[ACTUALIZARE 7] Fostul polițist Cosmin Pană a rămas cu pedeaspsa de UN AN DE ÎNCHISOARE cu executare în „Dosarul cu țigările abandonate”, neatacând sentința

cosmin pana 1
Distribuie:

 

 

[ACTUALIZARE 7] Fostul polițist Cosmin Pană a rămas cu pedeaspsa de UN AN DE ÎNCHISOARE cu executare în „Dosarul cu țigările abandonate”, neatacând sentința.

Conform portaljust.ro, „Cosmin Ștefan Pană a rămas cu condamnarea la pedeapsa de 1 an închisoare prin sentinţa penală nr. 1520/03.09.2020 a Judecătoriei Arad, pronunţată în dosarul nr. 20649/55/2019, definitivă prin neapelare.”

…………………………………………………….

[ACTUALIZARE 6] (4 septembrie, 2020)Fostul polițist Cosmin Pană a fost condamnat de instanța de fond la UN AN DE ÎNCHISOARE cu executare în „Dosarul cu țigările abandonate”

Fostul agent-șef de poliție rutieră Cosmin Ștefan Pană, a fost condamnat la 1 an de închisoare de prima instanță – Judecătoria Arad, în cauza orivind contrabanda de țigări căreia „i-a căzut în flagrant” în noaptea de 28 octombrie, 2018. 

Sentința s-a pronunțat joi, 3 septembrie, și arată după cum urmează: 

Soluția pe scurt a Judecătoriei Arad, postată pe portaljust.ro: „În baza art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006, cu aplicarea art. 375 Cod procedură penală şi art. 19 din Legea nr. 682/2002, condamnă pe inculpatul Pană Ștefan Cosmin, în prezent aflat în Arestul I.P.J. Arad, la pedeapsa de: 1 (un) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia. Pe durata şi în condiţiile prevăzute de art.65 alin. 1 Cod penal inculpatului îi este interzisă exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a), b) Cod penal. În baza art. 67 alin. 2 Cod penal şi art. 66 alin. 1, 2 Cod penal interzice inculpatului ca pedeapsă complementară drepturile de la art. 66 lit. a, b Cod penal pe o durată de 3 ani. În baza art. 112 alin. 1 lit. f. dispune confiscarea cantităţii de 60.000 fire de ţigarete netimbrate, ridicate de la inculpat şi aflate la Camera de Corpuri Delicte a I.P.J. Arad. În baza art. 25 şi art. 397 Cod procedură penală constată că Statul Român prin Agenţia Naţională de Administraţie Fiscală nu s-a constituit parte civilă în cauză, constatând că prejudiciul produs a fost recuperat în mod integral de inculpat. În baza art. 274 Cod procedură penală obligă inculpatul la plata sumei de 25.200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”.

Hotărârea instanței nu este definitivă, ea putând fi contestată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Cosmin Pană se află acutalmente în arestul poliției IPJ Arad în stare de arest preventiv, în al doilea mandat consecutiv pentru dosarele „Incendiatorii de mașini” și „Cultivatorii de cannabis” și așteaptă începerea pe fond a acestui nou proces:

https://criticarad.ro/cosmin-pana-mandat-de-arestare-pe-30-de-zile-pentru-plantatia-pe-care-i-au-gasit-o-colegii-sai-acasa/

 

………………………………………………………

[ACTUALIZARE 5]  Agentul-șef adjunct COSMIN Pană este URMĂRIT PENAL OFICIAL în dosarul de CONTRABANDĂ cu ȚIGĂRI instrumentat de DGA, destituit de la „Poliția Rutieră” și „pus la dispoziția Șefului Inspectoratului”

Începând cu 12 noiembrie, a.c., agentul-șef Cosmin Ștefan Pană nu mai activează ca polițist la „Rutieră” – în dosarul deschis pe numele său fiind acuzat de contrabandă cu țigări neaccizate și inculpat oficial. Conform legii, până la o sentinţă judecătorească definitivă, agentul de poliţie va rămâne la dispoziţia Inspectoratului Județean de Poliție Arad – aceasta traducându-se că împotriva sa s-a început urmãrirea penală  având statut de inculpat. Statutul polițistului prevede ca în astfel de situații, până la finalizarea cercetărilor, să fie pus la dispoziția comandantului.

Cosmin Pană a fost reținut în noaptea de joi spre vineri 26 octombrie, 2018 în urma unui flagrant organizat de lucrătorii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timiș. În mașina sa au fost găsite 6 baxuri de țigări de contrabandă (Ashima și Marble). Evenimentul s-a derulat pe D.N. 7, pe relația Nădlac – Pecica și s-a lăsat cu fugă de la locul faptei, parbrizul autoturismului cu care se efectua contrabanda spart, amenințări și înjurături. Scandalul nu a avut „efectul de intimidare” scontat, iar polițistul a fost reținut și,  împreună cu complicele său, dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad (instituția care are competență în cauză).

Pană a declarat că țigările din mașina sa au fost găsite pe drum și le ducea la sediu – dar „basmul” nu a ținut – DGA Timișoara avînd informații despre contrabandă direct de la polițiștii de frontieră din ZONA de unde „colegul”  își împacheta țigările provenite din Ucraina.

……………………………………………………

[ACTUALIZARE 4] (18 mai, 2019) Date din GPS-ul câmpului tactic al traficanților de țigări, furate de pe un stick și interpretate pe înțelesul tuturor: „Polițistul Cosmin PANĂ există pentru că sistemul are nevoie de turnători”

Lumea traficanților de țigări la nivel MARE e, de fapt, una mică, proastă și urâtă, cu un trecut încețoșat și mort, un prezent imprevizibil și un viitor de căcat. În spatele oricărui țigan care vinde Vogue cu 10 lei și Jin Ling în piață la Fortuna stă un „ucrainean – promoția Cernobîl”, o gașcă de polițiști (de frontieră și de circulație) coordonată de un procuror, doi-trei-cinci „culegători de recoltă la pachet”, tot atâția dealeri, niște ciori și mult, foarte mult cash, care circulă pe sistem „circuit închis”. Când banii se varsă din acest circuit sau când nu sunt împărțiți cum TREBUIE, vărsătorul respectiv va fi dat afară din sistem cu picioarele-n cap și averea făcută scrum (fără metafore!), va pica la pușcărie sau va umbla năuc pe străzi în căutarea unor infracțiuni mai mari, ca să le dea altor procurori și polițiști în primire „ca să scapi cu suspendare, prostule!” – înconjurat de „gardă”, doar „pe camere” și scuipat de „băieți”.

La noi e „capitala de consum” a acestor șmecherii: în primul rând din punct de vedere geografic – pentru că Ucraina face țigări pe nașpa și e mai aproape de cât pare de Pecica și Nădlac, care sunt aproape de Arad. Apoi din punct de vedere administrativ – pentru că există polițiști de frontieră și de rutieră care, pur și simplu, nu pot… nu știu să facă altceva în afară de trafic de țigări (ai impresia că FIX DE ASTA au dat – sau au fost dați – la Școala de Subofițeri de la Câmpina ori la Academia „Alexandru Ioan Cuza” (după posibilități, nu după I.Q.): să învețe să facă trafic de țigări! Și, poate nu în ultimul rând, din punct de vedere social pentru că există de ăștia ca Pană. Cosmin Pană.

Cine-i „copilul teribil” al traficului de țigări, Cosmin Pană, Agent-șef  la Poliția Rutieră? – iaca răspuns:

Nu e vreo „mare sculă”: n-are LINIA lui, cum au „marii procurori” – dar are „GRUPA care trebuie”… o grupă mică spre „destul de mare” după cum urmează: un ucrainean care-l aprovizionează corect (relația lor fiind bazată pe cash dat la timp și… nu-i nevoie de mai mult cu oamenii ăia); un „împachetator” (nu-i dăm numele băiețașului, pentru că ăsta chiar n-a făcut nimănui nimic: „decât că împachetează cum trebuie chestii” și a luat, „forțat de împrejurări” – probabil de rackeții domnului din Ucraina – asupra lui faptele din „dosarul cu șase baxuri” din „breakingul” acestui articol… de la care a început tămbălăul); un șofer mai are și pe Socaciu. Subcomisar de poliție Socaciu Flavius – piesă-cheie dacă vrei să intri-n Nădlac. Plus pe ta-su: Doru Pană… comisar-pensionar și bagabont în retragere pe care chiar îl știe toată lumea (dacă nu ca „Autorul ficțiunii din Dosarul Trifa”, atunci sigur ca „fostul consilier al fostei mafii din fostul IPJ Arad”).
„Nu-i puțin să faci dintr-un leu un BMW-u`” – cum ar zice Roby Robotu (pe ăsta nu-l știți… n-aveți de unde) -, iar până la momentul la care banii și informațiile (care tot bani sunt, după cum știe orice turnător), treaba i-a mers și aproape nimeni nu-i avea baiul.

A călcat, însă, pe bec la Pecica… „l-a pus dracu să se încoarde la mafioții din Pecica”! Cum, din nou, cunoaște orice posesor de permis de conducere din Aradul ăsta – „cu ăia din Pecica nu te pui”. Pană s-a pus, Vârcuș (alt polițist cunoscut) a chemat DGA Timișoara (DGA Arad nu răspunde la telefoane date din Pecica – se știe și asta) să-i „facă dosar”… și făcut a rămas… iaca… de 7 luni.

Însă ceva s-a schimbat din noaptea de octombrie, când l-au prins ca pe ultimul poet bacovian cu șase baxuri în ploaie și l-au băgat pe „trip de răzbunare”, hater nativ fiind (ăștia cred că toți îs așa: unul pozitiv… mai zen, așa, n-am văzut!): PANĂ A DESCHIS CUTIA CU MAIMUȚE… și maimuță se făcu.

Sezonul prăduielilor fiind deschis, după „succesele Romi Copil și Sergiu Mârza”, SISTEMUL a decis: „Polițistul Cosmin PANĂ există pentru că sistemul are nevoie de turnători”

Cum povesteam în actualizarea precedentă, Pană-mic a început să toarne tot ce-i venea pe goarnă, nici măcar filtrat prin creierul de muscă ce-l posedă cât să mute țigări dintr-un loc în altul și să nu se cace-n curte: de Romi Copil știa și el… ca mulți alții, care au tăcut (asta-l face o „valoare” pentru sistem, dar îl descalifică de la categoria „simplă zdreanță” la „zdreanță de scuipat”)… în primele 15 minute, în timp ce încă plângea, le-a dat adresa. I-a ieșit și cu Sergiu Mârza – iar asta l-a propulsat în ierarhia prăduitorilor de la simplu turnător la turnător-șef – i-au dat și coroniță și l-au lăsat să facă, în continuare, trafic cu 6 baxuri pe noapte (cât să nu se supere domnul din Ucraina).
Când o să furăm următorul stick, o să luăm și pozele de pe el.

Alaltăieri nu i-a ieșit cu Mladin (asta ca să vezi că există și un Dumnezeu al turnătorilor, care impune niște limite)… deși a avut grijă ca TOATĂ LUMEA să fie pe Cocorilor joi, la ora 16 fix, când o să-i pună cătușele fostului său colaborator… această TOATĂ LUMEA aflând înaintea lui Cosmin Mladin că va fi „călcat de mascați”.

descinderi

Fix-pix: s-a plimbat de unul singur, deghizat în el însuși ca parașuta la bal mascat, a făcut filme și poze și le-a trimis prietenilor de la Aradon. Oamenii ăia au scris… ce să facă și ei?… ce-au înțeles din situație. În timp ce mascații cu „noul procuror” percheziționau casa și mașina părinților săi d`ampulea și negăsind nici măcar un chiștoc de Jin Ling, Cosmin Mladin era la avocat cu altă treabă… aflând de pe facebook ce se întâmplă.
Asta s-ar putea să-l coste chiar în fața șefilor (care ne-au declarat, textual, că, „Polițistul Cosmin PANĂ există pentru că sistemul are nevoie de turnători”) săi o degradare urâtă: va ajunge un „turnător de minimă încredere” , îi vor lua coronița și-l vor lăsa singur, neprotejat, să bată străzile.
Tarantino ar da bani pentru scenariul ăsta… iar ce va urma s-ar putea să fie de-a dreptul APOTEOTIC: pentru că singurii oameni care i-au mai rămas de turnat lui Pană sunt Ucraineanul și ta-su… iar „sub străzi” deja se pariază pe asta.

***

Acestea fiind spuse, până așteptăm dezmințirea (sau ceva) a celor afirmate aici din partea SRI, PTA, DNA, IGPF, IPJ, DGIPI, Pană mare și Pană mic, alți băgăreți… înțelegeți.

……………………………………………………….

[ACTUALIZARE 3] (10 ianuarie, 2019) Un MANUAL DE PRĂDUIALĂ a scris polițistul Cosmin Pană ca să scape de „Dosarul cu țigările”. A dat TREI BOMBE SIGURE și „a umplut la foi cu un entuziasm de zici că-și dădea bacalaureatul și i-a picat subiectul favorit!”

Nu poți să primești informații despre „Țigările lui Pană” decât din două locuri din orașul ăsta – iar alea nu sunt, în niciun caz, Poliția și Parchetul! În Aradul ăsta așa-i: dacă un polițist a fost dus la Parchet pentru că a comis o infracțiune, singurele locuri în care n-ai ce căuta dacă vrei să obții o informație sunt Poliția și Parchetul. Maxim afli cum s-a desfășurat infracțiunea… dar există cineva în Aradul ăsta care să nu știe cum se desfășoară o infracțiune cu țigări?!
„Dosarul lui Pană Mic”… ce să-ți povestesc, vere: e o enigmă! O figură de stil poetico-juridică: azi îl vedem – și nu e! Portalul Instanțelor de Judecată nici măcar n-a auzit de Cosmin Pană… dacă ai tupeul să-l cauți de două ori, te banează! Se discută despre „țigările lui Pană Mic” ca și cum am vorbi despre un caz de spionaj la nivel interplanetar… îți vine să crezi că în pachetele alea de Ashima și Marble recoltate de pe câmpul dintre Pecica și Nădlac erau, de fapt, diamante roz de Singapore!

Vă zicem noi cum se desfășoară o anchetă cu țigări, dacă te numești Pană și o faci la „categoria grea” – dacă tot am ajuns la cele două locuri interzise

Agentul-șef Cosmin Pană a fost dus la procuror în dimineața zilei de 26 octombrie, 2018, după un flagrant făcut aproape „ca la carte” de băieții de la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Teritorial Timiș – „puși de concurența mea” – cum plânge el când e singur în baie.
În dimineața următoare, „după ce micul Pană a vomitat tot – de i-a umplut biroul doamnei de borâtură” – cum plastic s-a exprimat cineva care a asistat la fază -, „BREAKING NEWS”: „Romi Copil a fost găsit în această dimineață de polițiștii de la S.I.C. într-o locuință din Aradul Nou”.

Iar aceasta nu a fost decât una dintre cele (de care am aflat noi – dar probabil sunt mai multe) trei „prăduieli” – potențiale dosare. Celelalte două cică fac harta traficului de țigări din zona Fortuna (liste, ierarhii, garaje, mașini, dealeri, vânzători… cu adrese și numere de telefon, poze și tot tacâmul) și a familiei Țica (ne oprim la atât, acum).

Tre` să ai ceva de prăduitor nativ în tine să vomiți de 3 ori 16… adică să faci 48-ul cum ar veni! Adică chiar ajungea, conform aritmeticii judiciare memorate în bibilica oricărui găinar în serie ca ăsta micu, să-l dai pe Romi Copil: îți tăia de la 6 luni cu suspendare și amânarea pedepsei cu doi ani la 3 luni cu suspendare și reîncadrare în sistem, iar dacă-ți luai avocata care trebuie, făceai la recurs și niște bani după ei (între timp mutându-te „undeva în Maramureș”… la prietenii tăi ucrainieni de exemplu).

Sau să nu-mi zici că doamna Aurelia Dobre, femeie serioasă, căsătorită, l-o luat la omor cu pulanul pe Micul Pană imediat ce-o intrat în birou adus de mascați… cum făcea ta-su cu criminalii… că l-o pus „pe rotisor” și i-o dat la tălpi ca să scrie despre Romi Copil, Mladin și Țica!

„Pe dracu – a umplut la foi cu un entuziasm de zici că-și dădea bacalaureatul și i-a picat subiectul favorit!” – mi-a povestit altcineva, blegindu-mi entuziasmul.
Mie mi-ar fi plăcut faza cu „rotisorul”! Și surselor cu care am discutat!

………………………………………………..

[ACTUALIZARE 2] (1 noiembrie, 2018) Dosarul de CONTRABANDĂ a lui Cosmin Pană a ajuns la DIICOT. Se încearcă „punerea batistei pe țambal”… dar nu ține!

Dosarul în care sunt cuprinse faptele de contrabandă cu țigări pe care agentul-șef adjunct Cosmin Pană le-a „dat de parbriz” acum o săptămână are un parcurs pe cât de interesant ne și așteptam să aibă.  Astfel, după ce a primit număr la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, unde polițistul și tovarășul său au dat declarații („care se bat cap-în-cap” – conform surselor noastre)… competența acestui parchet a fost delegată la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – B.T. Arad – și probabil că dosarul a fost preluat de procurorul George Călin Hosu (șeful DIICOT Arad, Miron Codrin, autorecuzându-se din motive întemeiate).

„Dacă e la DIICOT, înseamnă că-s mai mult de doi – deci vorbim despre o rețea!” – comentează o sursă „la mintea cocoșului” -, iar conform informațiilor noastre, polițistul Cosmin Pană s-a hotărât să scrie și el o parte din ce știe despre rețeaua concurentă, „care l-ar fi făcut”, și ale cărei rute, „pe Anglia”, le-a deranjat… de unde și tot tămbălăul.
S-a încercat – din răsputeri… cu intervenții chiar „la cel mai înalt nivel” mușamalizarea… punerea batistei pe țambalul acestei partituri… dar nu ține: e prea groasă și știe prea multă lume deja (noi, de exemplu, putem reface filmul flagrantului minut cu minut, din trei surse diferite – dar n-o s-o facem încă… tot din motive întemeiate).

Cert e că n-am văzut un impact pozitiv mai mare la o știre despre deconspirarea activității de corupție a unui polițist în ultimii ani… atâta entuziasm pe străzile Aradului și atâtea beri cinstite în contul DGA Timiș (acolo să se ducă laurii, deci, deși ei n-au trimis niciun comunicat de presă, încă) la „bucuria că l-or săltat pe Pană-Mic” – așa încât acest subiect merită urmărit îndeaproape.

………………………………………………

[ACTUALIZARE 1] (30 octombrie, 2018) DGIPI, într-un DREPT LA REPLICĂ vizând mașina cu care polițistul Cosmin Pană a săvârșit CONTRABANDA: „Autovehiculul respectiv nu aparține Direcției Generale de Protecție Internă.” În rest… rămâne cum am stabilit!

„Compartimentul Informare și relații publice” din cadrul Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) este instituția (singura!) care s-a autosesizat în legătură cu articolul publicat de noi despre „pana” făcută de agentul-șef adjunct de la Poliția Rutieră Arad, Cosmin Pană, Poliției… în sine.

DGIPI ne-a trimis următorul DREPT LA REPLICĂ prin care ne trage (cumva) de urechi pentru  fraza: „Un amănunt deloc lipsit de interes: mașina cu care a fost efectuată contrabanda era a Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) Arad.” și ne roagă frumos să nu mai facem d-astea.

Mărturisim (spășit… am și făcut 25 de flotări) că intenționat am scris fraza respectivă, tocmai în speranța că ne va scrie un drept la replică DGIPI însuși… măcar să discutăm și noi în scris cu cineva competent în acest subiect, despre care nimeni din Poliția Arad n-a scos un „pâs”! – ocazie cu care, iată, avem și numărul de telefon a unor persoane din Ministerul de Interne care știu cum să discute civilizat și curat despre o problemă isterică și murdară.

„Autovehiculul respectiv nu aparține DGPI” este esența a ceea ce ne comunică instituția MAI că am greșit… în rest, rămâne cum am stabilit.

***

ROMÂNIA
DIRECȚIA GENERALĂ DE PROTECŢIE INTERNĂ
DREPT LA REPLICĂ

Compartimentul Informare și relații publice din cadrul Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) este abilitat să vă comunice următoarele:

DGPI își exprimă dezacordul față de modul de informare a cetățenilor prin intermediul articolului de presă din ediția de vineri, 26 octombrie 2018, a publicației CRITIC ARAD, sub titlul ,,Polițistul Cosmin PANĂ de la RUTIERĂ a fost prins cu ȘASE BAXURI de țigări de contrabandă, dus la Parchet și… pus pe „silent”!” și consideră că, prin prezentarea situației ,,conform surselor”, fără a solicita un punct de vedere oficial DGPI, se aduce atingere principiilor deontologiei profesiei de jurnalist, subsumate dreptului cetățeanului de a fi corect informat.

În situația în care s-ar fi solicitat unității noastre exprimarea punctului de vedere oficial, cititorii ar fi putut fi corect informați, cu privire la faptul că autovehiculul respectiv nu aparține DGPI. 

În acest context, DGPI, solicitând dreptul la replică și, totodată, respingând ferm orice încercare de discreditare a instituției, exprimă convingerea că cercetările desfășurate în acest caz – pe care unitatea noastră le va sprijini potrivit competențelor, vor clarifica circumstanțele situației descrise în articolul de presă.

Ca urmare, și celelalte date oficiale, ce vor fi comunicate public de instituțiile abilitate, vor fi de natură a oferi cititorilor dumneavoastră, într-o manieră echidistantă, informații corecte. Vă asigurăm de întreaga deschidere pentru o corectă informare publică, conform competențelor și prevederilor legale.

Compartimentul Informare și relații publice

……………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (26 octombrie, 2018) [NEWS ALERT] Polițistul Cosmin PANĂ de la RUTIERĂ a fost prins cu ȘASE BAXURI de țigări de contrabandă, dus la Parchet și… pus pe „silent”!

Agentul-șef adjunct de la Poliția Rutieră Arad, Cosmin Pană, a fost reținut în noaptea de joi spre vineri în urma unui flagrant organizat de lucrătorii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timiș. În mașina sa au fost găsite 6 baxuri de țigări de contrabandă (Ashima și Marble).

Evenimentul s-a derulat pe D.N. 7, pe relația Nădlac – Pecica și, conform surselor noastre, s-a lăsat cu fugă de la locul faptei, parbrizul autoturismului-problemă spart, amenințări și înjurături… ca la ultimii golani. Polițistul a fost reținut, în cele din urmă, împreună cu un complice și dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad (instituția care are competență în cauză), iar procurorul desemnat (Aurelia Dobre) i-a luat o declarație… după care cazul a fost pus pe „silent” (probabil șefii instituțiilor implicate considerând cazul ori „prea pretențios”, ori „prea banal” ca să merite un comunicat de presă).

În declarația dată în fața procurorului, polițistul a scris că a „găsit țigările pe câmp” și „tocmai se ducea să le predea la Inspectorat”.

Un amănunt deloc lipsit de interes: mașina cu care a fost efectuată contrabanda era a Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) Arad.

Reprezentanții Parchetului au confirmat oficial sâmbătă că „în acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, polițistul fiind cercetat în stare de libertate.”

 

Categorie: Investigații
Etichete: contrabanda cu tigari, dga timis, DGIPI, drept la replică, politia rutiera, retinit, sosmin pana
Distribuie:
Articolul anterior
„ȘOIMII” au bătut în ultimul minut la fostul lider și au trecut PE PRIMUL LOC [Etapa a V-a / REZULTATE / MARCATORI]
Articolul următor
[ACTUALIZARE 2] Rezidenții din „Subcetate” somează oficial PRIMĂRIA să clarifice situația juridică a străzii Diogene și o acuză de ILEGALITĂȚI!
Bagă un „16”

86 de comentarii. Leave new

 • In special baietii de la rutiera mai nou sunt amanti,traficanti sau soti de babe ,toate astea din iubirea ce o poarta pentru fiecare hobby.Ai reusit,felicitari! Acum vei fi si tu normal si vei purta centura si lumea asta normala nu te va mai saluta cu greata si frica ca le vei lua permisu,acum esti printre oameni iar Takata iti va oferii un salar MINUNAT!

  Răspunde
  • Epoleti , esti invidios !!! Stai linistit ca Takata o sa-i dea mai mult decat castigi tu !!! Iar “anonim” , ti-e frica sa-ti scrii numele ? De ca va e ciuda ? Invidia asta va omoara !!! Fac pariu ca sunteti prietenii lui sau mai rau : colegii lui !!!

   Răspunde
 • Te-a bătut Dumnezeu! Gunoiule! Dacă mai rămâi polițist o sa mai ai tupeu sa aplici legea! O sa te scuipe lumea pe strada !

  Răspunde
 • De asta erau tiganii din fata de la piata fortuna ,foarte agitati azi?Nu le-a mai ajuns marfa si nu aveau ce sa vanda?

  Răspunde
  • avatar of birliga ion
   Birliga ion
   11 ianuarie 2019 0:56

   Sa vorbim serios mladin si tica asigura piata la fortuna …… si autorul articolului este in slujba binelui

   Răspunde
 • Pai la ce salarii le da gaborilor , toți o sa ajungă traficanți se țigări , droguri , etc . Voi nu vedeți ca asta se vrea la nivel de țara , o țara condusă de hoți , care fac legi pt hoți …. . Vrei sa ai politist bun plătește-l

  Răspunde
 • Doamna Procuror pt ce va plătește statul 10000 de lei pe luna?

  Răspunde
 • Pe asta il prinde cu 6 bacsuri si pe cei cu tir urile nui vede nimeni!

  Răspunde
 • Si il mai lăsați sa fie polițist cu dosar penal ?

  Răspunde
 • Tigarile de contrabanda erau in masina DGPI Arad condusa de catre Pana? Pai erau complici si au fost demantelati de catre DGA Timisoara?

  Răspunde
 • Mai ziceti ceva cind se scrie de politisti corupti bafta lucian valeriu la puscarie cu abrudan si restu politistilor ce iau spaga de la cei ce transporta lemne

  Răspunde
 • Astias politisti de azi care iau spaga trag pe nas si daca scri de ei ceva se ofenseaza ca iei sunt corecti integri si ei sunt infractori legali sa le fie rusine ca fac de ras politisti aradeni care mai sunt si ei corecti

  Răspunde
 • avatar of rebut in uniforma
  Rebut in uniforma
  27 octombrie 2018 6:07

  Contrabanda cu tigari netimbrate e cea mai mica magarie pe care o face acest jeg in uniforma.
  A fost protejat ani la rand de anumiti procurori din arad, pe masa carora au ajuns plangeri si denunturi pe numele acestui derbedeu cu epoleti. Se pare ca acea protectie a disparut, odata cu pensionarea tatalui sau, colonelul puscarias Pana, renumitul militian prieten bun cu Rachita si Moldovan!
  Felicitari celor de la DGA si procurorului de caz!
  Se pare ca tre’ sa vina procurori din alte zone ale tarii ca sa-i puna pe spagarii astia notorii cu botul pe labe!
  Bravo

  Răspunde
 • avatar of dacă se vrea se poate !
  Dacă se vrea se poate !
  27 octombrie 2018 8:09

  Domnilor Ziariști, Domnilor Comisari Șefi, dacă doriți senzaționalul , dacă chiar se dorește o “curățenie de iarna” de ce nu aveți curaj sa cereți niște analize complexe tuturor cadrelor de la
  Rutier? Analize Ce constau in sange/urina/teste psiho dar nu măsluite, sau va speriați ca 60% s-ar alege cu dosare penale+demiterii din funcții? Acest coment poate nu va fi postat…dacă cineva chiar ar avea dorința și putere sa facă demersurile respective…va fi HAOS! PS: nu va speriați e România !

  Răspunde
 • Uite asa,Pana ai facut pană si acum incet incet te desumflii,iar cat stai si meditezi poti intra pe ”La Jumate.ro” si iti poti cauta un nou loc de munca,iar intre timp iti poti cauta si o umbrela ca vei fi scuipat de jumate din oras la ce caracter ai avut. Cat despre baietii frumosi de la rutiera,sustin comentariul de mai sus,acela cu testele pt stupefiante,veti ramane socati cati dintre ei se drogheaza iar apoi arunca cu bastonul in trafic.

  Răspunde
 • Aici e mana lui Varcuș, marele șpăgar de la frontiera, acum ‘prieten’ cu cei de la DGA si papagal pe la Parchet. Toti stiu ca l a amenintat ca l ‘face ‘ pe Pană, la fel si cu Talmaciu și se pare ca i a reusit, deocamdata. Dumnezeu nu doarme nici pt el…

  Răspunde
  • Da, am auzit si eu ca Varcus e cel care l-a obligat sa faca trafic cu tigari! Chiar l-a amentintat ca o sa-l traga de urechi daca nu duce tigari de contrabanda la tiganii de la Fortuna. :)) si Pana a facut ce a facut de frica lu Varcus.

   Răspunde
 • Parca acuma îl vad cum mânca la Carolina cu ochelari de soare pe ochi!!!

  Răspunde
 • Invidia asta e foarte mare,parca e singurul om care a vândut țigări hai sa ii dam in cap,mulți nu îl suportați ca nu ați putut fi in locului lui,dacă era arogant sau etc tr sa își facă meseria așa cum muncim fiecare dintre noi,Va bucurați de răul altuia vaisamar ce a ajuns țara asta !

  Răspunde
  • Serios ? Codul deontologic pe care ar trebui sa îl respecte orice polițist ( sa nu mai spunem delege ) nu prevede traficul de țigări , afaceri cu lumea interlopa , protecție contra cost etc. Adică cu tot ce se ocupa stimabilul polițist Pana .

   Răspunde
 • Da ma, v-ati trezit voi vorbind de unul dintre politisti. Voi ce faceti ma sa va castigati banul? Cati dintre voi ati tras o tigara netimbrata? Nici unul din voi astia care comentati nu ati facut nici o ilegalitate? I-a uitati-va in farfuriile voastre mai corectilor. Si daca a avut tigari ce? Cu ce naiba va deranjeaza pe voi, aveti ceva de castigat sau de pierdut? Sau faptul ca sti fost opriti de catre el in trafic va deranjeaza defapt.

  Răspunde
 • Câți dintre voi mergeți și furați pe dincolo ,și-a făcut și el meseria ca și alți ,sa nu uitam ca toți suntem oameni dece trebuie sa îl judecam doar pe el

  Răspunde
 • Cu toata aceasta mizerie din militia aradeana nu ne mai mira nimic! Asteptam demisia comandantului si condamnarea penala a acestui sac de cartofi, mare militian!

  Răspunde
 • Pui de tigan corupt. La ce va asteptati? Sa fie declarat politistul anului? E un frustrat plin de steroizi, un braconier infect si un infractor in uniforma

  Răspunde
 • Pe la cei din serviciul examinari si instructorii care topesc buzunarele cursantilor de sute, mii de euro pentru promovare oras … cand faceti un flagrant ?!

  Răspunde
 • Acolo mai e implicat și Mârza de la rutieră care e pe felie cu Cosmin Mladin de pe cocorilor și Dani Copil din Pecica , mari traficanți ce transportă țigări cu tirurile in Anglia dar protejați deocamdată pentru că sunt buni cotizanți . Aici e vorba de tiruri pline de țigări nu de câteva baxuri cum a fost cazul lu oligofrenul anabolizat de Pană dar nimeni nu face nimic pentru că sunt sume colosale in joc !!!

  Răspunde
 • Marza ? Sergiu Marza? Fiți serioși! Nu ii mai poate sta capu la trafic, e plin de cocaina! Șefi îl acoperă ca și tatasu tot fost militean! Nu vede nimeni ce bani învârt cât își permit sa cheltuie gabori ăștia! Nunți/chefuri/botezuri Numa de zeci sau sute de mii masini vile, din salaru de maxim 40-50 milioane? Amuzant ! Nu ar fi nevoie de o reevaluare? Și șefi sunt l fel !!!!

  Răspunde
 • Asta-i un gunoi de militian si cand nu se ocupa de traficul cu tigari ci de traficul rutier.

  Răspunde
  • Mai Flavius, tocmai asta e problema, altii nu sunt politisti. Asta e paltit sa prinda infractori nu sa fie infractor, e o mare diferenta.

   Răspunde
 • Ia mai terminați ma papagalilor cu jignirile astea, dacă ați fi fost voi in locul lui??și care ii problema ca ii polițist ?? Sunt mulți care fac trafic, și nu sunt polițiști , va este ciuda pe el ca a ajuns unde a ajuns și voi nu sunteți înstare sa va ridicați la nivelul lui?? Vaisamar .
  Și pana la urma urmei nu sunteți voi in măsura sa judecati faptele lui. Este un Dumnezeu pentru toți !
  Și dacă va prins și va dat amenda , bine a făcut înseamnă ca ați meritat . Invidia e mare .toți suntem oameni fiecare mai greșim in viața dar nu trebuie sa judecam atât de aspru . Invidioșilor !

  Răspunde
  • Bravo frate ,esti de apreciat ,vorbe bine spuse !! Multa lume rea,multa invidie si asa mai departe …… majoritatea vorbesc pe aici fara a-l cunoaste bine !! Cosmin e genul de baiat care daca nu ai, iti da si camasa de pe El…. Nu ca il laud dar…… Multi pot sa stea linistiti sau agitati maxim pt ca totul v-a iesii bine 😉

   Răspunde
  • Nu trebuie sa confundam militia cu contrabanda …..

   Răspunde
 • Știrea adevarata e ca pe raza orașului Pecica , in autoturismul polițistului sau găsit 6 baxuri de țigări care aparțineau unui prieten care a circulat cu mașina lui. Fapt care la și recunoscut , de aceea polițistul nu e reținut !

  Răspunde
  • Asta datorită prietenilor tăticului …. (procurorul Dolcu -DNA) care face tot posibilul sa îl albească pe @ stimabilul “ polițist Pana

   Răspunde
 • Muie pana, pizda cu poșeta ce ești, meriți un glonț ma muie și futut de toate ciorile așa cum le spui tu sclavul care ești sclav ! La pârnaie cu tine Cioaro Muie Garda corupta infecta sa va fut familia in gura caută ma acuma ma pizda cu echipa ta de interlopi!

  Răspunde
 • HEYYY HEIIII HALOO!!! Redacția !!!!!! Treziți-vă oameni bunii ! Cereți niște analize amănunțite tuturor cadrelor active de la Serviciul Poliției Rutiere ARAD!!! Va este frica?? Nu vedem nici un reportaj in ceea ce privește o asemenea acțiune? Critiarad – site unde se poate ! Poate singurul!!!!! Speram măcar într-un raspuns! Cetățeni va onorează și va multunesc anticipat!

  Răspunde
 • Am văzut aici ca scrie și cei din poliția Jud Arad colegii acestui individ care pe tot parcursul muncii lui la politie a fost și va fi o jigodie de om,noi cei de rând nu avem voie sa ne legam de voi mizerii ce sunteți?toti dar toți aveți manevre ilegale și ocoliți pe toți cei care va da șpagă,sunt o grămada de interlopi care va da bani sa treceri cu vederea la prostiile pe care le fac și voi scrieți ca ne bucurăm de necazul unui om?nu mai jigodiilor nu ne bucurăm vrem doar ca toți cei care fac ilegalitați sa fie prinși și pedepsiți așa cum merita,vrem ca toți corupții orașului sa fie prinși și pedepsiți sau ce așteptați?

  Răspunde
 • Demisiaaaaa!

  Răspunde
 • Jegodii sunteti toti care comentati si nu stiti o boaba de adevar !!!!

  Răspunde
 • Poate va fi cineva curios sa afle vreodata modul cum a luat examenul acest individ alaturi de altii care aveau parintii sefi prin militia aradeana, vezi cazul lupuleac sau altii……Incadrati direct ca deh sunt copii de militieni….ACESTEA SUNT REZULTATELE….

  Răspunde
 • Măi fraților, dar până acum de ce dracu nu ați zis nimic??? De ce naiba nu vă scrieți numele vostru… Vă e ciudă că nu sunteți la nivelul lui, sau vă e ciudă ca, poate v-a oprit în trafic sau v-a dat amendă și acum vă credeți Dumnezeu la judecată? În ce măsură îl judecați voi? Nu mai faceți gura mare acum… De ce nu ați făcut gură când l-ați întâlnit face to face? Penali sunteți voi… ce oameni…

  Răspunde
 • Sigur ești vre-o amanta de-a lui ! Închide gura ca te faci de panarama , Nu are nevoie de purtătoare de cuvânt

  Răspunde
 • Băi „Anonim” ce dracu tot vb? Cu ce mă fac mă…?Scrieți numele, de ce vă feriți toți… Vă e frică sau care e faza?

  Răspunde
 • Să me dea coordonatele poate găsim și noi niște baxuri cu țigări

  Răspunde
 • Saracu ce victima colaterala,bine ca nu sa urcat intr-o masina cu saci de bani sau plina de imigranti, cat despre spiritul lui de observatie,il depaseste pe Superman daca a vazut el baxurile alea in cap,cine stie poate chiar acum in momentul asta,se uita pe geam si vede pana-n Tokyo sau isi vede viitori colegi de la Leoni.

  Răspunde
 • avatar of sa va fie rusine
  sa va fie rusine
  30 octombrie 2018 22:34

  doamne ce aberatii..cit rautate la infractorii de drept comun ce il injura pe acest politist onest! Cosmin este un baiat bun si muncitor, a facut cariera in politie pe picioarele lui si nu pe umerii tatei care de altfel il incuraja sa absolve Matematica sau Fizica, materii unde era extrem de talentat. A invatat si trudit din greu ca sa-si cladeasca pe cinste, seriozitate și coloana vertebrala un nume de politist de fier in Arad, unyl care nu sarea la spaga si era corect ..dar si intransigent in aplicarea legii.ost sportiv de performanta, fara vicii, prieteni dubiosi sau interlopi in anturaj, intransigent cu cei care incalcau legea..e normal ca si-a facut dusmani in randul coruptilor care printr- o inscenare murdara au vrut sa il treaca pe linie moarta. Nu aruncati cu pietre pina cand nu se va da verdictul
  Dumnezeu e sus si vede. Rusine porcilor

  Răspunde
  • Tu ești puțin semianfalbeta ! Pune mâna pe carte urgent !

   Răspunde
  • avatar of mars gunoiule
   mars gunoiule
   1 noiembrie 2018 23:36

   Ce cariera, ma?
   Care politist cinstit? Un braconier imputit care incalca legea si cand saluta. Pe cine dracu crezi ca minti aici? Spagar notoriu, traficant de influenta, a scapat pentru ca a fost protejat de procurorii care se cunosteau cu tatal lui. Da chiar ne insulti inteligenta? Realitatea este asta: ambii politisti Pana au fost, sunt si vor ramane niste jeguri morale!
   Tatal lui, dar si limbricul asta mic, erau sclavii interlopilor, oferindu-le totodata protectie!
   Nu mai incercati sa manipulati opinia publica, pentru ca aradul e un orasel mic, iar magariile acestui borfas cu epoleti sunt bine stiute de toti aradenii.
   Ai face bine sa-ti dai doua palme si sa-ti revii, inainte sa aberezi pe aici.
   In orice caz am observat un lucru, Lucian Valeriu e singurul care a scris in amanunt despre acest subiect!!!
   Ceilalti tac ca niste mizerii.
   Rusine

   Răspunde
  • Prostule, proasto care esti tu, asta nu putea sa treaca „singur”testul fizic pt admitere din sursa externa…..lasa vrajala

   Răspunde
 • Oare de ce s-a recuzat Miron Codrin?! Oare de au scăpat aia din Checheci?!

  Răspunde
 • Acest pană a dat examenul la politie o data cu o persoana din familia mea si va spun ca a picat testul la fel ca si persoana din familia mea…dupa nici doua saptamani era in politie…probabil sa mai dat un examen special pt el….sa nu discutam de restu….ca facem roman….poate asa ii vine mintea la cap si isi vede de familia lui .Domnule pană si dc vei ajunge la bau-bau o vei duce f bine.acuma vei vedea dc stiu amantele sa faca sarme!!!!

  Răspunde
 • Omul asta a făcut mult rău ! Îl cunosc bine!

  Răspunde
 • E un gunoi

  Răspunde
 • Ce lume rea, cata invidie si asa mai departe ….. Multi il judeca fara a-l cunoaste ……a ajuns unde a ajuns in Politie pe barba lui muncind din greu ,nu ca altii cu pile Euro si asa mai departe !!!! (Ghinioane toti avem )dar a fost tardat tot de persoane ca voi rautacioase si invidioase
  Cu care de multe ori poate impartea o paine….corectiilor si legaliilor!!!! Cosmin e genul de baiat care daca nu ai …..iti da si camasa de pe El,multi v-ati gasit sa il judegati fara a avea nici macar o chifla in stomac …… Stati linistiti sau agitati maxim ca toate o sa iasa bine ✌✌ 😉

  Răspunde
  • Ai mai scris asta odata, boschetaro! Day copy paste la speech, ca Veorica Dancila?
   Ia-ti penalul de mana si aruncati-va in Mures, viermi corupti ce sunteti

   Răspunde
 • Va agitati de geaba,și muriți de invidie ,dc nu i-ați spus lucrurile astea in fata când va oprea:))și dacă ar avea amanta e singurul?vai de capul vostru,veți mai fi oprit de el cu siguranța dc nu va scrieți numele de frica,ați vrea mulți sa fiți in locul lui da nu va duce capu!

  Răspunde
  • Nu, nu ne duce capu sa furam si sa comitem tot felul de infractiuni, bazandu-ne pe faptul ca avem cate un tata colonel si ca suntem politisti.
   Mai da-te-n mm de mizerie ordinara cu tot cu flausatul asta tuciuriu.
   Pana aici v-a fost, puscariasilor

   Răspunde
 • avatar of pecica concurenta
  Pecica concurenta
  2 noiembrie 2018 9:37

  Pana vs. Cosmin Mladin sau cum s-ar zice Ashima vs Marble nu sau mai inteles asupra “accizelor” domni DIICOT dar de Mladin nu știți nimic, dar domni de la Helen? Sau Numa asta e traficant acuma? Aproape toată rutiera vinde câte ceva permise/droguri/țigări/femei , au girofar au sirena, nu ii verifica nimeni, Halal șefi …toti milițieni masini 2016+ toti vile in cartierele cu +100€/mp2, din “salar de bugetar”. Serios? Ar trebui cetățeni sa trimitem zilnic înștiințări către televiziunile de la București , poate așa vom rezolva ceva!

  Răspunde
 • Foarte mandru de el aceasta mizerie mica care aborda femeile cu mandria lui de militian!

  Răspunde
 • Bine zici…mai ales prin peco le abordeaza…

  Răspunde
  • La omv vlaicu are o bruneta ! E scumpă motorina și domnișoara are smecherile eii pe acolo ! Un plin gratis și la băiat nu strica !

   Răspunde
 • Nevasta.sa stie de aia bruneta de la omv? Sa vedem acum daca il scoate tataso din cacat ca la militia arad e posibil orice…. verificati cazul lupuleac cu tata colonel…..sa vedeti cum s.a pus batista pe tzambal! Protectia interna doarme sau cel putin dormea pe atunci….este interesant ca pe aradon sau specialarad nu gasim astfel de stiri….oare de ce?

  Răspunde
  • Nevasta apreciază pozele amantei pe Facebook ! Știe ea ceva, dar tace pentru a nu-l pierde! Se poarta si in 3 acuma chair și in 4 !

   Răspunde
 • Auziți astea care țineți cu el sau colegi ce sunteți eu i-am mai dat lui sa ma sugă și nu mi-a plăcut dacă vreți va pot da și vouă cine știe poate găsesc ceva calumea.

  Răspunde
 • Da.i la ma-ta. O sa vezi ca o sa-i placa

  Răspunde
 • Cam atat ii tin pe astia mafioteala din oras,pana la prima arestare si atunci toti mafiotii de carton,cer pix si foaie,la fel cum vedem si in cazul mai marelui de la Metalcomp unde si a lasat toate filmele cu Nasu la usa procurorului si a dat in gat zeci de fapte comise de altfel de oameni de ai lui si atunci,de ce nu ar face si Pana la fel? Aradul,oras de sfoane si curve,unde sifoanele nu suporta sifoanele si curvele nu se suporta intre ele.

  Răspunde
 • O pizda ai fost, o pizda ai ramas! (Pană)

  Răspunde
 • Oare cum ai scăpat tu din cazul Trifa ? Si altii fac pușcărie nevinovați ….este sus un Dzeu ,si el le randuieste pe toate….oricum adevarul o sa iasa la iveală pan la urma…”Domnu Agent Pana Cosmin”

  Răspunde
 • cine e TICA???

  Răspunde
 • Nu ca nu Mladin o făcut toate praduielile astea, nu de la el o plecat toate razboaiele astea, nu doamne ferește, el Nu e sifon , nu e praduitor , e băiat bun, auzi ca plin de rețele de traficanți( poate Rețete de traficanti ) , auzi ca mafioți din Pecica, doamne ferește :)) chiar ca la noi e capitala mafioților de genu asta

  Răspunde
  • De Mladin nu am auzit ! Dar de Pana știe tot Aradul ! Îl mai sifonează și pe Bogdan pe Socaciu când termina afacerile bine înțeles ! Sau nu sti ca sunt pe o mânuță și îl sprijină sefu de la Vârfurile , și încă câțiva corupți !

   Răspunde
 • Mare smecherie 6 baxuri..fix pix…pretenașu de Pana a fost lansat pe post de sageata da fraieru nu sa prins..hehe ce sa faci..daca esti prost de mic apoi cand esti mare numa te joci.nu??? Pana capu sus si next level (transport) sti ce zic……..

  Răspunde
  • Te-ai trezit și tu sa îl lingi in cur pe Pana ? Asta vine țigări de 10 anii mai vinde și in zi de azi are fraieri lui ! Din ce bani crezi ca și-a făcut vila , mașinile , concedile exotice ? Din 3000 salar la Mai ?

   Răspunde
 • Asta ii cel mai mare turnător și lingău de cururi ! Muie zdranta care ești , la pușcărie cu tine traficantule sa te facă băieții fetița !

  Răspunde
 • Mai vinzi țigări pentru Bogdan ? Știm ca te-ai apropiat de el ca sa ii iei locul ! Urmează sa îl torni și pe asta ! Cât de curând îl vei aranja sa poți rămâne singur !

  Răspunde
 • Dar de polițista de la Pecica prinsă in flagrant cu țigări mai multe ca și Pana , pe care o tine Tamas prin inspectorat , ce mai știți ? Fata aia , polițista , cu dosar penal mai vechi ca a lui Pana , dacă nu Știați , dosarul ei sta pe loc pt a se putea prescrie fapta . Ia faceți voi Ziariștilor niște cercetări , adrese , sa vedeți , sa va cruciți ….. 😉

  Răspunde
 • Cristi dragă aduti aminte atunci seara cand ati pierdut un permis tu și colegul tau ….. ți-am zis că o să vă ard pe amândoi pe bune???!!!! Dumnezeu nu doarme !!! Asa să vă ajute și tie si lui pe cum ati facut

  Răspunde
 • Daca un fraier oarecare e prins cu asa ceva isi ia minim cativa ani ii confisca masina chieltuieli cu avocati etc. .Daca un politist de la Rutiera e prins toata ziua cu tigari si interesant e ca sunt si in masina de politie atunci el is ia un an cu suspendare . Asta mai mult a stat prin presa decat in la uniforma !
  Astia ne obliga pe toti sau incurajeaza Rutiera la trafic ? Ce sa intelegem ?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie