CAZUL CARACAL – încă o legătură cu TRAFICUL DE PERSOANE de care este acuzat „monstrul-recrutor” al acestei MAFII: „Ferma sub acoperire” a familiei Dincă din satul CAMNA (Șilindia) – vizitată… discret de anchetatori

cazul caracal
Distribuie:

 

Încet (foarte) încet, încep să iasă la iveală probe irefutabile privitoare la activitatea infracțională a familiei Dincă din Caracal – și chiar dacă, cel puțin oficial, epicentrul anchetei nu s-a mutat încă în județul Arad, noi credem că AICI TREBUIE CĂUTATE ELEMENTELE PROBATORII PRIVIND TRAFICUL DE  PERSOANE căruia i-au căzut victime cele două fete din Dioști și Dobrosloveni… iar conform  informațiile noastre, asta se și întâmplă, la momentul la care discutăm.
Traficul de carne vie pe relația Caracal – Deveselu – Arad – orașe din Italia este teza pe care, la începutul anchetei demarate de DIICOT acum o lună, „pedalau” cei mai informați dintre analiștii judiciari, la un loc cu presa de investigații și, nu în ultimul rând, unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu – un jurnalist onorabil, chiar dacă implicat subiectiv în acest demers, și care furnizează (capete de) informații corecte, de neignorat de orice spectator al acestor orori.

Urmăriți și această luare de poziție a lui Cumpănașu, bazată pe surse și date certe:

Înainte de a dezvălui ce am aflat, din surse proprii, să facem, o scurtă revizie a ceea ce s-a documentat de colegii din mass-media regionale și centrale

Soţia şi trei dintre cei patru copii ai lui Gheorghe Dincă (Daniela, Adrian și Dan) au fost audiaţi joi, 22 august, timp de aproape nouă ore la DIICOT, în cazul crimelor de la Caracal – au relatat toate posturile de televiziune și presa centrală -, iar momentul nu a fost unul liniștit. Cei trei suspecți în cauză au agresat jurnaliștii și s-au purtat la intrarea în sediul central al parchetului anti-mafie ca pe moșiile lor de la Caracal, Ineu, Mocrea sau Șilindia. Daniel Dincă – în opinia noastră, unul dintre CAPII REȚELEI alături de sora sa (finanțatoarea acestui mecanism infracțional) -, cu „cartierul general” la pescăria din Mocrea, a fost „cerberul familiei” și s-a dovedit un „maestru” în astfel de acțiuni tip ambuscadă, reușind inclusiv performanța de a nu fi fotografiat din față de zecile de „tunuri” ale reporterilor.

sotia dinca
„Au făcut o revoltă acolo, la procuror şi poliţist. Când a început ancheta cu mama lor, respectiv soţia lui Dincă, au început să ne certe. Dânşii au venit să-şi refuleze problemele… se cred victime. Au început să conducă ancheta, exact cum face şi Dincă. După ce am început să pun întrebări, atunci s-a stricat treaba. A început să tremure (soţia lui Dincă – n.r.), a început să se înroşească, a început să răspundă în aceeaşi frază cu trei contradicţii, a început să nege, să revină. Din punctul meu de vedere, această doamnă minte, contraziceri extraordinare între declaraţiile lor, ale familiei. În momentul în care am pus eu întrebările, declaraţia a fost întoarsă. S-a schimbat totalmente ce a declarat prima dată”, a dezvăluit presei avocatul familiei  Melencu, Tonel Pop.

De altfel, însăși Daniela Dincă și-a recunoscut intervenția în anchetă, cu care, inițial, afirma că nu are nicio legătură: „În data de 26.07.2019, am fost sunată pe telefonul mobil de către o cunoştinţă din Caracal care mi-a spus că este poliţia la imobilul tatălui meu şi că a înţeles că tatăl meu ar fi omorât pe cineva, ulterior din mass-media am aflat ceea ce s-a întâmplat cu tatăl meu.  Menţionez că în data de 24.07.2019, miercurea când eu am trecut pe la poarta tatălui meu şi am văzut cele două persoane care ieşeau din curtea imobilului, persoana mai scundă avea în mână o pungă sau plasă de mărime medie, de culoare închisă, nefiind voluminoasă”, a spus Daniela Dincă, citată inclusiv de prosport.

Dintre cel patru copii rezultați din mariajul cuplului Gheorghe și Elena DINCĂ, doar Ionuț, care își face, și el, o casă în apropiere de Arad (în Covaci, un sat din comuna Sânandrei, la 12 kilometri de Timișoara) pare „curat”

Imediat după declanșarea anchetei, băiatul de 37 de ani s-a dus din proprie inițiativă să dea declarații la Poliția Timișoara Nu ținea legătura cu tatăl său, pe care l-a descris prietenilor ca fiind o brută, care-l bătea și-l gonea de acasă și din cauza căruia prefera să doarmă, adesea, prin boscheți” – au documentat ziariștii de la Libertatea într-un articol publicat sâmbătă 24 august – așa explicându-se absența sa de la audierile din 22 august. Ionuț nu păstra relații apropiate cu frații săi, Dan și Adrian, cărora le-ar fi împrumutat bani, pe care nu i-a mai primit înapoi. Nici cu tatăl său nu se înțelegea. Dintre vecinii săi din satul Covaci, absolut toți sunt siguri de faptul că familia Dincă făcea trafic de carne vie în Italia, iar printre ei în regăsim pe fostul soț al Danielei Dincă, medicul veterinar Bălan, pe care femeia l-a părăsit pentru italianul evazionist Giorgio Albiero și căruia i-a moștenit averea din România, cu firmă cu tot.

Satul Camna aparține de comuna Șilindia și are 45 de locuitori… iar familia Dincă este apropiată de cea a primarului comunei cu 900 de suflete, Mariș Rovin…

cu care, de exemplu, ia masa destul de des încât să apreciem că sunt chiar „intimi”. În Camna, după ce traversezi o pădure aproape necunoscută, prin locuri necartografiate nici de Google Earth, fără semnal pe niciun fel de rețea, dai de o construcție… care numai a fermă nu arată: înconjurată de bălării, cu gard de sârmă și străjuită de o poartă la care dacă ai ajuns… până acolo ți-a fost. Nici un utilaj agricol, nici picior de animal… nimic care să aducă a investiție agro-zootehnică (profilul SC Albiero Group)!
De departe, arată a  lagăr de lux, iar miercuri, când lucrători ai SCCO au făcut o vizită acolo, o mașină în care se aflau două fete și o femeie a părăsit incinta, „disipându-se” în pădurea în care n-ai cum să găsești pe nimeni, odată intrat și de unde aveau posibilitatea de a dispărea înspre Tauț, Văsoaia etc. (cine cunoaște zona, știe cât de „freak” e să cauți pe cineva acolo).
Vezi înregistrarea efectuată pe mașină de un colaborator al nostru… unul dintre extrem de puținii oameni care cunoaște drumul până la „ferma sub acoperire”… în atașamentul video al acestui episod din investigația noastră pe cont propriu.

camna dinca 2

Nu am reușit să aflăm ce anume au găsit anchetatorii cu prilejul acestei descinderi… și poate că spre binele anchetei e mai bine ca aceste date să nu fie încă făcute publice – dar ceea ce ni se pare suspect este întârzierea cu care acest demers a fost efectuat: seamănă izbitor cu întârzierea cu care procurorul (actualmente, suspendat) a emis mandatul de intrarea a polițiștilor în „Casa Groazei” din Caracal, strada Craiovei, nr. 169 (domiciliul Danielei Dincă): pentru ca suspecții să aibă timp să scape de probe?!

***

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei. De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Articole asociate:

„LEUL” din Ineu – BORDELUL sub acoperire al CLANULUI DINCĂ, via Deveselu?!… Documentările noastre răspund cu DA la această întrebare… și credem că FATA DIN FEREASTRĂ ar putea povesti TOT despre PEȘTELE ALFA! [FOTO]

În cazul RĂPITORULUI DE FETE Gheorghe Dincă, avem de a face cu o rețea de proxeneți care furnizează carne vie în Italia – iar Aradul este, pe această hartă, GARA. De aceea Daniela Dincă și-a cumpărat birou de avocatură scump, care dă comunicate menite să conducă ancheta pe PISTE FALSE!…

[EXCLUSIV] Dincă Gheorghe, CRIMINALUL DIN CARACAL, era parte a unei rețele de TRAFIC DE PERSOANE cu ramificații și în ARAD. Fiica sa, Dincă Daniela, arădeancă prin adopție, conduce o „societate de ucis animale” din postura de concubină a unui italian cu multe probleme penale

Categorie: Știri
Etichete: Camna, cazul caracal, dan dinca, Daniela Dincă, diicot, familia dinca, ionut dinca, Şilindia
Distribuie:
Articolul anterior
Start de campionat fără nici o victorie pentru echipele din județ
Articolul următor
Frontiera Curtici e în față

1 comentariu. Leave new

  • avatar of a.rădeanu
    A.Rădeanu
    27 august 2019 9:17

    Pare a fi o rețea clară de trafic de persoane, iar Aradul nu a fost ales întâmplător ca punct de tranzit (poate chiar și de recoltare de „material uman”, că și de pe aici au dispărut fete încă negăsite). Coincidență prea mare ca membrii familiei Dincă să vină din Italia sau din Arad la Caracal tocmai când erau fetele dispărute. Partea proastă a anchetei este că se încearcă pe toate căile zădărnicirea aflării adevărului. Firele duc probabil foarte sus, să nu uităm că Aradul a fost un fief al clicii fostului președinte-mafiot și că principalul pion al multor situații controversate (începând cu răpirea ziariștilor români în Irak în 2005) este tartorul zonei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

ferma

Un tractor a luat foc la o fermă din Turnu

Astăzi, în jurul orei 14:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol, la o fermă din localitatea Turnu. La locul…
ceitrei moise nicoara pr

Rock la „Moise” în pauza mare

Azi, la Colegiul Național „Moise Nicoară”, pauza mare a fost o surpriză plăcută. Pe holul festiv al liceului, trupa CEITREI a cântat un rock de cea mai bună calitate și…
72b2f818 0aae 46f7 8bb6 c9be6b036ea6

Arădenii de la LUPUS DACUS cântă la ATENEUL ROMÂN

  Ivită din „debandada minunată a rockului”, trecând prin conservatoarele obligatorii ale clasicismului cu aplicare pe muzica medievală, formația de muzică veche (actualmente, conform autoprezentării) LUPUS DACUS a ajuns la…