EXCLUSIV ABSOLUT: Noi știm cine a dat foc la Bamboo

bamboo
Distribuie:

 

Ați (re)marcat informația conform căreia Cătălin Botezatu (însuși!) a afirmat că „nu exclude posibilitatea ca incendiul din Club Bamboo să fi fost pus de o mână criminală”? Ați (re)marcat, sunt aproape convins.

Ați (re)marcat faptul că numai despre incendiul din Bamboo se vorbește încă de la prima flamă – s-a dat și live! – pe toate posturile și din toate perspectivele? Ați (re)marcat, sunt foarte convins.

Ei bine, (re)cunoașteți teorema cinică, dar ultraverificată, conform căreia „un scandal mare se acoperă cu un scandal și mai mare”? O (re)cunoașteți – cu siguranță!

Pornind de la acest demers silogistic, să calculăm împreună:cine a profitat de incendiul de la Bamboo – atât mediatic cât și personal-pragmatic?!

Păi… noi, dincolo de faptul că suntem specialiști în teorii conspiraționiste la mișto, deținem un soft profesional (pe care l-am împrumutat de la un prieten care se laudă că e prieten cu Sebastian Ghiță și că acesta își transmite serialul de la el, dintr-o garsonieră din Vlaicu), iar softul respectiv ne-a calculat că doi oameni de pe planeta asta sunt mega-câștigați că a luat foc Bamboo: generalul (recent în rezervă) Florian Coldea și președintele (recent în exercițiu) Donald Trump.
Puteam să calculăm asta și fără soft… desigur… dar e ca și cum ai zice tu, de capul tău, că blondele sunt proaste, în loc să citezi din „un grup de cercetători de la Universitatea din Cambridge” care a declarat, în grup, că blondele sunt proaste! Nu-i totuna, nu?…

Să n-o mai lălăim: Florian Coldea, deci – maestru, nu-i așa, în operațiuni de genul – a fost cel mai câștigat, pe plan național, că a luat foc Bamboo, pentru că acuma lumea nu mai vorbește despre el! Toate emisiunile avându-l ca subiect de dezbatere s-au anulat… Monica Tatoiu, Bogdan Chiriac… dacă nu chiar și horoscopistele și-au schimbat tema de casă… iar dacă România TV și Antena 3 tac două zile consecutiv despre tine, înseamnă că ai murit ca subiect, clar!

Pe plan internațional, cel mai mult a avut de câștigat Donald Trump – pentru că despre înscăunarea sa la Casa Albă se vorbește la fel de excesiv ca despre incendiul din Bamboo… în cadrul „celălalt subiect al zilei”.

Așadar, e simplu: Coldea și cu Trump au plătit niște boschetari să dea foc clubului de fițe din București: primul, ca să se tacă despre el – al doilea, ca să se vorbescă despre el!
Greu de contrazis – nu-i așa? – mai ales sâmbăta!

 

P.S. Din punct de vedere… ăăă… din toate punctele de vedere, incendiul de azi-noapte din Bamboo a fost o glumă de catastrofă, raportat la… care caz vreți dumneavoastră – așa încât nu-i vreo blasfemie să faci mișto de el.

Categorie: Pamflete
Etichete: club bamboo, donald trump, Florian Coldea, incendiu, pamflet
Distribuie:
Articolul anterior
Parlamentarii PNL de Arad: „Săptămâna viitoare depunem amendamente pe buget pentru proiectele Aradului!”
Articolul următor
Naţionalismul economic – un nou concept de societate

1 comentariu. Leave new

  • avatar of emanuel szabo
    Emanuel szabo
    21 ianuarie 2017 18:02

    Foarte bine scris articolul acesta…Și un interesant punct de vedere….ar trebui totuși ccineva să se intereseze cum stă clubul la capitolul asigurare poate se va descoperi oarecare rentabilitate….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…