Legătura între familia Dincă și CLANURILE MAFIOTE de trafic de persoane cu afaceri în Arad este o teză susținută și de presa centrală. Daniela DINCĂ: „FAMILIA va avea multe lucruri de spus. Momentan nu, dar în curând va fi… În curând vor fi toate. Reveniţi peste două zile”

daniela dinca
Distribuie:

 

Noi nu am fost curioși – oricum, aflându-se sub anchetă, nici nu are voie să vorbească -, dar ziariștii de la „Adevărul” au reuşit să o contacteze pe Daniela Dincă, fiica bărbatului din Caracal acuzat de cele mai abominabile fapte din Codul penal, pornind de la dispariția adolescentelor Alexandra Meceşanu şi Luiza Melencu.
De ieri începând, pista deschisă de presă și pusă la îndemâna anchetatorilor a explodat în spațiul public… și bine a făcut! 

«Daniela Dincă a refuzat să comenteze cazul, dar a spus că, în cel mult două zile, familia Dincă va exprima un punct de vedere. Membrii familiei lui Gheorghe Dincă spun că aşteaptă permisiunea casei de avocatură care-i reprezintă pentru a exprima un punct de vedere referitor la cazul fetelor răpite la Caracal.  Afirmaţia îi aparţine fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela. Contactată de „Adevărul” pentru un punct de vedere, femeia a refuzat să facă orice comentariu, spunând că în cel mult două zile familia va ieşi cu explicaţii publice. „Momentan nu, dar în curând va fi (n.r. – un punct de vedere). Avocatul nostru a prezentat din partea noastră. În curând va fi. În curând vor fi toate”» a declarat Daniela Dincă pentru Adevărul.

Mai multe publicații și posturi centrale de televiziune au preluat informațiile dezvăluite de site-ul nostru în legătură cu o posibilă (și foarte probabilă) legătură între familia Dincă și clanurile mafiote de trafic de persoane cu afaceri în Arad.

„Daniela Dincă, fiica bărbatului arestat în cazul răpirilor de la Caracal, a avut legături foarte strânse cu un om de afaceri italian acuzat că a făcut trafic de muniţie. Italianul, care a cumpărat în judeţul Arad un domeniu de vânătoare şi 2.500 de hectare de teren agricol, a murit în februarie 2019. În ziua în care Poliţia descindea la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, Daniela prelua administrarea afacerilor italianului din România.” – ne-a sintetizat Adevărul o parte din documentare și ne-a oferit o informație nouă – noi neștiind până acum… luna exactă în care a murit în care Giorgio Albiero, lăsându-i, practic, moștenire „putredul imperiu” ALBIERO GROUP  femeii cu care a conviețuit ultmii ani.

 

albiero dinca

(fotografiile fiind preluate de pe contul de facebook al Danielei Dincă… de când nu ne blocase).

În aceeași ordine de idei – dar din PERSPECTIVĂ INVERSĂ, Nicolae Cilan, administratorul afacerii cu cafea Mokador, între altele, și fostă „mână dreaptă” a lui Giorgio Albiero, înainte de a pune mâna caracaleanca pe  afacerea italianului, face dezvăluiri incredibile:  

„Eu i-am zis lui Albiero să aibă grijă cu Daniela pentru că eu am auzit nişte chestii de tatăl ei şi de fraţii ei, că se zvonea că fac trafic de persoane că umblă cu lucruri mai puţin corecte. Albiero i-a spus ei şi ea de atunci nu m-a mai suportat. La un moment dat, Albiero a spus că nu mai vrea să ţină birourile pe care le avea în chirie de la mine. Eu nu am avut treabă cu ea, dar tot timpul avea o stare din asta perversă în a rezolva lucrurile. Nu am avut dispute directe, doar indirecte. Era destul de şmecheră ca să îşi vadă interesul, să facă rost de bani de la Albiero şi să mă pună pe mine într-o lumină proastă. Are proprietăţi cumpărate de Albiero pe numele ei. Ar trebui să verifice autorităţile de unde a avut Daniela bani să cumpere terenuri, ea fiind îngrijitoare de bătrâni în Italia. Eu sunt anchetat de Fisc pentru fiecare leu. Pe mine Albiero mai mult m-a tras înapoi decât m-a ajutat, dar pe Daniela şi pe cei cu care a colaborat ea, i-a ajutat. Toţi au prosperat”, a declarat astăzi Nicolae Cilan pentru „Adevărul”.

***

Așteptăm… cu deosebită emoție ce va avea de declarat (pentru noi sau pentru oricine) Daniela Dincă „peste două zile”… când îi vine „liberul de la familie”… când se întorc fratelli în țară sau ceva… Obsedantă amânare, care merită citită în mai multe „chei”: «Întrebată dacă crede că cele două fete despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis sunt în viaţă, Daniela Dincă a spus: „Eu vă înţeleg… În curând va fi”. Întrebată dacă familia va avea multe lucruri de spus, Daniela Dincă a răspuns afirmativ. „Da. Reveniţi peste două zile”, a spus femeia înainte de a închide telefonul.»

Later edit: Singurele silabe pe care jurnaliștii TV au reușit să le smulgă astăzi (până la ora 18.00 cel puțin) de la Daniela Dincă au fost „MÂI-NE!” „MÂI-NE!”… mulți de „MÂI-NE!
MÂINE, deci, n-are cum să nu se întâmple ceva interesant…

***

Articole asociate: 

Fiica lui Gheorghe Dincă promite dezvăluiri despre cazul de la Caracal: „În curând vor fi toate. Reveniţi în două zile”

Fiica lui Gheorghe Dincă, legături cu un italian bogat acuzat că făcea trafic cu muniţie. Cum i-ar fi preluat femeia afacerea

FOTO. Ginerele italian al lui Gheorghe Dincă, membru al unei rețele de traficanți de arme și persoane. Suspectul din Caracal și-ar fi ținut soția legată în lanțuri

EXCLUSIV. Un afacerist arădean rupe tăcerea: Doi italieni, dispuşi să declare că fiica criminalului din Caracal le-a propus să le facă rost de fete

Dezvăluiri șocante despre fiica lui Gheorghe Dincă: Ce ar fi adus, ilegal, în România

Un om de afaceri arădean, dezvăluiri incendiare despre fiica presupusului criminal din Caracal

EXPLODEAZĂ rahatul? Un afacerist arădean rupe tăcerea: Doi italieni, dispuşi să declare că fiica criminalului din Caracal le-a propus să le facă rost de fete!

[EXCLUSIV] Dincă Gheorghe, CRIMINALUL DIN CARACAL, era parte a unei rețele de TRAFIC DE PERSOANE cu ramificații și în ARAD. Fiica sa, Dincă Daniela, arădeancă prin adopție, conduce o „societate de ucis animale” din postura de concubină a unui italian cu multe probleme penale

 

 

Categorie: Investigații
Etichete: Alexandra Meceşanu, Daniela Dincă, fiica bărbatului din Caracal, giorgio albiero, Luiza Melencu, trafic de minori
Distribuie:
Articolul anterior
Festivalul de la BULCI – în siajul jubileului WOODSTOCK. Hai că două zile de FLOWER-POWER meriți și tu…
Articolul următor
Jefimija Karakasevic revine la Arad!
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie