Panică la „5 Colțuri”, după ce un Mercedes dubios parcat în pasajul de pe „Școalei” a fost controlat de droguri de către polițiștii de la SCCO, ca urmare a unui apel telefonic… și a ședinței C.S.A.T.

masina lebada
Distribuie:
A fost panică aseară, în jurul orei 18, când mai multe mașini de poliție au descins în zona „5 Colțuri” din Cartierul „Aurel Vlaicu”. 

Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Arad au dat curs unui apel telefonic primit de la un locatar de pe strada Școalei care reclama că pe bancheta din spate  într-un autoturism cu număr de Iași, parcat de o zi în pasajul care face legătura dintre zona de blocuri și cea de case, „se află un pachet care pare să conțină droguri”.

Despre acest Mercedes este vorba:

masina drg


Mașina a fost percheziționată amănunțit la fața locului, dar – cel puțin conform informațiilor pe care le avem până la această oră – nu s-a găsit nimic interesant de mediatizat („gura lumii” discută despre „o pungă cu praf alb” – dar sursele sunt nesigure… „câteva doamne în vârstă”). Mercedesul a fost ridicat și dus… undeva de unde-l va putea recupera eventualul „proprietar de bună credință”.


La rigoare și conform „vocii străzii” (s-au adunat la fața locului cam câți suporteri vin la meci la UTA în cele vreo 90 de minute cât a durat operațiunea, iar WhatsApp-ul s-a înroșit) discutăm despre „mult zgomot pentru nimic”, dar din punct de vedere politico-social, acțiunea a fost un fel de „ordin executat pe viteză” de către SCCO Arad raportat la şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) care tocmai avusese loc la Palatul Cotroceni și al cărui prim subiect a fost tocmai „consumul de droguri în rândul tinerilor şi elevilor”.
„Și nu doar atât!”… ca să ne păstrăm scepticismul ironic și să nu cumva să ignorăm celebra „paranoia de Lebăda” – care de multe ori s-a dovedit justificată.


 

Categorie: Știri
Etichete: 5 Colțuri, droguri, SCCO Arad, şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării CSAT, strada Școalei, „paranoia de Lebăda”
Distribuie:
Articolul anterior
Și ce dacă Godwin, jucătorul anului la UTA, a jucat la ei?
Articolul următor
Maestrul Marin Cazacu, managerul Filarmonicii „George Enescu” din București, vine la Biblioteca A.D. Xenopol

2 comentarii. Leave new

  • In zona Lebăda nu simte nimeni mirosul de la canalizare ,nu observă nimeni gropile de pe șosele, capacele de la canale care nu sunt montate la nivelul șoselei ,lipsa locurilor de parcare nu vede ,nu aude nici o persoană din conducerea acestui oraș?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie