BOMBĂ cu schije de realitate virtuală: Falcă este ofertat să candideze ca primar la BACĂU… și a zis DA!

falca bacau1
Distribuie:

 

Pentru noi nu e cine știe ce „trăsnet nemaipomenit”  vestea asta… că Falcă i-a zis DA unui băcăuan oarecare ce s-a rugat de el să candideze ca primar la Bacău – în ceea ce ne privește, chiar ne-am dori ca Gheorghe Falcă să se oprească din a ne mai face de râs la „Brucsles”, și să plece de acolo ca primar la Bacău: nu-i totuna să te înjure băcăuanii că le-ai trimis un faraon isteric și demolator de profesie, sau întreaga Uniune Europeană.

Mai ales că, de când cu celebrul său discurs de la Iași, în care promitea nu doar „ruperea lanțurilor PSD-ului”, ci și câte o pizza la fiecare moldovean – nu „patru oameni la o pizza”, cum e acum -, înțelegem că băcăuanii chiar au nevoie de „Ghiță Falcă”… care oricum, vorba imnului, „pleacă din Arad” și „în zadar se crede nemuritor”.

Faprt pentru care ne-a excitat nu doar inteligența, ci și sensibilitatea răspunsul aproape ferm pe care i l-a oferit lui Cristi Cristinel în topicul următor… care aproape că ne oferă o adevărată BOMBĂ DE PRESĂ, demnă de preluat inclusiv de Euronews… chiar așa, spusă la beție sau ceva:

 

falca bacau

Sursele noastre din aria nu uriașă, dar respectabilă ca număr a serviciilor secrete ne tot bat la cap că ce scrie mai sus e purul adevăr și că, de fapt, acest gest e răzbunarea lui Coldea pe Falcă pentru prostia de a ne prosti pe toți că Sergiu Bîlcea e alesul… de ne-a făcut pe toți să credem că PNL Arad – și nu numai – e o adunătură de analfabeți funcționali… ăă… funcționari – căci iată, dacă se rezolvă faza cu Falcă – primar la Bacău, gata: nu îi mai putem acuza de prostie pe oamenii ăștia, ci, pur și simplu, de o inteligență, subtilitate și umor care depășește chiar și cinismul celebru al englezilor!

Îl vrem, așadar, pe Falcă primar de Bacău poate chiar mai mult decât și-l dorește Cristi Cristinel! – #ânpreună ni-l dorim acolo!

Categorie: Pamflete
Etichete: Gheorghe Falca, pamflete, primar de bacau
Distribuie:
Articolul anterior
Camera de Comerţ Arad organizează un nou curs de Expert achiziţii publice
Articolul următor
Un „campion al furturilor de lemne cu camionul”: conducea beat, fără permis, prin Căpâlnaș, o autilitară cu numere false

3 comentarii. Leave new

  • ba nene, asta da sursa. e greu sa mirosi satira dintr-un mesaj?

    Răspunde
  • Pai daca Fifor,oltean get-beget,nascut la Turnu-Severin,candideaza la Primaria Aradului,ma gandesc ca si Falca nascut la Brad,poate candida de primar la Bacau.Mai ramane sa-i si voteze cineva…. S-au o fi si asta cu Fifor tot o gluma???

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…
cod portocaliu bilcea

ATENȚIE: Cod portocaliu de proști!

E greu să-mi respect regula „nu băga în seamă un prost dacă nu vrei să-i ridici cota”… dar ți-e de-a dreptul imposibil, mai ales când prostul însuși se postează în…