Uite-așa se face: Primarul din VINGA a inițiat un proiect de hotărâre în favoarea soției sale, îmbogățindu-se cu un teren din centrul satului MĂNĂȘTUR… ASCUNS ÎN ACTE până la momentul potrivit!

vinga colaj
Distribuie:

 

Din cariera politică, adminstrativă… și în general ca om, așa, a lui Ioan Sorin Negrei nu înțelegi ABSOLUT NIMIC dacă nu le ai cu bătutul câmpilor de la periferia acestui județ sărac, corupt și prost… exact cum nu-nțelegi nimic dacă ești turist elvețian și intri de pe DN 69, vrăjit de „biserica aia frumoasă” și ajungi la Mănăștur, apoi la Mailat… și gata: ți-a trecut orice formă de optimism privitoare la viitorul Aradului. Însă celor care știu să citească cel puțin poze… „alegătorilor simpli” din oricare altă parte decât din Vinga le va fi suficient să răsfoiască succesiunea Fotografiile lui Negrei de pe pagina sa personală și publică de Facebook – iar ca să nu alunecăm în pamflet – pentru că acest articol nu este un pamflet! – ne vom limita la a concluziona un „Da, bă! Așa se face!”.
Cităm dintr-un articol  pe care și l-a plătit recent, ca să n-avem vorbe că „nu cunoaștem omul despre care scriem”:  „Om modest, dar harnic, cu vorba blândă și suflet bun, Sorin Negrei a venit pe scaunul de primar din agricultură, unde a condus o societate agricolă, aducând-o pe profit, pentru că iubește pământul și îi știe asculta glasul. A muncit mult și a dat randament și înainte la „S.C. Mănăștureana”,  fiind un bun gospodar, iar acum muncește ca primar pentru semenii lui.”
Negrei  conduce destinele comunei de la granița cu județul Timiș din 2012… iar la cum se prezintă harta politică a acestui județ, se pare că o să le mai conducă!

Conform propriilor DECLARAȚII DE AVERE ȘI INTERESE,  familia Negrei nu este una săracă... Adică aveau, la momentul 2016, 45 de hectare de teren,360 de metri pătrați de casă, trei autoturisme  și 150.000 de lei „curați” pe an (vezi actele publice în galeria foto). Plus tot viitorul gaben-luminos în față!

Și atunci s-a întâmplat că i-au mai trebuit doamnei încă 200 de metri pătrați dintr-un TEREN CARE PÂNĂ ANUL ACESTA NU FIGURA ÎN ACTELE PRIMĂRIEI: 1000 de metri pătrați în centrul Mănășturului…

manastur1

acesta fiind doar cea mai recentă dintre „Combinațiile pe Model Pecica” (pentru cunoscători – pentru necunoscători urmând să dezvoltăm ce înseamnă această sintagmă din undergroundul politicii locale).

Anton Marius Marcus – unul dintre… cei doi consilieri din opoziție (c-așa-i la Vinga) dezvăluie ce INCOMPATIBILITATE PENALĂ s-a întâmplat aici, mai bine decât am putea noi s-o formulăm:

„La ședința Consiliului Local Vinga, din data de 19 februarie, am constatat cu stupoare că edilul comunei noastre inițiază un proiect de hotărâre prin care solicită dezmembrarea unui teren intravilan situat în localitatea Mănăștur, nr. 253.

Până in acest moment nu e nimic anormal în afară de faptul că nu exista motivul dezmembrării, ceea ce îmi stârnește curiozitatea și încep să „sap”. Mergând pe firul logic caut valoarea terenului, având la îndemână și „rezultatele inventarierii patrimoniului public și privat al U.A.T. Vinga la finele anului 2019” , votat în aceeași ședință de consilierii PNL și UDMR.
Aici am o mare surpriză, cautând numărul cadastral constat că terenul nu se regăsește în patrimoniul comunei noastre, conform rezultatelor inventarierii!!!!!!

Întrebările mele pentru edil sunt următoarele:

– cum poți iniția un proiect de hotărâre fără un motiv sau o solicitare de cumpărare, concesiune sau închiriere? ( bani cheltuiți din bugetul comunei)

– cum poți iniția un proiect de hotărâre pentru un teren care nu se află în patrimoniul comunei noastre?

– nu este cumva conflict de interese să inițiezi un proiect de hotărâre pentru un teren pe care se află construcțiile asociației agricole administrate de soția dumneavoastră ( rudă de gradul I )?”

Poate ne răspunde nouă edilul, în mod public, dacă nu s-a sinchisit să răspundă în fața propriilor cetățeni… poate va răspunde în fața Agenției Naționale de Integritate, a vreunui procuror curios… cumva, suntem convinși, tot va răspunde primarul din Vinga la întrebările respective.

marius anton

În GALERIA FOTO – urmăriți actele care stau la baza acestor acuzații.

Categorie: Investigații
Etichete: Ioan Sorin Negrei, mailat, manastur, primaria vinga
Distribuie:
Articolul anterior
Adrian Wiener a propus ministerului sănătății măsuri care să îmbunătățească gradul de igienă personală din instituțiile publice, în vederea protejării populației față de bolile transmisibile
Articolul următor
Echipa de junioare a CSM Arad s-a întors cu medalia de BRONZ de la Campionatul Național
Bagă un „16”

1 comentariu. Leave new

  • D-le ANTON , dar cladirea pe care o afisezi , in imagine nu-i a PRIMARIEI::??
    Atunci despre ce vorbim..??? E greu pentru, pregatirea ta sa intelegi ce se petrece… Sa lasi pe altii , care se pricep.Vezi ca nimeni nu comenteaza nimic
    pentru ca stiu realitatea. Cite proiecte ai avut, in acest mandat de consilier..? Vom discuta dupa ,alegeri. Crezi ca vei mai ajunge consilier..?? Ma, indoiesc. Sa auzim de bine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

costea tribunal

[ACTUALIZARE 2] Mai mulți susținători ai cauzei lui Ovidiu Costea s-au prezentat cu PANCARTE în fața PALATULUI DE JUSTIȚIE DIN ARAD la înfățișarea-cheie din PROCESUL ÎN CĂUTAREA DREPTĂȚII pe care-l duce fostul polițist „executat” de un sistem pervers!

  Cazul fostului polițist Ovidiu Costea, „executat” de fostul coleg de la DGA, comisarul-șef  Bâgu Decebal Petru erupe de nedreptăți, iar astăzi, 12 mai, 2021, a avut loc prima înfățișare…
via carmina1

„Buletinul informativ lunar” editat de P.N.L., intitulat VLADIMIRESCU și semnat EXCLUSIV de primarul Ioan Crișan, este folosit drept mașină de SPĂLAT FRUSTRĂRI și ÎMPRĂȘTIAT SCUZE MINCINOASE în „Via Carmina”. Replica DEZVOLTATORULUI IMOBILIAR este o adevărată „bombă de presă”!

  Numărul 2, din ianuarie, 2020 al publicației VLADIMIRESCU (Buletin informativ lunar, editat de P.N.L. – Filiala Vladimirescu – 8 pagini, tiraj 4.000 de exemplare) este scris, în integralitatea lui,…