Aradul FABULOS: Șefii DIICOT și SRI plimbă droguri din Alfa-n Micălaca prin Frank Sinatra și Robert de Niro… după care se arestează-ntre ei! Citim RECHIZITORIUL inculpaților Ciprian Mareș și Edi Pălincaș – file alese din „ISTORIA PROSTIEI CONTEMPORANE LA ÎMBUIBAȚI”

rechizitoriu mares palincas
Distribuie:

 

„Se-mbârligase”… cum ar veni. Știi cum e să ai 37 de ani, cel mai ok job posibil, bani aproape câți vrei tu, nevastă bună, copil frumos, amantă tânără și zglobie, droguri „pe categorii” în fiecare dulap din casă?… Bănuiesc că nu știi. Ți-o spune unul care a citit multe rechizitorii: greu!.. dar ne limităm la atât… nu detaliem… „detaliile picante” nu fac obiectul unui rechizitoriu; și chiar dacă sunt CAUZA lui, nu au încadrare și nici relevanță juridică. Vom face, totuși, referințe vagi la ele exclusiv de dragul literaturii… pentru că ar fi absolut nedrept să omitem literatura din acest super-subiect juridic!
Ne interesază cu precădere ideile ce se pot extrage din actul oficial de trimitere în judecată, încheiat pe 9 octombrie de procurorul șef birou Codrin Horațiu Miron din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – DIICOT – Biroul Teritorial Arad și depus la Tribunalul Arad pe 10 octombrie, în Dosarul cu NR. 83 D/P/2017.
Pentru că ideile respective mai că fracturează logica, dau o altă dimensiune traficului de droguri, noțiunii de „urmărire penală”, prieteniei, datoriei și, nu în ultimul rând, prostiei. Prostiei omenești la modul general… până la urmă… căci și tu, și eu, și fi-tu, și frate-tu, nepotu-to sau colegul tău de birou, sor-ta sau chiar mă-ta putem fi Cipri Mareș sau Edi Pălincaș – din doi, unul… sau ceva combinație… un fel de Domnii Bovary sunt ăștia doi – Ediție de Arad. Nelimitată.
Rechizitoriul ăsta ne arată cât poți fi de prost!

Cum „au ajuns să coabiteze ilegal” un maior din SRI cu funcție mare cu un dealer de „droage” cămătar și recidivist?! Iaca:

Mareș Ciprian Sabin „a deținut gradul profesional de maior și a ocupat funcția de locțiitor șef structură pe profil „Amenințări Trasfrontaliere” în cadrul Serviciului Român de Informații – Direcția Județeană Arad / UM 0556 (…) Atribuțiile specifice postului erau prevenirea la adresa securității generate de acțiunile grupărilor de criminalitate organizată care urmăreau obținerea de profituri din migrația ilegală, traficul de droguri (sublinierea procurorului), criminalitatea informatică, contrabanda sau evaziunea fiscală, respectiv identificarea amenințărilor, riscurilor sau vulnerabilităților la adresa securității naționale și avertizarea în timp util a beneficiarilor legali (id.) pentru ca aceștia să poată adopta politici și măsuri necesare în domeniile în care își desfășoară activitatea sau pe care le coordonează în vederea protejării României și ale concetățenilor săi (www.sri.ro)” – deci ceva serios, frate… nu așa!

Pălincaș Eduard, conform aceleiași pagini (2) din Rechizitoriu este „unul dintre cei cei mai cunoscuți traficanți de narcotice (Mareș despre Pălincaș: „Pălincaș ia 20-30 de kile odată”) la nivel local (mun. Arad), cu ramificații la nivel național (mun. Oradea, mun. Iași, mun. Constanța). Deși în prezent reabilitat (de ce s-o fi reabilitat Edi… asta chiar numai bunul Dumnezeu știe…), a mai fost comdamnat în trecut pentru infracțiuni la regimul substanțelor stupefiante (cf. art. etc.) la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendare condiționată (nr. sentinței), respectiv 8 ani de închisoare cu detenție (id.). Distinct de aceste preocupări, susnumitul a desfășurat și alte activități infracționale conexe (cămătărie) – s-a și dispus o ordonanță de extindere / continuare a urmăririi penale sub acest aspect… știm exact despre ce e vorba, dar vom reveni altădată asupra acestei spețe – n.n. Atitudinea și comportamentul acestuia sunt de factură violentă (mesajele de amenințare identificate la percheziția informatică a telefonului mobil al inculpatului:„Când o să aflu cine ești o să suferi foarte! Pt. tine crede-mă, o să fac și pușcărie, ești un om mort. O să te fac să regreți toată viața ce ai făcut, anonimule) – un sms lung și lălăit, după aprecierea noastră. A doua frază e tautologică. A treia frază-i  deja „lambada”…

„Aceste persoane, cu afinități și temperamente diferite au ajuns să coabiteze ilegal” – este digresiunea pe care și-o permite procurorul Miron Codrin de la înălțimea calității sale de acuzator însărcinat de Stat să considere că, prin insituția pe care o reprezintă, au fost „afectate interesele legitime ale DIICOT, ca principal actor în combarerea fenomenului traficului de droguri”… că personal nu-și permite să dezvăluie cum și de ce i-au fost afectate interesele… e de revenit și asupra acestui aspect… sau MAI ALES asupra lui.
„Afinități și temperamente diferite” pe naiba! Un an diferență de vârstă între ei… unu din Micălaca, celălalt din Alfa, ambii dealeri, ambii consumatori, cu gusturi la femei și mașini pe-acolo, ambii cu bani, cu apartamente… zici că-s ceva frați bilbici… afinități elective de-a gata, nu „afinități și temperamente diferite”… dar e de scuzat un procuror că nu se pricepe la psihologie, nu?… Nu-i pretinde nimeni asta.

În schimb, îi pretinde ca FAPTA MATERIALĂ documentată să reprezinte un PERICOL SOCIAL – 

iar dacă tu-mi spui mie că să plimbi droguri de la SRI la DIICOT prin agenți sub acoperire reprezintă pericol social – atunci ești chiar prost… sau voi, acolo, vă arestați între voi, când vi se pune pata unuia pe celălalt?! Pentru asta vă plătește Statul – să vă arestați între voi plimbând pungi de iarbă („nici țiple nu mai am” – cum zice dom` maior pe interceptări!) prin agenți tot de-ai voștri care se droghează și consumă benzina și buget câcălău pe protocoale și chirii?! WOW! Și te mai miri că nimeni nu mai vrea să se facă polițist adevărat, preferând jobul curvesc de „investigator sub acoperire”.

Fie spusă răspicat: Rechizitoriul nu demostrează că maiorul SRI a vândut „iarbă” altcuiva în afară de… Frank Sinatra, Robert de Niro, Leonardo di Caprio, Joe Pesci și Gerard Butler…

iar să-i aduci pe ăștia în instanță la Arad… cam greu… Hai să zicem că pe di Caprio și pe de Niro îi plătești… aduni bani… de Butler nu-ți ajung… da parcă-l și văd pe Frank Sinatra intrând înviat din morți și dând mâna cu toți (ca să nu fie nicio problemă), în sala 104 a Tribunalului Arad și declarând că a plimbat droguri de la SRI la DIICOT pe ruta Alfa – Micălaca pe ritmul de la My way, onorată instanță… să fim serioși puțin, putem?

Înainte de a cita, să citim împreună pagina a 4-a Rechizitoriului:

087e2682 ae0f 4e19 9020 c53a9b6eb7f1

Bun. Deci, până acum i-ai dat lui ROBERT DE NIRO  100 de grame cu 200 de lei… jumate bună, jumate mediocră (plus – frumos sau cum? – banii de taxi din Micălaca până-n Alfa cu escală pe Grigorescu). Foarte rentabil – dacă intrau cu adevărat pe piață (dar n-au intrat… sau au intrat?). Totul de la Pălincaș, care, săracu, a luat-o de pe Spania cinstit… din banii lui… marfă bună, ca să aibă arădenii ce fuma (și-or fumat… credeți-mă, ani de zile… aproape toți!:) Vorba-ntre noi: Pălincaș e singurul individ din ecuația asta din care statul a avut ceva de câștigat… respectiv Statul Spaniol… doar nu ni-s noi fraieri să știm să facem bani… noi *utem bani!  De Niro, săracu… ce să facă?… și-o ținut și lui de-o bâtă și, conform atribuțiilor sale pe linie de serviciu, a predat drogurile la DIICOT. DIICOT-ul la Timișoara… la L.A.P.D. – ce mișto sună… zici că-i fix după serial… serie de România… varianta cu demenți.

Toți banii care au circulat în buzunarele tâmpiților ăstora sunt înseriați și au circulat a proasta, ocolind taxe și impozite… intrând la negru în buzunarele lui Edi Pălincaș via „acoperiți”, după aia ale șefului de la SRI, după care lipiți la un dosar, băgați în . Cum naiba – banii folosiți la infracțiuni se folosesc pentru comiterea altor infracțiuni în țara asta, iar cercul infracțional pe care se susține rechizitoriul e compus din 99% funcționari ai statului și 1% dealer?!
Deci, ORGANELE STATULUI FAC TRAFIC CU IARBĂ DUPĂ CARE SE ARESTEAZĂ RECIPROC?!
Superb.

Și cum următorul nivel deja se impunea, iată ce nu știai despre Leonardo di Caprio: că un maior SRI din Micălaca e furnizorul lui de cocaină!

După ce-i vinde lui de Niro iarbă – normal, trece la următorul nivel: devine dealerul de coca al marelui Leo di Caprio… exact ca-n filmele personajelor cărora le uzurpă renumele… dar mai pe țigănește… așa.

974d8da4 ec69 4e0c 8a9d 559f88aca6c3
Fii atent cum vorbeau ăștia doi, frate… oricât de fan înrăit ai fi tu Leo di Caprio, nu știai chestiile astea despre relația lui cu un maior SRI din Arad care ia de la Pălincaș:

c564e5fc 6396 4245 a559 d1ead5cd522b e1510212089819

…asta chiar ar trebui ecranizat!

Și-n fine… își tot vând ăștia iarbă-ntre ei vreme de vreo săptămâni până când… bombă cu căcat:  în loc să treacă la vândut miere de cannabis lui Putin… de exemplu, ei se apucă de vândut șoricioaică în Checheci!

ȘORICIOAICA – pe numele sale chimice – ADB FUBINACA și 4-CEC

ADB FUBINACA este celebra ȘORICIOAICĂ vândută vreme de doi ani la non-stopurile din Checheci și Rasfărtai… Este un canabinoid sintetic cu o puritate neverosimilă de THC (98 %!), foarte periculos, iar din cauza sa au murit oameni, s-au intoxicat pe viață adolescenți și tineri în curs de maturizare (în special). Și-a câștigat celebritatea criminală în SUA, Japonia și Anglia – inclusiv jurnalul Universității din Oxford scriind despre asociațiile internaționale care s-au constituit în vederea  combaterii morții din cauza „ȘORICIOAICEI”!

 4-CEC este Cathinona o amfetamină de asemenea criminală „care-ți dă power”, etichetată chimic ca benzoylethanamină sau β-keto-amphetamină și poreclită „chat” (de la planta Khat, în care substanța a fost descoperită în stare naturală). Se vinde „la biluță” și se trage pe nas… dacă știi unde să cauți, mai găsești și-acuma prin Arad.

Asta au găsit colegii lui Cipri Mareș la domiciliul… mamei sale, din Frumușeni:

80dfe982 fdc6 41b2 bbdc b919bf1b3c99

Și-a mai și pus părinții în situații penibile… Nici nu vrem să ne imaginăm scena…

2b2d3e39 f411 4986 884a 79bd1c68de71 e1510215559691

De ce l-a prins Miron Codrin pe Cipri Mareș abia după doi ani de consum de șoricioaică la Arad?…

ei bine, asta-i cea mai GREA dintre întrebările care se pot pune la acest caz. Ne limităm deocamdată – doar din rațiuni ce țin de complexitatea și… lungimea  subiectului prezentat, nu de alta – la a spune că noi credem că de aia i-a „făcut” Miron Codrin pe Mareș și pe Pălincaș pentru că: 1. Abia aștepta momentul în care să-i scoată pe ADEVĂRAȚII DEALERI DE ȘORICIOAICĂ basma curată din poveste și 2. Se aflase în presă și era amenințat că se va face publică vânzarea șoricioaicei înainte de arestarea vânzătorilor ei. A împușcat doi iepuri dintr-o lovitură: și-a distrus dușmanul și și-a protejat prietenii. Cel puțin din prima lovitură, i-a ieșit.
Doar că mai urmează lovituri… multe. Rechizitoriul lui Miron Codrin a fost atacat la CSM… cu „antiaeriana”… n-am citit plângerile formulate la diferite foruri superioare DIICOT Arad împotriva acestui act extrem de controversat și nici n-am discutat, în amănunt, cu avocații părților… am zis că nu ne lăsăm influențați în opiniile noastre… că așa-i frumos să rămână un jurnalist.
O să disjungem, însă, speța asta pentru un următor articol. Pentru acum ajunge atâta prostie…

Căci știi că ești prost atunci când:

Când ești șef la SRI și aduci DIICOT-ul cu mascații în birourile instituției ca să caute droguri, se cheamă că ești prost;

Când ții șoricioaica în cutii la mă-ta acasă și-i zici că-i ceai, se cheamă că ești prost;

Când vorbești căcaturi la telefonul care știi că-ți este ascultat de dușmanul nr. 1, se cheamă că ești prost;

Cănd ești DEALERUL ALFA și vezi că toată lumea aruncă după tine cu bani și complimente, dar știi și că fiecare pas ți-e scanat și fiecare silabă înregistrată și tu te cerți cu singurii oameni care ar putea să te apere la o adică, se cheamă că ești prost.

Când nu ai curaj să spui și tu, la rândul tău, din primul moment al arestării, ce știi tu despre sistemul care tocmai te-a aruncat la gunoi, se cheamă că ești prost.

Iar când tu, sistemule care ești tu SISTEM, când îți plimbi „acoperiții” să plimbe droguri prin cartiere de la o instituție a ta la altă instituție a ta, cu bani scoși din circulație și cu mulți alți bani cheltuiți de la bugetul statului care îți este angajator, totul cu scopul de a-ți aresta proprii funcționari… chiar că se cheamă că ești PROST!

Și dacă vi se pare că-s prea mulți proști în povestea asta… să știți că nu doar vouă!

 

ARTICOLE ASOCIATE:

ȘORICIOAICĂ de ARAD. Maiorul Ciprian Mareș și dealerul Edi Pălincaș – „Victimele datoriei” din teatrul de RĂZBOI și URĂ jucat de capii DIICOT și SRI

[ACTUALIZARE 2] Al treilea mandat de arestare consecutiv pe numele maiorului SRI Ciprian MAREȘ și a lui Edi PĂLINCAȘ… plus încă un dosar pe numele dealerului, pentru CĂMĂTĂRIE

Categorie: Investigații
Etichete: ciprian mares, Direcția de Investigarea Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - DIICOT - Biroul Teritorial Arad, Edi palincas, frank sinatra, gerard butler, leonardo di caprio, Miron Codrin, palincas eduard, rechizitoriu, robert de niro, SRI
Distribuie:
Articolul anterior
Compania de teatru „Aradi Kamaraszínház” – un deceniu de existenţă
Articolul următor
Gheorghe Seculici: „Reprezentarea Camerelor de Comerț în comisiile locale de dialog social este utilă și necesară”
Bagă un „16”

11 comentarii. Leave new

 • Sergei i-ai bagat si pe astia la parnaie?Ca tu fiind finu lu Edi sunt sigur ca stiai ce misca si cu cine misca.Asta e,ai fot mai destept desii nu ne asteptam sa te duca atat capu.

  Răspunde
 • Nu i-a băgat nimeni … s-au băgat singuri de prosti ce sunt ei , nu i-a ajuns cat meritau si s-au întins mai mult decât era nevoie . Sa lăsam prostii in lumea lor ca e loc de fiecare:)))))))))

  Răspunde
 • PE DOLGA DOREL CAND IL SALTA ? AM AUZIT CA SE AFLA SI EL PE LISTA SCURTA !!!

  Răspunde
 • Acum chiar că e democrație, e drept originală ! Nu există categorie socială, profesie, cult sau etnie să nu fie pretabil la fapte infracționale. Dacă și popii fură, ofițerii se ocupă de trafic de droguri, iar procurorii fac dosare la comandă (Vz. sutele de condamnări la CEDO și alte sute de achitări în instanță!!), în sfârșit, ne bucurăm de libertate deplină ! ……. Bine ! Să nu exagerăm cu democrația, încă e limitată! Homosexualii nu se pot căsători cu acte, lizbienele sunt destul de discrete iar musulmanilor încă nu li se construiesc moschei din banii statului !

  Răspunde
 • Săracul Palincas, suferă după miss bujac sa nu i-o ia altul,nevasta creste copilul șil caută pe la pușcărie, Numa Andreea nu știm ce face dar mai estimp sa aflam

  Răspunde
 • nu,i a bagat adrian buda,ca sa vanda linistit din pancota si sa scape de maior ca altfel erau ei acolo

  Răspunde
 • avatar of protectie contra turnatorie
  protectie contra turnatorie
  26 februarie 2018 17:46

  E adevarat ca Buda i-a bagat pe denunturi mincinoase ca sa scape el ca la prins Miron cu droguri? De aia nu pateste nimic Buda pentru ca are protectie de la DIICOT Arad? Asa umbla vorba prin targ, ca Buda asta face ce vrea ca are protectie.

  Răspunde
 • Nu se stie cine l a prins sigur,dar da,e adevarat,amandoi fratii fac trafic si multe altele,da ce sa vezi,au si tovarasi de turnat si bani.

  Răspunde
 • avatar of sunt o buda si un turnator
  sunt o buda si un turnator
  7 martie 2018 10:47

  Si acum Buda asta s-a angajat la Leoni sau din ce traieste? Oare ce procuror il protejeaza si de ce ii ofera protectie? Denunturi sau cota parte?

  Răspunde
 • avatar of turnator buda asta
  turnator Buda asta
  9 iulie 2018 18:41

  Adrian Buda se pare ca-i denunta pe toti vagabonzii din Arad. Bravo lui!!!

  Răspunde
 • Astia ar trebui sa primeasca pedepse de la 20 de ani in sus

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

gigi andor

Gigi Andor și rețeaua sa de „tâlhari de ALBA-NEAGRA” din Slovenia „aspiră”, încă, banii din portofelele celor care călătoresc cu autocarele ATLASSIB și-i „investesc” în EXECUȚII MAFIOTE. Tentativa de omor asupra lui Cristian Costea este anchetată de procurorul Dan Ilarie

  Rețeaua de tâlhari de alba-neagra nu și-a consumat, încă, resursele în toate locurile din Europa unde își derula operațiunile cu caracter eminamente infracțional vreme de mai bine de 20…