[ACTUALIZARE 3] OMUL din SEBIȘ care a postat videoclipul cu femeia bătută de polițiști pentru că nu purta mască – HĂRȚUIT prin metode cu specific MILIȚIENESC… pentru că „nu poartă bască”!

politia sebis
Distribuie:

 

Ciprian este bărbatul din Sebiș care a filmat și postat pe pagina sa de facebook scenele care demască agresiunea comisă în data de 12 mai a.c. de un echipaj de Poliție din același oraș asupra unei femei de 50 de ani din Buteni care nu purta mască – mai precis, ceea ce s-a întâmplat după agresiune, când femeia a făcut o criză, leșinând pe marginea drumului și fiind preluată de o ambulanță.

Între timp, diferendul care, vreo trei zile (ca toate „minunile de la noi din țară”), a generat din partea opiniei publice reacții de indignare din vecinătatea revoltei… s-a rezolvat „în spatele scenei”: nimeni nu va fi tras la răspundere din punct de vedere juridic… adică nu va exista niciun dosar penal pentru purtare abuzivă, nicidecum pentru loviri și alte violențe trimis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonț magistraților judecători, din simplul motiv că femeia a renunțat la plângere… făcându-se că a uitat actul doveditor al agresiunii – respectiv Certificatul medico-legal – la Arad („în schimbul rotundei sume de 25.000 de lei”) – aflăm de la surse a căror credibilitate nu avem niciun motiv s-o punem la îndoială.

Ei bine, de atunci, Ciprian este urmărit, hărțuit, amenințat subtil, „prin mijloace specifice”, de tot corpul polițienesc din zonă,  ori de câte ori iese din casă, mai ales la volan, fiind oprit de „organele competente” pentru că… „n-are bască”, „are glugă” sau „pete de rugină pe camion” – totul culminând cu ziua de sâmbătă, când i-a fost luat și talonul mașinii cu care-și câștigă pâinea.
Ciprian povestește într-un clip pe  care l-a trimis mai multor ziariști ce și cum i se întâmplă de când n-a făcut nimic altceva decât să prezinte o situație cu care s-a întâlnit pe stradă:

 

……………………………………………………..

[ACTUALIZARE 2] (13 mai, 2021) Dosar PENAL pentru PURTARE ABUZIVĂ în cauza femeii din Buteni, bătută de POLIȚIȘTI pentru că nu purta mască!

Astăzi, femeia din Buteni care a fost bătută de „vigilenții”  de la Poliția Rutieră pornind de la banalul fapt că nu purta mască (în condițiile în care, dacă am recepționat corect zecile de mesaje de la localnici, NIMENI nu poartă mască în microcartierul de la ieșirea din Buteni spre Bârsa!) și-a efectuat expertiza medico-legală și a depus o plângere penală pe numele polițiștilor agresori.

„În cauză a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind continuate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț.” – a anunțat IPJ Arad la ora 18.00.

Mâine, când vor apărea pe Portalul Instanțelor de Judecată, vom face publice și numele acestora.

……………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (13 mai, 2021) O femeie din Buteni a fost bătută de un polițist de la „Rutieră” pentru că nu purta mască, după care a fost lăsată inconștientă în mijlocul drumului! [VIDEO]

Caz revoltător petrecut în această amiază, în văzul lumii, în comuna Buteni. O femeie care nu purta mască a fost luată la întrebări de un polițist și, pur și simplu, ulterior „luată la omor” pentru acest lucru, omul legii lăsând-o inconștientă în mijlocul drumului și părăsind locul faptei. „Autorul e un tânăr, Paul, cu ochelari” – conform unor martori oculari care au asistat oripilați la scena incredibilă, după care au sunat la 112.
Sursele noastre spun că, într-o primă fază, apelul a fost ignorat… în orice caz, preluat târziu, la o oră după comiterea faptei.

……………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1] PRECIZĂRILE POLIȚIEI față de cazul femeii bătute la Buteni pentru că nu purta mască. „Se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun”

Femeia în vârstă de 54 de ani este din comuna Buteni, a fost preluată de o abulanță SMURD venită de la Spitalul Orășenesc Ineu și transportată la UPU a Spitalului Județean Arad.

Conform oficialilor de la unitatea spitalicească centrală „pacienta a refuzat internarea și a plecat acasă pe propria ei semnătură”.

Conform unei alte surse, „scena de groază s-a petrecut în localitatea Buteni, la ieșirea spre Bârsa, în jurul orei 13.00. Femeia venea de la sapă și locuiește în apropiere, trebuind doar să treacă strada când a fost oprită de oamenii legii. Erau 3 trei polițiști, nu unul: doi o țineau pe femeie de mâini și unul o lovea cu pumnii, până când a început sângele să-i curgă pe gură” – ceea ce nu schimbă datele problemei, ci le face și mai grave (dacă nu cumva o fi vorba despre alt caz!).

„Foarte rău, deoarece politia din Buteni nu a venit la fața locului, iar cei 3 muschetari plecaseră mândri de fapta lor lăsând femeia întinsă pe pamânt, curgându-i sânge pe gura și nas, inconștiență. Nu sau gândit ca acea femeie are greutăți familiare, acasă venise după niște porumb la o familie care o ajuta să trăiască. Cinste poliției ca are asemenea angajați!” – mai completează ironic-amar un martor.

Vom reveni cu puctul de vedere al I.P.J. Arad

[ACTUALIZARE 2]

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Arad face următoarele precizări:

„În această dimineață, în jurul orei 11, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe raza localității Buteni, o femeie ar fi fost agresată de polițiști.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun.

Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere.”

 

Categorie: Investigații
Etichete: femeie batuta masca, Politia Sebis, Sebis, stiri aradț
Distribuie:
Articolul anterior
Bianca Moț, iubita învățătoare a Şcolii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” din Arad a încetat din viață la numai 36 de ani
Articolul următor
Doliu și la Filarmonică: Pedro Negrescu a plecat să dirijeze „armoniile celești” la doar 52 de ani
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie