[ACTUALIZARE] „LOVERBOY XANDRIN” din Brașov i-a cucerit și pe „apărătorii legii” din Arad cu metoda lui… așa că suspiciunile privind complicitatea dintre polițiștii neprofesioniști și infractorii profesioniști persistă!

Distribuie:

 

Arădeanca înșelată prin metode cu specific mafiot de un „Loverboy” trecut de prima și de a doua tinerețe – brașoveanul din Zărnești Răileanu Nicolaie Cătălin – dar care face încă parte dintr-o periculoasă rețea de proxeneți și falsificatori de bani nu găsește nicio urmă de interes (ca să nu mai vorbim de empatie!) din partea organelor de cercetare penală de la ea din oraș în a-i rezolva cazul. Polițiștii o tratează ca și cum „i-ar deranja din activitatea lor” cu necazul și cu prejudiciul ei de 50.000 de euro… probabil realizând că femeia nu și-l va putea recupera de la „țeparul profesionist” Răileanu-Xandrin – specialist în acest gen de înșelăciuni – latura penală a faptei, practic, neinteresându-i.
De la publicarea articolului-rădăcină pe site-ul nostru a trecut o lună și jumătate, vreme în care suspiciunile pe care le-am prezentat „dn prima” s-au dovedit a fi mai mult decât suspiciuni!

Avocatul femeii, Ioan Kocsis Josan a discutat cu noi despre acest caz exact, în speță despre latura penală 

Conform Art. 244 din Codul penal – înșelăciunea se definește și se pedepsește astfel:

 (1) Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obține pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust și dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
(2) Înșelăciunea săvârșită prin folosirea de nume sau calități mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuși o infracțiune, se aplică regulile privind concursul de infracțiuni.
(3) Împăcarea înlătură răspunderea penală.

Ei bine, conform reputatului avocat, „avem toate elementele pe care le prevede legea pentru a încadra acest caz la infracțiunea de înșelăciune, chiar dacă facem abstracție de faptul că domnul în cauză face parte dintr-o rețea de criminalitate organizată. Nu înțeleg de ce polițiștii umilesc femeia și desconsideră cazul, sugerându-i să se îndrepte spre un proces civil. Din punct de vedere al cercetării penale, nu s-a făcut nimic în acest dosar” – a declarat Kocsis pentru criticarad.ro.

Ca să fim exacți… s-a făcut ceva: de la IPJ Arad s-a solicitat cazierul judiciar al escrocului, aflat la Poliția Zărnești – pentru că acest act ar fi demonstrat că infractorul este recidivist, că a mai comis fapte (încă și mai grave decât aceasta) antisociale, că fapta sa a fost premeditată etc. „Oamenilor simpli”, cazierul judiciar li se eliberează pe loc – dar polițiștilor (care sunt, practic, proprietarii și emițătorii acestui act) din Arad și Brașov le-a trebuit mai bine de un an de zile pentru a anexa la dosar cazierul făptașului, în condițiile în care exact acesta era termenul în care cazierul se „albea”.

De aceea, în istanță ajungând și concretizându-se în Dosarul 281/55/2019, cercetarea penală a fost contestată de partea vătămată, iar Judecătoria Arad a decis: „În temeiul dispoziţiilor art. 336 Cod procedură penală dispune trimiterea plângerii formulate de petenta Orga Margareta către Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.” – pe limba „oamenilor simpli”: dosarul a fost făcut prost!

Pentru toate acestea, victima înșelăciunii a depus un memoriu la Curtea de Apel Timișoara,

iar în scurt timp de la înregistrarea acestuia, Ministerul Public, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a emis următoarea Ordonanță:

fem

„Nu s-a rezolvat nimic, nici astfel. La poliție, când m-am prezentat, am fost tratată la fel: ca și cum eu aș fi singura vinovată pentru ce mi s-a întâmplat. Niciun interes față de rezolvarea cazului n-am observat… comportamentul polițiștilor fiind unul ostil – ca și cum ei l-ar proteja pe Răileanu. Chemat la audieri, acest individ s-a comportat ca într-un mediu de prieteni… degajat… sigur pe el că nu i se poate întâmpla nimic.
Ajungi la concluzia că 
«sunt pe o mână»…”
– se lamentează victima public… în speranța că măcar „publicul” îi va da dreptate.

 

………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (6 august, 2019) Înșelată, bătută și amenințată de INTERLOPII DIN BRAȘOV, o arădeancă din Cartierul GAI e umilită de POLIȚIȘTII DIN VLAICU… pentru că „par a fi pe-o mână”! [FOTO / DOCUMENTE DIN DOSAR]

Nu ne întrebați ce căuta o femeie (etnică maghiară, de peste 60 de ani, văduvă, repatriată în cartierul Gai din Arad după 15 ani de Suedia) în compania unui țigan infractor (din Zărnești, condamnat pentru falsificare de monedă şi plasarea pe piaţă a banilor falşi, socrul capului unei rețele care rupe pușcăriile din jurul Brașovului, Stelian Pîrvu, zis „Ste“ca tată al Elenei Pîrvu (6 ani condamnare pentru trafic de persoane și, de asemenea, comandatul pușcăriilor de femei) – în speță întunecimea-sa Răileanu Nicolaie Cătălin… pe care e suficient să îl vezi în poze ca să nu vrei cu el ABSOLUT NIMIC (avem o colecție de selfie-uri… dacă vreți, vi le facem cadou… sau copiați-le din galeria foto).
Dați click, cu încredere, pe linkurile boldat albastre de mai sus (le găsiți și la capătul articolului, la „asociate”)… că aveți ce citi… dacă vă plac subiectele cu interlopi care coordonează rețele din pușcărie.
E de NETFLIX subiectul…
Să întrebi ce căutau ăștia doi în aceeași „poveste penală” e o înțelegere tâmpită a cauzei de față – genul de întrebare pe care numai cineva care gândește în termeni de „toată lumea are partea ei de vinovăție pentru ce i se întâmplă”, iar din Cazul CARACAL a înțeles că „Alexandra ce căuta să urce mașina lui Gheorghe Dincă?” o are în vedere – și am ales s-o desființăm din startul acestei investigații de presă prin simpla ei formulare.
„Gândire de milițian imbecil” îi zicem noi aici la tipul ăsta de „raționament”, printre blocurile din Vlaicu.

Aici discutăm despre polițiști slab pregătiți, leneși și corupți!

Respectiv despre domnii agenți Florea Simona și Cruceanu Gabriel de la secția – poate ați intuit – 1 Poliție „Vlaicu” – niște reprezentanți-model ai „noii generații de pupeze cu cașchetă și piștol” – cum se face mișto de ei la Don Cafe -, iar când o să vă punem poze cu ei, veți vedea că băieții de la Lebăda-s finuți!
N-am vorbit încă cu ăștia doi dintr-un motiv care doar la prima vedere pare împotriva deontologiei jurnalistice, dar motivația noastră (fie ea și susceptibilă de subiectivism) e următoarea: dacă cei doi polițiști n-au catadicsit să cheme la audieri un cetățean în a cărui slujbă este și care, din septembrie anul trecut, tot depune pe plângeri ca fiind victimă a unor agresiuni din toată gama celor cu violență, exercitată asupra ei de un grup criminal organizat din alt județ, infracțiuni care sunt în continuă derulare – atunci nici noi nu suntem curioși să-i contactăm „pentru a le cere un punct de vedere”.

Sigur că ne manifestăm disponibilitatea totală de a le găzdui un drept la replică în continuarea acestui articol… singura condiție e să ni-l trimită.

Până atunci, vom tușa concluzia GENERALĂ pe care ne-a întărit-o această documentare: noua generație de polițiști ieșită de pe „băncile școlii de la Câmpina” sau „provenită din surse externe” (expresiile le aparțin) a preluat tot ce-i mai rău de la vechea generație de polițiști ieșită de pe „băncile școlii de la Câmpina” sau „provenită din surse externe” – respectiv: lenea, corupția, narcisismul și prostia… în ce ordine vreți voi – că asta e „matricea”. Explicația e la îndemâna oricui (sindicatele polițiștilor trag acest semnal de alarmă… noi doar l-am auzit și văzut zi-de-zi): niște tineri nepregătiți profesional intră în Poliție pe baza unor legături dubioase cu cei mai corupți din sistem. În scurt timp după „dezmeticire”, realizează în ce lume au ajuns și se comportă ca atare: adaptându-se la șpaga-cea-de-toate-zilele, plimbat prin „lumea bună” a politicienilor, interlopilor și afaceriștilor străini, lucrat la look și adunat relații.

Avem o poveste lungă și scumpă: 279.750 de lei, 43.530 de euro și de restul amenințări, bătăi și drumuri pe care trebuia să le facă POLIȚIA, nu VICTIMA!

La data de 29.08.2018 s-a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad următoarea Plângere penală:

„Subsemnata… văduvă… l-am cunoscut pe Răileanu Nicolaie Cătălin pe un site de matrimoniale în anul 2015, care s-a prezentat sub o altă identitate, stare civilă și poziție socială. A afirmat că se numește Hainess Xandrin, că este din Oradea unde are o fabrică, că este văduv, că are un băiat la facultate în Anglia (la Cambridge), că al luptat în legiunea străină, că este musulman, că tatăl său a fost împușcat în Revoluția de la 1989. A mai afirmat că are două pensiuni, în Zărnești și în Bran, că are un proces la Haga etc. Impresionată de acest CV al lui Răileanu Nicolae am acceptat prietenia lui și, în perioada imediat următoare, m-a vizitat personal la Arad, ocazie cu care s-a prezentat cu aceleași date personale precizate mai sus. Sub pretextul că autoritățile au aplicat sechestru pe una dintre proprietățile pe care le deține, mi-a cerut suma de 19.000 de lei – sumă pe care i-am predat-o. După circa două săptămâni, sus-numitul s-a prezentat din nou la locuința mea din Arad, cu un tânăr pe care, afirmativ, îl chema Ianis și pe care l-a prezentat ca fiind fiul său. Acesta a confirmat identitatea falsă a lui Răileanu, starea civilă și materială. În septembrie, 2015 m-a rugat să îi trimit suma de 2500 de euro, pentru a cumpăra un autoturism marca BMW și a cerut ca banii să îi trimit prin Western Union, pe numele unui prieten al său, Răileanu Nicolae Cătălin – iar subsemnata, dând crezare acestor afirmații, i-am trimis banii. Ulterior, folosind diverse motive false, mi-a cerut și i-am dat diverse sume de bani. Astfel, pe motiv că a decedat sora lui, i-am dat 10.000 de lei, apoi, pentru un pretins proces la Haga și angajare apărător i-am dat 10.000 de euro și, pentru o pretinsă licitație la care urma să participe, i-am dat 6000 de lei. De asemenea, treptat i-am trimis diverse sume de bani, lucru dovedit de chitanțe de ridicare numerar și chitanțe de depunere – în total, conform unui calcul sumar, i-am dat acestui escroc 279.750 de lei, 43.530 de euro. Întrucât avea acces la locuința mea, având acces la încuietori, a sustras numeroase obiecte evaluate la 28.940 de lei. În aprilie, 2018, după ce am aflat că toate datele sunt false și că m-a înșelat, m-am deplasat la Zărnești pentru a clarifica situația, însă am fost agresată de Răileanu și soția lui – astfel că am depus plângere pentru lovire și alte violențe. Consultând lista cu numerele telefonice folosite de Răileanu, am aflat că acesta este un escroc sentimental de profesie , deoarece a procedat în același mod cu alte femei din Oradea, Timișoara, Reghin etc.”

Iată lista întocmită de victimă:

raileanu 9

„Apreciez că Nicolaie Răileanu Cătălin, prin prezentarea ca adevărate de fapte mincinoase, m-a indus în eroare și mi-a cauzat un imens prejudiciu material și moral. 
După ce am aflat adevărul despre acest individ și m-am adresat poliției din Zărnești, pentru loviri și alte violențe, au început presiunile exercitate asupra mea de către acesta, care m-a amenințat că mă omoară dacă voi da în vileag faptele comise, că mă va agresa la locuința mea știind că locuiesc singură, scopul final al acestuia fiind de a păstra toate bunurile, banii, obiectele luate de la mine. În acest sens sunt numeroasele emailuri, sms-uri etc. transmise de acesta (vezi în galeria foto câteva). Aceste manopere de constrângere asupra mea, pentru a mă determina să nu apelez la justiție în apărarea drepturilor mele, aveau unic scop de a dobândi mijloace materiale injuste și care constituie infracțiunea de șantaj. Ulterior, am aflat că cele susținute de acesta nu sunt reale, că a fost condamnat pentru comerț cu valută falsă, că era căsătorit și fără avere.”

Bun!… Acum, odată citită „capodopera lui XANDRIN” să tragem aer adânc în piept, să ne liniștim și să încercăm să derulăm mental următoarele „proceduri administrative”

Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a dat „lucrarea” la Secția 1 Poliție „Vlaicu”, din rațiuni de competență. Ancheta a încăput pe mânuțele agentei Simona Florea… care, de competentă ce e, a înțeles ea de-aici, a fost că „femeile sunt proaste” – ca să rezumăm, pe scurt, ce a făcut „tânăra speranță a poliției române”. (Pentru că am înțeles cazul ne permitem și o înjurătură (nu neapărat misogină): nu trebuia să citească o declarație a altcuiva – era suficient să se privească în oglindă ca să ajungă la concluzia asta…). Nu numai că nu l-a „deranjat cu vreo vizită” pe recidivistul-escroc-în-serie cu victime pe „raza ei de competență”, dar, vreme de 3 luni de zile, a făcut mișto de propria ei profesie, de victimă… de lume și viață, în general.
În decembrie, 2018, victima a cerut Parchetului recuzarea polițistei – motivele meritând nu doar aruncarea caschetei sale-n tomberon ci și anchetă internă pentru favorizarea infractorului, transmitere de informații către agresor… pe scurt, CORUPȚIE.
Ia vedeți, domnilor de la DGA, poate vă interesează speța asta:

raileanu 33

 

 

raileanu 31

Ce au decis „organele” ca urmare a citirii acestei cereri? I l-au dat, ca „drept la replică”, pe agentul Cruceanu Gabriel…

tot de la „Vlaicu”, și el… care, de când „s-a apucat de treabă” – respectiv acum vreo 6 luni! – asta a și făcut: i-a dat drepturi la replică femeii! „Numa că n-a urlat la mine că i-am făcut rău colegei sale… Nici el nu a făcut absolut nimic în dosar… Nimeni nu s-a deplasat la Zărnești… singură am făcut drumurile astea, ca să aflu tot. Am găsit multe victime ale acestui escroc din mai multe județe, și ele dispuse să vorbească. Le-am pus la dispoziție toate probele care atestă că avem de a face cu un escroc, care face parte dintr-o bandă interlopă… le-am adus dovezi. Răileanu a fost o singură dată aici, într-o vizită privată cu soția sa, în care a vorbit cu polițiștii ca de la egal la egal! Nici nu știu cine e procurorul de caz” – ne obligă femeia să blestemăm în stânga și-n dreapta.

Dosarul a ajuns în instanță… iar la așa anchetă – așa soluție: de neam prost!

Cum Dumnezeul sau Consituția mă-si s-a ajuns ca în dosarul ăsta să fie admisă ca martor „că n-o făcut nimic, doamnăă… el îi bărbatul meu și aduce bani cinstiți acasă!”  (el fără loc de muncă fiind vreodată în viața lui!) tocmai soția inculpatului – asta, din nou, să deceleze DGA, CSM sau cine are-n fișa postului… în condițiile în care în niciun cod de procedură de pe planeta Pământ nu se admit rudele de gradul 1 ca martori într-un asemenea proces!

Atâta a putut onor-magistratul judecător: „În temeiul dispoziţiilor art. 336 Cod procedură penală dispune trimiterea plângerii formulate de petenta (…) către Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din 01 februarie 2019.” 

Cruceanu, ăsta, am înțeles că „și-a luat concediu – o lună și jumătate-două mi s-a spus că e plecat în concediu” – zice femeia. Între timp, e în continuare agresată, inclusiv fizic. „În fața casei mi s-a întâmplat ca niște persoane cu cagulă să mă agreseze, să-mi rupă lanțul de la gât și cerceii… Am reclamat și asta… nu se întâmplă nimic.”

…iar nimicul ăsta nu e explicabil altfel decât că „sunt pe-o mână”!

raileanu 1

Articole asociate: 

Bandă de falsificatori de bani, coordonată dintr-o închisoare de maximă securitate

Reţea de falsificatori coordonată din puşcărie

Puşcăria, fabrică de bani pentru interlopi

Categorie: Investigații
Etichete: agent florea simona, cartierul gai, lumea interlopa arad, lumea interlopa brasov, Nicolae Cătălin Răileanu
Distribuie:
Articolul anterior
Dan Cuedan îl înlocuiește pe Leo Pința la Șiria
Articolul următor
Gheorghe Seculici: Agromalim 2019 a încununat cu succes cei 30 de ani de susţinere a agriculturii româneşti
Bagă un „16”

3 comentarii. Leave new

  • Din fotografiile atasate se vede clar carei etnii si ce hram poarta acest individ. Tot din fotografiile dumneavoastra se poate observa si ce cunostinte de ortografie a limbii romane are saraca doamna victima, ceea ce ma face sa cred ca este o persoana lipsita de educatie. Nu motivati acest lucru va rog, prin faptul ca a ,, stat pe afara” mult timp.
    Doi la mana, prostia se plateste, domnilor jurnalisti… Pentru o stimabila doamna ajunsa la varsta pe care o are, nu este foarte onorabil sa caute parteneri mai tineri pe site uri de matrimoniale ale caror povedti cusute cu ata alba sa le creada, si apoi sa pompeze regulat si in mod repetat sume foarte mari de bani.
    Intotdeauna o parte implicata le demonizeaza pe celelalte. Dati dreptul la replica si politistilor inainte sa jigniti, ca individidului aluia nu cred ca e necesar ca nu ar stii sa articuleze frwza foarte complexe.

    Răspunde
  • deci. femeie trecuta de toate tineretile, care nu stie sa scrie, a dat de bunavoie din proprietatea personala >100.000 euro unui tigan de la 600 km departare. si cand ne-am trezit era kanal d?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie