Putem dormi liniștiți! Barbeș și cu Mariș s-au dus să vadă cum stă treaba cu țânțarii și au declarat că e „așa cum trebuie”! [CU POZE]

dezinsectie arad aer 3
Distribuie:

 

Da, frate – fix ca-n bancul cu clownul Circului de Stat: tot mai greu îi pune partidul să facă!
Ultima mare perlă: i-o trimis Falcă pe Barbeș și pe Mariș – sau Geani, sau Tipei… sau s-or băgat singuri în seamă… tot aia – să îmbine plăcutul cu utilul, documentarea cu pamfletul și slugărnicia cu corupția… nici mai mult, nici mai puțin, decât la numărat de țânțari morți! La „acțiuni îndreptate împotriva țânțarilor de pe raza municipiului Arad” – ca să-i cităm exact pe autori!
Acuma, fac pariu că-n mintea și sufletul lor, faza asta cu omorâtul țânțarilor cu avionul o fost, efectiv, vârful lor de carieră! Punctul G, minutul de aur… cum o fost pentru Michelangelo când o dat ultima pensulă la Capela Sixtină… pentru Umberto Eco momentul în care o terminat Pendulul lui Foucault… încununarea supremă a tot ce-au făcut ei până acuma pentru partid, pentru țară, pentru orașul ăsta!
Au și scris despre asta – iar după părerea noastră au scris o capodoperă – de unde și comparațiile de mai sus…
Fii tu atent, onorate cititor, ce minunăție de text umoristic a ieșit! Personal, n-am citit un comunicat mai inocent decât cel care urmează:

Consilierii municipali Barbeș și Mariș au fost în inspecție la acțiunile de dezinsecție

Consilierii locali municipali PNL Adrian Barbeș și Florin Mariș au inspectat vineri seara pregătirile pentru acțiunile de dezinsecție, acțiuni îndreptate contra țânțarilor de pe raza municipiului Arad.

„Am decis, împreună cu domnul consilier Florin Mariș să efectuăm în dumpămasa zilei de vineri o inspecție la fața locului a ceea ce înseamnă acțiunile de dezinsecție menite stârpească țânțarii de pe raza municipiului Arad. Am inspectat atât acțiunea de dezinsecție de la sol, cât și cea pe calea aerului și, din punctul meu de vedere, lucrurile decurg așa cum trebuie. Substanțele folosite la acțiunile de dezinsecție sunt de calitate și sunt avizate de către Ministerul Sănătății, chiar dacă «specialiștii doljeni» sunt de altă părere”, spune Adrian Barbeș.

Acțiunile de dezinsecție vor continua și în perioada imediat următoare, fiind vizate în special zonele de parcuri, iar acestea se vor desfășura dimineața și seara.

„Zonele vizate de aceste acțiuni de dezinsecție sunt parcurile de pe faleza Mureșului, zona Alfa, Parcul Orizont, Parcul Pădurice, parcul din Piața Caius Iacob și mai ales zona verde de pe Bulevardul Revoluției, dar și zonele prin care trec canalul Mureșel și canalul Țiganca. După cum vedeți, sunt vizate zonele cu multă vegetație și cu apă în jurul lor. Acțiunile vor avea loc dimineața, între orele 5:45 și 09:00, respectiv seara, după ora 19:00”, spune Florin Mariș.

06.08.2016, Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Galeria foto aparține, de asemenea, autorilor comunicatului

Categorie: Pamflete
Etichete: Adrian Barbes, Florin Maris, PNL, tantari
Distribuie:
Articolul anterior
„Discover” – un proiect multicultural care i-a inclus și pe elevii arădeni
Articolul următor
[UTIL] ANAF poate înregistra, din oficiu, o firmă în scopuri de TVA

2 comentarii. Leave new

 • avatar of cr. i. ticu
  Cr. I. Ticu
  9 august 2016 11:55

  M-au muşcat aseară ţânţarii în draci. Demisiaaaaaaaaaaaaaaaaa…

  Răspunde
 • dezinsectia nu s-a facut pe raza mucipiului Arad, ci doar pe o parte, mai mult centrala. astia dela periferie trebuie sa se mute pe perioada verii in centru, daca nu vor sa aiba tantari

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…