Podul de pontoane de la TREI INSULE s-a RUPT DIN NOU. Întrebare a unui localnic: „Cine a atâta de ticălos, acolo, în vârful administrației Aradului?…”

pod trei insule
Distribuie:

Frecvecța cu care se rupe improvizația de pod de pontoane de la „Trei insule” – spațiu populat de aproximativ 500 de arădeni, care plătesc impozite ca și cei din  cartierele… mult mai  băgate-n seamă de autorități – frizează, deja, SUBDEVOLTAREA INTENȚIONATĂ a acelei insule-simbol a Mureșului (în alte orașe europene, asemenea spații sunt de-a dreptul SACRE pentru oameni și sunt locurile cele mai scumpe și mai preferate de localnici și turiști).

„Cine are interes ca această insulă să se depopuleze?” „Cine a atâta de ticălos, acolo în vârful administrației Aradului, încât să rămână nepăsător la faptul că acest pod pune în pericol viața a sute de oameni?” „De ce se alocă milioane de euro anual pentru evenimente efemere și niciun leu pentru consrtruirea unui pod normal?!” – ne roagă să întrebăm autoritățile municipale locuitorii de pe Insulă… că ei sunt prea departe de Primărie… iar ca să ajungă să întrebe personal, e nevoie să-și pună viața-n pericol.

Un ponton care stă de zeci de ani la câțiva zeci de metri în amonte de… catastrofa asta de pod, pe malul unui „braț mort” al Mureșului, a luat-o în aval desprins de viteza râului și a intrat în plin în acesta.

Urmăreștea filmarea, dom` primar… și zi tu pe unde-ai lua-o dacă ai sta aici, ca să fie bine și să nu te înjuri singur?

………………………………………

Articole asociate:

Podul de pontoane de la „Trei insule” s-a rupt a „N”-a oară, iar o femeie și-a văzut moartea cu ochii. Locatarii insulei, deja „experți în măsuri extreme”, l-au CÂRPIT cum au putut [FOTO / VIDEO]

Consilierul local Marin Lupaș solicită ședință de URGENȚĂ pentru podul rupt la „Trei Insule”

Categorie: Știri
Etichete: padurea ceala arad, primaria arad, pud pontoane trei insule, trei insule
Distribuie:
Articolul anterior
FCC Baschet Arad – la o treaptă în spatele liderului după victoria de la Brașov!
Articolul următor
ÎNCĂ UN TÂNĂR găsit MORT ÎN CONDIȚII CIUDATE pe „Podul Timișorii”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie