Turistul manglitor, fiind de profesie un manglitor, se înhăitează doar cu manglitori, dar promovează climate change și consumă combustibil într-o săptămână cât un „om de rând” în 8 ani

iohannis kerry
Distribuie:
O nouă zi, un nou episod din serialul „Cronicile unui mincinos patologic”

Faptul că Johnny Sasălău ne minte la ordinea zilei nu mai e un secret, la fel nici faptul că nu are nici o treabă cu guvernarea sau cu noi oamenii de rând, dar sincer aberațiile se țin deja lanț și a ajuns chiar în punctul unde ne insultă inteligența ca ființe umane.

wef iohannisDupă ce Robby Roboter a repetat în mod abuziv narativele Covid și Ucraina, acum are un nou hobby –  anume Climate Change. Cumva previzibil având în vedere că e mare îngurgitor de narative globaliste, dar speram să înceapă să și le vomite acasă la el în privat (la oricare dintre ele), împreună cu concubina lui, Carmen „Săndăluță”.

Totuși, fiind hotărât în prostia lui, nu se lasă și ca să dea bine față de stăpânii lui, a zis că își cheamă ajutor, iar ultima lui paradă a fost alături de un alt Bullshitter, posibil chiar mai mare decât el, nimeni altul decât John Kerry,  un stângaci ca și el cu 6 vile, 12 mașini, 2 yacht-uri și un jet privat.

Și cum ce se aseamănă se adună, domnul Kerry este la fel de „apreciat” la el în SUA cam cât e și el în ultima vreme prin rândul românilor.

Dar haideți să demontăm puțin din entuziasmul domnului profesor și să ne uităm puțin la ce fac Lolec și Bolec, și nu la ce predică.

În primul rând, ne sar în ochi plimbările celor doi în jurul planetei, cu Jet-ul evident, că deși mai puțin și cei doi se cred ceva profeți mai ceva ca Isus Christos, nu au bunăvoința să predice la pas, cei doi fac cel puțin o criză hepatică dacă nu dau câteva ture pe săptămână cu jet-ul. Kerry cu cel privat că tentativa de a fi președinte a eșuat lamentabil, iar dom’ profesor având reușită în domeniul ăsta, ba chiar 2, se dă cu jet-ul președințial pe spatele nostru.

Deci ca să sumarizăm scurt, a nostru se plimbă de colo colo promovând minciuni, încercând să ne impună să începem să mâncăm gândaci și să circulăm pe jos, și o mai face asta și pe banii noștri fără să ne ceară vreo părere dacă suntem de acord sau nu. Fain, așa-i?

Dar haideți să vedem și ce presupun plimbările astea, pentru că tot bullshit-ul acesta despre climate change se învârte în jurul amprentei CO2, care după dânsul, se pare că deja și noi emitem puțin cam mult doar prin simplul fapt că respirăm. Nu mai mergem și în direcția că încă avem în meniu carne unde dacă îl mai lăsăm mult pe tembe să ne dicteze ce și cum, chiar o să începem să mâncăm viermi și gândaci (sper că v-ați dat seama că ei nu se includ în această categorie)

Trebuie să recunosc că mai nou am multe zile unde stau pe buffering și îmi dă cu virgulă unde s-a ajuns și unde ne îndreptăm. O fi de la vaccin sau de la prostia colectivă pe care indivizii ăștia se bazează grav, încă studiem motivele.

Cel mai simplu exemplu pentru a demonstra ipocrizia crasă a celor doi profeți mesianici care stăpânesc un IQ care dă cu rușine până și la nevertebrate, este comparația dintre consumul unei mașini de rând versus un avionaș cu care se plimbă ăștia 2.

Haideți să luăm ca și comparație avionul cu care Klausi Mausi vizitează globul împreună cu draga lui soție, și își trăiesc a 9-a tinerețe, și mai exact modelul Gulfstream G550.

Acesta are o autonomie de 12.500km și consumă nu mai puțin de 1.355l / oră, rezervorul având o capacitate de 18.733 kg sau convertit în litri, 23.127l.

Acum fiind români, comparația corectă ar trebui făcută cu mașina noastră națională, și anume BMW-ul, dar haideți să ne rezumăm la un simplu Dacia Duster și în cazul acesta punem un consum basic de 8l / 100km la un rezervor de capacitate maximă de 50l.

