DENUNȚ înregistrat OFICIAL la DIICOT Arad împotriva FAMILIEI DINCĂ, sub acuzațiile de TRAFIC DE PERSOANE în scopul practicării PROSTITUȚIEI – „Baza MAFIEI caracalenilor” fiind la LEUL din Ineu, iar „ferma-pușcărie” la Șilindia

reteaua caracal
Distribuie:

 

La Șilindia și în satele aparținătoare CamnaIercoșeniLuguzăuSatu Mic, pe fondul unei depopulări masive și a unei sărăcii-lucii, s-a întemeiat o colonie de caracaleni condusă de familia Dincă – respectiv de Daniela și Dan Dincă -, formată din zeci de ajutoare/angajați care practică activități din registrul mafiei, cea mai gravă în plan social dintre acestea fiind traficul internațional de persoane în vederea practicării prostituției. Asta anchetează, de alaltăieri sesizați oficial, ca urmare a unor mărturii de la persoane în directă legătură cu cauza, inclusiv DIICOT Arad.
„Autobaza” acestei grupări a fost  de la bun început „LEUL” – misterioasa (pentru localnici cel puțin) clădire cu poartă de fier (vezi primul articol asociat), iar la Camna pare a fi „ferma-pușcărie” a acestei mafii (vezi al doilea articol asociat) – în care, conform martorilor care au acceptat să discute și cu noi, „nimeni, în afară de oamenii lui Dan Dincă, neștiind ce se petrece cu adevărat acolo”.

O fată care a trecut prin „filieră” a fost de acord ca discuția noastră să se înregistreze audio, cu martori de față, cu condiția ca, în cazul în care va fi făcută publică, să i se distorsioneze vocea.

Deocamdată preferăm să povestim „cu cuvintele noastre” ce am înțeles din mărturia fetei care, amănunt demn de remarcat, are exact același „prototip fizic” cu al Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu și care a fost pe marginea prăpastiei dintre libertate și sechestrare, scăpând, după ce a fost sedusă de un un loverboy – nimeni altul decât „mâna dreaptă a lui Daniel Dincă” -, „la o lamă de cuțit” de prăbușirea în oribila lume a traficanților de carne vie.

Comuna Șilindia are populație de vreo 700 de locuitori, în scădere continuă după 1990, iar în Camna au rămas „maxim șase case locuite”. Cu un buget vai de capul lui, suficient pentru… lemne de foc (cum putem „selecta din arhivă”) condusă din 2008 de un primar cu o gândire primitiv-sălbatic-subiectivă, comunitatea, câtă a mai rămas, se zbate într-o mizerie promiscuă aproape fără scăpare. Încremenit în funcție, îmbătrânit în incompetență, corupție și delăsare, vedetă a prostiei edilitare” la nivel național, primarul Mariș Rovin (în plan personal, un om „căpătuit”) n-are nicio problemă cu faptul că mafia caracaleană de trafic de persoane s-a cuibărit în comuna sa – ba dimpotrivă! „Primarul e prieten cu ei… ia masa împreună cu Daniela Dincă, se afișează cu ei” – știe orice localnic și, mai mult, „au afaceri împreună – ultilajele primarului lucrând pentru Albiero și invers”. 

SC ALBIERO GROUP (dați click să vedeți ce sume rulează – numai la „Active imobilizate” ne „lovește” suma de 28.465.516 lei; bine… și la „Datorii” cea de 35. 765. 816 – dar asta e o investigație „pe partea economică” la care, încă, nu ne băgăm)prin cea care controlează societatea „din umbră” de circa doi ani, iar de la… chiar dispariția Alexandrei Măceșanu, TOTAL, respectiv Daniela Dincă, a investit mult în zonă și pare a intenționa să-și facă la Șilindia „cartierul general”. Vorbim de mii de hectare de teren achiziționate, utilaje și imobile, dar ca angajați, „la ei, oficial, lucrează numai ciobanii care au fost pe acolo și înainte, în rest, toți vin din Caracal și sunt prieteni între ei.”

În ferma pe care o au la Camna, nu a intrat nimeni „din afară”, cum ziceam, însă martorul nostru a fost până la gardul ei și a văzut că e locuită… „am văzut fete acolo pe care nu le-am mai văzut niciodată, nici înainte, nici după. Acolo intră numai Dani cu Gabi și maxim ciobanii, când îi cheamă ei”.

„Baza” acestei mafii caracaleano-siciliană pare a fi chiar locul de domiciliu al lui Daniel Dincă – „el acolo locuiește… Acolo au și baza de mașini și utilaje… dar de fapt nimeni nu știe, sau nu vrea să știe ce se întâmplă acolo. Mai locuiesc acolo fete… tot vin, se schimbă…” – conform martorului, care a indicat procurorilor DIICOT și numele câtorva fete, mai mult sau mai puțin din voia lor, traficate în occident.

***

Articole asociate: 

„LEUL” din Ineu – BORDELUL sub acoperire al CLANULUI DINCĂ, via Deveselu?!… Documentările noastre răspund cu DA la această întrebare… și credem că FATA DIN FEREASTRĂ ar putea povesti TOT despre PEȘTELE ALFA! [FOTO]

CAZUL CARACAL – încă o legătură cu TRAFICUL DE PERSOANE de care este acuzat „monstrul-recrutor” al acestei MAFII: „Ferma sub acoperire” a familiei Dincă din satul CAMNA (Șilindia) – vizitată… discret de anchetatori

„Șeful de stat major” al clanului DINCĂ face încă legea la Arad! Am primit câteva CAPTURI ale unor CONVERSAȚII care probează ce BOMBĂ SOCIALĂ este DANIEL DINCĂ și pe care, dacă nu le are DIICOT-ul… e grav!

Categorie: Investigații
Etichete: Camna, dan dinca, Daniela Dincă, DIICOT Arad, familia dinca, Ineu, Şilindia, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
La o zi după un accident stupid, profesoara Adriana INOAN a strălucit în primul meci oficial ca antrenor al echipei pe care o conduce din teren!
Articolul următor
UTA vrea să refacă seria victoriilor în deplasare în ultima etapă a turului
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

corbei sebastian ionel

[ACTUALIZARE 8] Expertiza INML confirmă: cadavrul găsit în 3 aprilie într-o avansată stare de descompunere, parțial devorat de animale, este al micuțului Sebastian CORBEI. Ipoteza oficială a polițiștilor privind moartea copilului le jignește profesia și nouă inteligența…

  Expertiza INML a fost finalizată: cadavrul găsit în 3 aprilie într-o avansată stare de descompunere, parțial devorat de animale, este al micuțului Sebastian CORBEI, dat dispărut în seara de 9…