” n-are treabă…

Andreea Coman – „Miss Supranaţional Europe 2018” – a trimis pe e-mailul FIECĂREI PUBLICAȚII / POST TV care i-au relatat cazul cu „Otrăvirea milionarului timișorean” din 6 septembrie, 2021 încoace (a avut…