Cu alte cuvinte, dacă Ipocrate papă un rezervor pe săptămână (și cred că e cel puțin indulgent să speculăm asta), logica matematică ar estima așa:

23.127l / 50l = 462 de plinuri Dacia Duster

Dacă o persoană cu venituri umile consumă în medie aproximativ un plin pe săptămână (plus, minus), asta ar însemna 462 de săptămâni.

Luând în calcul că într-un an de zile încap 52 de săptămâni, următorul calcul ar fi așa:

462 săpt. / 52 săpt = 8 fucking ANI!!!

Cu alte cuvinte, individul ăsta care se plimbă pe banii noștri și ne bagă pe gât împreună cu prietenii lui din mass media tot ce i se impune de stăpânii săi, consumă într-o săptămână, combustibilul pe care o persoană cu posibilități umile îl consumă în 8 ani! Nu mai luăm în calcul, deși, ar trebui, că și prietenii lui de la Davos, care nu sunt puțini, fac exact același lucru, și ei ne vorbesc despre schimbări climatice pe motivele emisiilor de CO2.

În continuare vă prezentăm un clip de pe canalul de youtube al celor de la NBC News din cadrul audierilor de congres din SUA, unde Rep. Thomas Massie efectiv îl demontează pe John Kerry, dar asta cu siguranță nu veți vedea pe posturile noastre de știri.

Domnul Kerry, demonstrează că nu are niciun respect față de emisiile CO2, ba chiar înrăutățește situația globală climatică trăgând o beșină de toată frumusețea în timp ce ne ține prelegeri despre aceste emisii. Cumva, Karma is a bitch, nu?

Inclusiv vestitul jurnalist și probabil singurul care spune lucrurilor pe nume, și anume Tucker Carlson, efectiv îl distruge pe Kerry, dezmințind toate aburelile pe care acesta le promovează.
Tucker este fost jurnalist FOX News, care a fost dat afară pe motivul că nu se adaptează la narativele propagate la nivel mondial și pentru faptul că acesta a refuzat să mănânce rahat. Ulterior, acțiunile de la FOX News au căzut drastic iar cariera lui de jurnalist independent a avut o ascensiune de invidiat, reportajele lui fiind apreciate de o majoritate impresionantă și în cazul în care și voi sunteți sătui de prosteala băgată pe gât de mass media actuală, puteți să îi urmăriți episoadele pe pagina lui de X  -> https://x.com/TuckerCarlson

Și dacă tot suntem la capitolul demontat mincinoși și paraziți,  haideți să vă prezentăm și câteva dintre părerile cetățenilor din SUA despre John Kerry, de pe platforma X (ex-Twitter), achiziționată de Elon Musk, și probabil singura unde mai ne este permis să avem dreptul la exprimare. Toți îi spun doar de „bine” :

Și dacă asta nu e de ajuns, aceste nulități, își educă și introduc progeniturile în grupulețul lor organizat, ca să fie siguri că nu scăpăm de ei neam, și uite astfel, fiica lui John Kerry, învățată de tati, a răsărit ca o ciupercă (de aia dintre degetele de la picioare), și vomită aceleași baliverne ca și tăticu:

https://www.theguardian.com/global-development/2023/nov/16/like-father-like-daughter-why-vanessa-kerry-is-demanding-action-on-climate-and-health

Și ca să încheiem frumos,  Neil deGrasse Tyson, un cunoscut astrofizician și probabil unul dintre cei mai inteligenți oameni de pe planetă, explică printr-o ecuație simplă, de ce inclusiv sperietura că se vor topi ghețarele și vor inunda planeta, este falsă.

Nu cred că mai este nevoie să facem comparație între domnul Tyson și un psihopat bătrân cu demență pe care îl trădează sfincterul. Eu unul prefer să merg pe mâna domnului Tyson. Voi cu cine preferați?

 

Categorie: Pamflete
Etichete: john kerry, Klaus Iohannis, mincinos patologic
Distribuie:
Articolul anterior
ATENȚIE LA DRUM! Recomandări pentru șoferi din partea polițiștilor rutieri arădeni
Articolul următor
Post-Educația: Proiecția filmului „Die blaue Stunde” & „Ambivalence-glued” cu prezența lui Vincent Adali și Leonard Pabisch | Screening of the film „Die blaue Stunde” & „Ambivalence-glued” with the presence of Vincent Adali and Leonard Pabisch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…