Șantaj, abuz în serviciu și amenințări cu PUȘCĂRIA în biroul principal al Instituției Prefectului. STOIAN către un POLIȚIST LOCAL: „Doar un tefefon dau din poziția pe care o dețin și vei fi legat până deseară!”

stoian pecican
Distribuie:

 

Atuul nostru principal (cu care credem că vom câștiga și procesul pe care l-a deschis împotriva redacției noastre), atunci când scriem despre imbecilitățile prefectului (sperăm) interimar, Gheorghe Stoian, este că nu suntem singurii care îl considerăm un „căcat cu servietă” plantat pe această funcție exclusiv pentru a face muncile murdare ale partidului de guvernământ: ba, dimpotrivă – TOȚI COLEGII SĂI consideră metafora propusă de noi în articolul care, de altfel, face și obiectul litigiului în Justiție drept cea mai succint-plastică dintre caracterizările posibile ale acestui personaj (la vremea respectivă, Administratorul Public al Județului – actualmente postul fiind predat, pe modelul „ștafetă” propriei sale soții, Madona Stoian – pregătită să ia în primire o funcție și mai mare dacă totul le merge „conform planurilor”).

Gheorghe Stoian e parcă inventat special ca să ne arate că modelul funcționarului public compus în „laboratorul de exterminatori politici” de la Pravda și Kremlin de către Stalin și Molotov nu a murit și nu depinde de comunism: e  „firul roșu” care străbate țesătura complexă a organigramei oricărui partid, zdreanța de care are nevoie orice aparat represiv pentru a-și anihila opozanții… omul cu pickammerul care, imediat după ce ți-ai terminat de construit terasa și ți-ai făcut rostul, apare cu servieta și te scoate de pe piață.

TOT ce a făcut, din 11 decembrie încoace ca prefect, în timpul mandatului de  Administrator Public al CJA, ca polițist local  sau ca „simplu individ”… toată cariera îi conturează acest profil.

Cel mai recent dintre conflictele cu colegii săi subordonați (pentru că față de șefi este cel mai evident lingău obedient dintre toți) e în atenția autorităților publice de la sfârșitul lunii aprilie, va face obiectul unui dosar penal de șantaj, abuz în serviciu, denunț calomnios și amenințare și a fost înregistrat deja în trei locuri-cheie.
Acesta este doar unul dintre ele… pe care, într-un moment de neatenție din partea „căcatului cu servietă”, l-am copiat cu telefonul.

 

d 1 1

…și am cenzurat din conținutul plângeriii doar cât să nu se poată stabili identitatea reclamantului de către oricine (deși cei implicați în poveste, cunosc, desigur, toate amănuntele).

Iată, deci, CUM FACE STOIAN ANCHETE INTERNE ILEGALE CU SUBORDONAȚII SĂI NESUPUȘI:

 

stoian1

Îl felicităm pe polițistul local pentru eleganța cu care a părăsit conversația (suntem invidioși, chiar, pe calmul său!) și ne declarăm în prefect acord cu concluzia sa din finalul sesizării către superiorii săi și organele abilitate:

solid

 

…iar aici, pentru a nu rămâne nici nevastă-sa, nici cititorii noștri cu apetență pentru „latura mondenă” nemulțumiți de prezentararea acestui NOU (NE)CAZ STOIAN într-o manieră exclusiv politico-juridică, vă prezentăm o poză cu „noua sa servietă”, doamna Pecican Corina Rodica, Șef Serviciul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal:

d 4

…aspect asupra căruia vom reveni (deși nu credem că ne voma axa pe „latura matrimonială” a sa… aceasta nefiind specialitatea noastră), ca să înțelegeți cum stau lucrurile și de pe partea cealaltă șanțului: DE MÂNUȚĂ stau!

 

 

Categorie: Investigații
Etichete: cacatul cu servieta, corina pecican, gheorghe stoian, Pecican Corina Rodica, Șef Serviciul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal
Distribuie:
Articolul anterior
Măcar în NUMELE, dacă nu și-n SPIRITUL lui: a fost curățat și amenajat spațiul verde din fața hotelului „Continental” și va purta numele Parcul BUJOR BUDA
Articolul următor
Punct final și în întrecerile de BASCHET. Federația a anulat sezonul competițional 2019/2020
Bagă un „16”

6 comentarii. Leave new

 • avatar of serb octavian
  Serb octavian
  22 mai 2020 11:39

  Un sobolan umflat si borăt. Cu o taranca nespalata langa el. Ce functie mai e si asta ? „Sef serviciul disciplina….” ce mai face si asta ? Alta functie de nimic cu salar…parca vad….astia vin pe banda rulata. Unu mai cacat ca altul.

  Răspunde
 • Corina e o fosta subalterna, cand Ghita era sef la serv. Disciplina in constructii iar acum e ea sefa, de cand a plecat el din primarie.

  Răspunde
 • Octaviane, nu ai tu idee ce importanta e functia lu nana asta ! Nici nu iti imaginezi. Ce banoci se fac si se manevreaza din postul ala. Practic toata reteau de panotaj stradal este autorizata de ea. Orice reclamuta vrei sa iti pui la magazinelul tau…ai nevoie de acortul toapei. Au permis unor mitici sa faca o retea intreaga de panouri in punctele cheie cu maxima vizibilitate si impact. Panourile respective au fost inchiriate diferitilor comercianti cu minim 400Euro per luna per fata !!! Deci da-ti tu seama ca banoci or facut miticii. Ce spagi or supt ei de aici lunar ! Si apoi, conform intelegerii in campania electorala ia ghiceste tu cine avea reclama pe acele panouri? Exista spatii prohibite pentru reclama conhorm unor hotari de CLM, dar ia ghici unii sunt mai catolici decat papa si pot afisa in acele zone. Exemplu spatiul verde din mijlocul intersectiei de la Podgoria. Si sigur ca da, nu pinguLinii astia au inventat asta, ei doar mulg si incearca si mulga cat mai bine, caci e sarcina de partid doar. Aici trebuie spus ca au destui acoliti. Cerberul Bulboaca, un spagar celebru de la Urbanisc, care se ocupa de activitate efectiva de control, pe teren. Iar cacatu cu servieta este specialist in a se insera in mijlocul unor astfel de activitati, ca nu degeaba a fost el ales sa tina spatele partidului.

  Răspunde
 • Un gunoi de om.

  Răspunde
 • Schiopule vezi de treaba ta acolo unde esti ca nu esti competent pe aceasta functie.Nu ai fost competent nici pe functia care ai avut o la Politia Locala.Toti lingai lui Falca aveti functii Taranul de Bibart primar nasu sau finu Director la Politia Locala aveti noroc cat mai va sustine taranul de la Tarnova(Coldea) Sunteti capabili sa arestati tot pe aia care isi indeplinesc atributile de serviciu,ce aveti cu saracul Gardian public.Schiopule sau asa te au numit astia prefect de Arad daca pui pe tava cv dosar la DICOT SAU DNA ca sa nu iti faca astia nici un dosar tie.

  Răspunde
 • „Pecican Corina Rodica, Șef Serviciul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal”…adica la cate tone de machiaj a turnat ea pe CONSTRUCTIA aia faciala de aparenta, voi mai credeti ca nu se pricepe…sau la cum se AFISEAZA STRADAL aveti impresia ca nu stie face un TRASEU politic?…fiti sobri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie