În cazul RĂPITORULUI DE FETE Gheorghe Dincă, avem de a face cu o rețea de proxeneți care furnizează carne vie în Italia – iar Aradul este, pe această hartă, GARA. De aceea Daniela Dincă și-a cumpărat birou de avocatură scump, care dă comunicate menite să conducă ancheta pe PISTE FALSE!…

dinca1
Distribuie:

 

Dezbaterea (de căcat) ce se iscă în jurul fake-news-ului care emite că „oasele găsite în butoiul din casa lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei” nu face decât să pună încă o barieră discuției DESPRE SUBIECT: În cazul RĂPITORULU DE FETE Gheorghe Dincă, avem de a face cu o rețea de proxeneți care furnizează carne vie în Italia – iar Aradul este, pe această hartă, GARA.
Restul e intoxicare (cel puțin în opinia noastră) menită să-i scape pe traficanți de „lupa presei” și să-i lase să-și rezolve treburile cum știu ei: cu avocații, poliția și procurorii. 

Citiți comunicatele oficiale ale DIICOT și explicați-ne de unde reiese, OFICIAL, că oasele sunt ale Alexandrei?!

„Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate,  opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora.” – este ultima frază din cel mai recent comunicat emis de SINGURII OFICIALI care au abilitatea de a transmite comunicate despre acest înfiorător dosar. Deci nici vorbă de vreo probă științifică certă sau declarație a unor legiști, antropologi, criminaliști!
Ceea ce, desigur, nu exclude  ipoteza morții Alexandrei Măceșanu (faptul că noi nu credem în ea este responsabilitatea noastră intelectuală) și că s-au găsit în cenușa butoiului urme din AND-ul fetei (dizolvată în acid este cea mai crâncenă dintre ipoteze).

Despre subiectul „Traficul cu carne vie – afacerea familiei Dincă?” discută toți jurnaliștii serioși la această oră. POPICĂ – RĂPITORUL și PEȘTELE RĂU al FAMIGLIEI!

Aflăm, astfel, detalii noi care ne întăresc teza. «O româncă stabilită în Italia a declarat, miercuri, în exclusivitate la postul Digi 24, că suspectul crimelor din Caracal ar fi făcut parte din anturajul unui traficant de persoane în perioada când a locuit şi muncit în peninsulă. Gruparea apropiată de Gheorghe Dincă trafica tinere din România în Italia pe care le obligau să se prostitueze. „În 2011 a fost treaba. Fetele când le vedeau pe persoanele astea fugeau, adică se îndepărtau, că e mai bine să eviți decât… Le bătea acolo în mijlocul străzii”, a declarat românca stabilită în Italia, la postul Digi 24» – cităm de pe jurnaliști.ro

Cum era „Popicu”… așa… ca vecin de pe strada Craiova din Caracal, ascultă aici: Tanti Lida stă de zece ani gard în gard cu locuința suspectului, casa bătrânească. „Era un om dificil, ursuz, nu aveam mare treabă cu el. Nu prea saluta și uneori din curtea lui ieșea un miros urât, de ars. Poate arde gunoaie. Că era ca mirosul de la Zăcătoare, unde se duce gunoiul aici”, adaugă femeia, care în noaptea de joi spre vineri nu a auzit zgomote ieșite din comun. „Avea forță mare în mâini” Despre suspect, un angajat de la Salubrizare își amintește că n-a scos gunoiul joi. Dar nu-l scotea întotdeauna. „În curtea lui Popicu nu intra nimeni, dacă te duceai la el cu vreo treabă, te ținea în poartă. O poartă mare, de tablă, închisă pe dinăuntru cu drugi metalici. Strângea fier vechi și îl vindea, repara pe ici, pe colo. Mai aducea fete, dar pe bani. Aș fi băgat mâna în foc că nu le și omora”, spune un domn în șort, de vreo 50 de ani, care scoate din buzunar un telefon mobil cu butoane. „Uitați, Popicu m-a sunat joi, ziua. Nu i-am răspuns. De câte ori aveam nevoie, mă ajuta, cu aparatul de sudură, cu bormașina. Avea scule. Și putea ridica orice greutate. Avea forță mare în mâini. Și taică-su era la fel. Se dădea că nu e bătrân”. Din ce trăia? O pensie pe caz de boală. „Se știe că avea bani, că lucrase în Italia, dar nu prea mă plătea”, afirmă un bărbat slab și ars de soare, care mergea cu suspectul la adunat fiare și alte deșeuri pe care le puteau vinde. Suspectul are două surori în oraș, Jana și Mândra, care nu țin legătura cu el. Soția, spune o vecină, ar fi venit acum două săptămâni în Caracal, din Italia, unde trăiește. Dar a plecat după două zile.  „Avea viață grea cu el”, spune femeia, care susține că unul dintre fiii suspectului s-ar fi întors vineri de urgență în țară. Popicu are trei fii și o fiică, dar relația cu familia era foarte proastă.  Bărbați la bustul gol deliberează lângă service-ul din fața casei. Unii susțin cu tărie că Popicu s-a întors din Italia pentru că ar fi omorât un om, pe acolo. Alții se îndoiesc, „nu putea scăpa de carabinieri, ăia nu-s ca ai noștri”. (Citeşte întreaga ştire: CORESPONDENȚĂ DIN CARACAL | Oamenii din localitate îl descriu pe suspect ca pe un om ascuns, cu un trecut tulbure).

De asemenea, e LECTURĂ OBLIGATORIE interviul EXCLUSIV:  Reacția lui Remus Rădoi, bărbatul sunat de polițistul care coordona dispariția Alexandrei

– în care capul lumii interlope din Caracal, respectiv cel care conduce totul prin zona aia… în afară de dușmani, îți explică cum stă treaba în împărăția lui:

«Digi24 a fost acasă la Remus Rădoi, omul de afaceri din Caracal, care a fost sunat de fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, ca să îl ajute în operațiunea de căutare a Alexandrei. Remus Rădoi a fost sunat de 10 ori de polițistul care coordona ancheta, chiar daca teoretic comisarul șef ar fi trebuit să colaboreze cu STS, DOS ori SRI. Deși credea că va obține informații prețioase despre victimă, polițistul nu a aflat nimic. Dar a oferit date confidențiale din anchetă. Firma de pază a lui Remus Rădoi asigură, între altele, paza Complexului energetic Oltenia.

„L-am cunoscut pe domnul Alexe la începutul anului 2019, în contextul deschiderii unui dosar de trafic de persoane, cămătărie şi prostituţie cu privire la un grup infracţional din zona Caracalului. Atunci mi s-a solicitat sprijinul, în sensul că ştiau că poliţia Caracal beneficiază de o proastă imagine şi că există foarte multe victime care nu depun plângere datorită fapului că conducerea Poliţiei Caracal ar fi fost văzută adesea în proximitatea liderilor grupării, chiar în localuri publice. Mi-a solicitat dacă pot să merg către victime să încerc să le capăt încrederea şi să le determin să depună o plângere la DIICOT Olt.

Aveam cunoştinţă despre astfel de cazuri pentru că noi avem peste 1800 de angajaţi în zonă şi cunoşteam, inclusiv de la victime care veneau şi se plângeau la noi pentru că nu aveau curaj să meargă la poliţie. Am făcut ce mi-au solicitat dumnealor, am mers şi am dus peste 40 de victime la DIICOT Olt, unde sub comanda procurorului-şef DIICOT Călina Ionuţ s-a instrumentat un dosar pentru trafic de persoane, cămătărie, prostituţie, şantaj şi aşa mai departe”, spune Remus Rădoi.

Remus Rădoi: În ziua dispariției Alexandrei am fost întrebați despre o mașină argintie

„Din ce ştiu eu în ziua telefonului Alexandrei la 112 am fost întrebaţi despre o maşină argintie, marca BMW iniţial, ni s-a solicitat ca acolo unde vedem maşini să le poziţionăm şi să dăm date către dânşii, ceea ce am şi făcut. Ulterior, s-a revenit şi s-a spus că e o eroare şi că maşina era Renault Megane argintiu break, la fel ni s-a solicitat, am găsit câteva maşini cu acele caracteristici, le-am poziţionat fără să dăm indicii despre case sau să bănuim că cineva ar fi implicat.

Noi i-am spus ce ştim despre acele maşini, am spus că despre numărul respectiv am făcut o scurtă investigaţie şi nu este asociat cu niciun cont de Facebook sau de WhatsApp, iar din bazele de date sau din telefoanele angajaţilor noştri nu reiese. Consider că se impunea ca instituţiile statului să ceară informaţii din cât mai multe surse, firesc că le revenea lor competenţa de a le analiza şi de a le discerne.”

Legat de activitatea lui Gheorghe Dincă, Remus Rădoi a spus: „Nu, spre ruşinea noastră nu ştiam, nu aveam date despre el şi nu am avut cunoștință de activitatea lui. Spun spre ruşinea, pentru că era şi de datoria noastră să cunoaştem astfel de elemente, poate am fi reuşit să ajutăm”.

„Este hazardant să dau o presupunere, sunt plauzibile ambele posibilităţi – fie să fie traficată şi să trăiască, fie ca acest monstru să fi făcut ce a declarat că a făcut”, a spus. Sunt două variante, ori în continuare sunt lipsiţi de înţelepciune, de profesionalism şi orbecăie ca nişte cretini aşa cum au dat dovadă până acum, ori există o conivenţă sau lucrurile, firul logic duc  înspre cineva atât de important încât necesită un timp pentru a le aranja.” – a spus MAESTRUL LUCRURILOR din cea mai obscură, dar cea mai importantă zonă a societății în care trăim.

Câți – și de unde avea bani Gheorghe Dincă?

Au „săpat” reporterii de la Libertatea: «Aflat în relații glaciale cu familia, stabilită în Italia, lângă Vicenza, Gheorghe Dincă primea bani prin intermediul Western Union, fără a se ști exact, deocamdată, sursa. De Daniel Conțescu, Răzvan Luțac, Vineri, 02 august 2019, 16:22 Nu se cunoaște dacă sursele de bani proveneau din țară sau din străinătate. Cu certitudine se știe doar că Dincă avea o pensie de 659 de lei și se descurca greu cu banii, motiv pentru care practica ”rechineala” (taximetrie fără licență). Banii erau scoși de Dincă de la o casă de schimb valutar deținută de Viorel Încrosnatu, 50 de ani. Libertatea l-a contactat pe omul de afaceri, care, din concediul pe care și-l face în străinătate, a comentat cazul: ”Am casă de schimb valutar și transfer de bani. Îl cunosc ca și client pe Gheorghe Dincă. Scotea bani de la Western Union. Îi trimitea cineva, dar nu m-am uitat să văd cine, că nu mai am acces acum la datele respective. Chiar mă gândeam de la cine. Scotea bani, da, mai primea bani, dar nu știu, nu m-am uitat dacă era de la familie, de la… Era client, venea cu un cod de la Western Union și scotea bani de la noi. Dacă Poliția face o plângere, ar putea să vadă de unde îi veneau banii, căci este foarte important. Dacă primește de la familie e OK, dacă primește de la persoane suspecte… Eu am căutat să mă uit în urmă, dar n-am găsit, sunt multe tranzacții efectuate”. „Casa groazei”, oferită spre vânzare cu 60.000 de euro Viorel Încrosnatu spune că urma să viziteze „casa groazei”. „Pe data de 12 iulie, Dincă a venit să-mi zică dacă mă interesează casa lui, că are o casă de vânzare, cu 3.000 de metri pătrați și vrea 60.000 de euro pe ea. Mai multe informații nu mi-a dat, urma să merg să o văd, dar n-am mai apucat.
Casa groazei din Caracal – Foto: Vlad Chirea: 

casa gheorghe dinca caracal

A venit la firmă, la o casă de schimb valutar de-a mea, mi-a lăsat un număr de telefon și mi-a zis dacă mă interesează casa și a rămas să trec când am timp. Zicea că o are la un preț mai sus pe OLX, dar l-am întrebat care este ultimul preț? 60.000, mi-a zis. Îmi spusese că a fost la el acasă băiatul cu service-ul din Caracal, 2T, este un service mare, Ștefan îl cheamă pe patron. A fost și a vizitat casa. M-am întâlnit cu Ștefan și mi-a zis că a fost în fiecare cămăruță”.»
Citeşte întreaga ştire: EXCLUSIV / Gheorghe Dincă primea bani prin Western Union. Patronul unei case de schimb valutar din Caracal de unde suspectul ridica sumele: „Ăsta trebuie verificat la orice chestie”

Danielei Dincă îi dăm, fără să ne ceară asta, declarația prin care se disculpă de toate acuzațiile care i se aduc

– și i-o dăm nu pentru că așa ne cere deontologia (și deontologia ei de administrator de firmă îi cerea să ne contacteze pentru o replică, încă de acum doi ani, de când am început investigația jurnalistică legată de afacerile periculoase ale firmei ALBIERO GROUP!) – cât să facem mișto de PR-ul ei:

„Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu”, a declarat Daniela Dincă pentru „Adevărul”. Femeia a mai spus că informaţiile apărute în presă referitor la trecutul violent al tatălui său nu sunt adevărate, nici ea, nici mama ei nefiind victime ale agresiunilor lui Dincă. „Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele”, a mai declarat Daniela, care a mai spus că la ultima întâlnire cu tatăl său nu a observat nimic schimbat în comportamentul său. „Sunt nişte calomnii şi nu o să rămână aşa” În privinţa acuzaţiilor aduse de omul de afaceri arădean Nicolae Cilan, Daniela Dincă a declarat că sunt „foarte grave şi nefondate”. „În următoarele zile vor fi plângeri penale din partea noastră, a familiei, a firmei. Au fost nişte relaţii de afaceri. Domnul Cilan trebuie să restituie o sumă destul de măricică societăţii (n.red – Albiero Group). Eu, ca persoană fizică, nu am avut şi nu am nimic cu dânsul. Suma e foarte mare. Se poate verifica”, a mai spus Daniela Dincă. Femeia a subliniat că nici ea, nici restul familiei sale nu a oferit femei vreunui cetăţean român sau italian. „Ce pot să vă spun este că noi am fost şi suntem disponibili pentru organele de cercetare. Niciodată nu ne-am sustras din momentul faptei, dacă este adevărat. Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei vreunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate. Sunt nişte calomnii şi nu o să rămână aşa”, a declarat Daniela Dincă. În privinţa relaţiei cu Giorgio Albiero, italianul mort în februarie şi a cărui afacere din România o administrează, Daniela Dincă a spus că nu a avut o altă relaţie decât cea de angajat – angajator. „Nu sunt singura administratoare. Suntem trei administratori ai firmei. Avem o firmă de agricultură. Natura relaţiei cu Albiero…Nu a fost niciun fel de relaţie. Sunt o doamnă căsătorită, nici divorţată, nici cumpărată. Sunt un simplu angajat care a dus mai departe în urma decesului domnului Albiero firma. Mă gândesc că nu e nimic rău în asta.” – vezi Declaraţia în premieră a fiicei lui Gheorghe Dincă: „Nu mi-am mai văzut tatăl de anul trecut. Ne dezicem. Nu facem parte din nicio bandă de traficanţi“ .

 

În ceea ce ne privește raportat la declarația asta, Noi sperăm că s-a făcut deja percheziție la hotelul cu „circuit închis” al domeniului Caccia Romania Artemis Montana

(partea cea mai penală din afacerile ALBIERO GROUP) și că doar „deocamdată nu se pot comunica detalii privitoare la anchetă – pentru că e în desfășurare” – cum ne-a încercat răbdarea un oficial – și abia așteptăm să aflăm ce s-a găsit în camerelele, garajele, curțile, pivnițele, dependințele de pe acolo.
Anunțăm, pe această cale, biroul de avocatură al Danielei Dincă-ALBIERO-MONTANA-ciocârlii-gloanțe-pești-plm că abia așteptăm să „nu rămână așa”!

***

[ACTUALIZARE] ORA 16.00

[COMUNICAT DE PRESĂ] 03.08.2019

COMUNICAT AL PROCURORULUI ȘEF AL DIICOT 

DIICOT continuă activitățile începute in ziua de ieri, potrivit comunicării anterioare, prin cercetarea efectuată de echipe complexe, a locuinței inculpatului, echipe formate din procurorii care efectuează UP, polițiști specializați în cercetarea infracțiunii de omor, criminaliști și polițiști din cadrul structurii specializate a IGPR – DCCO.

Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată științific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinților Alexandrei.

Concluzia ne-a fost comunicată aseară, 2 august, de către reprezentanți ai INML, urmând ca astăzi să ne fie transmis și raportul specialiștilor conținând aceleași date.

După ce a primit datele, DIICOT a procedat la informare in regim de urgentă, conform dispozițiilor art. 1 al. 2 din OUG nr. 78/2016 privind organizarea și funcționarea DIICOT și art. 62 al. 2 din Legea nr. 304/2004 cu modificările și completările ulterioare privind organizarea judiciară.

Concluzia expertizei nu este o informație confidențială în cadrul urmăririi penale, ci este o informație de interes public, care trebuia comunicată familiei, fapt pentru care, familia victimei a fost de îndată și neîntârziat anunțată, din respect și compasiune față de suferința pe care o resimte, având in vedere și solicitarea acesteia in același sens, respectiv de a nu lua cunoștință din alte surse de informare.

În raport de această concluzie, urmărirea penală continuă cu certitudine, între altele și pentru infracțiunea de omor calificat, prev. de art. 188 al. 1 CP raportat la art. 189 lit. a, h CP.

La finalul activităților din ziua de astăzi, vom reveni cu un nou comunicat / declarație de presă.

Procurorul șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism transmite condoleanțe familiei îndurerate!

Articole asociate: 

[EXCLUSIV] Dincă Gheorghe, CRIMINALUL DIN CARACAL, era parte a unei rețele de TRAFIC DE PERSOANE cu ramificații și în ARAD. Fiica sa, Dincă Daniela, arădeancă prin adopție, conduce o „societate de ucis animale” din postura de concubină a unui italian cu multe probleme penale

Legătura între familia Dincă și CLANURILE MAFIOTE de trafic de persoane cu afaceri în Arad este o teză susținută și de presa centrală. Daniela DINCĂ: „FAMILIA va avea multe lucruri de spus. Momentan nu, dar în curând va fi… În curând vor fi toate. Reveniţi peste două zile”

 

 

 

 

Categorie: Investigații
Etichete: Albiero Group, Caccia Romania Artemis Montana, crima din caracal, Daniela Dincă, gheorghe dinca, italieni, retea minore
Distribuie:
Articolul anterior
Moldoveanul Ruslan Soltanici a câștigat Arad Open 2019!
Articolul următor
Dubla lui Buhăcianu a descătușat meciul. UTA – Dunărea Călărași 3 – 0, în primul meci al sezonului 2019 – 2020
Bagă un „16”

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

tinu licitatie

Numele lui Gheorghe Seculici, târât într-un scandal de corupție privind licitația pe cateringul Spitalului Județean din Timișoara. Ascultă cum voia să-l convingă Ștefan Fusea, președintele Camerei de Comerț Brăila, pe Florentin Alexa (Tinu de la Marem) să se retragă din „schemă”. Acesta a înregistrat tot

  Cotidianul bănățean VOCEA TIMIȘULUI a publicat astăzi o investigație de presă pornind de la informația că Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara „Pius Brînzeu” este în atenția autorităților judiciare…
corbei sebastian ionel

[ACTUALIZARE 8] Expertiza INML confirmă: cadavrul găsit în 3 aprilie într-o avansată stare de descompunere, parțial devorat de animale, este al micuțului Sebastian CORBEI. Ipoteza oficială a polițiștilor privind moartea copilului le jignește profesia și nouă inteligența…

  Expertiza INML a fost finalizată: cadavrul găsit în 3 aprilie într-o avansată stare de descompunere, parțial devorat de animale, este al micuțului Sebastian CORBEI, dat dispărut în seara de 9…