[ACTUALIZARE] MAFIA POLITICĂ de la Spitalul Județean o apără pe Dana Dolga, asistenta-șef care și-a chemat subalterna la serviciu în concediu medical. După ce i s-a furat actul, infirmierei i se refuză rezultatul tomografului și DIAGNOSTICUL!

medical
Distribuie:

 

Valentina Fluțar, infirmiera de pe secția de Chirurgie a Spitalului Județean Arad condusă de medicii Bogdan Totolici și Carmen Neamțu, care în urmă cu trei săptămâni a suferit un atac cerebral în timp ce se afla la serviciu la ordinul asistente-șef Dana Dolga este, în continuare, umilită de colegii săi de la Spitalul Județean Arad într-un mod absolut de neimaginat într-un sistem sănătos… sau măcar cu șanse de vindecare.
În articolele asociate – toate amănuntele legate de acest caz.

S-a ajuns până la FURTUL CERTIFICATULUI DE CONCEDIU MEDICAL!

Tentativa de mușamalizare a cazului a început imediat după internarea în stare inconștientă a infirmierei, ca urmare a AVC-ului suferit. Internată într-o rezervă a secției de Neurologie, șefa sa, Dolga Dana, i-a sustras, pur și simplu, concediul medical și a pus-o să semneze o declarație – scrisă chiar de Dana Dolga! – conform căreia ar fi venit la muncă de bună-voie… „ca să fie bine și pentru mine, și pentru tine” (cum aflăm că s-a pronunțat).
Valentina Fluțar  recunoaște că a semnat cu mâna stângă hârtia respectivă – dar din punct de vedere juridic, atât sustragerea actului, cât și elaborarea unuia fals mai degrabă accentuând vinovăția asistentei-șef decât s-o disculpe  – reprezentând probe în cadrul unui foarte posibil proces penal care se va deschide ca urmare a acestui oribil șir de abuzuri.
Mai ales că actul există, în copie, la registratură… și pe site-ul nostru:

concediu medical

Așa cum informam în episodul precedent, infirmiera a refuzat internarea pe Secția „Boli Infecțioase”, după ce a fost dusă în clădirea de pe „Cicio Pop”… ca ultimul boschetar cules de pe străzi: fără un diagnostic precis, fără ca familia să-i fie informată și fără să i se ceară acordul, pe o targă-scaun, într-un salon infect, din care șansele de a ieși viu sunt minime iar infectarea cu bacilul Clostridium difficile sigură!

Infirimierei i se refuză până și DREPTUL la un DIAGNOSTIC CORECT!

Cărată în brațe de soțul său înapoi acasă, infirmiera a încercat să se trateze acasă, dar s-a prezentat din nou la „Urgențe”,  după câteva atacuri de panică și cu o febră de peste 39 de grade. I s-a prescris un tratament… constând în Xanax, dar medicul de la UPU i-a scris un bilet de trimitere la Computerul Tomograf – lucru care, conform protocoalelor, trebuia făcut în primele momente după atac!
Respectivul examen s-a efectuat – dar nici până astăzi, femeii nu i s-a eliberat rezultatul scos de CT – necum diagnosticul! – acest minim gest fiindu-i refuzat de chiar colegii săi, fără vreo justificare… și fiind, „din avion” susceptibil de corupție, prin acoperirea colegei „colegă de partid”- care, apropo, se află în concediu de odihnă de când s-a întâmplat evenimentul.

 

Articole asociate:

Un nou caz de CORUPȚIE CRIMINALĂ la Spitalul Județean Arad: o infirmieră de 37 de ani a suferit un Accident Vascular Cerebral duminică, în timp ce se afla și la SERVICIU, și în CONCEDIU MEDICAL… „pe barba asistentei-șef de la CHIRURGIE”

Aflată pe patul de spital, infirmiera care a făcut ATAC CEREBRAL este HĂRȚUITĂ de asistenta-șef care a chemat-o la serviciu în CONCEDIU MEDICAL. „Cu voie de la partid”, Dana Dolga vrea să își interneze subalterna la PSIHIATRIE!

Categorie: Investigații
Etichete: Clostridium difficile, dana dolga asistent sef, Spitalul Judetean Arad, stiri arad, valentina flutar
Distribuie:
Articolul anterior
A V-a ediție a Simpozionului Internațional „Cultura și Civilizația Chineză. Dialoguri Româno-Chineze” [PROGRAM]
Articolul următor
Lipova – egalată în ultimul minut; Nicu Modan a dat trei goluri în deplasare; Pecica bate la Sebiș în Runda a 7-a a Ligii a III-a [REZULTATE / MARCATORI]
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

diesel

[ACTUALIZARE 3] Tragica viață a lui DIESEL poartă stigmatul aceluiași blestem numit Filon Crețiu, iar linșajul, nu doar mediatic, se manifestă disproporționat. Singurul fapt pozitiv din oribila poveste: toată lumea regretă că s-a întâmplat

Petiția online „Dreptate pentru Diesel” creată sâmbătă, 2 septembrie, de activistul arădean Arpi Nistor, a adunat pe la 4.500 de semnături până la data publicării acestui articol (actualizare – marți,…