Sala de nunți și evenimente NOBLESSE – un PROCES sufocant, ce pendulează între proasta aplicare a legilor, încălcarea propriilor hotărâri și „fițele” primarului de Vladimirescu [VIDEO + DOSAR]

noblesse
Distribuie:

 

Documentăm acest subiect de câteva luni bune… asta după ce ne-am ferit de el alte câteva, din rațiuni ce țin de lipsa noastră de interes în a promova isteria. Între timp am lecturat, din rațiuni profesionale, mai toate articolele din presă și postările pe facebook legate de zisul „disconfort resimțit de vecinii sălii din Cartierul EUROPA” față de zgomotele provenind de la evenimentele susținute la NOBLESSE și am participat la câteva… la modul total neimplicativ. Când litigiul a ajuns, însă, în justiție, și a încăput pe mâna unui avocat pe a cărui probitate morală și profesională mizăm fără niciun fel de rezervă, după ce i-am cunoscut pe proprietarii / administratorii  afacerii și după ce am lecturat dosarul care stă la baza mai multor procese pe rolul instanțelor de judecată (și pe care, în galeria atașată articolului, îl puteți citi în toată esența sa), am înțeles că, de fapt, se pune în discuție o mică-mare mârșăvie, totalmente subiectivă, unidirecționată înspre interesele primarului, ale concurenței societății care deține sala și fără nicio legătură cu aplicarea legii.
Vom încerca să demonstrăm asta.

Sala de evenimente NOBLESSE a fost, din start, autorizată pentru genul de activitate pe care o desfășoară ca atare din luna ianuarie, 2016,

iar societatea care o deține, VH 11 GOLD WEDDING SRL, a primit, tot atunci, orarul de funcționare NON-STOP, în conformitate cu o Hotărâre de Consiliu Local (HC nr. 80/30.06.2015), nu ne îndoim că „după o atentă documentare și analiză juridică”, pe un loc destinat, conform PUZ-ului comunei, agrementului și activităților comerciale. Acesta este și MOTIVUL pentru care oamenii ăia au cumpărat acel loc și au construit pe el o sală de nunți: pentru că exact asta era destinația sa – iar orarul a fost dat în consecința acestui fapt!

orar

De asemenea, actele care au stat la baza construirii și funcționării sălii au fost eliberate de Primăria Comunei Vladimirescu și semnate de longevivul, cunoscătorul într-ale legislației și relațiilor cu oamenii Ioan Crișan – așa încât „desele reclamații ale cetățenilor din zonă” care și-au făcut case, ulterior, în cartierul… botezat EUROPA zici că „la mișto” ni s-au părut superflue, aiurea și subiective „post-factum”. „Bombardați” cu ele vreme de luni de zile, cum ziceam, ne-am permis să dăm cu flit: nu poți face „gargară” că te-ai mutat sau ți-ai construit casă… de exemplu pe Ștrandul „Neptun” (pentru că acea zonă din Vladimirescu are exact același regim legislativ ca și Ștrandul municipal) în apropierea unei săli de nunți, în condițiile în care ai știut exact unde de muți. E ca și cum te-ai fi mutat într-un apartament de lângă Gară și după aceea ai avea pretenția ca trenurile să nu mai treacă pe lângă geamurile tale decât când ești tu plecat de acasă… eventual să se devieze liniile de cale ferată până unde nu le mai poți auzi!
Și asta se vede doar „răzuind” puțin suprafața murdară a dosarului – pentru că dacă mergi mai departe, ți se revelează o adevărată mizerie…

Din luna octombrie a anului trecut a început o adevărată „ieremiadă agresivă”, care i-a implicat de toți „oamenii primarului”, cu polițiști cu tot!

Vreme de aproape doi ani, sala de evenimente a funcționat fără să deranjeze pe nimeni în afară de cei doi-trei neinspirați vecini apropiați care (repetăm) au fost conștienți unde se mută. La nunțile și botezurile care s-au derulat acolo s-au perindat, s-au distrat, au luat sau au dat bani în calitate de miri, părinți, nuntași, cu zecile de mii. Celor care cunosc familia care patronează afacerea, acum boicotată „la greu”, li se pare cel puțin ciudat faptul că „doar de la un moment dat încolo” lucrurile au început să nu mai funcționeze „fără tămbălău”. Dacă ne întrebați pe noi, acel moment a început de la decesul prematur al „creierului” afacerii, un om căruia nu prea-i „sufla nimeni în ciorbă” și care ținea sub control dușmăniile și concurența prin calitățile sale naturale.
În urma sa, au rămas niște oameni „simpli”… adică așa ca mine sau ca tine, care cred că e suficient să-ți faci treaba, să-ți respecți angajamentele și contractele, să plătești taxele și impozitele prevăzute de lege și să nu te cerți cu nimeni aiurea.
Nu-i suficient!
După ce au fost reclamați pe motive de zgomot și somați să-și construiască perete de protecție antifonat, proprietarii s-au conformat și au construit un perete de protecție.
După ce li s-a comunicat că nici acel perete de protecție nu e suficient, și-au antifonat și tavanul. Între timp au fost (și sunt) amendați de Poliția Rurală… care, brusc, a început să vină în „controale” la fiecare „sesizare telefonică prin 112”.
Li s-a pus în vedere că e nevoie de o expertiză efectuată de specialiști în domeniu. Au chemat, efectuat și plătit specialiștii cei mai calificați și respectați din zona de vest a țării: profesorii-ingineri de la Universitatea Politehnică din Timișoara (vezi experiza în atașamente). Nici asta nu a fost suficient: „vecinii indignați” și-au cumpărat decibelmetru… de ăla de pe net care… știu ei mai bine cum stă treaba: decibelmetru cu apel la 112 încoroporat!

Asta după ce și-a terminat Primăria de construit „sala ei de festivități”,

pe care a botezat-o „Casa de Cultură” și care… nu-i bai că se află în plin centru, în vecinătatea imediată a caselor în care locuiesc oameni de 100 de ani… care niciun bai că nu respectă nicio normă privitoare la orarul de funcționare… cine-i prost să se amendeze singur pentru asta? Sau care dintre vecini e prost să facă reclamație, când știe că ține porci unde nu e voie?…
Porcii n-au nicio treabă – am discutat și cu ei.

Ce l-a făcut pe primarul Ioan Crișan să declanșeze un război totalmente ignobil la adresa sălii NOBLESSE ține de psihologia comportamentală a unui „interlop îndrăgostit”, nu de un edil „cu ștate vechi”

Chiar așa: prima întrebare pe care n-ai cum să nu ți-o pui când ți se înfățișează cazul în toată amploarea sa deplorabilă e: ce l-a făcut pe primar să retragă ORARUL de nunți și să le dea unul de… primărie celor de la NOBLESSE?! „Folclorul local” are trei variante de „doine și balade” ce deja circulă pe la „Melodii”: una e cu Cherchez la femme – și are ca subiect (ce altceva?) o doamnă care are și ea o sală de nunți, în pădure, de care domnul primar e foarte atașat (de pădure zic…); o a doua e că „cineva, apropiat din partid, a pus ochii pe sală”, așa explicându-se acribia edilului-șef în a băga în faliment firma care o deține… pentru că, în condițiile date, sigur că mai ales contractele s-au diminuat enorm: cine închiriază o sală de nunți care are program până la ora 22?! – iar a treia, care pare și cea mai veridică, e că primarul, văzându-se în imposibilitatea de a satisface piața mobiliară, ale cărei tendințe, vezi bine, nu se mai potrivesc cu construirea unui cartier intitulat EUROPA de jur împrejurul unei săli de nunți, sacrifică, desigur, sala… chiar în detrimentul propriilor hotărâri anterioare și chiar a nobleții… dă-ți-o dracului de noblețe, că vorbim deja „limbi străine” aici!

Ședința Consiliului Local al Comunei Vladimirescu din data de 27 martie, a.c.,

pe care o aveți înregistrată în materialele video postate și pe YouTube relevează, prin simpla ei urmărire, stare de fapt despre care discutăm. Am asistat la multe ședințe de consilii locale în care primarul vrea, chiar plătind prețul ridicolului, să-și impună subiectivismul și să-și manipuleze colegii întru „trecerea” unei hotărâri pe ordinea de zi propusă de el… niciuna ca asta!

 

 

Intervenția avocatului Bogdan Ionescu întru „ușurarea studiului instanței” care… cum e de așteptat, în asemenea gen de procese nu se grăbește

„Pentru a facilita/ușura studiul instanței ne permitem să reproducem aici dispozițiile O.G. nr. 99/2000 (pe palierul în discuție) împreună cu normele metodologice de aplicare.

Art. 10. – Structurile de vânzare cu amănuntul și cele în care se prestează servicii de piață pot fi deschise publicului în toate zilele săptămânii. Fiecare comerciant își stabilește orarul de funcționare cu respectarea prevederilor înscrise în legislația muncii și cu condiția respectării reglementărilor în vigoare privind liniștea și ordinea publică și în conformitate cu solicitările autorităților administrației publice locale privind continuitatea unor activități comerciale sau de prestări de servicii, în funcție de necesitățile consumatorilor.

Art. 11. – Orarul de funcționare se afișează la intrarea în unitate, în mod vizibil din exterior, comerciantul fiind obligat să asigure respectarea acestuia.

Art. 12. – Structurile de vânzare cu amănuntul din sectorul alimentar nu pot fi închise mai mult de două zile consecutive, cu excepția unor cauze obiective de nefuncționare.

NORME METODOLOGICE:

Pentru continuitatea unor activități comerciale sau de prestări de servicii, în funcție de necesitățile consumatorilor, consiliul local poate stabili orare de funcționare prin regulamentele elaborate pentru exercitarea activităților de comercializare în zone publice.

In cazul centrelor comerciale orarul de funcționare este stabilit de administratorul centrului, în funcție de necesitățile consumatorilor și cu consultarea comercianților care își desfășoară activitatea în acestea.

In măsura în care comerciantul este de acord, orarul de funcționare pentru unitățile de alimentație publică în care sunt organizate evenimente poate fi depășit la solicitarea clienților, cu respectarea prevederilor legale privind liniștea și ordinea publică. In cazul în care localul respectiv este rezervat în totalitate pentru astfel de evenimente, comerciantul este obligat să afișeze vizibil, lângă orarul de funcționare, anunțul „REZERVAT”, cu indicarea perioadei de rezervare.

In situația aprovizionării structurii de vânzare în timpul programului de funcționare, sunt interzise întreruperea servirii consumatorilor și/sau închiderea structurii de vânzare, dacă acest lucru nu este menționat în orarul de funcționare afișat.

In sensul art. 12 din ordonanță, următoarele situații pot constitui cauze obiective de nefuncționare:a) decesul asociatului unic, administratorului, managerului, șefului structurii de vânzare cu amănuntul sau al altui angajat care lucrează în aceasta, după caz;b) concediul personalului angajat în structura de vânzare respectivă;c) inventar;d) închiderea structurii de vânzare pentru lucrări de igienizare, reparații, reamenajări sau modificări ale condițiilor de exploatare a acesteia, după caz;e) schimbarea profilului structurii de vânzare, suspendarea sau înlocuirea unei activitîți comerciale desfășurate în acea structură;f) încetarea definitivă a activității comerciantului în structura de vânzare respectivă;g) întreruperea activității comerciale sezoniere în structura de vânzare respectivă;h) suspendarea activității ca urmare a deciziei organelor de control abilitate;i) cazuri de forță majoră. Comercianții sunt obligați să anunțe consumatorilor motivul și perioada închiderii.

Structurile de vânzare cu amănuntul din sectorul alimentar care nu pot fi închise mai mult de două zile consecutive sunt magazinele specializate în care se comercializeaăa produse alimentare, precum și magazinele nespecializate în care se comercializează predominant produse alimentare.”

 

 

Categorie: Investigații
Etichete: Bogdan Ionescu, DSP, Ioan Crișan, ISU, mirela valean, sala de nunti vladimirescu, salon noblesse, stiri arad, zgomute
Distribuie:
Articolul anterior
Baba Grigore a dispărut din oraș de o săptămână. Sunați la 112 dacă îl vedeți!
Articolul următor
„Se fură lemne de la BRAZII” e demult pleonasm… Dacă nu-s ale „cui trebuie”, Poliția îi prinde pe hoți
Bagă un „16”

31 de comentarii. Leave new

 • avatar of burebista
  Burebista
  5 iunie 2018 13:27

  Problema asta este si la Sântana,si inca mai persista cu ajutorul autorităților locale,……….

  Răspunde
  • Corect ! S-a umplut tara de toti golanasii cu bani de un cort ce doresc sa se imbogateasca facand nunti pe urechile si nervii vecinilor ! In Vladimirescu macar Primaria actioneaza dar sunt locuri in tara unde Primaria sustine si ajuta ilegalitatile caci se indestuleaza si ei din activitatile astea generatoare de multi bani…

   Răspunde
 • Problema,este ca domnul primar trebuia sa se pensioneze de mult, dar a mai mers o tură,si acum îl ajung amintirile si mizeriile facute pana acum.Omul are iesiri necontrolate si nevrotice ,ridica tonul,dupa care se calmează si vorbeste frumos.Aceste lucruri dovedesc ca nu prea ai cu cine vorbi,omul este in lumea lui.O comuna cu buget de 5-mil de euro,si un primar care nu are nici o viziune si un program de dezvoltare pentru viitor.La câți bani dispune comuna trebuia sa fie departe in viitor ,dar totul se face pe interese.Păcat pentru oameni,timpul trece și nu iartă!
  O comună cu cel mai mare buget din Arad dar cu un primar care traieste in trecut!

  Răspunde
 • avatar of ionut vasilache
  ionut vasilache
  5 iunie 2018 23:19

  imi pare foarte rau de acest ziarist care habar nu are despre ce este vorba in legatura cu cortul de nunti si se pare ca bate campii , oamenii din cartierul Europa sant disperati si se muta care unde apuca pentru ca acesti interlopi care patroneaza cortul de nuti refuza sa respecte legea , si sa nu dezinformati opinia publica pentru ca nu este vorba de 3 vecini , este vorba de zeci de familii care stau noaptea pe balcoane cu copii in brate si nu pot dormi , iar politia m ai nou daca se suna la 112 amendeaza oamenii in semn de intimidare si santaj . Stie tot Aradu ce se intampla in Vladimirescu dar atata timp cat se poate rezolva cu plicul totul e ok .

  Răspunde
  • Corect !Toti golanii isi instaleaza corturi ca-i ieftin oriunde gasesc un loc liber si gata repede sa faca bani deranjand lumea de jur imprejur ! Toate aceste tipuri de activitati in lumea civilizata au loc in zone aflate la distanta de cateva sute de metri cel putin fata de locuintele umane… Mafia acestor indivizi cuprinde si pseudojurnalistii platiti ! Iar materialul nu numai ca este gresit in idei si intefrpretare dar este si realizat de o persoana ce spui ca are mmari probleme in a-si expeune ideile pe hartie…

   Răspunde
 • avatar of ionut vasilache
  ionut vasilache
  5 iunie 2018 23:32

  Iar celor care le convine situatia si incearca sa le ia apararea nu doresc doar ca ei si familiile lor sa aiba parte de linistea care o au sarmanii oameni care sufera de ani sde zile iar autoritatile care pot lua masuri inchid ochii . sa vina Dnu ziarist sa vada cum stau oamenii noaptea in strada si nu pot dormi in casele lor din cauza la nenorocitii de asa zisi patroni care calca pe cadavre pnt bani , au promis atat ei cat si Dna Prefect ca din toamna anului trecut isi fac cladire cu materiale traditionale dar nu au facut nimic iar in ce priveste antifonarea nu au facut nimic e doar o minciuna gogonata , cunosc situatia foarte bine , nu ai cum sa antifonezi un cort de prelata se pare ca au rezolvat problema si cu presa de sant de partea lor , dar sa stiti ca situatia oamenilor e foarte grava asa ca nu le mai tineti partea ca va bate Dzu …

  Răspunde
  • Despre ce `interlopi` bati campii, mai, Ionut?! Despre ce `plic`?! Ce `teroare`?!… Cei trei oameni care patroneaza ceea ce numesti tu cort sunt doua femei – una profesor universitar si sotul ei, cealalta vaduva. Am fost personal sa constat situatia, dupa ce am citit si verificat absolut TOATE ACTELE emise de toate institutiile de stat indreptatite in acest sens. Administratorii s-au conformat tuturor cerintelor, au platit expertiza tehnica din care reiese ca nu depasesc, nici macar nu ating, limita maxima a decibelilor admisi. Au construit un parapet antifonat si au izolat tavanul – ca niciunde altundeva, dupa stiinta noastra. Ai TOATE acestea in atasamentul articolului. Si mai important: cand au cumparat acel spatiu si au construit sala, l-au cumparat tocmai pentru ca locul e DESTINAT ACELOR TIPURI DE CONSTRUCTII – de aceea insusi primarul le-a dat autorizatie si program non-stop. La fel voi, cand ati cumparat acele case, ati stiut unde si de ce vi le luati! V-am vazut la sedinta Consiliului Local, pe care am si inregistrat-o… argumentele voastre sunt de ordin subiectiv, nu au acoperire legala, la fel cum nu are nici opozitia primarului, `razgandit` peste noapte. De aceea va si amendeaza, acum, politia, pentru sunat aiurea la 112 (fapt pe care nu l-am stiut pana acum). Sunt dispus sa vin si la voi acasa, sa masuram impreuna, cu un aparat omologat, impactul de zgomot. Nu am niciun interes in litigiul respectiv. Nu sunt, nu am fost si nici nu voi fi platit pentru acest articol. Contactati-ma cand vreti aici, pe facebook sau unde vreti voi si sunt dispus sa va ascult povestea si sa o relatez asa cum o vedeti voi.
   Numai bine si somn usor va doresc.

   Răspunde
   • Este un articol injositor si fals. Stăm acolo si e cumplit. Noaptea mergeam in halat si imploram efectiv sa se dea muzica mai încet. Iar despre doamna profesoară…lasati-ne ! Stim cum procedează si povestea publicului se pare ca funcționează. Mai un plic mai o intervenție pe la o doamna procuror ca sa o foloseasca ca prietena si sa intimideze. Noroc ca prietena a spus clar ca nu se face nici din prietenie. Iar căminul cultural sau casa de cultură e din cărămidă. Drept ii ca mai usor scoti banii cu investiție mai mica

    Răspunde
    • Care vecin ești RISTA CLAUDIU care ai tăiat pădurile de pe la Lipova și ți-ai făcut vilă de 1 milion euro nu mai ce tăia acuma și vrei s-o vinzi

     Răspunde
   • casele din jurul salii nu au fost construite inaintea cortului?

    Răspunde
    • Majoritatea au fost construite cu mult inanite ! Vedeti pe google streetview ! dar deh cineva trebuie sa minta pt cei cu cortul…

     Răspunde
   • Corect !Toti golanii isi instaleaza corturi ca-i ieftin oriunde gasesc un loc liber si gata repede sa faca bani deranjand lumea de jur imprejur ! Toate aceste tipuri de activitati in lumea civilizata au loc in zone aflate la distanta de cateva sute de metri cel putin fata de locuintele umane… Mafia acestor indivizi cuprinde si pseudojurnalistii platiti ! Iar materialul nu numai ca este gresit in idei si intefrpretare dar este si realizat de o persoana ce spui ca are mmari probleme in a-si expeune ideile pe hartie…

    Răspunde
   • Rusine ! Pseudojurnalist ! Ce ai spune sa se mute un asa cort „antifonat” la cateva zeci de metri de casa ta sa vezi ce liniste de mormant este ! Chiar nu ai pic de rusine ? Pai zeci de oameni din vecinatate sunt nebuni ? Iar nuntile alea au inceput in 2015-2016. Cauta pe Google street view sa vezi ca existau vile in zona si in 2009-2011 cand in zona cortului era camp viran… Esti incompetent sau platit sa fii asa ? Indiferent de cort sau nu ei deranjeaza vecinii pe Legea 61/1991 . Acolo se refera la deranjarea vecinilor si legea nu are nici o norma de alt fel gen masurare decibeli. Deci daca vecinii suna la Politie la ora 24 inseamna ca sunt deranjati si trebuie aplicata legea. Punct

    Răspunde
 • avatar of ionut vasilache
  ionut vasilache
  6 iunie 2018 13:34

  Se pare ca Dnu Lucian Valereiu este un client vechi care se serveste cu sarmale gratis de la acesti asa zisi patroni cinstiti , noi din pacate am fost de m ai multe ori invitati la mancare bautura si muzica in cinstea noastra , dar noi desi ca santem aproximativ 30 de famili dar noi spre deosebire de alti oameni care incearca sa le tina apararea nu putem fi cumparati . linistea noastra valoreaza mai mult ca toti banii din lume . iar daca tot ati devenit advocatul lor asa peste noapte va rog sa lasati un nr de telefon pentru a va putea contacta in una din noptile in care nu putem dormi in casele noastre , poate binevoiti sa va deplasati la noi acasa ca sa va dati seama ca nu noi santem cei care bat campii , va primim cu drag macar faceti o noapte alba cu noi impreuna . iar in ce priveste amenzile care au inceput sa curga din partea politiei santem apsolut convinsi ca nu au ei nici o vina , pnt ca ei se deplaseaza in teren , aud si vad ce se intampla sant unii din ei care chear recunosc si ne spun in fata ca ei vad cum sta treaba si sant convinsi ca noi avem dreptate da sant prea mici pnt asa batalie mare , dar stiti cum se intampla in Romanica noastr nu au cum sa te ajute si nu pot nici sa aplice legea pnt ca probabil indeplinesc un ordin …

  Răspunde
 • avatar of vecin-de strada
  Vecin-de strada
  6 iunie 2018 19:35

  Domnului care a pus aici acest articol. In mod normal va numeam jurnalist, dar un jurnalist adevarat atunci cand scrie aspecte ce tin de mai multe parti implicate, cere pareri tuturor. Asadar, va spun doar scrib. Un scrib ce foarte posibil sa fi primit un articol gata redactat. In alta ordine de idei. Va pot spune ca familia noastra de trei ani de zile fugim de acasa in fiecare weekend. Anul asta am crezut ca am scapat. Nici vorba! Minunea a tinut vreo doua saptamani. Muzica a fost data mai incet doar la inceput de sezon. Apoi, dupa ce am inceput sa sun iar la politie, am fost amendat. Faptul ca suntem disperati, nu intereseaza pe nimeni. Asa ca, nu mai vorbiti de primar sau politie cum ca sunt impotriva afacerii nevinovate. Traim un calvar de ani de zile si suntem multi, dar nebagati in seama. Daca ati fi dorit cu adevarat sa „scrieti” adevarul, ati fi intrat foarte usor in posesia unei liste cu aproximativ 30 familii ce sunt profund deranjate si ati fi vorbit macar cu cativa dintre noi. Veniti pe la casele invecinate si intrebati, doar! Cat despre antifonare…Halal antifonare! Va pot spune ca este insesizabila atunci cand domnii de acolo pornesc muzica si mai ales basul, ca de obicei. Atunci cand este mai suportabil, este totul din butoane. Dar acum nu mai putem suna la politie nici pentru asta. De fapt, noi, cei ce am vazut la fata locului, credem ca sunt doar acte scrise si ca, de fapt acea „antifonare” a fost asa de cand e cortul. Praf in ochi, oricum! Nu s-a schimbat nimic din disconfortul resimtit de noi. Noi credem ca proprietarii ar trebui sa fie intelepti si sa-si mute afacerea pe un alt teren, departe de zonele rezidentiale. Le cerem asta de ani de zile. In schim, ei au continuat sa construiasca in zona. Inclusiv un gard total ineficient. Pe banii aia cumparau un nou teren. Exista atatea locuri frumoase in zona. inclusiv catre padurea Vladimirescu sau mai catre Arad. Pe final, ce pot sa va mai spun e ca… nu vom ceda. Vom lupta pentru linistea noastra si a familiilor noastre chbiar amenintati din toate partile fiind. Vom lupta chiar si cu „presa” asta de carton. Si inca ceva. De ceva vreme stradaniile noastre s-au mutat catre alte autoritati si „foruri” altele decat cele din Arad si Vladimirescu si in care ne-am pierdut total credinta ca vor sa faca bine. Nici intr-o alta tara civilizata nu exista asa ceva! Vom vedea ce va iesi…Poate ca exista si autoritati corecte in tara asta sau in Europa.

  Răspunde
  • Sunt intr-o zona unde se fac magarii si mai mari langa Bacau ! Practic s-au autorizat „alte activitati recreative si distractive” cod CAEN 9329 de catre un Primar corupt intr-o zona pur rezidentiala de vile intre o locuinta si o manastire. Iar Manastirea este de Maici la o distanta de 7 m sic ! Primarul fost prefect , Prefectul actual prieten cu respectivul sesizarile a 23 de localnici pe Legea 61/1991 fara raspuns – Politia municipiului Bacau invecinat prin Sef Politie si el fost Prefect prieten cu astialalti doi si nici macar avertisment nu le da pe Legea 61 … Cu doar cateva luni inainte a fost ziua de nastere a unui Politist pensionar si au fost cu totii la paranghelie . Aici este coruptie . Macar in Vladimirescu era cineva si de partea locuitorilor… La noi Primaria , Politia Locala, Politia rurala,Politia Municipiului Bacau si Prefectura sustin ilegalitatile ! Pana la urma cum s-a rezolvat acolo caci nu mai vedem reportaje de la Vladimirescu in 2023 !

   Răspunde
 • avatar of proprietar europa
  Proprietar europa
  8 iunie 2018 8:06

  Eram foarte curios cine a semnat articolul, dar nu e asumat… AUTORULE, sa stii ca cei care s-au mutat in Europa dupa deschiderea salonului de evenimente AU CUMPARAT TERENURILE CU MUUUUULTI ANI INAINTE!!! DAR sa construiesti o casa nu e usor, dureaza niste ani pana te muti si nimanui nu i-ar conveni sa gaseasca o sursa de zgomot cand isi finalizeaza investitia! Articol platit?

  Răspunde
  • Nu. Am iesit pe minus… daca socotim in termenii tai. Unde fras` te-ai uitat de ai vazut ca articolul nu e `ASUMAT`?!… auzi tu!… tu esti genul de om care i-ar pretinde lui Jules Verne sa fi ajuns pe luna ca sa aiba dreptul sa scrie o anticipatie… sa-si ASUME luna, asa-i? Iaca… eu mi-am si asumat-o. Iar ce scriem noi aici nu-i SF.
   App de amendamentul tau: cand stateau acolo smecheri mai mari ca voi cu vreo doua stele in afara ca se plangeau pe la mese ca nu pot dormi in noptile de weekend, n-au facut tambalaul pe care voi, `cei 30 de spartani` in curs de inmultire care sunteti. Luau un xanax si le trecea… sau, daca erau mai pe treaba lor, faceau si ei chefuri, la concurenta cu cele dela NOBLESSE (crede-ma ca unele le depaseau la numar, si mai ales la nume, pe alea de vi s-a pus voua pata acum). Daca erau abstineti (cum is vreo doi dintre voi… am inteles), isi programau tabere pe jos, pe Valea Muresului… Cladova, Siria, Soimos si vii inapoi pe la Feredeu daca ma-ntelegi (exact cum fac gloogovatenii adevarati de la Ahtium si Menumorut incoace!) in weekendurile in care canta Tinu la nunta… si erau mult mai castigati, iti spun eu!
   Da majoritatea stateau acasa, ca le placea de Tinu.
   Asa incat eu va suspectez ca voi vreti sa boicotati cariera lui Tinu si n-aveti curaj sa va ASUMATI asta.:))

   Răspunde
 • avatar of ionut vasilache
  ionut vasilache
  9 iunie 2018 12:54

  Se pare ca esti la curent cu ce se peterce aici incepand cu xanax si cu tot tacamu . si vad ca continui cu un tupeu de Mitocan sa ti bati joc de oameni care nu cer de la nimeni nimic , isi doresc doar sa poata avea linistea care din altfel este garantata prin lege , ma intreb cum de suporta Dzeu oameni de exemplu cum esti tu , si de ce nui trazneste din senin .

  Răspunde
 • D-mnu ziarist aseara unde ati fost? Ca noi iara nam dormit, la ora 5 dimineata suna muzica de nu mai stiam de noi. Daca tot esti asa de informat despre tot.

  Răspunde
  • Marinela,ingeras… ora la care te culci,nu ne priveste… unde am fost, nu te priveste…dar, ca fapt divers, am fost la un botez… și, intamplator s-a discutat cu o parte din cei prezenti si despre „tambalaul” Noblesse… fiecare sta in zone diferite ale orasului si fiecare are in vecinatate o sala de nunti… toți aud zgomote dar nu fac scandal… cei mai sensibili si-au luat dopuri pentru urechi iar cei mai afectati par a fi cei din zonele centrale ale Aradului care au parte toata vara de evenimentele organizate de primarie…

   Răspunde
 • Domnule ziarist , cazul asta e pepsi.Pai ce sa mai zicem noi astia ce locum la Intim/Pta Spitalului .Stii ce e aici? Iadul pe Pamant.Sirene din 5 in cinci minute.Toate reglate la maxim desi atentie : au trei nivele de reglare a intensitatii sunetului , soft , middle si very loud (asta am aflat-o dintr-o investigatie in „privat”). Nu poti deschide un geam… Noaptea la ora 22-23 dau drumul desi e goala intersectia …niste nesimtiti .M-am imbolnavit cu nervii ,nu exagerez .Ma tot gandesc ce drac e de facut ? Cui sa ma adresez , ca in Romania mori cu dreptatea in mana.Dati-mi o sugestie .Stiu ca sunteti un adevarat jurnalist care chiar isi face meseria cu dedicatie.

  Răspunde
 • Nu cred ca ti-am spus ora la care ma pun sa dorm sau unde ma duc si nu sunt curioasa pe unde umbli tu, era vb ca tu nu esti aici seara ca sa auzi si tu cum se aude. Si eu stiam ca erai un jurnalist bun acuma esti la fel ca ceilalti nu te intereseaza de oameni.

  Răspunde
 • Asa tupeu rar am mai intalnit la un ziarist… desi eram cititoare fidela! Ti se pare normal sa ataci oamenii care au alta parere decat a ta? Eu stau in Vladimirescu, in cartierul nou de facut de primarie.. la distanta mare, de cateva strazi.. ma crezi ca si eu am sunat intr-o noapte la sala de nunti pentru ca in casa mea, izolata cu tot ce se putea, imi bubuiau peretii de bass-ul dat la maxim?? Nu se intampla tot timpul, si e drept ca dupa ce am sunat, s-a redus putin volumul (pentru noi a fost mai confortabil stand asa departe, pentru cei din imediata vecinatate, nu ma pronunt), insa, ideea este ca ceea ce afirmi tu aici, nu se potriveste cu situatia de fapt din zona. Eu aud in serile de vara muzica de la sala de nunti, de pot sa identific melodia fara probleme si, ma repet, stau departe! Deci aici nu e vorba ca unora nu le convine din invidie sau cum vrei tu sa te pronunti, ci pur si simplu e un deranj care scade calitatea somnului exact cand vrei sa te bucuri mai mult in timpul weekend-ului. Si nu, nu mi se pare normal sa ai sala de nunti, intr-un cort care nu are nicio posibilitate reala de antifonare buna, intr-o zona rezidentiala!

  Răspunde
  • Gia, n-am atacat niciun om… am răspuns atacurilor care îmi erau adresate – atat! Privitor la tupeu… probabil ca dacă nu îl aveam, nu erai cititoare fidela.
   Liniște și pace îți doresc.

   Răspunde
 • Buna, mi-am luat de curând casa in Vladimirescu langa șoseaua E68 care trece prin Vladimirescu ( soseaua principala) problema mea este ca ma dispera masinile si tirurile care trec pe acolo. Ce as putea sa fac ?,are cineva vreo ideie? Daca insist la 112 as rezolva ceva ? Eventual sa o devieze? sau sa interzică accesul tirurilor…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie