O expoziție șocantă dintr-o biserică din Nürnberg, cu DRAG QUEENS care le citesc povești copiilor și alte absurdități dintr-o zonă care, până de curând, aparținea psihiatriei clinice

0539f874 3944 4dff 946f 3bcae327d82b scaled
Distribuie:

„Jesus liebt” este expoziția cu picturi create de Rosa von Praunheim, pe care artistul în vârstă de 80 de ani le-a creat special pentru expoziția din biserica Egidienkirche din Nürnberg. Acestea sunt imagini provocatoare în culori stridente. Expoziția a fost deschisă joi (20.07.2023) ca parte a Săptămânii Prideweeks. Pe de o parte, ea prezintă imagini critice față de creștinism și biserică. Pe de altă parte, conține imagini dezinvolte ale persoanelor homosexuale și queer. Preotul Thomas Zeitler este conștient că acestea pot provoca indignare în rândul unor vizitatori ai bisericii. Cu toate acestea, Egidienkirche intenționează să stimuleze deliberat dezbateri cu această expoziție.

Link articol original

Iată mai jos și cateva imagini din cadrul acestei expoziții:

V-a plăcut? da? s-a activat entuziasmul? ….ușor pentru că acesta este doar începutul și nu vrem să vă pierdeți din el până la finalul articolului.

În primul rând, se pare ca nimic nu mai este sfânt, și până chiar și instituțiile bisericești au început să o ia pe ulei și aici putem spune că au pornit în așa forță încât le dau cu rușine și celor de la Brazzers.

Dar dacă aceste instituții nu mai au pardon, de ce să ne oprim aici? Un alt articol postat chiar în vestitul outlet de știri, Bild.de,  are următorul titlu:

„Eric Clitoris Mare” le va citi copiilor!

Faceți cunoștință cu „Eric Clitoris Mare”:

eee283f825d2c16d3f9e183db3f5c895358adff1

Foto: instagram.com/alicemoe_ericbigclitdrag/

Simpatic (sau simpatică) de numa’ …. nu pot să nu îmi pun întrebarea, ce părinte dereglat trebuie să fii să permiți așa ceva, dacă se încerca așa ceva acum cel puțin 15 ani, acesta era probabil, cel puțin caz de instanță, dacă nu cumva se lăsa și cu niște arestări.

Acum probabil că urmează să vă întrebați ce anume ar putea această ființă din care radiază „decența”, să le citească copiilor? Probabil că orice părinte cunoaște abecedarul, dar oare ați auzit de „The Gaybcs” ?

Nu? Nu vă întristați dragi părinți, pentru că acum, aceasta minunată carte, se găsește și la noi, la prețul de doar 55,74 Lei (transport gratuit), nicăieri altundeva decât pe Libris.ro – Link produs

Așa-i că vi s-a înseninat ziua? …. știm, a apărut pe undeva în mintea dvs. chiar și un curcubeu 😉

Dar lăsând glumele deoparte, haideți să înțelegem puțin de unde a apărut acest val de nebunie, pentru că sincer, oricât am căuta în cele mai întunecate cotloane al minții, nu îi putem spune altfel.

Faceți cunoștință cu fundația Rutgers. Această fundație operează momentan în 27 de țări, și este un partener apropiat al OMS și al ONU și este finanțat de Bill Gates și Planned Parenthood.

Unul dintre scopurile principale ale acestei fundații este sexualizarea copiilor, și face parte din agenda ONU pentru anul 2030. Această agendă INTERNAȚIONALĂ a Organizației Mondiale a Sănătății și a Națiunilor Unite, va veni în școlile publice din fiecare țară din lume, deoarece fundația Rutgers, a fost desemnată ca și autoritate mondială pentru educație sexuală.

Dar totuși, care este motivația reală din spatele operațiunii strategice la nivel mondial de sexualizare a copiilor mici? În următoarea parte, vom dezvălui dovezi incontestabile ale modului în care aceasta face parte din agenda de normalizare a pedofiliei în fiecare națiune a lumii. Acest lucru este evident mai ales când luăm în considerare editorul care a fost ales de OMS și ONU pentru a executa această agendă în 27 de națiuni: Fundația Rutgers. Inspirația pentru fundația Rutgers a fost Jan Rutgers (1850-1924), un adversar înverșunat al căsătoriei, pe care o considera nefirească. El a promovat cu pasiune reducerea populației umane prin împingerea unei culturi a sexului liber în societate.

Pare ireal? din păcate este cât se poate de real. Dar să continuăm puțin pe fir și să înțelegem puțin despre implicarea OMS și ONU în această afacere.

Practicile pedofile ale oficialilor de rang înalt de la Organizația Mondială a Sănătății și ale Națiunilor Unite sunt de obicei acoperite cu grijă, dar din când în când unul dintre ei este prins. Acest lucru i s-a întâmplat lui Peter Dalglish, un înalt oficial care a deținut funcții înalte în cadrul Națiunilor Unite, UNICEF și Organizația Mondială a Sănătății timp de peste 30 de ani și a fost fondatorul Street Kids International. A primit Ordinul Canadei pentru munca sa umanitară remarcabilă. În 2015, a fost „reprezentantul țării” al ONU la Kabul.

În 2018, Dalglish a fost prins în flagrant în timp ce abuza doi băieți minori în Nepal și a fost condamnat la nouă ani de închisoare.

Dalglish a ademenit copiii departe de părinți cu oferte de a-i educa, de a-i duce în străinătate și de a le oferi locuri de muncă. Detectivii spun că a abuzat copii pe o perioadă de 15 ani în timp ce era un înalt oficial la ONU și la OMS.

unicef jpg

Aceste fapte mărețe ale acestui oficial, se regăsesc și pe o pagină wikipedia dedicată special acestui prădător: Link wikipedia , dar o simplă căutare pe google a numelui Peter Dalglish, va enumera o puzderie de articole printre care și un articol marca New York Times .

Mai jos, avem chiar și o poză unde se vede o prietenie la cataramă între mizeria enumerată mai sus, împreună cu o altă jigodie contemporană cu noi, adică nimeni altul decât modernul dictator Justin Trudeau:

screen shot 2018 05 14 at 6.50.36 am p3310442

Am exemplificat mai sus, printr-un individ care a deținut o funcție oficială la ONU, cât de comună este această practică de abuz al copiilor, la nivel înalt.

Dar haideți trecem mai departe, și să vedem puțin, de ce este desemnată ca și autoritate în educația sexuală, o fundație finanțată de acest „novel” expert în vaccinuri, simpaticul Bill Gates.

gates epstein jpg

Am început direct cu aseastă poză, pentru că dacă ați trait până acum sub o piatră, nu cunoașteți personajul Jeffrey Epstein, care până acum câțiva ani, toată lumea își punea întrebarea, de unde are acest om atâția bani, și este prieten la cataramă cu multe personaje elitiste, fie ca sunt din zona Hollywood sau guvern.

Răspunsul la această întrebare, ne-a fost dat de Donald Trump, care a fost cel care l-a expus ca fiind un pedofil cu acte în regulă, ba mai mult ne-a arătat că Epstein a deținut o „Insulă a iubirii” personală, unde se delectau cam toate personajele în compania cărora era văzută această scursură umană. Prieten apropiat al familiilor Bush, Clinton, Obama și nu în ultimul rând, Biden, acesta, din păcate nu a mai apucat să ajungă la proces, fiind sinucis în propria celulă, și pentru a adăuga un aer de dramatism în moartea lui, probabil că acesta a decis să își și rupă și maxilarul înainte să se spânzure, lucru care i-a frapat și pe cei mai renumiți medici legiști.

Dar, printre toate personalitățile care s-au perindat pe „insulița iubirii” numită Epstein Island, Bill Gates, care întrebat într-un interviu ce a căutat pe acolo, a răspuns că i-a plăcut mâncarea …. atât de mult i-a plăcut încât a vizitat insulița de aprox. 37 de ori. Se pare că acest infect este un gurmand desăvârșit.

epstein flight logs bill gates jpg

Vă lăsăm pe dumneavoastră dragi cititori, să speculați ce meniu s-a servit din moment ce domnul Gates a vizitat acea insulă cu atâta pasiune.

Iar ca să sumarizăm, cu alte cuvinte, Bill Gates și alte entități bogate folosesc Organizația Mondială a Sănătății pentru a sexualiza copiii mici din întreaga lume. Gates oferă fonduri organizației de pedofilie Rutgers pentru crearea de materiale școlare pentru zeci de națiuni.

De ce insistă elitele financiare să sexualizeze copiii mici în fiecare națiune a lumii? Răspunsul este dat în acest de dovezi, care detaliază modul în care majoritatea elitelor au un lucru în comun: sunt puternic implicate în abuzul organizat asupra copiilor.

Acest lucru este confirmat de fostul director FBI Ted Gunderson, precum și de foști membri ai armatei, marechaussee, jandarmerie, poliție și detectivi.  Călin Georgescu, fost director executiv al Națiunilor Unite, a mărturisit în fața Comitetului de Investigare a Crimelor Internaționale că ONU este o platformă pentru oligarhii criminali pentru a executa o agendă nefastă.

Documentarul „Secretele Națiunilor Unite” (vezi mai jos) dezvăluie toate acestea în detaliu. Acest film este obligatoriu pentru oricine vrea să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră. Georgescu a mai afirmat că oligarhii din spatele ONU sunt pedofili. Asigurați-vă că vizionați acest film…

Deși la noi acest fenomen încă nu a luat așa amploare, ținem neapărat să aducem la lumină gravitatea acestor agende, în spatele cărora stau niște persoane nealese în cadrul unui guvern anume, iar scopul lor principal este inducerea tiraniei pentru motivul de a-și acoperi curul, pentru că, după cum se zice, a căzut cortina și am început să le vedem adevărata față.

… to be continued


Categorie: Conspiraționisme, Rubrici
Etichete: bill gates, drag queens, LGTBQ, pedofilie, sexualizarea copiilor
Distribuie:
Articolul anterior
Concert GOSPEL „LA BĂNCUȚE”
Articolul următor
Cătălin Crișan va cânta la Parada Clătitelor din Moneasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie