Ce mai face ISFAN? DĂ CLASĂ! La nici un an de când PROCURORII L-AU SCĂPAT DE PUȘCĂRIE pentru „fals de identitate” și „uzurpare de calități oficiale”, tânărului GURU care a uimit Aradul I-A RODIT SMOCHINUL și s-a mutat pe nișa „ajutat mame cu copii refugiate din Ucraina”

isfan
Distribuie:
„CE MAI FACE ISFAN” e o întrebare care pur și simplu își elimină semnul,

ne scoate orice temă de casă pe străzi și ne face să ne gândim la lucruri cu adevărat profunde, borgeziene, la o alternativă subiectivistă a lumii cum ar fi bă, dar dacă, de fapt, toți ăia care se învârt pe lângă Isfan – polițiști, jandarmi, judecători, oameni simpli, pocăiți sau blestemați cu acte oficiale – sunt FAKE, și singurul PE BUNE în tot circul ăsta e Isfan?! – de fapt, DRESORUL LOR.


Zi  tu – timp de gândire o secundă: cine-i șef în poza asta?
isfan manuel 2ISFAN e în centrul atenției chiar dacă se află la margine… nici lumina care cade pe altcineva nu-l influențează! „Ca la Soare se uită lumea la el!” – cum povesteau bunicile că se întâmpla când veneau la țară Regele, Mareșalul, Patriarhul… noi nici n-am prins această ardoare colectivă (la Ceaușescu se chiulea în draci), n-am văzut să se uite cineva la o apariție ca la acest guru: nici când intră Falcă la un chef al OF – PNL Bujac nu se uită alea așa la el.
Fac pariu că dacă stingi becul când apare Isfan îi vezi aura… n-are cum să fie construit din același material ca noi – are ceva în plus acest Bivolaru next level.

ACEST SUMAR AL ANULUI 2021 – ANUL I după întemeierea „Smochinului Roditor” E ABSOLUT FABULOS!

isfan dosare

Tânăr de 22 de ani, OFIȚER M.A.E. „FAKE” – ARESTAT!

De atunci a trecut mai puțin de un an, iar în dosarul ăla nu s-a mai umblat… părerea mea personală e că de frică.
Isfan și-a văzut liniștit de menirea lui. Și-a făcut un rebranding superb – de la Isfan Manuel-Teodor la Manuel Teodor simplu, dar eficient (și în curând doar Manuel, apoi Man: THE MAN. SUPERMAN!)

…ca să apară fix de Mărțișorul lui 2022, dând un interviu în Aradon în care, în subsidiar, se laudă cât de expert e în traficul de mame cu copii – acum, ucraineni:

isfan aradon li

(acoperirea fețelor copiilor ne aparține și nota bene: un deliciu asta cu „a spus Manuel Teodor, coordonatorul transportului”)

Aflăm din culise că „bă, frate, a venit parcă de nicăieri, cu doi polițiști de frontieră după el – Giani și Mihai (sau cel puțin așa se recomandă ei, „polițiști de frontieră”)-, foarte bine pregătit logistic… zici că era administratorul-șef al tuturor bunurilor. Noi, ăștia, care eram voluntari acolo și credeam că participăm la acțiune ne simțeam în plus”.

Deci lăsând la o parte că ce om cât-de-cât informat tre să fii să lași destinul unor copii pe mâna lui Isfan fie și pentru o zi de tranzit?, credem nu exagerăm cu nimic când îl comparăm cu Marii Inițiați, da?

Citește-i, aici, episoadele din epopeea documentată de noi până acum… și gândește-te că asta nu-i decât ce am documentat noi!

Fabulosul parcurs al genialului schizofren autodidact ISFAN Manuel Teodor: „consulul”, „polițistul”, „profetul”… CE VREA EL! Histrionul care i-a detronat pe Mișu Moacă și Aristotel la doar 22 de ani


[ACTUALIZARE] MARTORII LUI ISFAN SE DEZIC DE ISFAN! Ne-a sunat „Smochinul Roditor” să ne ceară „drept la replică” la un PAMFLET… făcându-ne viața și mai colorată!


 

Categorie: Pamflete
Etichete: Isfan Manuel Teodor, smochinul roditor
Distribuie:
Articolul anterior
ISJ Arad a primit deja 63 de cereri de înscriere în școli a unor copii de refugiați ucraineni
Articolul următor
Aradul în weekend… PATRU „bărbați” au Dosare penale și Ordine de protecție după ce și-au bătut, amenințat nevestele cu moartea, le-au dat foc la casă și alte „bărbății”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie