Cel mai harnic sclav al partidului, Florin Mariș, este gata să-și primească ministrul pentru a-i prezenta STRĂLUCITOAREA sa CARIERĂ, care are legătură cu A.N.I.F.-ul cam cât are un bordel ilegal al familiei Dincă cu agricultura

maris colaj
Distribuie:

 

Să începem această tristă înșiruire de evidențe prin a clasifica A.N.I.F. așa cum  fac toți cei care au bătut câmpii politicii cu fondul lui funciar cu tot: nicidecum așa cum se autoprezintă, ca o  Agenție Națională de Îmbunătățiri Funciare serioasă și responsabilă cu sănătatea pământului de sub noi – ci așa cum o vedem, bătând-o la pas, ca o imensă prostie legislativă comisă la nivel național pe fondul (sub presiunea sau sub acoperirea) crizei economice din 2011 printr-o Ordonanță de Urgență „marca Guvernul Boc”. VEZI AICI o scurtă prezentare a isteriei sindicale și la nivel național,  ca să înțelegi cum s-a ajuns la căderea în desuetudine și ridicol a ceea ce AR TREBUI să  fie un organism funcțional, cu un personal compus din PROFESIONIȘTI în științele agricole și managementul catastrofelor.
ANIF însăși e CATASTROFA ce i s-a întâmplat deja pământului de sub noi.

Nu știm altele cum stau (sperăm că mai bine), iar perioada de dinainte de 2011 e atât departe de prioritățile de astăzi (de TOATE PRIORITĂȚILE) încât nici de dragul pensionarilor care și-o mai amintesc nu merită un drum documentaristic până acolo, însă știm cum stă Filiala Arad a acestei rușini: stă ca o curvă de DN 7 a politicii locale.
Într-un sediu arătând ca un bordel sub acoperire al familiei Dincă, condus, prin rotație și jocuri de culise pe relația partid-guvern-prefectură, de „directori” care și-au dovedit calitățile de PEȘTI în primul rând la partid și apoi la locurile lor de muncă.
Abilitățile de a lăsa praful să rămână praf până devine propriul său ecosistem, rupt de lume, așa încât nimeni să nu fie nici măcar curios de ce se întâmplă dincolo de gardul reprezentând o insultă la adresa ospitalității și deschiderii unei instituții de stat!
Înțelegi, doar privind-o din mașină trei secunde, că aici nu s-a întâmplat nimic serios și responsabil în ultima jumătate de secol:

anif arad

 

NOUL PEȘTE al acestui bordel aparent sărac este Florin Mariș… aparent sărac!

…fie vorba-ntre noi, „nou” pe dracu`… că de anul trecut știa toată lumea asta… chiar de la fostul director, Mircea Purcaru, care… și el… se încadrează descrierii prototipului de mai sus (scuze… asta-i ca să nu fim susceptibili de „prosocialism” și „antiliberalism” … că de orice-i poți suspecta pe Pele, Purcariu sau Mariș, numai de „vrednici urmași ai lui Brătienilor” nu!)…
Zicem „aparent” sărac dacă ne limităm la declarația de avere (ultima actualizare: 2016!) în care numai că nu se laudă cât e de sărac… ce sărăcie, bă, secretare de partid care ești tu boem și-ți bei toți banii cu partidul… sărăcie-i asta, când stai pe tron în Zadar (Costa Dalmata-Croația) și te joci de-a „stăpânul ordinului cavalerilor galbeni din Micălaca”?!

 

https://www.facebook.com/fmaris2/posts/2589545147773874

(Chiar îți meriți cele 385 de like-uri… știu însă mult mai mulți care ți-ar da 385 de palme pentru aroganța asta… dacă-mi permiți o paranteză subiectivă!)

Probabil cel mai harnic dintrecomandanții de divizie ai postacilor-raportaci pe facebook” –

un adevărat ULTRAS al peneliștilor micălăceni (câți or fi ei… observați din poze – că am umplut GALERIA de FOTOGRAFII PRELUATE DE PE CONTUL DE FACEBOOK PUBLIC AL LUI FLORIN MARIȘ înțelegând că ISTORIA Aradului are nevoie de această colecție, fie și doar de dragul utilității coșului de gunoi).
Până acum 3 luni… cam (aproape fix) deodată cu declararea Stării de urgență cauzate (teoretic) de coronavirus, nu scăpai de comentariile și raportările lui Florin Mariș pe facebook indiferent ce „glumiță” politică sau apolitică prestai la adresa zdrențelor ăstora care conduc Aradul de 16 ani înspre un iminent dezastru. Cu de-alde Talpeș, Barbeș (care și el observăm că tace de ceva vreme – probabil tot în vederea așteptării unui ciolan promis) și-alte rime-mperecheate, Mariș a fost hărțuitorul nepereche al armatei de papițoi care știu să latre în limba română din jurul lui Falcă.
După declararea Stării de urgență, brusc, a tăcut (așa se face, conform „strategiilor impuse de soft”). Exact atunci a venit și informația pe surse că Florin Mariș va fi șef la ANIF. Am pufnit în râs când am auzit-o în premieră și am reacționat că și cum m-ar fi sunat cineva să-mi spună că se bagă „Prietenii mei elefanții” la Dacia: „ăsta-i film în reluare, frate, nu știre!”.
Nu-i nimic serios, în fond, în numirea pe criterii exclusiv politice (dați, vă rog, o verificare a „Facultății de management Brașov”… și ziceți-ne ce căcat de Fake University-i aia?!) a celui mai servil dintre politruci în fruntea unui cimitir de bani gata făcuți praf…
La semi-mișto-neutru  (cum au dat-o câțiva colegi) nu-i stilul nostru.

iunie 2020 1

Numit (cât cinism!) tocmai de „Ziua copilului” – Anul Covidului – ca peș… ăăă… director peste ANIF Arad, Florin Mariș are deja și numere de telefon fix și adresă de mail oficială

maris numire

așa că puteți să-l sunați când vă pute Aradul a politică proastă.

„După ce a fost pontat 4 ani la Gospodărirea Comunală Arad fără să fie prezent… a meritat din plin postul ăsta!” fac un mișto amar„colegii săi” de la G.C.A. (care nu l-au văzut la serviciu, propriu–zis, NICIODATĂ!)bâgându-ne-o pe aia cu „Dragnea face pușcărie pentru mai puțin!”

Bine-acuma… da… Dragnea-i Al Capone pe lângă păcăliciul ăsta… dar fii atent ce interesant s-a mișcat acest „Al Partidului” prin mica sa Micălacă:

Pornit „de jos” (de foarte jos)… în noiembrie, 2011 era aplaudacul cu cravată portocalie de care are nevoie masa ca să nu plângă… mâna moartă la „Popa Prostu` pe pedepse aplicate alegătorului”. Geanina Pistru era pe atunci doar „nevasta lui Eusebiu”, era grasă și nebăgată-n seamă, dar nimeni nu observa că ea-l duce pe Falcă-n spate… ca o Fefeleagă arăta acu-s nouă ani cea care acum concurează la titlul de „Cleopatra deceniului” cu Ela de la egal la egal (chiar așa – n-a făcut nici Ela Falcă pentru Gheorghe Falcă ce-a făcut Geanina Pistru pentru Ghiță!)
Bravo, Fefeleaga… ai făcut dintr-un rahat bici și din săracul Bator, ditamai armăsarul… de i-ai dat să pască toate pășunile și canalele din Arad.
Nu-i puțin și nu poate oricine!

noiembrie 2011

Ales în 2016 pe o listă lungă de slugi care seamănă-ntre ele, a părăsit CLM-ul pe ușa din dos care dă într-o trambulină… și spun prostii „foștii săi colegi” când afirmă că „Mariș n-a muncit nicio zi din cele în care a fost pontat, iar indemnizația de la CET e o insultă la adresa banilor publici, întrucât CET – Hidrocabruri este în faliment de ani buni… cum adică să își permită să mai și plătească, pentru nimic, oameni ai partidului?!”

BA DA, Mariș a muncit – și iată cum arată MUNCA SA DE PARTID și de STAT la poze, prezentată de propriile amintiri

Îi iunie, 2016, își făcea „poza de absolvire” a „cursului de spart ușa Primăriei” numai din limbi:

iunie 2016

În august, împreună cu Barbeș scăpau Aradul de țânțari (după cum toată lumea știe, de la acest episod încoace, nu mai avem țânțari!)

august 5 2016

 

În septembrie, 2015 era „lăncierul cu teneși asortați” la peisajul politic care trecea prin „moda lascivității”

septembrie 2015

 

 

În decembrie, 2016, îl vedem în postura de cel mai vajnic FLUTURAȘIER din gară?

decembrie 2016

Iată-l aici în postura de șef de piață și „cantor de părădăici” cu Falcă, la „Miorița”:

mai 2018

Pentru ca, în 2020, cu prilejul alegerii lui Sergiu Bîlcea „pe șestache” pentru candidatura de „primarul lui Geani de la Arad”, să aibă onoarea de a fi prins chiar de selfie-ul CELEBRULUI „BON”…care sperie copiii tuturor:

maris

 

A fost șeful incontestabil al dusului gunoiului la PSD:

octombrie 2016

 

Și ca să nu mai zică nimeni că Mariș n-a muncit la Gospodărirea Comunală (mai cunoscută ca TIBI CIUL S.R.L.)… cum adică?… Dar asta ce-i – nu-i muncă?!

august 2019

Și iată-l în postura care i se potrivește cel mai bine… de paharnicul `ulea, cu ceas: 

noiembrie 2019

 

Azi, vine măria-sa ministrul Oros cu peștele mare de la ANIF București… că cică să vadă Mureșelul!

și am zis că poate e o ocazie oportună de a dezvolta personajul în cadrul unui pamflet mai vast… că v-am zis că pentru noi faptul că Florin Mariș a ajuns șef la ANIF nu e o știre serioasă: e doar un film prost din același ciclu.

„Am stabilit, în urmă cu mai bine de o săptămână când ne-am prezentat proiectele la București,să avem o primă întâlnire cu ministrul agriculturii, Adrian Oros. Avem mai multe subiecte pe care dorim să le discutăm, să îi pregătim întâlniri cu primarii din județ, cu reprezentanții GAL-urilor, dar și cu cei din zona agricolă. Știm că fermierii s-au confruntat în acest an cu probleme mari în ceea ce privește seceta și domnul ministru ne-a asigurat încă de la întâlnirea avută la Guvern că pentru prima oară, după foarte mulți ani Ministerul Agriculturii va ajuta fermierii afectați de secetă.

Dar, principalul obiectiv pe care această întâlnire îl va avea este canalul Mureșel. După cum bine știți de mai bine de 10 ani noi ne luptăm ca să putem amenaja acel obiectiv de investiții. Este o zonă care în acest moment se află într-o situația jalnică, inundă gospodăriile oamenilor și este un loc neamenajat unde sunt deversate tot felul de deșeuri. Ca și partid politic care conduce administrația județeană avem un proiect destul de important de reamenajare și de regenerare a acelei zone, de aceea cred că este important ca alături de ministrul Oros să vină și directorul general ANIF. Canalul nu se află în proprietatea municipiului Arad, lungimea lui fiind mai mare decât cea a municipiului și tocmai de aceea adminsitrația municipiului nu a putut prelua acest Mureșelul. Sperăm ca în urma întâlnirii să putem atrage fondurile necesare amenajării zonei respective”,  îi ridică mingea la fileu deputatul Glad Varga pretorianului său într-un comunicat de presă.

Categorie: Pamflete
Etichete: ANIF, anif arad, director anif arad, Florin Maris, PNL Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Lia Teodora Ianto şi-a lansat cel de-al doilea volum de „dezvoltare personală”
Articolul următor
Tribunalul Arad a donat școlilor din județ câteva zeci de calculatoare recondiționate. Un prim lot de 25 de computere a ajuns deja la Colegiul „Mihai Viteazul” din Ineu

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…