Economista Ioana Belejan face pictură din plăcerea de a reinvesti în frumusețea artei care ajută, iar sâmbătă are primul vernisaj în spațiu deschis

ioana belejan
Distribuie:

Ioana Belejan, născută în municipiul Arad, în anul 1979 este soție și mamă, economist de profesie, venită în lumea – tot mai restrânsă, devenită, mai ales odată cu intrarea deja aproape deplină în era digitală una de nișă – a picturii pe filiera… dragostei.
Un rebrand (cel puțin aparent opozabil) de care am avea nevoie mulți – chiar dacă nu conștientizăm asta.

Comunicarea prin artă ca stil de viață

„Sunt o fire comunicativă, deschisă spre noi provocări. Hobby-ul meu preferat este pictura, hobby care a devenit, de un an de zile, un mod de viață pentru mine – aproape că nu există zi în care să nu pictez o floare, un moment sau un peisaj” – după cum declară economista pictorița într-un interviu apărut în revista online Pallas Athena anul trecut, în noiembrie.

ioana belejan4

Ioana Belejan și-a mai expus lucrări în cadrul unor expoziții colective, una la sala Clio, iar portretul pe care i l-a făcut actorului Zoltan Lovas a fost expus la expoziția de artă plastică „COREGRAFIA ARTISTILOR”, organizată de d-na Ingrid Lalique si Arhiva De Arta, lunii ianuarie, în incinta Teatrului National Bucuresti.

zoltan lovas

De asemenea, a mai organizat vânzări în scopuri caritabile… tot ceea ce vinde reinvestește în ajutor oferit unor familii mai puțin norocoase din punct de vedere economic.

Sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 15.00, în arealul AOA GARDEN din parcul Eminescu, Ioana Belejan își va vernisa expoziția de lucrări într-un spațiu (tot doar aparent) neconvențional, deschis și menținut vreme de două zile.

 

ioana belejan

Trei dintre lucrările Ioanei Belejan, care, de doi ani, s-a apucat de studiat oficial pictura, în cardul Școlii de Arte

…și cel mai recent interviu acordat postului de televiziune TV Arad:

Categorie: Cultură
Etichete: Ioana Belejan, pictură, vernisaj în spațiu deschis, zoltan lovas
Distribuie:
Articolul anterior
A fost renovată, în sfârșit, clădirea de coșmar în care funcționează Neurologia și Psihiatria Infantilă
Articolul următor
Mihai Fifor: PSD îi va proteja atât pe români, cât și companiile care produc în România pentru a rezista șocurilor produse de criza energetică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…
cod portocaliu bilcea

ATENȚIE: Cod portocaliu de proști!

E greu să-mi respect regula „nu băga în seamă un prost dacă nu vrei să-i ridici cota”… dar ți-e de-a dreptul imposibil, mai ales când prostul însuși se postează în…