Comuna MIȘCA – sub teroarea „noii generații de BOMBARDIERI”! Avem de a face cu o rețea criminală organizată care comite TOATE INFRACȚIUNILE, formată din MINORI, condusă de MAJORI și acoperită de AUTORITĂȚI!

misca infractori
Distribuie:

 

Comuna Mișca – cu satele aparținătoare Vânători, Zerindul Mic și Satu-Nou – compune unul dintre ACELE LOCURI din județul Arad în care „să te ferească Dumnezeu să te muți!”: am întrebat 100 de localnici (alții în afară de primar, patronul de la birturile cu păcănele,  șeful de post, hoți, cămătari și dealeri) și toți ne-au spus că „din păcate, asta-i ideea”.
Avem „N” documentări pe tema asta… tot adunăm pe ele de ani de zile. De când cu oribila crimă din centrul comunei, când un criminal născut-crescut (actualmente, eliberat) a înfipit cuțitul într-un tânăr, lăsându-l mort, la intrarea în comună, continuând cu dispariția unui copil în apele Teuzlui. (Vom reveni asupra acestor cazuri vechi… pentru că se încadrează în dialectica ce privește EVOLUȚIA ȘI EXTINDEREA FENOMENULUI INFRACȚIONAL din ACELE LOCURI…)
Nu doar nouă ne spun oamenii ce se întâmplă acolo – vor spune oricui îi întreabă… ia mergeți și faceți un sondaj!
Suntem pe deplin conștienți (domnule nou comandant al I.P.J. Arad – asta ca discursul nostru să aibă și un destinatar clar formulat… să nu zică lumea că suntem retorici) că pe noi ăștia pe care nu-i interesează zona îi lasă absenți subiectul ăsta… dar n-veți idee cât de generalizat este acest fenomen la noi în județ, în regiune, în țară și dincolo de ea, domnule comisar-șef – pentru că discutăm despre existența, dezvoltarea și „prosperitatea” unei ÎNTREGI GENERAȚII DE INFRACTORI în acea zonă din câmpia Crișurilor, lângă granița cu Ungaria, la 7 km de DN 79 Arad-Oradea, un areal de 11.ooo de hectare populat cu aproape 4.000 de locuitori (conform statisticilor oficiale) – dintre care (să zicem „doar”) 2000 „joacă cu negrele”! Nu lucrează nicăieri, nu au de gând să facă asta vreodată, fac mulți copii, trăiesc din ajutorul social prevăzut de Legea 416 privind venitul minim garantat, mințile le sunt praf și pulbere de la bere la pet cu șoricioaică și, când le e foame, ies la jefuit „români, maghiari, germani și de alte naționalități” din comuna cu oameni mai avuți sau gospodari… nu contează nația aici – le sparg casele, le fură de la găinile din coteț până la peștele de pe televizor, parchetul, gresia, demontează termopanele cu totul… „îți lasă casa la roșu” – cum a pățit-o unul dintre cei APROAPE TOȚI care au căzut pradă „vânătorilor din Vânători”.

Explicația „fenomenului demografic” e la îndemâna oricui: ni s-au întors „valorile”!

La recensământul din 2002, satul Vânători aflat la 7 kilometri în câmp de comuna de reședință avea o populație de 1.258 locuitori… acum să tot aibă 2020 (estimare cu prilejul „anului pandemic”) iar surplusul provine nu din „potențiali investitori”, nici din „băieți cuminți sosiți acasă cu banii câștigați din muncă”, în Ungaria – ci din infractori dați cu picioru-n fund acasă de autoritățile din Vest și din creșterea ratei natalității la „oamenii de la Legea 416” (nu dezvoltăm – nu vrem să ne trezim cu acuzații de xenofobie de la cine știe ce imbecil interpretează rasist subiectul!). „Copiii care au absolvit clasa a VIII-a în satul Vânători și Comuna Mișca pleacă imediat după absolvire în Ungaria. Statul maghiar îi califică într-o meserie… trebuie să treacă prin toate etapele, de la ucenic la… orice. Sunt puțini care rezistă și nu se întorc, însă – sau care se întorc, se întorc apar și mai răi, mai fără viitor decât au plecat.” – este ceea ce putem detalia cu acte oficiale.

A fost necesară această introducere poate puțin prea lungă pentru „cititorii de pe net” pentru a înțelege cadrul larg în care se defășoară ceea ce povestim aici.

„Dar noi, ăștia care locuim aici de generații întregi, nu avem cum și unde ne muta și ne vedem casele jefuite, copiii bătuți și terorizați, populația ținută sub o tensiune continuă, CE SĂ FACEM?! CUI SĂ NE PLÂNGEM?!” – este urletul disperat al (demult) MINORITĂȚII care încă înțelege să trăiască fără să încalce Codul penal… și iată o relatare care se poate transforma (când ziceți dvs., domnule comandant) în declarație scrisă, cu probe, foto, înregistrări video, martori și tot ce îi trebuie unui dosar ADEVĂRAT și UTIL SOCIETĂȚII: 

„DEJA E PREA DE TOT!”

„Aș dori sa vă spun că săptămâna trecută mi-a spart și mie cineva casa și mi-a făcut pagubă de 8000 de euro. Mi-a furat boxe, televizorul-plasmă și fel și fel de scule. Nu e prima casă care se sparge și nu se găsesc hoții. Într-o lună s-au spart 3 case cel puțin. Nu-i prinde nimeni, niciodată? Probabil, ori aceeași gașcă, ori altele… că am înțeles că sunt mai multe.” – începe mărturia care (fără nicio „rușine” o spunem) ne-a dat peste cap… orice speranță de a mai spera ceva de la țara asta!
„Mi-au golit casa și mi-au spart toate porțile și geamuri termopane – doar ce am construit-o, după ani de muncă în străinătate. N-am nicio speranță în poliția de aici, pentru că, de mult timp, de când se sparg casele, nu am auzit să prindă pe nimeni!” – este ceea ce ar trebui să-i intereseze CEL MAI MULT pe superiorii celor trei purtători iliciți de uniformă a statului.

Și ne exprimăm în acești termeni duri iată de ce: „Deși îi cunoaște pe toți hoții satului, poliția este cu ei împreună. Se sparg case de câțiva ani și nimeni nu află nimic. Toți polițiștii care s-au perindat pe la Mișca au știut și știu cine sunt hoții, dar nu iau măsuri fiindcă fac parte cu ei. Prada hoților, tot mai numeroși în ultima vreme (vezi ARTICOLUL ASOCIAT), se împarte între polițiști și hoți!”
Și pe care-i prind… când îi prind din când în când ca să mai afle superiorii lor de la Arad că MIȘCA CHIAR EXISTĂ… „degeaba… procurorii de la Criș nici nu te bagă-n seamă… că-s minori – din start îți retează orice entuziasm… de parcă dacă sunt minori sunt mai puțin periculoși: DIMPOTRIVĂ – SUNT MULT MAI RĂI, pentru că au fost educați, antrenați și a devenit pentru ei o obișnuință să fure, să distrugă, să tâlhărească… e modul lor de viață! Din păcate, nici n-ajungi cu ei la judecători… arestu-i plin… nu le dă nimeni mandat de arestare… maxim la domiciliu sau control judiciar dacă obții… dar în timpul executării acestora ei nu se opresc din ceea ce fac zilnic!” – acesta fiind ceea ce explică un polițist care știe ce e în zona aia și ce glumă proastă din punct de vedere al profesionalismului și, mai ales, al corectitudinii este Judecătoria Chișineu-Criș!

„Din păcate poliția de acolo a fost dintotdeauna coruptă”.

„Fostul sef de post, Marius Faur, a fost înregistrat cum îi cerea bani unui țigan din Vânători și îl amenința că de nu îi dă bani îl bate” – pe asta o punem în ghilimele pentru că nu e o afirmație care aparține cuiva anume – a intrat în folclorul local ca un ADEVĂR ISTORIC… au văzut toți oamenii din Mișca acea înregistrare, șefii mari din Poliție (facem și noi rost de ea zilele astea) și de aia vorbim de „fostul” șef de post.

Nu că acum ar fi altfel: „Și acuma sunt cu hoții: împart și bani și ce vor ei… scule etc.” – nu-i greu de dovedit (dacă nu știe „omul de la butoane” cum, să ne sune… că-i trimitem un curs).

CINE SUNT HOȚII?! MAJORITATEA MINORI – CONDUȘI DE MAJORI CU ANI GREI DE PUȘCĂRIE ÎN SPATE?

„Este unu care a fost în Franța. Este hoț de meserie, doar cu asta se ocupă și își pune femeile la prostituție. «Bombardierii» lui intră peste oameni în casă înarmați. Au cuțite la ei, leviere, țevi de fier… Crede-mă că o să ne fie frică să mergem la toaletă… mai ales cum avem noi la țară. La mine când au spart au uitat cuțite de înjunghiat porc, din alea mari. Poliția a luat amprente și așa a rămas! 

 

Birtașu – așa îi spune:

infractori misca 2

Credeți-mă că nu știu ce o să fie cu noi, dar bine nu o să fie. Este chiar prea de tot.”

Crezi că exagerează martorul nostru-victimă?! Mută-te-n Mișca și verifică cu pasul tău! Fă experiența vieții tale și intră în birtul din Vânători!

 

„Viitor de aur țara noastră are” – vorba poeților proști

„Mașina asta s-a plimbat prin sat la ora când mi s-a spart casa, iar ăștia sunt hoții. Poliția nici măcar nu a mers să se uite pe camere” (ne-a dat mai multe probe foto cu mașina – un Passat albastru -, dar nu le facem publice pentru a nu divulga sursa) – ne spune sursa care a întocmit o anchetă infinit mai bună decât a Poliției. „Au numerele de la mașină acoperite cu bări.”
Un altul dintre cei care conduc benzile de spărgători de case este acest Lucaciu Florin. Acum câteva zile a fost prins în casă la om și la o femeie văduvă” – aflăm din surse apropiate victimei, informație confirmată și din surse polițienești:

lucaciu florin

Iar ăștia-s DOAR câțiva dintre cei mai periculoși indivizi care dau „tun după tun” și împart prada cu Poliția… că altfel îi bate (minorilor le-am pus o bandă pe ochi spre a nu fi acuzați că le-am făcut publice fețele întregi – majorilor, nu):

infractori misca 1

infractori misca 3

infractori misca 4

 

infractori misca 6

infractori misca 7

infractori misca 9

infractori misca 8

 

infractori misca 10

infractori misca 11

 

 

…iar acest clip video este postat pe YouTube în decembrie, anul trecut, cei doi protagoniști „au împreună 50 de ani de pușcărie făcuți” – conform cazierului lor – și reflectă „o scenă obișnuită din viața comunei Mișca” – cum sec, rece și fără nicio încredere în „oamenii legii” de la ei din zonă ar descri-o oricare cunoscător al satului care și-a petrecut copilăria la Mișca, la bunicii din partea mamei, romancierul Titus Popovici, care dă și numele școlii… degeaba – școală de-asta n-avea!

 

EDITARE ULTERIOARĂ:

„Răzvan, zis «Pâcu», cel ce dă ponturi copiilor și e pe mana cu poliția, lipsește din postarea ta!” – ne reproșează mama unuia dintre copiii… se pare luat„la grămadă” „pentru că se înhăitase cu ei și a avut încredere.” 

El e Pâcu:

leuca

„Se poate demonstra: sunt martori. Au fost 4: 3 minori și 1 băiat major. Unul a scăpat ca e pe mână cu ei, altul că muncește tatăl lui la șeful de politie și acel băiat major, ca să scape au pus vină pe baiatul meu. L-au luat de pe stradă forțat și l-au bătut…” – ne descrie altcineva rușinosul parcurs al speței.

 

Articol asociat:

O gașcă de derbedei din Mișca a golit o casă nelocuită de bunuri, pe care le-au vândut… la birtul din Mișca

Categorie: Investigații
Etichete: infractori misca, satu-nou, satul vanatori
Distribuie:
Articolul anterior
UTA joacă la finalul lunii în CUPA ROMÂNIEI
Articolul următor
Cei interesați pot transmite observații și propuneri privind actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Arad. Termenul limită este 10 decembrie
Bagă un „16”

6 comentarii. Leave new

 • Și bunici mele i sa spart casa de câteva ori acum vreo 5 6 ani și politia nu a făcut absolut nimic mai ales ea fiind femeie în varsta. Toți oameni dau bani primăriei sau plătesc impozite bani care ajung la politie și ei nu fac nimic ca să mulțumească oameni atunci când ii sparge unul casa, fără politie o mare parte din cei care iau spart casa ia aflat ea singura. Polițiștii rușinea acestei tari

  Răspunde
 • N-am vreme saptamana asta sa dau o fuga pana acolo, da saptamana viitoare imi iau baietii si dau o tura…sa le rup capu la tiganusii aia si la militienii din spatele lor.

  Răspunde
 • Numa vb si tu tot fără tine rușine să îți fie mă omule ca nici nu ne cunoști numa vb aiurea despre noi!!!

  Răspunde
 • Aratarile alea sunt bombardieri? nu au 50 de kg cu izmenele ude,,vai si amar de ei smecheri..daca voi din zona nu va uniti sa le da ti o lectie cu parii,sa umble in scaun cu rotile o viata ,sau sa rupeti mainiile asa incat nici la c…sa nu se poate sterge vrodata,,sunte ti lasi si va meritati soarta

  Răspunde
  • Asta ar fi treaba Politiei Romane, dar în accea zona se pare ca Politia este partasa poate noul Prefect va face ceva ,uitați-vă doar la ce preț au ajuns sa își vândă oameni gospodăriile doar sa scape de aceasta teroare.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

falca-meszar-uta

Mafia FALCĂ-MESZAR își autotransmite de pe-acum „un an nou fericit”, publicând un comunicat semnat de NIMENI în care se laudă ce an vechi fericit a avut… inclusiv din punctul de vedere financiar al „Nașilor de la Federație”

MONITORIZAREA FINANCIARĂ S-A ÎNCHEIAT LA UTA – ne comunică NIMENI „Având în vedere lipsa datoriilor financiare restante către cluburile de fotbal, lipsa datoriilor financiare restante către angajați, lipsa datoriilor financiare…
gigi andor

Gigi Andor și rețeaua sa de „tâlhari de ALBA-NEAGRA” din Slovenia „aspiră”, încă, banii din portofelele celor care călătoresc cu autocarele ATLASSIB și-i „investesc” în EXECUȚII MAFIOTE. Tentativa de omor asupra lui Cristian Costea este anchetată de procurorul Dan Ilarie

  Rețeaua de tâlhari de alba-neagra nu și-a consumat, încă, resursele în toate locurile din Europa unde își derula operațiunile cu caracter eminamente infracțional vreme de mai bine de 20…