Râdeți voi, râdeți… dar o să avem FACULTATE de CUMPĂNAȘOLOGIE la INEU!

leul uav
Distribuie:

Ramona Lile are atâția bani, putere și fițe încât, așa cum oligarhii ruși își cumpără girafe pitice din aur ca să-și arate opulența, rectorița și-a tras un cumpănaș – și nu orice cumpănaș: ci pe Alexandru Cumpănașu însuși!
Știe tot românul cine-i Alexandru Cumpănașu… și italienii, ba chiar și marțienii știu ce-i aia „cumpănaș”… pe Ramona Lile o știu înfinit mai puțini… ceva mai mulți îl cunosc (sau măcar „îl știu de undeva”) pe Sorin Cîmpeanu… nu-i nicio pierdere pe care să o regreți dacă nu-l știi pe ăsta – dar în economia înțelegerii acestui pamflet în oglinda realității trebuie notat. Asta pentru că Ramona Lile și l-a achiziționat pe cumpănașul cumpănașilor chiar de la acest impostor notoriu la nivel național,

Eminența-sa argopolitic-admistrativă Sorin Cîmpeanu,

 „ministru al Educației în guvernul Ponta IV la 17 decembrie 2014, susținut de Partidul Conservator, Sorin Cîmpeanu a devenit ministru al Educației după ce fostul președinte PC, Daniel Constantin, a renunțat la funcția de vicepremier și a cerut în schimb acest portofoliu, ocupat până atunci de Remus Pricopie, ministru propus de PSD. În timpul mandatului său, Cîmpeanu a inițiat controversata Ordonanță 94 care amnistia plagiatorii, permițându-le doctorilor să renunțe la titlu, în contextul în care prim-ministrul de atunci, Victor Ponta, era acuzat de plagiat în teza sa de doctorat.” (Wikipedia – pagina proprie). „Rector la USAMV și președinte al Consiliului Național al Rectorilor. Acesta a sărit sprinten din barcă în barcă politică, definindu-se ca un traseist cu vocație: de la Partidul Conservator, la ALDE, la Pro România și, acum, la PNL, care l-a recompensat cu locul secund pe lista pentru Senat, pentru sprijinul dat guvernului Orban, să nu cadă la moțiune.” (Revista 22).

Conjunctura asta cu „aministierea plagiatorilor” i-a împreunat pe Lile și Cîmpeanu… iar din dragostea asta a ieșit (ditamai) Cumpănașu`

Cei doi se potrivesc ca într-o distribuție perfectă a unei telenovele cu tentative de mafioți stupizi dar „bazați” (deja devenită tipar în lumea mondenă a politicii românești) și fac parte din Consiliului Național al Rectorilor (un organism aproape guvernamental și – după cum poți observa dacă le accesezi site-ul („Pentru moment site-ul este în reconstrucţie. Ne cerem scuze revenim cât se poate de repede.”… sanchi: n-au ce scrie!) – „low profile”, dar care, în cel mai propriu sens – NUMERIC și INFLUENT  – este peste toate universitățile importante din România. CNR-ul respectiv face „jocurile din umbră” din instituțiile superioare de învățământ, manipulând politic cadrele didactice, studenții, funcționarii, femeile de serviciu și presa după cum bate „vântul încremenirii”)… mai ales la Arad – unde ne doare cel mai mult.

Cîmpeanu a fost prietenul-proptă al Cumpănașului… căruia i-a girat tâmpeniile până în septembrie, 2019, când „CNR a transmis, într-un comunicat de presă semnat de Sorin Cîmpeanu (președintele Consiliului și rector al Universității de Științe Agronomice) că se suspendă pe termen neliminat din Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) pentru a păstra universitățile «în afara jocului politic». Ironic, însă, comunicatul a fost publicat pe site-ul Pro România, formațiune din care Cimpeanu face parte.” (ziare.comși s-au despărțit… nu fără tămbălău, desigur.

Poza asta-i din decembrie, 2017, și bate toate cuvintele… iar Cumpănașu (așa, de ciudă), și-a pus-o pe profilul de facebook la „favorite”:

campeanu cumpanasu

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (pe facebook – CNMR) asta e tot ce poți să înțelegi – da, să recunoaștem: trebuie să fii geniu să înțelegi ce se întâmplă în capul lui Cumpănașu! – în materie de CUMPĂNAȘOLOGIE

E suficient să intri pe site-ul lor și… nu… n-o s-o găsești pe Alexandra Măceșanu biata de ea cum probabil te-ai fi așteptat… dar o să ți se releveze toate teoriile conspiraționiste emanate de impostori-sadea, ciudați de n-ai să găsești exemplar asemănător niciunde – toate comprimate într-un singur click!
Ei bine, Ramona Lile face parte integrantă din „peisajul colorat” al CNMR-ului ăstuia, fiind membru-cotizant-participant-la-proiect… ce funcții își mai inventează ăștia… iar Cumpănașu, în contextul ăsta, este un fel de „acționar la Vlaicu” – o universitate finanțată în proporție de 50+ procente de stat (din procentul dat de stat își ia Lile banii și-i împarte cu Cumpănașii… nu vă imaginați altceva!).
Are bani, nicio grijă, să-și cumpere câți cumpănași are chef…

Nici în declarația de avere și nici în cea de interese nu veți găsi aproape nimic din averea și interesele Ramonei Lile!

Nu veți găsi „amănuntul” că anul trecut, de exemplu, a câștigat „pe acte” aprox. 12.000 de euro pe lună (asta nu i s-o fi părut interesant pentru „marele public”) și nici „cheia cu care deschizi toate ușile înțelegerii fenomenului Lile” – respectiv  adevărul că „propta sa principală” este ipochimenul politruc prezentat mai sus.
Și niciunde (altundeva în afară de aici) nu veți citi informația potrivit căreia NIMENI / NICIO INSTITUȚIE NU A VERIFICAT, ÎN ULTIMII 5 ANI, CONTURILE UNIVERSITĂȚII „AUREL VLAICU” din „banalul” motiv că soțul Claudiei Boghicevici (pupăza PNL plantată pe grămada de gunoi a Curții de Conturi – Central), cel mai corupt (fost) ofițer SRI de la noi din țară și celebru și peste hotare, Cătălin Boghicevici, lucrează „merceolog” la UAV.
Dar să revenim la Cumpănașu…

Cumpănașu e deja pregătit pentru titlul de „Doctor Honoris Causa”: nu doar că și-a tras roba albastră de „superuniversitar”, dar a și rostit un LAUDATIO la UAV pentru un fost diplomat din Georgia

(de pe site-ul oficial al UAV a fost eliminat… pentru că a ieșit scandal) în plin plen academic„cu acest prilej aducându-i-se și un elogiu grețos lui Cumpănașu” – conform surselor martori-oculari ai evenimentului respectiv… pe care de orice poți să-l suspectezi, în afară de SERIOZITATE ACADEMICĂ. „Și asta din simplul fapt că domnul Cumpănașu nu are niciun act oficial, cert, care să-i demonstreze studiile superioare” – conform absolut tuturor profesorilor universitari din România. „Nimeni nu l-a avut nici elev, nici coleg de facultate pe domnul Cumpănașu” – este rezultatul unui chestionar efectuat în toate cancelariile facultăților din lume.
Doar că chestia asta – conform „rigorilor academice” (scuze pentru ghilimele celor care chiar respectă acest statut) te propulsează printre candidații la titlul de DHC – iar dacă mai pui că „acum aproximativ un an” (cum estimează facebook), Cumpănașu și-a mai făcut rost de un DHC la cunoscuta universitate… ăăă… după cum urmează, lucrurile chiar se leagă!

cumpanasu dhc

Acuma – la mișto sau DE CE NU?! – o FACULTATE DE CUMPĂNAȘOLOGIE la Ineu, în loc de „LEUL” chiar SE IMPUNE

Sunt toate circumstanțele bifate pentru ca acest lucru să se petreacă… parcă s-au aliniat planetele anume… și iată argumentele:

1. Știm că la „Leul” din Ineu al familiei Dincă s-a pierdut definitiv, în neanturile străinătății, Alexandra Măceșanu (și nu numai) – cea care stă la baza carierei mediatice a lui Alexandru Cumpănașu. Așadar există motivația etico-metafizică a BAZEI.

2. Știm că la Ineu nu există nicio facultate…  este o nedreptate asta pentru cei care știu că pe acolo au  copilărit Ioan Slavici, Emil Cioran și alte valori naționale (chiar dacă au fugit de acolo „mâncând pământul”… dar tot se pune) – așa că iată și ARGUMENTUL ISTORIC.

3. Știm că „Leul” din Ineu arată îngrozitor pentru intrarea într-un oraș care are Judecătorie, Poliție și Spital – iar dacă doamna rector chiar își pune mintea, așa cum și-a tras ditamai BANCA NAȚIONALĂ, o să facă în loc de bordelul ăla ditamai TEATRUL DE PĂPUȘI UNIVERSITARE – deci iată și ARGUMENTUL EDILITAR.

La Facultatea de Înalte Studii de Cumpănașologie Aplicată, peste poate 2… 20 sau 200 de ani s-ar putea studia discipline serioase precum „Arta prostirii omului de către om”, „Manipularea maselor prin diplome inutile”, „Transformarea individului din victimă în vedetă și devenirea sa întru Doctor Honoris Causa”, „Cum să transformi ridicolul într-o realitate favorabilă ție și prietenilor tăi”… luați-o ca pe o profeție, nu ca glumă!

„Când te bați cu interlopii, ai grijă să nu te transformi într-unul – iar dacă privești adânc într-o prăpastie cu proști, să știi că și prăpastia cu proști privește în tine!” – ar putea sta pe frontispiciul FACULTĂȚII DE CUMPĂNAȘOLOGIE „LEUL”, din INEU…

Articol asociat:

„LEUL” din Ineu – BORDELUL sub acoperire al CLANULUI DINCĂ, via Deveselu?!… Documentările noastre răspund cu DA la această întrebare… și credem că FATA DIN FEREASTRĂ ar putea povesti TOT despre PEȘTELE ALFA! [FOTO]


 

Categorie: Pamflete
Etichete: alexandru cumpanasu, cumanasologie, cumpănașologie, Ramona Lile, Sorin Cîmpeanu
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Pe numele a 13 arădeni s-au emis MANDATE de ADUCERE la D.I.I.C.O.T. – 6 pentru infracțiuni INFORMATICE și 7 pentru trafic de MIGRANȚI
Articolul următor
ȘOPÂRLA sare de unde nu te-aștepți: PSD face BLAT cu PNL „ca să iasă Sergiu viceprimar și să fie bine pentru toată lumea!”

9 comentarii. Leave new

 • Reușită asta cu TEATRUL DE PĂPUȘI UNIVERSITARE! Se poate extinde și la UVVG…

  Răspunde
 • Definitia cumpanasului=turnator sub acoperire al directiei de informatii a armatei

  Răspunde
 • Rușine fără limite acestor DEMOLATORI AI ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR ROMÂNESC/ARĂDEAN! Mergeți cu analiza mai în detaliu și sigur, sigur o să aflați multe, alte,,BUBE”deosebit de grave ale actualului rector &co.!!!

  Răspunde
 • Ce faceți cu ,,lăudatele ultimele investitii”??? Cine le plătește, cine se laudă și care vor fi beneficiarii? Oare fostul sediu al BNR este oportun ca spațiu de învățământ? Clădirea din Cartierul Evreiesc,unde zace/putrezește afișul cu,,noua locație „-UAV,FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE,prea lăudat, noul cămin studențesc situat pe spațiul fostelor sere în zona intensă a,,traseistelor” va aduc laude??? Dacă ați fi CONSIDERAȚI SENIORII nu a-ți fi primit și alte soluții oportune și mai puțin costisitoare?!?! În Arad sunt multe alte clădiri potrivite/eficiente învățământului superior, unele dintre ele fiind acum lbere/disponibile!!! DAR INCOMPETENȚA VĂ CARACTERIZEAZĂ.

  Răspunde
 • „Ne bucurăm să fim incluși și anul acesta în clasamentul universităților realizat de AD Astra.
  Este foarte important pentru o universitate să fie inclusă în clasamente internaționale, să se bucure de vizibilitate în mediul academic internațional. Vom susține în continuare munca de cercetare din cadrul universității pentru că rezultatele obținute de către echipele de cercetare sunt cele care pot propulsa universitatea în rankingurile universitare internaționale” a declarat rectorul UAV, prof.univ. dr. Ramona Lile.

  Răspunde
  • D-le. TITUS ați colaborat cu,,lăudatul personaj”? Ați fost…cândva,,șeful ei/din nefericire și al…altora”???

   Răspunde
   • Nu nici vorbă! Sunt prea tânăr.
    Dar competența se observă și de la balcon!
    Cred că UAV va fi recunoscută și în China, cât de curând.
    Are vizibilitate și transpareță, față de vechea conducere,
    depășită și cam ruginită.

    Răspunde
 • avatar of pampalau aradean
  PamPALAU ARADEAN
  29 decembrie 2020 3:12

  Doamne ce mult Kaka..ooo, si ce bine e sprayat, ca nu prea se simte in jur, sau , hmm, grosul e kakaO si de aia nici nu mai simti o gramada in plus? De aia numai mustele vin la Roma..nia , ca miroase rau de tot, albinele pe alte state umbla..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…