Conflicte în spatele gratiilor: deținuții din Penitenciarul Arad s-au „răsculat” azi-noapte din cauza… televizorului. S-a intervenit cu forțe speciale!

penitenciar arad
Distribuie:

 

Seara de 11 iulie a fost una deosebită pentru cei care-i au în grijă pe deținuții încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad (PMSA), iar noaptea a fost lungă: ca urmare a unui protest spontan, izbucnit pe fondul nemulțumirii colective față de reducerea timpului alocat privitului la televizor luată de noua conducere a penitenciarului, ofițerii și subofițerii de serviciu au fost nevoiți să recurgă la mobilizarea întregului colectiv și a trupelor speciale de interventie SAS (Serviciul pentru Acțiuni Speciale) pentru a stinge conflictul.
Noul comandant al PMSA a decis să reducă cu o oră (doar până la ora 23.00, în loc de ora 00.00) programul de televizor al deținuților – iar deținuții s-au revoltat din această cauză.

Ofițerul de presă al Penitenciarului Arad, inspector principal Eduard Magold, a confirmat incidentul, dar a declarat că „la această oră, în Penitenciarul Arad este liniște și pace – s-a negociat, iar problema s-a rezolvat”.

Foto: anp.gov.ro

 

Categorie: Știri
Etichete: penitenciarul arad, rascoala, revolta, SAS, televizor
Distribuie:
Articolul anterior
Criza mijloacelor de exprimare
Articolul următor
UTA s-a exprimat oficial față de participarea sa în sezonul 2016-2017 al Ligii I

1 comentariu. Leave new

  • Asa spuneti voi ca sau linistit sa nu se mai alaemeze si alti le inchideti gura si bagati mascati peste ei

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

palfi

[ACTUALIZARE] Palfi Iosif este încă un caz în care diagnosticul pus de „specialiștii” din Arad a fost eronat! La Timișoara, pacientului i s-au efectuat analize profesioniste, corpul său a fost curățat de… efectele medicamentelor prescrise „din priviri”, iar acum este bine

Diagnosticul cu care medicii Spitalului Județean Arad „s-au scăpat” de pacientul Palfi Iosif din Șofronea a fost greșit – cel puțin așa se deduce din analizele care i s-au efectuat…