Cine este Avram Iancu din Petroșani? Un volum CU și DESPRE el însuși se lansează joi, la Biblioteca Județeană Arad

avram iancu
Distribuie:

 

«„Organizăm o lansare de carte a sportivului de anduranta Avram Iancu din Petroșani „Schimbarea ești TU”» – este informarea-invițație, pe care Cristian Mladin, sportiv și scriitor, o adresează concitadinilor săi.

Joi, 19 septembrie 2019, ora 17.00, la Biblioteca Județeană ,,A.D. Xenopol” Arad (strada Gheorghe Popa de Teiuș nr. 2-4) va avea loc lansarea cărții de debut a sportivului de anduranță Avram Iancu. Cartea este intitulată ,,Schimbarea ești TU”. „Este o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece mulți o așteaptă. E cartea care descrie o călătorie fizică, extremă, de la un punct A la un punct B. Este vorba și de o călătorie spirituală, transformațională, dovedind că orice este posibil. Acest lucru transformă cartea într-un profund volum motivațional pe care orice român ar trebui să-l citească”, spune Avram Iancu însuși.

La acest eveniment, invitații sportivului și „vorbitori” vor fi : Lucia Bibarț – scriitor, Viorel Bitang- prof. univ. dr., Mladin Cristian – sportiv.

„Vă așteptăm cu drag să descoperim o carte extraordinară, o poveste de viață scrisă de un adevărat performer!” – își încheie invitația organizatorii.

avram iancu

Categorie: Știri
Etichete: Avram Iancu din Petroșani, lansare de carte, Lucia Bibarț - scriitor, Mladin Cristian - sportiv, Viorel Bitang- prof. univ. dr.
Distribuie:
Articolul anterior
UTA – neînvinsă la Cluj în confruntarea din Liga Elitelor
Articolul următor
Personalul SMURD Nădlac şi Vinga va fi preluat de ISU Arad. Iniţiativa lui Pistru a primit undă verde şi la Senat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie