ȘOBOLANUL – când ești prea mort ca să mai aibă rost să-nvii [ATENȚIE: IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA PSIHIATRIC]

sobolan
Distribuie:

 

Doi copii toarnă o halbă cu apă pe fața unui tânăr care, după ce a tras câteva fumuri dintr-un joint cu „Șobolan”, a căzut ca mort pe stradă. Instinctul primar al supraviețuirii l-a împins la marginea trotuarului, cât să nu-l calce mașinile, iar norocul a făcut ca în preajmă să se afle apropiați cărora le păsa de el – „…altfel dracu știe… zaci așa până dimineață și nu te poți trezi nici după ce intră frigul în tine” – îmi povestea un băiețaș care a luat un somn oribil după ce a tras, accidental, două fumuri crezând că-i „de-aia bună” (au pățit-o mulți!). „Când te trezești, râmân  în tine doar două dorințe: să mai iei șoricioaică sau să te sinucizi. Și dacă n-ai bani să mai iei, tâlhărești prima babă care-ți iese în cale. Și dacă nici nu găsești babă, nici nu te prea ține sau ești prea mort ca să mai aibă rost să-nvii, te sinucizi: e ultima șansă care ți-a mai rămas.”
Așa mi-au povestit vreo două cartiere.
Au pățit-o mulți.

 

Faze de astea s-au întâmplat cu zecile, în ultimele 3-4 luni,

în Vlaicu, în Boul Roșu și în Alfa e „banalitatea zilei” să vezi 2…3…8… se tot înmulțesc. Ca șobolanii. Rupți în freză, zăcând în șanțul de lângă gardul dinspre Checheci al „Generalei 8” de exemplu, sau, în weekend, pe terenul-fantomă – „Artileriei” colț cu „Cocorilor” – ce poezie! – o adunătură de „prea morți ca să mai aibă rost să-nvie”-i acolo… o expoziție de șobolani 90% morți. „Nu că „Oameni și șoareci”, man: Oamenii-șoareci în aici!” – m-a invitat un prieten de „om-șobolan” să fac un film la locul faptei.
Poate o să fac – deși, la ce filme au mamele ăstora, bietele, pe telefon – nici dacă ești Lars von Trier însuși nu-ți ies atât de realiste. Zic „bietele” pentru că filmele-s pline de plâns în „off”… și ăla-i PLÂNS DE MAMĂ – dar dincolo de plânsul de mamă, ce-i cu adevărat revoltător aici e că nici n-au ce să facă cu ele. „Am fost la polițistul de aici, din Vlaicu… la sectorist sau naiba știe cum mai îs acum… și i-am arătat filme cu care, de unde cumpără, cu cât, ce efect are, cum dorm ăia prin șanțuri… ăla, nimic! Că cică să mă duc cu ele la Crima Organizată, că el n-are competență!”
Îi ca și cum vii la unu îmbrăcat în polițist și te plângi că ai fost tâlhărită de poșetă și ăla ți-ar zice, senin, că „nu știu… io-s de la Economic!” Păi bă, frate, tu n-ai colegi? N-ai numărul lui Neluțu, să-i trimiți filmulețele pe WhatsApp și să-l rogi frumos să te scape de șobolani… că-i de competența lui să curețe și de a ta să soliciți curățenia când ești înconjurat de sobolani, boule!
Ești polițist degeaba – cum sunt ăștia pe șobolan: cetățeni degeaba!

„Șoricioaica” și „Șobolanul” sunt poreclele populare a unui canabinoid sintetic de o concentrație uriașă

Șobolanul se fabrică, la Arad, cu ligheanul, cu găleata și, mai nou, cu betoniera, amestecând lichidul dintr-o fiolă cu o masă vegetală insipidă. Porecla care i s-a dat celei numite de chimiști  ADB FUBINACA și 4-CEC,  cu formula chimică C21H23FN4O2 e reprezentarea perfectă a înțelesului din dicționar – „Substanţă otrăvitoare, reprezentând un compus al arsenului, folosită mai ales contra şoarecilor; Substanţă toxică de culoare albă, folosită în medicină şi la stârpirea şoarecilor; săricică”. I-au zis „șoricioaică” într-un moment de inspirație profetică țiganii ăia din Checheci care au vândut-o primii. „Doar nu vioai să-i zică anhidridă arsenioasă, arsenic sau trioxid de arsen!” vorba unui omuleț! Chiar, cum să ceri pe Mușețel sau pe Dornei, în Rasfârtai „o doză dublă de trioxid de arsen, praleo – da vezi să nu fie numa dioxid din ăla pușcat”?! 

Exact așa-i tratează societatea asta pe consumatorii de „șoricioaică” și „șobolan” – ca în dicționar: îi stârpește cu arsenic pe ăia care „nu-s buni”!
Naziștii erau, totuși, mai umani: măcar nu se otrăveau între ei. Plus că purtau uniformă, să-i recunoști de la o poștă.
Pe ăștia nu-i mai recunoști nici față-n față…

Descrierea pe larg a compoziției, efectelor psihice și, nu în ultimul rând, juridice ale oribilului drog, în

Articole asociate:

A reapărut ȘORICIOAICA în Arad. Oribilul DROG a fost „reinventat”, e mult mai puternic, face ravagii pe străzi, în școli și pușcării și se numește ȘOBOLAN

 

https://criticarad.ro/actualizare-3-avem-numele-celor-arestati-in-dosarul-soricioaica-din-7-dealeri-5-sunt-femei-tribunalul-arad-a-facut-publice-identitatile-acestora-galerie-foto-video/

[ACTUALIZARE 2] Al treilea mandat de arestare consecutiv pe numele maiorului SRI Ciprian MAREȘ și a lui Edi PĂLINCAȘ… plus încă un dosar pe numele dealerului, pentru CĂMĂTĂRIE

ȘORICIOAICĂ de ARAD. Maiorul Ciprian Mareș și dealerul Edi Pălincaș – „Victimele datoriei” din teatrul de RĂZBOI și URĂ jucat de capii DIICOT și SRI

Categorie: Investigații
Etichete: canabinoid sintetic, când ești prea mort ca să mai aibă rost să-nvii!, droguri arad, sobolan drog, soricioaica, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
„Delicii” de facebook (1): Apel către pacienți
Articolul următor
POLITICĂ LA UȘA CORTULUI: Falcă a amendat și desființat cortul #FărăPenali (pentru că se știe pe lista cu „penali în funcții publice”)
Bagă un „16”

3 comentarii. Leave new

 • avatar of turnători denuntatori cu protectie
  Turnători denuntatori cu protectie
  26 iunie 2018 10:50

  Nu le va face nimeni nimic pentru ca au protecție la cel mai înalt nivel din Arad. Sunt niște turnători.

  Răspunde
 • Nu le face nimeni nimic ca aia care dau asa ceva sunt acolo la militie au grade pe uneri…ati scris toate ziarele acum o luna doua ca e cel mai cinstit dintre politai stiti voi cine … baaa tot politaii vand astea …a plecat palincas cu sri istu a ramas altu… un gras infect!

  Răspunde
 • Lasa bre nu te mai lua de Gen 8 ca de acolo au iesit oameni mari!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie