Mai mulți români au rupt în băiaie musulmanii dintr-o frizerie din Luton (UK), pe motiv că nu i-au lăsat să bea pe stradă

batausi uk
Distribuie:

 

Mai mulți romani au atacat cu bâte de baseball o frizerie unde se aduna un grup de musulmani din Luton. În urma atacului, unul dintre angajați ar fi fost dus la spital cu răni grave, relatează britishasiansuk.com, citat de Ziarul romanesc al românilor din UK.

Patronul Barber Shop-ului, Mohammad Abbas Khan, a declarat că scandalul s-a declanșat după ce le-a spus romanilor să nu mai bea în fața frizeriei, că îi sperie clientii.

El a spus că a cerut grupului sa plece de lângă clădire, ceea ce a dus la un schimb dur de replici și îmbrânceli între el și unul dintre români. „Românii s-au facut nevăzuți, dar au revenit câteva minute mai târziu înarmați cu bâte de baseball” – spune acesta.

Mohammad Abbas Khan a declarat presei că toti cei prezenți în frizerie au fost luați la bătaie, iar unul dintre vecinii săi nu iși mai poate mișca brațul.
Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că „a fost vorba despre o luptă între mai multi bărbați, în apropierea frizeriei „5 Star Barbers”. Scandalul a făcut „ocolul” posturilor de știri din Marea Britanie și a fost preluat și de presa națională din România, iar clipul video atașat este viral pe youtube.

Disputa, se pare, datează de circa un an de zile, timp în care au existat nenumărate certuri privin consumul de alcool pe străzi… englezii, după cum se știe, fiind cât se poate de toleranți în această privință.

Foto: ziarulromanesc.net.

 

 

 

Categorie: Știri
Etichete: bataie, frizerie, luton, romani, UK
Distribuie:
Articolul anterior
Rupe-te 92 de minute din ce faci și uită-te la „Asta e”!… O capodoperă a fimului documentar despre poezia extremă a sărăciei
Articolul următor
Războiul Stelelor, văzut prin ochelarii de cal ai unui ziarist local, e un alt film despre Falcă, Fifor și de ăștia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe