[ACTUALIZARE 2] NESIMȚIREA AGRESIVĂ a „famigliei” Crețiu, jucăriile furate ale câinelui-martir Zeus și alte porcării securistoide în derulare… ca prefață la întâlnirea de luni, cu primarul Bibarț, pe această temă

cretiu cover
Distribuie:

 

„Noi suntem obligați în momentul în care se adoptă un câine cu vârsta de peste 6 luni să îl sterilizăm. Doamna a venit, a optat pentru câine pe care a dorit să îl adopte. I-am explicat obligativitatea sterilizării. După operație, câinele a fost transferat în bloc post operator pentru 2 zile, fără a avea vreun fel de probleme. După aceea a fost transferat în boxa inițială, blocul post operator urmând să fie ocupat de un alt animal. Adoptarea câinelui a fost fără probleme. La 10 zile de la sterilizare câinele a murit, dar problemele au apărut ulterior adoptării lui. E ușor să vii să acuzi, să arunci cu noroi, dar personal consider că nu am nicio vină în intervenție, în actul medical. Niciun câine care nu este sănătos nu este dat spre adopție” – este declarația de o ticăloșie halucinantă pe care medicul veterinar al Adăpostului de animale al Gospodăririi Comunale Arad, Filon Crețiu a dat-o pentru aradon.ro.

Noi NU L-AM SUNAT pe Filon Crețiu, neavând nervi să ascultăm poziția sa față de ACEST CAZ – și hai să explicăm pe larg „DE CE”!

La sfârșitul lui octombrie, 2019, în cadrul unei investigații de presă care își propunea să facă lumea să înțeleagă ce (naiba) se întâmplă în lagărul de la marginea sudică a Pădurii Ceala, țintită pe directorul de la acea vreme al G.C.A. (Dumnezeu să-l odihnească în pace…) Tiberiu Ciul, l-am ascultat vreme de câteva zeci de minute pe Filon Crețiu ținându-și „pledoaria de nevinovat” fix pe banca blocului în care locuiesc. M-a rugat frumos să nu-i fac poze… „că, știți, să nu mă recunoască lumea!…” și, ca un non-instigator ce sunt, nu i-am făcut (fraier am fost!)… dar (UPDATE) am reușit să procurăm, fără mare efort, una:

filon cretiu
La acel moment i-am dat credibilitate și (da, îmi recunosc această slăbiciune) mi-a fost milă de el: un om pe finalul unei vieți complicate urât, duhnind a lagăr, îmi plângea în față mărturisindu-mi cât de afectat este de imaginea pe care i-a sfâșiat-o același aradon.ro, punându-l într-o lumină (după părerea lui) nemeritat de proastă după ce a publicat un articol în serial, pornind de la un caz izbitor de asemănător cu cel al lui Zeus, sub titlul

cretiu filon

, miorlăindu-se că „toată această manevră mi se trage de la Tiberiu Ciul, care vrea să scape de mine.”.

Despre acest articol e vorba:

 

 

„Adăpostul de câini” al Gospodăririi Comunale S.A. este, în fapt, un LAGĂR AL MORȚII! MII de animale au fost EUTANASIATE din ordinul „Kapo”-ului Ciul Tiberiu, sub tutela „Führer”-ului Falcă Gheorghe (I)

„Trebuie intervenit de urgență pentru a crea condiții mai bune, în ceea ce privește cazarea câinilor și dotarea cabinetului veterinar.” – îmi declara atunci, „în exclusivitatea lu` pește”, ipocritul ăsta. (Apropo: cum ai „intervenit de urgență tu”, direct și personal, otreapo, acuma… de când a murit Ciul?!)

În lacrimogena, lunga, plictisitoarea și urât mirositoarea conversație pe care am suportat-o mi-a jurat fără să-i cer că Tibi Ciul e „capul răutăților” în ceea ce privește sfârșitul oribil de care au parte animalele care ajung la „adăpost”.

„Și-a obligat serviciul de ecarisaj să captureze cât mai mulți câini din alte localități – ceea ce până la un punct și în anumite limite nu este nici ilegal, nici inuman, însă am fost obligați să facem transporturi de 10, până la 18 capete de câini într-un singur mijloc de transport (o singură mașină), în condițiile în care legea prevede cuști individuale, iar capacitatea unei mașini este de doar 4 (patru) capete de câini. Apoi acești câini au fost cazați în spațiul destinat Primăriei Arad, pentru care plătește pe lună cazarea a 300 de capete  de câini.

Am fost obligați să facem curse pe timp de caniculă, la distanțe peste limita de autorizare a vehicolelor (Sebiș, Gurahonț, Hălmagiu etc.) – astfel numai din anul 2018 și până în luna septembrie, 2019, au fost aduși în adăpost un număr de 1193 de câini, din afara municipiului, fiind cazați în același spațiu, încasând bani atât de la municipiu cât și de la celelalte unități administrativ teritoriale.”

Ce s-a întâmplat cu restul de câini ce nu încap în Adăpostul de pe Bodrogului… unde e diferența dintre 1200 de câini adunați și 300, câți încap în lagăr, plus (hai să fie 100 adoptați)? „Fără să țină cont de legislație și de capacitatea Adăpostului, m-a obligat să intervin prin euthanasierea câinilor, pentru a face loc altor câini care se aduceau.” (?! – n.red.). Astfel, în fiecare dimineață scoatem din boxe câinii care au sfârșit prin încăierare.”

„În trei referate, pe parcursul a doi ani de când este director, am solicitat să se refacă rigolele de scurgere, care sunt foarte degradate și în care cad și mor cățeii tineri. De asemenea, lipsesc vasele de apă.
Un aspect foarte important este faptul că nu este asigurată paza și supravegherea Adăpostului după orele de program. Astfel, în fiecare dimineață scoatem din boxe câinii care au sfârșit prin încăierare. Aceste aspecte care se văd și au fost ridicate de mai multe ori, au fost ignorate de fiecare dată… mai importantă era imaginea acestuia în presă și pe plan politic decât grija față de aceste animale.”

L-am crezut – mai ales că toate aceste „aceste aspecte” erau cuprinse într-un act oficial, transmis autorităților ierarhic-superioare – și cred că s-a înțeles deja că pentru fiecare afirmație pe care o facem aici avem suficiente probe încât să „îngropăm” în ele orice sceptic.

A avut probleme după dezvăluirile pe care le-a făcut atunci… dar și le-a rezolvat direct la SRI… unde probabil, într-un fel sau altul, și le va rezolva și pe cele de acum!

„Bună… Am auzit că Tibi Ciul și-a adunat avocații sa îl dea afară pe Crețiu… Avocații fiind  sub contract cu societatea, nu cu Ciul… Și doctorul e angajatul societății… Sper să  nu se întâmple. Ar fi păcat.. Se bazează pe un regulament care spune ca nu poți da informații despre societate.”– mi-a scris atunci o sursă din G.C.A.

N-a fost dat afară… după cum vedem… și probabil nu va păți mare lucru nici după UCIDEREA LUI ZEUS:  „Are pile mari… le e frică de fi-su, care lucrează în SRI” – aflăm ușor… Probabil (99%) este vorba despre acel imbecil care postează comentarii cu nickname-ul „Marius” de pe contul de email  [email protected] și IP-ul (dinamic, desigur) 141.101.99.243 peste tot unde apare numele lu` ta-su, pe Aradon postând căcaturi defensiv-agresive gen:

„Minciuni, problema e ca se fac comploturi impotriva domnului doctor Filon Cretiu, cel care se ocupa de adapotul in cauza. Prin firea sa dorinca de dreptate a deranjat cateva persoane care fac tot posibilul sa il traga in jos.”
„Nu, te asigur ca e un doctor veterninar empatic si constiincios, un om de buna credinta si cu coloana vertebrala.”
„Vorbiti prostii, domul Filon Cretiu e un doctor foarte bun, mentioned CA are si cateva carti in domeniu publicate la activ.”… cu referire probabil la această producție ( comentarii preluate fără a le corecta)

filon cretiu

pe care n-am citit-o, dar… nahh… n-avem stomac pentru a lectura orice copy&paste idiot.

Nouă, „Marius” ăsta ni se adresează ca ultimul boschetar care își culege informațiile de la aurolaci, șoricioici și dependenți de „Mona” într-un comentariu ce care nu-i vom satisface orgoliul de a i-l publica, dar e salvat la „gunoi”, i-am făcut printscreen, iar dacă are chef de „bagabonțeală” îl așteptăm la o discuție unde alege el: în biroul șefului său de pe „Vârful cu dor” colț cu „Ceaikovski”, cu ta-su cu tot la o bere pe terasa de pe „6 Vânători” sau la mine-n fața blocului (îți arată tac-tu unde, rușine a sistemului ce ești tu, care te dai golan cu golanii).

Dar să lăsăm imbecilii să tacă la gunoi și să vedem ce se poate face pentru bietele animăluțe – fiecare dintre ele de un milion de ori mai valoroase, din toate punctele de vedere, pentru societate decât ăștia

Doamna Pâncotan, cea care l-a adoptat pe Zeus scrie peste tot în spațiul public virtual: „Am citit reportajul din Aradon. M- a scârbit nerușinare cu care a mințit acel ,,medic veterinar”. Cu ce tupeu jegos a susținut că Zeus a fost ținut în blocul operator. Boxa numărul 12, dacă rețin bine, acolo l- am găsit. Înconjurat și calcat de 5- 6 dulăi. Sângera abundent! A umplut pătura care era așezată pe banchet din spate, cu sânge! Nu s- a recomandat sa îl așezăm în portbagaj, dar am refuzat. Cumpărasem botniță, dar nu am avut nevoie de ea! Zeus gemea! La un moment dat și- așezat boticul pe mâna mea. Atunci m- a cucerit definitiv. Din păcate l- am pierdut și am rămas cu inima frântă.”

…și specică: „Să știți că, dacă domnul director al Adăpostului, m- ar fi sunat și și- ar fi cerut scuze, toate astea nu s- ar fi întâmplat. La prima sesizare pe care am trimis- o către dânsul, am atașat și numărul meu de telefon. De fapt, am lăsat și la Adăpost, numărul meu. Nu îmi place scandalul, dar nici să fiu batjocorită. Zeus și ceilalți câini meritau sa trăiască!”

Aderăm în totalitate la poziția publică pe care arădeanca Cristina Popa a distribuit-o public, pe mai multe grupuri, în rețeaua Facebook

„În Arad avem un «adăpost» pentru animalele fără stăpân. De ce ghilimelele? Pentru că în loc să fie cu adevărat un loc de refugiu pentru animăluțele mai puțin norocoase care nu au sau au rămas fără stăpân, acel loc este de fapt un lagăr de exterminare a acestor suflete nevinovate. La numeroasele deficiențe de funcționare care pun în pericol sănătatea și viața animăluțelor se adaugă și activitatea infracțională a unui individ care se autointitulează ”medic” dar care prin tratamentul aplicat necuvântătoarelor și-a ”câștigat” porecla de Mengele.

Ultima sa victimă este un câine, pe numele său Zeus. Adoptat de o familie dornică de a-și îmbogăți casa și viața cu un suflet nobil, Zeus a trebuit să treacă întâi prin mâinile acestui Mengele. De ce? Pentru că una dintre milioanele de legi și reguli absurde din această ”țară” spune că dacă adopți un animal de la adăpost, nu-l poți steriliza tu unde vrei ci trebuie musai să fie sterilizat înainte de a părăsi adăpostul. Așa că bietul Zeus a fost obligat să sufere această operație efectuată atât de «profesionist» de domnul ”doctor” încât a murit la scurt timp. O să spuneți că se mai întâmplă «accidente». Nu, nu e un accident pentru că Zeus e doar ultima dintre numeroasele victime ale acestui individ. Numeroși arădeni care au adoptat câini de la adăpost au fost nevoiți să cheltuiască mii de lei la cabinetele veterinare pentru a repara sechelele cu care acești câini au plecat de acolo. Cei mai norocoși dintre ei au pierdut doar banii; alții din păcate au asistat neputincioși la sfârșitul prematur al noilor lor prieteni.

Ceea ce se întâmplă la «adăpostul» de pe Bodrogului este cunoscut de ani de zile. Zeci, sute de oameni își strigă în van revolta. Nimeni de la kilometrul 0 nu a fost sensibil la soarta bietelor animale. Deși adăpostul este în subordinea primăriei, senzația e că această instituție e populată încă de la vârf cu indivizi atât de abrutizați de parvenitismul în care se bălăcesc încât și-au pierdut și cele mai elementare tendințe de milă sau compasiune. Pentru că altfel nu știu cum pot dormi noaptea știind că zi de zi într-un loc aflat în grija lor, se petrec astfel de nenorociri.” (…)

Și, da, ne bucură că primarul Aradului a luat, în sfârșit, o poziție… cât-de-cât normală de data asta:

 

 

bibarti caini

Vom fi și noi luni acolo și ar fi ideal să apară și domnul Crețiu, cu „garda sa cu epoleți” să se prezinte și cu gașca sa de „spălători”… că dacă e să ne certăm / scuipăm / bate, s-o facem toți deodată, la grup și pentru ultima oară… ca pe vremuri, în „Vlaicu”.

Până atunci, depunem jucării, lumânări și poze în memoria lui Zeus-câinele, sub fereastra cea mai vizibilă din clădirea condusă de Zeus-administratorul

…chiar dacă se „răresc în draci” – pe sistemul securistoid „lasă că facem noi cumva să nu pară atât de mulți!”

Ziua 1:

ziua1a

ziua1

zeus11

jucarii zeus

Ziua 2 – foto: Nemeti Marian

zeus ziua2

160420326 4109324189080042 583017358247834425 o

usr zeus

Ziua 3 (foto:Monica Pilan)

ziua3 1

ziua3 e1615716144263

Foto: Florina Emilia Pincotan, Florentina Vlad

cretiu demisia

ziua3 2

Ziua 4 (Foto Neamțu Carina)

ziua4

 ziua4 1

………………………………………………………

[ACTUALIZARE] (11 martie, 2021) Moartea câinelui ZEUS ar putea fi renașterea unei mișcări menite să mai salveze ce a mai rămas din umanitatea acestui oraș. Animalului i s-a făcut autopsia în vederea deschiderii unui DOSAR PENAL

Moartea câinelui Zeus ca urmare a oribilelor tratamente de întreținere la Adăpostului de animale de pe Calea Bodrogului – obiectiv vorbind – și a sterilizării de-a dreptul ticăloase la care a fost supus de medicul veterinar Filon Crețiu – aplicat și din punct de vedere al răspunderii juridice punând problema – a stârnit un val de indignare furioasă în rândul iubitorilor de animale din Arad și de departe. Au curs și mai curg încă sute de mesaje pornite de la acest subiect, în special pe rețelele de facebook. 

Arpi Nistor și Andrei Fuliașprobabil cei mai activi social susținători ai drepturilor animalelor din spațiul public al acestui oraș – au fost primii care au „sărit efectiv” să facă ceva. În această după-amiază, corpul inert al lui Zeus a fost dus la Autoritatea Sanitar Veterinară în vederea efectuării unei necropsii, astfel încât de la aceasta să demareze o anchetă menită să incrimineze… pe cine și în baza cărui articol din Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor și a Ordonanței de Urgență nr. 175 din 14 octombrie 2020 – vom urmări.

În stilul său ironic-amar, Arpi și-a dezvăluit intențiile viitoare într-o postare pe facebook:

zeus update

Florina Emilia Pîncotan  nefericita stăpână unui Zeus gata ucis: „Vă mulțumesc din tot sufletul! Sper că moartea lui Zeus să răzbune toate victimele canine de la Adăpostul Public din Calea Bodrogului, Arad.”
Depune, și tu, o jucărie în fața Primăriei Municipilui Arad în semn de protest pentru tratamentele criminale la care sunt supuse animelele din „Adăpostul” Gospodăririi Comunale Arad!
Arpi Nistor: „ …cu asta s-a cam ajuns la capătul alfabetului, haideți să nu-l lăsăm să reînceapă crimele.
Trebuie să modificămHCLM-ul, ca adoptatorii să aibă varianta castrării/sterilizării în cabinete alese de către ei, făcute de medici în care au încredere.
Altfel Zeus a murit degeaba, iar eu nu pot fi de acord cu această variantă.
Centrul ăla de Exterminare, denumit pompos Adăpost, trebuie restartat.
Nu sunt naiv, știu și văd ce suținere are măcelarul ăsta, văd cum colegii lui, veterinarii, fac scurt în jurul lui, precum făceau scut polițiștii în jurul pedofilulului Stan (nu sunteți cu nimic mai buni ca ăia) dar am și semnale că unii se vor dezice de el. Deci putem fi în continuare mămăligari cu capul plecat, sau le putem spune: «Arădenii NU mai vor să fie complici la aceste crime!»
In memoria lui Zeus, mâine merg să depun o jucărie pt cătei, la KM. 0❗Am să fac asta săptămânal…Până când vă îngrop Primăria în jucării pentru animăluțe.Asta va fi forma mea de Protest, vă invit să vă alăturați dacă și pe voi vă revoltă Crimele din Adăpostul Public.Nu mergem organizat, căci e pandemie, dar când aveti drum, vă implor pe toți prietenii mei să-i trimiteți o jucărioară lui #Zeus.”
zeus jucarii

Andrei Fuliaș: „Sunt zile bune deja de când mi-am concentrat aproape toată energia pentru a ajuta niște suflete. Zile bune de când încerc, nu singur, ci împreună cu o mână de oameni, să schimb ceva. Să schimb niște lucruri care ar fi trebuit să fie schimbate de multă vreme. De fapt, e greșit ce spun, niște lucruri care pur și simplu ar fi trebuit să fie altfel. Și nu sunt.Și toată lumea știe că nu sunt, dar toată lumea închide ochii sau ridică din umeri, din diverse motive. În ultimele zile am primit o mulțime de mesaje, majoritatea de încurajare și felicitări.

Da, sunt binevenite, dar fiecare dintre noi ar putea să facă mai mult decât atât. Iar primul pas ar trebui să fie înspre schimbarea mentalității și înspre renunțarea la pasivitate.

Știți cum se spune… dacă se întâmplă ceva rău, iar tu nu faci nimic pentru a schimba asta, ești complice.

Cei care mă cunosc știu că sunt un tip destul de rezonabil și că pot înțelege foarte multe lucruri, dar în același timp știu că sunt un tip destul de dat dracului, că sunt irascibil și că mă enervez destul de repede. Și când mă enervez și-mi pun ceva în cap, mor cu tine de gât.

V-am spus zilele trecute că mi-am propus să schimb două lucruri în ceea ce privește Adăpostul de câini din Arad. Unul este cel referitor la modul în care se face curățenie în acel adăpost și ceea ce rezultă din acest mod total defectuos: suferința câinilor.

Al doilea, nu vi l-am spus atunci, fiindcă voiam să-mi fac „treaba” în liniște. Însă astăzi s-au întâmplat niște lucruri care mi-au întărit și mai mult convingerile că trebuie musai să rezolv și a doua problemă. De fapt, să o rezolvăm, că nu voi fi singur în această luptă. Căci, da, e deja o luptă.

Și înainte să vă spun care era a doua modificare pe care o am în vedere, o să vă povestesc ce s-a întâmplat azi.

În primul rând, mi-am băut cafeaua de dimineață plin de nervi și de draci, aflând că Zeus, un cățel adoptat de doamna Florina Emilia Pincotan din adăpost, a murit. De fapt, e greșit să spunem că a murit. A fost ucis! Și o să arătăm asta, iar primii pași au fost făcuți deja în acest sens.

A doua chestie care s-a întâmplat astăzi a fost să aud că la Adăpost a avut loc un control, zice-se inopinant, deși, având în vedere că totul era ca-n povești acolo la ajungerea controlului, sunt aproape sigur că cei de acolo știau că vine „controlul”. Și, printre altele, aud că domnul Mengele m-a pomenit în fața celor care au venit să-l controleze, foarte ofticat că vreau eu să fac scandal și să schimb „bunul” mers al lucrurilor.

Ei bine, domnule Mengele, ce nu știați dumneavoastră, dar vă anunț acum, este că cel de-al doilea punct pe care mi-am propus să-l schimb la Adăpostul ăsta sunteți chiar dumneavoastră. V-am arătat bunăvoință și am venit cu „steagul alb”, dar ați refuzat să fiți coerent, înțelegător și bine-intenționat, crezând probabil că sunteți de neclintit. Nu sunteți! Mi-am promis mie asta și vă promit acum și dumneavoastră! Și țin să vă anunț că eu nu-mi încalc promisiunile!

Moartea lui Zeus și chinurile prin care au trecut cei 13 căței pe care asociația noastră i-a adoptat din ghearele dumneavoastră, dar și chinurile prin care au trecut sute sau mii de alte suflete, mă motivează și mai mult. Nu mă descurajează absolut nimic! Nici pasivitatea autorităților, nici pasivitatea multor presupuși iubitori de animale care pur și simplu ridică din umeri sau așteaptă ca alții dintre noi „să facem ceva”, nici „pilele” și „spatele” despre care mi se tot spune zilnic că îl aveți. Mi-aș fi dorit ca Zeus să fi avut „norocul” (dacă putem să-i spunem așa) câinilor pe care i-am salvat noi și care au ajuns pe mâinile unora dintre cei mai buni medici veterinari din Arad și care au șansa de a fi repuși pe picioare (cu niște costuri enorme). Dar, probabil că așa a trebuit să fie. Probabil că Zeus a trebuit să moară pentru a deveni „martirul” acestei cauze.

Așadar, domnule Mengele, vă promit că veți plăti pentru tot, cu vârf și îndesat! Suntem câțiva, o mână de oameni, care vom face tot posibilul să vă „ajutăm” să nu mai faceți rău acestor animale nevinovate. Mi-am promis și vă promit! 😉

P.S. – Dacă vedeți postarea asta, domnule Mengele, sau dacă cineva vă transmite mesajul, sper să vedeți și fotografiile atașate. Să vă uitați bine la ele și să memorați ochii acelor suflete, fiindcă ei sunt cei care ne mână la luptă.

P.P.S. – Îi rog pe toți cei care au adoptat căței din Adăpostul public din Arad și care au avut probleme, să îmi scrie! Știu că până acum nu ați avut curaj să luați atitudine, dar puteți să o faceți, împreună cu noi, chiar și în al 12-lea ceas!”

……………………………………………………………..
[TITLUL INIȚIAL] (ORA 7.50) Un nou exemplu de COMPORTAMENT BESTIAL la „Adăpostul de animale” al Gospodăririi Comunale Arad: nici măcar ZEUS n-a supraviețuit tratamentului criminal al deja celebrului „sterilizator” CREȚIU Filon!

Am scris – și vom mai scrie, dacă nu ne ajută Dumnezeu sau „stăpânirea” să scăpăm de acești „criminali angajați la stat” – de zeci de ori, doar pe acest site, despre situația absolut bestială prin care trec animalele încarcerate în ceea ce oficial se numește „Adăpostul public” de pe Calea Bodrogului, iar neoficial, popular și infinit mai conform cu realitatea, „Ghetoul de câini”, „Depozitul de suflete moarte” ori „Lagărul torturii”.
De ani de zile, încă de la începuturile sale, acel spațiu blestemat în care poți vedea toată lipsa de omenie a acestui oraș pe câteva sute de metri pătrați, este mediatizat pozitiv de autorități prin organizarea de campanii de adopție (pe care doar naivii… neieșiții în lumea reală le bagă în seamă ca fiind „inițiative OK din partea autorităților ”), dar cvasinegativ de cei care cunosc… s-au lovit de problema asta ca de un contact cu gratiile unei „pușcării de nevinovați”, au trecut prin experiența adopției și au rămas cu sufletul sfâșiat după cumplitele experiențe prin care au trecut încercând – nu-i așa? – să „salveze un suflet nevinovat”…
N-au salvat nimic și pe nimeni: li s-a deschis o rană în plus…

Scriitoarea Florina Emilia Pîncotan a postat ieri pe pagina sa de facebook următoarea experiență recentă cu un câine – pe care într-un exercițiu poetico-mistic, l-au botezat Zeus… în speranța că numele ales îi va salva dacă nu tot destinul, măcar ultima parte a sa.
N-a fost să fie. Până și Zeus însuși ar muri acolo…

„Dacă veți dori un câine, aveți grijă să nu pățiți ceea ce am pățit noi! În loc să ne bucurăm de drăgălășenia și cumințenia lui Zeus, ne zbatem să îl ajutăm să supraviețuiască. Când ne-am oprit privirea asupra lui, am știut că pe el îl dorim în familie. Din păcate cei de la Adăpostul de pe strada Bodrogului, Arad, nu au vrut să ni-l dea necastrat. A fost musai să ne conformăm, dar l-au sterilizat atât de bine încât în momentul în care l-am luat, nu avea niciun fir de sutură și sângera abundent. În loc să fie singur în boxă, era împreună cu alți dulăi care în mod sigur l-au călcat și agresat, deși el, Zeus, era proaspăt castrat.  Câinele tremura și nu era în stare să se ridice de jos, un îngrijitor l-a ridicat și abia l-a dus la mașină noastră. Medicul veterinar nu era prezent, iar noi nu ne-am îndurat să renunțăm la el, deci l-am luat în halul în care a fost. De miercuri, 3 martie, ne luptăm cu infecția de care este cuprins și ne rugăm să supraviețuiască. Ăsta este sistemul românesc! Toată lumea face lucru de mântuială, fără să existe pedeapsă! Îmi este scârbă când văd că nu mai există milă și nici oameni, pot pune în ghilimele cuvântul oameni, care să facă ceva bun, dacă nu există câștig!

Am sunat la Adăpost, am trimis email directorului Adăpostului, dar toți tac și se fac că plouă! Să vă fie rușine, oameni de nimic!

Din păcate, Zeus nu a supraviețuit! Sunt atât de îndurerată! 

A murit  în numele unei blestemate și nemeritate sterilizări”!

zeus gca

Despre medicul veterinar Crețiu Filon este vorba în mărturisirea doamnei… un personaj de care dacă Gospodărirea Comunală Arad nu scapă urgent, riscă să i se ridice lumea în cap și să se ajungă la gesturi colective disperate!

Așa arăta Zeus după ce a fost dus… practic gata mort, după sterilizarea inumană practicată – cică „obligatoriu” de acest individ (care, culmea!, pozează într-un fervent adept al lui Iisus Hristos, uitându-se toată ziua la filmulețe cu pastori care propovăduiesc iubirea de aproape, dar cenzurează probabil cea mai frumoasă dintre învățăturile Mântuitorului: „BINECUVÂNTAȚI ANIMALELE ȘI COPIII”):

zeus 4

zeus 2

zeus 1

La momentul la care vorbim, familia care l-a adoptat îl duce la autopsie și are de gând să depună o plângere penală la Poliție pentru rele tratamente aplicate animalelor împotriva conducerii GCA în general și a „medicului” Crețiu.

Categorie: Investigații
Etichete: adapost bodrogului, adapostul de caini, cainele zeus, Calin Bibart, florina emilia pancotan, veterinar cretiu filon
Distribuie:
Articolul anterior
Politică de CLM Arad: „Nu suntem împotriva păstrării patrimoniului acestui oraș”… dar „Proiectul privind neexercitarea dreptului de preemţiune cu privire la achiziţionarea TEATRULUI VECHI NU a întrunit necesarul de voturi «pentru» astfel încât să fie aprobat”!
Articolul următor
Percheziții la SEBIȘ și ALMAȘ. Trei bărbați și o femeie sunt cercetați pentru CONTRABANDĂ cu țigări HANDMADE
Bagă un „16”

18 comentarii. Leave new

 • avatar of florentina vlad
  Florentina Vlad
  11 martie 2021 8:29

  Din moment ce doctorul nu este angajat, are contract de prestări servicii, de ce nu poate fi angajat un medic responsabil și iubitor de animale, sunt destui tineri cate vor să lucreze!

  Răspunde
 • Trebuie sa plătească cei vinovați sa va fie rușine pentru ce faceți, am mai auzit despre doctoras , dați -l afara sa nu mai practice acesta meserie.

  Răspunde
 • De acum exista politia animalelor(la 113), puteti sesiza astfel de abuzuri indiferent daca vin din partea autoritatilor sau a unor persoane certate cu legea si fara suflet.

  Răspunde
 • Un nemernic care merită aceeași soartă, același tratament: castrat și ucis prin infecție și chin! Nimeni – vorbesc despre bipede – nu-ți oferă iubire necondiționată și sufletul pe tavă – așa cum o fac necuvântătoarele, fie câine, pisică, pasăre, orice. Aproape orice animal sălbatic poate fi domesticit sau îmblânzit dar acest homo sap., un recăzut în starea de pitecantrop flămând, urât, violent, răzbunător și distrugător nu a putut fi îmblânzit niciodată DEMULT, dovadă izgonirea din RAI. Azi, bipezii sunt pericolul nr. 1 pentru tot ce mișcă pe întreaga planetă, poate și pentru micul spațiu cosmic cunoscut și râvnit în imensa lor nebunie. Aș vrea să fiu Dumnezeul MÂNIEI pentru o zi! Vai!

  Răspunde
 • A murit de covid. Nu e voie autopsie. Bagat in sac negru si ingropat.

  Răspunde
 • POLITIA ANIMALELOR……? EXISTA….? E momentul sa intervina

  Răspunde
 • Ma ameniti mizerabilule? Nu iti e rusine sa faci asemenea speculatii? Adevarul doare popanautule, cum am intrebat o dai sau o iei? In rest cu drogurile cum stai? Cat de ipocrit SA fii cand esti manjit Pana peste urechi sa atunci cu noroi in altul, la fel CA amenintarea publicarea IP-urilor constitute infractiune, ne mai auzim!

  Răspunde
  • Zdreanțo, ma pis pe tine și pe drogurile lu’ tac-tu, pe jobul și pe acuzațiile tale de golan ordinar. Îți public imediat și poza inclusiv pe stâlpii din centru si-ți fac și reclamații la șefii tai! Discutam la tine la serviciu despre cât de cacat ești… ca am o documentare misto cu voi, care nu trebuie ratata. (Asta fiind ultima oară când publici aici ceva – baga la tine pe wall, pizdo, dacă ești bărbat!)

   Răspunde
  • Apropo, muistule prăjit – te ține să facem analizele de sânge împreună? – (DOAR AȘA se vorbește cu un gunoi ca tine – să fim bine înțeleși – că doar n-o să-ți recit din Rilke?! Galeria lui UTA, de exemplu, nu te scoate din „FMM”) – vezi că ți-am făcut un printscreen cu ce au postat USR-iștii ardadeni… am înțeles că sunteți colegi… îl vezi tu, că văd că ești cu degetul pe F5 (pișa-m-aș pe jobul vostru!). Sper ca în scurt timp să nu mai fii coleg cu nimeni (sau tu ești „aripa aia de căcat” despre care… no… gata timpul alocat ție, cel puțin pt. azi), atât tu cât și tac-tu.

   Răspunde
 • Normal ca ma tine, la price ora. Iti repet, esti confuz si aberezi

  Răspunde
  • Serios, muisto? Atunci lasă un număr de telefon și hai acuma la spital! Dacă nu, da—te dreaq și dispari de aici înapoi pe aradon, sa-ți iei acolo gălețile meritate.. Hai sa-ți văd sângele, parasuta masculină ce ești!

   Răspunde
 • Intr-o ora in fata la spital, numerele de telefon nu se impart la oricine, nu glumesc cu asta!
  Ne vedem la bariera din fata portii, pa!

  Răspunde
  • Ba, fute-m-as in secretele tale, ca mari cacati va credeți! Atunci facem așa: îmi trimiți un selfie pe fb când esti acolo și o rezolvam. Adu-l și pe tac-tu, ca și de analizele lui îs curios. Vi le plătesc eu și ni le facem toți trei publice.

   Răspunde
 • Ti-am raspuns deja dar ai sters comentariul, patetic

  Răspunde
  • SELFIE CU TINE ȘI CU TAC-TU, boule – ce dracu n-ai înțeles?! Dacă nu te ține, nicio grijă că vă caut io!…
   Hai – marș la cotețul ăla și curățați naibii căcatul de sub voi!

   Răspunde
 • Care parte din eu ti-am acceptat termenii, acepta-i si tu pe ai mei. Deja te intinzi cu pretentii, CE ai de ascuns de eziti?

  Răspunde
  • (N.B.: SCLAVULE, LA URMĂTORUL COMENTARIU ÎȚI FAC PUBLICE ȘI POZA, ȘI PROFILUL DE FACEBOOK ȘI DATELE TEHNICE, ȘI ACOPERIREA)

   In afara de ca mâ piș pe condițiile tale – cine plm te crezi să îmi pui mie condiții?! – niciuna. Când primesc selfie-ul cu tine și cu tac-tu pe mess, în 10 minute sunt acolo. Nu o să ai curajul ăsta – ca așa vi-s voi, tari în gură până ce dați față în față cu omul! Tu ce mm ai de ascuns, de discuți cu mine sub nume fals și te dai rănit?! Lasă că îți fac o vizită la OCPI unde o arzi undercover și ne măsurăm live capacitățile…

   Răspunde
 • avatar of marius mihai
  Marius Mihai
  19 martie 2021 18:56

  Nu iau apararea nimanui, cum in egala masura nu critic pe nimeni. Pentru a fi corecti: si eu si dumneavoastra, postati poze dn urma cu 2-3 ani, cu boxele pentru, caini, blocurile operatorii si adapostul in integritatea lui si atunci veti intelege cat a facut in asa de putin timp Dl. Tibi Ciul. Eu nu sunt Marius cel de care Dumneavoastra vorbeati, nu am nici o legatura.l Pe mine m=a deranjat limbajul utilizat. Catalogthezal asa cum vrei. pana atunci, parca merita sa cititi: https://sites.google.com/site/fanzinicon/proza-satirica/cura-de-vulgaritate La ce sa ma astept ? injuraturi ? Publicarea de adresa mail, daca nu IP ? Nici o problema, astept cu interes. Am chelie, 1m si 72cm inaltime, 40,5 cm la picior. Ce va mai intereseaza ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie