Ramona Lile și-a cumpărat un interviu la Realitatea TV. Rezultatul, însă, a fost un autodenunț de o stupizenie incredibilă – așa că a fost eliminat. Prin urmare, notoriul „cercetător din hobby” își face propria televiziune

ramona lile
Distribuie:

 

Sâmbăta trecută (11 martie, 2017), la o oră nu de maximă, dar de interesată audiență, rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona Lile, doctor multiplu  cu 30 de specializări (alimentație publică, cibernetică, agroturism, inginerie aerospațială și altele!), plus cercetător din hobby (conform propriei mărturisiri) , a fost programată să intre cu un interviu la  emisiunea a lui Alexandru Cumpănașu „Ambasador România” – o cunoscută spălătorie cu plată în lumea mică, dar murdară, situată la granița triunghiulară dintre servicii, televiziune și evaziune. Precedată de un promo aproape agresiv – de unde am făcut și print-screen-urile din galerie – (e)misiunea lui Cumpănașu a fost urmărită de câțiva, cu carnețelul și cu pixul în față… iar acei câțiva s-au sunat ulterior în draci, înroșindu-și telefoanele și făcând schimb de impresii pe marginea incredibilelor dezvăluiri pe care cea mai ciudată dintre mărturisitorii lui Dumnezeu pe Pământ de le-a prestat la adresa propriei sale persoane.
De atunci tot așteptăm să vedem acel interviu promovat, postat pe YouTube, pe site-ul RealitățiiTV sau oriunde altundeva – pauză… nimeni, nimic… tăcere… blind… game over.

Spicuim din memorie și cităm surse credibile – că pe net nu mai e!

Dacă bați pe Google „ramona lile realitatea tv interviu ” îți dă „Lipsesc: ramonalile”  și „Lipsesc: ramonalileinterviu”.  Păi de ce lipsesc „ramonalile” și „ramonalileinterviu”?! Interviurile pe Realitatea TV nu sunt ieftine. De banii plătiți pe un interviu la RealitateaTV îți cumperi o garsonieră și îți faci televiziunea ta. De ce ai șterge un interviu pe care l-ai plătit din pușculița proprie sau a unei universități?! E ca și cum ți-ai cumpăra, tu cu mânuța ta, un inel cu diamante de la un mall din Dubai, după care, la ieșire, cu aceeași mânuță, l-ai arunca la gunoi! E ca și cum ai zice DA în fața ofițerului de stare civilă și, când ai ieși din sala de căsătorii, ai fugi de soț, de neamuri și de nuntași, ca să te ascunzi într-o budă.
Gestul nu poate fi explicat în cheia unei logici normale… așa încât s-o lăsăm naibii de normalitate și să cităm din memoria noastră și a celor – nu foarte puțini, totuși, care au conspectat fabulosul… autodenunț – pentru că un autodenunț a fost.

„Mai mult o misiune decât o emisiune, ediția s-a rezumat la câteva întrebări amabile la care s-au primit răspunsuri cu vocabular limitat. Fiindcă a vorbi liber e altceva decât a copia, unde nu e limită.Totuși, publicul setos de noutăți, a aflat cu bucurie că experiența de cercetător ieșită din comun a fostei secretare, Ramona Lile (…), se va internaționaliza, extinzându-se în Mexic și, țineți-vă bine!, Venezuela, Canada, SUA. Dealtfel, plimbarea în Mexic s-a și produs recent, fiindcă nu e nimic mai dulce în viața de rector decât călătoriile în spații exotice pe banii instituției. La întrebările insistente și pafariste ale moderatorului, Lile a dezvăluit un secret bine păzit: hobby-ul ei în puținul timp liber este … cercetarea. Cine a văzut emisiunea, cu un rating modest dealtfel, s-a tăvălit de râs, însă pe nedrept: e de presupus că plagiatul multiplu necesită o temeinică cercetare a Internetului, acasă, departe de ochii colegilor trădători din universitate”- scrie jurnalista Andreea Pora în Revista 22

Ramona Lile a zis că „Universitatea trebuie să facă educație, nu cercetare” (?!) – ca ea -, recte să înțelegem, odată pentru totdeauna, că la facultate te educi, înveți cum stă treaba în viață (dai șpagă să treci examenele, te impui ca șmecher… de astea)… ca-n armată, și nu, cum zice legea (care e pentru proști), faci cercetare! Cercetarea e un hobby pentru rectori, vezi bine. De asemenea, Ramona Lile s-a mai „dat în gât” singură, pe banii ei, că face trafic internațional de persoane – în speță de studenți și de profesori, pentru că a zis ceva cu „necesitatea internaționalizării Universității prin schimb de profesori și studenți, cu Mexic, Venezuela și SUA”. Cred că deja se bat americanii cu cartelurile din Sud, care să vină să ocupe prestigioasele locuri de… dealer la căminele studențești de pe Ursului!
Din sufletul ei de fostă secretară, Ramona Lile ne-a mai dezvăluit că „studenții sunt copiii ei” – o deviație psiho-sexuală pe care ne abținem s-o comentăm… atrăgând, totuși, atenția asupra faptului că rectorul nu trebuie să fie mamă pentru nimeni… oamenii ăia au mamele lor… nu cred că de aia au venit la facultate sa să fie înfiați de Ramona Lile!
Din puțul-puțurilor gândirii administrative, doamna Lile a mai scos perla că vrea „să facă din UAV o universitate regională, pentru ca toți tinerii să poată avea acces la facultate, inclusiv cei de la țară” – adică… ai înțeles: actualmente, cei de la țară sunt discriminați – dacă ești din Ususău, nici n-ai voie la facultate!

Dar, lasă: toate aceste cenzuri vor fi taxate! Ramona Lile își va face televiziunea ei – și acolo nu-i va mai scoate nimeni interviurile de pe net!

Pe noi ne-ar fi ajutat foarte mult interviul cu pricina (dacă l-a copiat cineva și are bunăvoința să ni-l trimită, dăm și noi o cafă!) – pentru că am fi folosit replicile dânsei pe parcursul redactării articolelor despre dânsa…. iar cum dânsa e un personaj (voluntar!) public, numai bine am fi citat exact din înțelepciunea dânsei, așa cum a plătit dânsa să fie ascultată în toată splendoarea discursului dânsei – acest fapt scutindu-ne de respectarea principiului AUDIATUR ET ALTERA PARS!
N-a fost să fie… Din câte am înțeles „deși prevenit de conducerea postului, recte de Edward Pastia, asupra locului ocupat de invitată în topul plagiatului, Cumpănașu a difuzat înregistrarea, în spațiul de emisie închiriat” – probabil cenzura petrecându-se exact în momentul când șefii postului au văzut emisiunea: „nici închiriat, nici plătit cu un milion de euro nanosecunda, nici nicicum, porcăria asta nu intră – că ne facem de râs cu ea atât pe plan intern, cât și internațional” – or fi exclamat șefii redacției, în timp ce bifau TRASH în Dashboard.

No, nu-i bai: Ramona Lile își va face televiziune. Nu mai durează mult, și veți afla asta de la secțiunea „știri” a tuturor site-urilor, atât din Arad, cât și din Venezuela, Mexic și SUA. Va fi o televiziune în care cercetarea se va îmbina armonios cu hobby-ul,  în care  sutele de copii ai Ramonei Lile, de la orașe și sate, vor cânta în cor cântecele de laudă la adresa educației, din care cuvinte precum „plagiat”, „șpagă”, „corupție” vor lipsi cu desăvârșire!

O televiziune „așa cum trebuie” își va face Ramona Lile. Are bani de 1000 de garsoniere – nu de una…

Categorie: Investigații
Etichete: alexandru cumpanasu, interviu, Ramona Lile, rector ramona lile, televiziune, UAV
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Târgul internaţional de construcţii şi instalaţii „Confort Construct & Instal”
Articolul următor
Concursul „Tineretul sudează” a ajuns la a XXII-a ediție
Bagă un „16”

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie