Să fie un SEMN?… CAD ORNAMENTE de pe Palatul Cenad concomitent cu sărbătorirea Imnului Național!

palatul cenad1
Distribuie:

 

Exact în vreme ce autoritățile sărbătoreau  „Ziua Imnului Național” pe platoul din fața Palatului Administrativ, animați de profunde simțăminte patriotice, cu surle și trâmbițe la propriu (vezi video mai jos), la 10 metri de „ospăț” se petreceau seisme… minore ca formă, dar majore ca fond – ca un  fel de SEMN DIVIN (dacă tot suntem în zona „sacralității patriotice”) întrepretabil la modul „bă, mai lăsați naibii adunările publice inutile și apucați-vă de renovat!”.

La ora 11 aproape fix, o bucată din ornamentul de la tavanul nivelului superior al Palatului Cenad de pe partea cu Bulevardul Revoluției, nr. 73, s-a desprins și… noroc că toți pietonii participanți la traficul din zonă erau pe „Deșteaptă-te române” și urmăreau emoționați sărbătoarea, altfel din această coincidență putea, Doamne ferește, ieși ceva mult mai rău.

palatul cenad 2

Cristina Vîrtaci –  proprietara magazinului peste a cărui copertină s-a prăbușit bucata din Palatul Cenad, pe Facebook:

„Inevitabilul s-a produs ! Am trăit astăzi drama și sperietura arădeanului aflat în pericolul de a cădea în capcana orașului sechestrat de aproape 2 decenii de PNL. Scriu aceste rânduri după ce bucăți sănătoase din palatul Cenad s-au desprins și au căzut violent pe trotuar și pe copertina micului meu magazin. Sunt un caz dintr-o mie, dar ei sunt doi, Falcă, care a ignorat 16 ani problema reabilitării clădirilor din Centrul istoric, punându-ne constant viața în pericol și evident Bibarț care are aceeași atitudine mizerabilă față de siguranța arădenilor. Și totuși, domnule Bibarț aveți de gând să întreprindeți ceva ? O zi cu peripeții cum nu doresc nimănui! ”

palatul cenad

Ca de obicei, pompierii ISU și-au făcut treaba cu promptitudine, au înălțat nacela, au marcat teritoriul periculos cu bandă alb-roșie…

cade tencuiala 2

 

…dar semnificația rămâne: poate că ăsta ar putea fi „Mărul lui Newton” în ceea ce privește DEȘTEPTAREA AUTORITĂȚILOR… deși mai degrabă nu.

CADE TENCUIALA în Arad e un refren deja obosit… mai că face parte din imn…

Categorie: Pamflete
Etichete: cade tencuiala, PALATUL CENAD, stiri arad, Ziua Imnului Național
Distribuie:
Articolul anterior
VEZI când începe școala și când sunt VACANȚELE în anul școlar 2021-2022
Articolul următor
Înotătorii masters arădeni s-au remarcat la un concurs, în Timişoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie