SECHESTRAT PRINTRE MORȚII VII. Înfiorătoarea experiență a arădeanului Marian Coșeri pe A.T.I. Grădiște – povestită la TVR în emisiunea DOSAR ROMÂNIA. Din CULISELE unei lupte cu „zmeii pandemiei” deghizați în „îngeri cu halate”

spital gradiste scaled
Distribuie:

Pentru ca episodul SECHESTRAT PRINTRE MORȚII VII al seriei DOSAR ROMÂNIA (probabil, cea mai bună emisiune de publicistică și documentar, marca TVR) filmat la Arad la mijlocul lunii aprilie, 2021, să apară aseară (23 ianuarie, 2022, ora 18.00) pe postul național oficial, jurnalistul de televiziune Răzvan Butaru a trebuit să treacă pe sub „furcile caudine” ale Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) și să „se bată cu zmeii”.
Ciudat-acceptabila (în termenii normalității vorbind) amânare i se „datorează” Izodorei Matei (între timp, mămică – să le dea Dumnezeu și copilului, și ei, sănătate!), medicul curant al lui Marian Coșeri câtă vreme a stat internat (cu forța!), rău tratat, perfuzat și chinuit ca-ntr-o pușcărie medievală pe secția A.T.I. Grădiște.

tvr dosar romania

(http://www.tvr.ro/seria-despre-pacientii-din-linia-intai-continua-la-dosar-romania)


Fără nicio exagerare, a fost o LUPTĂ PENTRU LIBERTATEA CUVÂNTULUI cu zmeii pandemiei deghizați în îngeri cu halate albe

Din culise (sau, mă rog, o mare parte din ceea ce nu v-am putut spune până acum, din rațiuni juridice): Răzvan Butaru a vizitat-o la serviciu pe Izodora Matei, a interpelat-o și direct, și prin intermediari (șefii săi), solicitându-i opinia încă dinainte de a sta de vorbă cu Marian  –  asta pentru a șterge orice urmă / acuzație ulterioară de subiectivism din concepția (de altfel solidă… ultradocumentată în zeci de ani de presă) pe care o are despre sistemul medical din România la modul general, dar și pentru ca să ne verifice nouă informațiile direct de la „sursa zero”… adică să nu meargă neapărat pe „mâna noastră” (nu ne-am cunoscut personal înainte de apariția acestui subiect), lăsând deoparte impactul emoțional care l-a lovit odată cu citirea textului rămas de pe urma dacă nu unicului supraviețuitor al „lagărului ororilor” care (sperăm că) a fost odată ATI COVID GRĂDIȘTE… cel puțin singurul care știe să scrie dostoievskian în limba română.

Izodora Matei nu le-a răsuns la nicio întrebare lui Răzvan Butaru și echipei sale ACREDITATE LA NIVEL INTERNAȚIONAL SĂ PUNĂ ÎNTREBĂRI FUNCȚIONARILOR PUBLICI
– fie ei și „îngeri albi ai covidului” – și nu le-a dat nicio declarație în afară de „orice dați despre mine, oriunde, vă dau în judecată!” (asta e esența – Răzvan are înregistrările). [În schimb și-a plătit „interviuri undercover”  în ziare argeeate de sisten, în care se pupă singură și din „doctorul meu cu chip de înger”nu se scotea].

Și pentru că nu i-a răspuns, Răzvan, domn civilizat, nici măcar nu i-a pomenit numele Izodorei pe tot parcursul documentarului…

(nu cum am fi făcut noi, de exemplu, care am fi băgat ca refren șlagărul recitat de frumoasa bestie neconștientă de propriul său rol.)

După cum probabil știți, Izodora Matei ne-a dat și pe noi în judecată… încă de la primele poze cu șampania-n cap

Am fost obligați, prin hotărâre judecătorească pronunțată pe Ordonanță Președințială, să eliminăm de pe site articolele Pentru că să fii curvă politică e mult mai rentabil decât să fii una cinstită, iată-le, în toată splendoarea lor, pe cele care se ocupă cu „tratamentul bolnavilor” la Spitalul COVID din Grădiște [FOTO / VIDEO]  (28.01.2021)și „Moartea doamnei Ileana Sîrbu” – un CAZ de INCONȘTIENȚĂ CRIMINALĂ! Mai multe cadre medicale de la Spitalul Județean Arad sunt acuzate de OMOR DIN CULPĂ, DELAPIDARE și NEGLIJENȚE GRAVE (25.01.2021) – așa încât, după cum s-a observat și încă se observă, le-am eliminat (înjurând printre dinți… mai cu seamă vizavi de ultimul… care nu-i despre ȘAMPANIE, ci despre OMOR!).
Însă NU NI S-A INTERZIS SĂ DEZVĂLUIM CE ANUME NI S-A INTERZIS (NIMENI nu-ți poate interzice asta)!
Suntem la faza de FOND cu procesul… iar în secunda în care va fi finalizat, vom reface articolele vizibile.

Colegul nostru de breaslă, mai titrat în „lupta cu zmeii”, ne-a ajutat mult, câștigând „lupta de la București” și a pus la dispoziția Instanței de judecată din Arad acest documet:

tvr adresa izodora li

…plus cu această incredibil de sugestivă… memorabilă fotografie-cover:

spital gradiste

Notă: Echipa DOSAR ROMÂNIA este formată din Codruța Angelescu, Cristina Țilică, Cătălin Apostol, Gabriel Geamănu, Cornel Mihalache, Constantin Lupescu – voice over, Răzvan Butaru – producător și este un proiect de publicistică tv de Răzvan Butaru.


Articol asociat:

SECHESTRAT PRINTRE MORȚII VII – „JURNALUL de A.T.I.” al unui internat cu COVID la cea mai criminală secție a Spitalului Județean Arad


 

Categorie: Investigații
Etichete: dosar romania, izodora matei, marian coseri, razvan butaru, sechestrati printre mortii vii, spital gradiste arad, TVR
Distribuie:
Articolul anterior
Ilie Cheșa: „PES activists România lansează campania #RomâniiMerităÎnSchengen“
Articolul următor
[ACTUALIZARE] EȘEC ACASĂ, GREU de uitat, în prima etapă din 2022
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie