Lista cu cele 17 țări ai căror cetățeni / rezidenți nu riscă intrarea în carantină sau izolare dacă vin în România începând de luni, 15 iunie

vela
Distribuie:

 

„Persoanele care vin din ţări cu un număr mic de cazuri noi de COVID-19 raportat la milionul de locuitori vor putea fi exceptate, din 15 iunie, de la obligativitatea carantinei sau izolării la domiciliu”, a anunţat vineri Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului. Este o decizie care face parte din al treilea pachet de măsuri de relaxare  aprobat de Guvern și anunțat joi seara de premierul Ludovic Orban.

Lista cuprinde un număr de 17 țări, ai căror cetățeni / rezidenți pot să intre  în România fără a fi izolați / carantinați. Este vorba de: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Ungaria.

Mai multe detalii a dat ministrul Marcel Vela, pe Facebook:

https://www.facebook.com/vela.marcel/videos/2597804347201634/

Categorie: Știri
Etichete: austria, Bulgaria, Cehia, cipru, Confederația Elvețiană, Croatia, Germania, grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, lista tari fara izolare, Lituania, Malta, MARCEL VELA, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Ungaria
Distribuie:
Articolul anterior
Fiecare poate să aducă mai aproape cărţile de copiii care citesc foarte mult şi care au mai puţine posibilităţi materiale. Votați Raluca Selejan și libraria independentă „La Două Bufnițe”
Articolul următor
Lia Teodora Ianto şi-a lansat cel de-al doilea volum de „dezvoltare personală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie